Serie A 12/13 (1): JUVENTUS 2-0 Parma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Arty83

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 14:04

Gdyby zagrał bombardier Amauri to mogłoby być róznie a tak będą łatwe 3 punkty w naszym kotle...

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 14:31

To niesamowite że tak lekceważycie przeciwnika. Obyście sie nie zdziwili. Również jestem dobrej myśli, ale bez przesady. Mnie cieszyłoby skromne 1;0 ale wygrane pewną grą.

zippo01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 14:46

Niektórzy żyją jeszcze chyba wakacjami obstawiając że w drugim meczu o stawkę w sezonie będzie piękna gra połączona z wieloma golami.
Obyśmy wygrali i 3 punkty zostały w Turynie, trzeba pokazać innym, że mimo problemów potrafimy wygrywać :wink:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 14:49

Popieram Simiego. W tamtym sezonie byliśmy słabsi, oni mocniejsi... ok. Szkoda tylko że, po pierwsze, wtedy uchodzliśmy za słabą drużynę, więc Parma chciała zagrać ofensywnie. Po drugie: nikt nie wiedział w jakiej formie jest Pirlo, każdy uważał, że jest wypalony. Dopiero w tym meczu pokazał, że jeśli nie ma plastra to nie ma zmiłuj ;)
Teraz Parma jest bogatsza o tę wiedzę, więc na pewno nie zagrają tak ofensywnie, plus będą uważać na Pirlo i na pewno dostanie plaster. Obstawiam wygraną jedną-dwiema bramkami, nie więcej.
Chcę Matriego w ataku.

karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 14:53

Liczę na dobrą grę i oczywiście na wygraną, ale zawsze trzeba uważać na przeciwnika. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
czarny93

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 15:08

Oj widzę, że tu wszyscy mają apetyty na jakiś pogrom :D
Oczywiście też licze bezapelacyjnie na 3 punkty, ale moim zdaniem ten mecz nie będzie taki łaty dla nas. ALe to tylko gdybanie przekonamy się już niebawem :D
Już nie mogę się doczekać.

Forza Juve!

DejW
Hubert_bn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 16:03

Jak uda sie w pierwszych 15 minutach walnąć gola to będzie pogrom bo Parma się otworzy. Mamy też Giovinco, który zna swoich byłych kolegów. Może być też tak, że kontratak i 0-1 w plecy a później będzie się trzeba modlić o 1-1 czy 2-1. Ciężko obstawić pierwszą kolejkę.

piterjuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 16:19

Przestrzegam przed huraoptymizmem. To jest pierwsza kolejka. Nie mamy Conte na ławce, co wydatnie może wpłynąć na nasze poczynania w razie niespodziewanych zdarzeń. Wciąż nie mamy klasycznego snajpera, co również nie ułatwi nam zdobywania bramek. Tak czy siak faworytem oczywiście jesteśmy, ale my przecież "lubimy" tracić punkty z "ogórkami".
FORZA!

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 17:09

Zaczniemy ten sezon dobrze a w mecz z Parmą wejdziemy na pełnej "kur".

Oczywiście nie ma nominalnego snajpera, ale mamy bardzo mocny skład, który dzisiaj potwierdzi swoją siłę i ambicje na rozpoczynający się sezon.

Seba i Mirko w ataku - najlepsze rozwiązanie i na taki zestaw w ataku liczę.

Forza ragazzi!

typ: 3-0

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 17:15

hmm nie spodziewam się świetnego meczu tylko wygranej po ciężkiej walce. moim zdaniem wygramy 2:0 a bramki strzelą Vucinic i Matri ;) po asystach Gio i Markiza ;)

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 18:14

Zizou_1989 pisze:hmm nie spodziewam się świetnego meczu tylko wygranej po ciężkiej walce. moim zdaniem wygramy 2:0 a bramki strzelą Vucinic i Matri ;) po asystach Gio i Markiza ;)
powyższa wypowiedź troche przypomniała mi tą zabawną scenę :)

wygramy 3-0 ;)

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 18:54

Jeżeli o mnie chodzi o chciałbym żebyśmy... zremisowali, a z pewnością żeby nie było pogromu, dlaczego? Gdy faktycznie będzie pogrom Marotta i spółka prawdopodobnie uznają, że jednak napastnik nie jest potrzebny skoro pierwszy mecz a już tak strzelają. Znając naszego DS to bardzo prawdopodobne, a remis czy wygrana, wymęczona 1:0 da jeszcze kopa działaczom, że napastnik jest konieczny, tu i teraz!!

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 19:01

MishaAveJuve pisze:Jeżeli o mnie chodzi o chciałbym żebyśmy... zremisowali, a z pewnością żeby nie było pogromu, dlaczego? Gdy faktycznie będzie pogrom Marotta i spółka prawdopodobnie uznają, że jednak napastnik nie jest potrzebny skoro pierwszy mecz a już tak strzelają. Znając naszego DS to bardzo prawdopodobne, a remis czy wygrana, wymęczona 1:0 da jeszcze kopa działaczom, że napastnik jest konieczny, tu i teraz!!
Najlepiej przegrajmy, wtedy ich to tak zmotywuje do działania, że nam sprowadzą nie jednego a dwóch napastników. Uważasz, że Marotta i spółka to banda idiotów, a strata punktów to rzecz nawet potrzebna, podro poćwicz...

Mecz do wygrania, nie wiem czemu mamy ich nie lekceważyć? Tacy przeciwnicy na naszym stadionie się nas po prostu boją. Parma zagra prawdopodobnie defensywnie, wszystko zależy od naszej skuteczności, także to nie jest kwestia przeciwnika tylko naszych strzelających.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 19:02

MishaAveJuve pisze:Jeżeli o mnie chodzi o chciałbym żebyśmy... zremisowali, a z pewnością żeby nie było pogromu, dlaczego? Gdy faktycznie będzie pogrom Marotta i spółka prawdopodobnie uznają, że jednak napastnik nie jest potrzebny skoro pierwszy mecz a już tak strzelają. Znając naszego DS to bardzo prawdopodobne, a remis czy wygrana, wymęczona 1:0 da jeszcze kopa działaczom, że napastnik jest konieczny, tu i teraz!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Powalająca logika ale w Twoim przypadku to żadna nowość.

Liczę na gładkie zwycięstwo do 0.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 19:03

MishaAveJuve pisze:Jeżeli o mnie chodzi o chciałbym żebyśmy... zremisowali, a z pewnością żeby nie było pogromu, dlaczego? Gdy faktycznie będzie pogrom Marotta i spółka prawdopodobnie uznają, że jednak napastnik nie jest potrzebny skoro pierwszy mecz a już tak strzelają.
:angry: :angry: :angry: :angry:
Brak mi słów żeby to skomentować.

Uważasz się za mądrzejszego od Marotty ?
Wyjdź.

Jeszcze niecałe 2 godzinki :*

Zablokowany