Sparing (28.07): Hertha Berlin 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!]
- Mate.G
- Juventino
leżećFelekJUVE pisze:Boszz niech ten Lucio spieprza spowrotem do merdaczy bo nie moge patrzyc jak kaleczy! Massi go na sniadanie zjada

- deszczowy
- Juventino
Cieszy Cię to? Przypomnę, że ze stoperami nie stoimy najlepiej.Lemiux pisze:Ooo, moze Lucio ma kontuzje
- whitesignus
- Juventino
Mialem nadzieje, ze noge mu odrabia na miejscu przez ta kontuzje, ale gra dalej
PS. Ladnie ogladac zblizenie na kibicow z polski ;]
PS. Ladnie ogladac zblizenie na kibicow z polski ;]
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Właśnie widziałem numer 14, słyszałem "unterzee", ale myślałem, że to jakieś niemieckie słowo (oglądam z niemieckim dubbingiem), bo o piłkarzu takim nie słyszałem :okociol10 pisze:Na 100% Untersee bo pomyka na prawej stronie z numerem 14
- furiaceca11
- Juventino
Od razu widać komu chce się grać, Masi , Asa, Vidal...Reszta jak by pełna, najedzona. Quagliarella dostał nowy kontrakt i myśli że już jest spełniony? 

- FelekJUVE
- Juventino
NIE! Bo mnie strasznie irytuje. A Quga mozemy dac merdaczom. Zal.plMate.G pisze:leżećFelekJUVE pisze:Boszz niech ten Lucio spieprza spowrotem do merdaczy bo nie moge patrzyc jak kaleczy! Massi go na sniadanie zjada!
- Skibil
- Redaktor
Bez Pirlo i Vucinicia już nie jest tak kolorowo jak widać. Asa prawą nogę ma tylko do biegania - szkoda. I jak nie sprowadzimy kogoś do ataku to będzie nędza, bo mam wrażenie że Matri i Q grają jeszcze gorzej niż w zeszłym sezonie i bramka wcale nie ratuje tego pierwszego.
Lemiux: się już lepiej nie wypowiadaj, bo co post go głupszy... :roll:
Lemiux: się już lepiej nie wypowiadaj, bo co post go głupszy... :roll:
- Vincitore
- Juventino
Strasznie wieje nudą, ziewnąłem z 10 razy i kilka razy myślami byłem gdzie indziej podczas tego meczu. Strasznie zażenowany jestem postawą Quagliarelli, Matri próbuje, ale nie zawsze mu wychodzi.
Gramy jakoś bez wyrazu, Masi, Vidal i Asamoah lekko się wybijają, ale i tak to nie jest jakiś kosmiczny poziom. Dawać mnie tutaj kadrowiczów i prawdziwy sparing
Gramy jakoś bez wyrazu, Masi, Vidal i Asamoah lekko się wybijają, ale i tak to nie jest jakiś kosmiczny poziom. Dawać mnie tutaj kadrowiczów i prawdziwy sparing

- annihilator1988
- Juventino
Akurat Lucio rozgrywa dobry mecz i należy mu kibicować tak długo, do póki będzie zawodnikiem "Starej Damy". Rozbawiły mnie dwie rzeczy: "Kuszczak" w wykonaniu Marco i bieg tyłem do bramki w wykonaniu FabioFelekJUVE pisze:Boszz niech ten Lucio spieprza spowrotem do merdaczy bo nie moge patrzyc jak kaleczy! Massi go na sniadanie zjada