Pre-season 2012/2013
- meda11
- Juventino

- furiaceca11
- Juventino

A w jakim dniu dołączą pozostali kadrowicze?
- pakman
- Juventino

Trofeo Tim bedzie pokazywane w TV ? Wydaje mi sie ze rok temy byla transmisja ale juz sam nie wiem ?
edt. Orange Sport Info - nie ma jadnak informacji aby w tym roku Oragne Sport pokazywal TT.
edt. Orange Sport Info - nie ma jadnak informacji aby w tym roku Oragne Sport pokazywal TT.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2012, 21:58 przez pakman, łącznie zmieniany 1 raz.
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- deszczowy
- Juventino

Kurde, nie jest to wielki piłkarz, ale ma w sobie coś niesamowicie pozytywnego ten Pepe. Oczywiście to czysty marketing, ale wydaje się, że jego uśmiech jest niewymuszony, że ma taki fajny luz, i że atmosfera w kadrze jest niezła. To cieszy!meda11 pisze:Simone Pepe ciśnie Vucinicia i Matriego, a w wolnej chwili opowiada o ławce przystojniaków w szatni.
Mistrz! :lol:
- Dante93
- Juventino

Zgadzam sie z deszczowym (o.O).
Nie można chyba nie czuć sympatii do Pepe
Nie dość, że zawsze wkłada serce do gry, to i widać, że jest jednym z prowodyrów w szatni i buduje atmosfere
I dobrze, potrzebny jest taki ktoś.
Co do sparingów to zbytnio jakoś nie mam zamiaru ich śledzić, bo życie uczy, że nie ma co do nich żadnej wagi przywiazywać
Ale na Juventinich zawsze miło popatrzeć, dlatego pewnie Trofeo TIm nie pogardze 
Nie można chyba nie czuć sympatii do Pepe
Co do sparingów to zbytnio jakoś nie mam zamiaru ich śledzić, bo życie uczy, że nie ma co do nich żadnej wagi przywiazywać
- MCL
- Juventino

Dzisiaj dzień sparingu, wie ktoś gdzie, i czy w ogóle, będzie go można obejrzeć?
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 
- Filip
W sumie jakieś video z treningów wrzucają to sparing mogliby pokazać na JuveChannel ;-)MCL pisze:Dzisiaj dzień sparingu, wie ktoś gdzie, i czy w ogóle, będzie go można obejrzeć?