Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Conte już mówił, że chce przejść do historii bez porażki i wątpię, żeby jakoś strasznie zmienił skład. Zresztą zagranie w ostatnim meczu przy pełnym stadionie dla każdego piłkarza będzie przyjemnością.yanquez pisze:Myślę, że poza obroną zobaczymy głębokie rezerwy.
Ale kto tam Antka wie. Co nie zrobi i tak będzie dobrze.
Chiellini oferuje wszystkim tę koszulkę. Chyba sam projektował ;P
- Palladino
- Juventino
Liczę na Elię i Del Piero na boisku. Chciałbym, żeby ten pierwszy w końcu coś fajnego pokazał, bo ma takie możliwości
Oby to nie był pożegnalny mecz Alexa
Stawiam 3-1 dla nas bo obie drużyny grają już o pietruchę, ale Conte na pewno chciałby sezon zaliczyć bez porażki.

Oby to nie był pożegnalny mecz Alexa

Stawiam 3-1 dla nas bo obie drużyny grają już o pietruchę, ale Conte na pewno chciałby sezon zaliczyć bez porażki.
- annihilator1988
- Juventino
Andrea w udzielonym wywiadzie, powiedział, że przed Alexem został do rozegrania ostatni ważny mecz. Zapewne wypowiadając te słowa nie liczył nadchodzącego spotkania ligowego, w którym IL Capitano "pożegna się" z Turynem. Jestem przekonany, że w sobotę Alessandro zagra od pierwszego gwizdka. Kapitan "Starej Damy" rozpoczął sezon w pierwszym składzie i tak go zakończy
- Darius19
- Juventino
Ten mecz to już tylko aby rozegrać. Na miejscu Conte dałbym pograć rezerwowym a pierwszy skład niech wypoczywa na Puchar Włoch. Liczę, że w końcu zagra Alex należy mu się to. Już się nie mogę doczekać momentu gdy Alex uniesie trofeum w górę. Liczę, że to wygrają i w pięknym stylu zakończą ten wspaniały sezon :C
Szczypek z tym Maningerem to nie przesadzaj jak już Storari. Jednakże wolałbym aby to Bufon mimo wszystko stał między słupkami.
Szczypek z tym Maningerem to nie przesadzaj jak już Storari. Jednakże wolałbym aby to Bufon mimo wszystko stał między słupkami.
FORZA JUVE
- jareckijuve
- Juventino
Poza Elią i Del Piero, żadnych rezerw! Gramy do końca bez porażki
musimy pokazać kto tu jest najlepszy, nie ma, że boli! Nie odpuszczamy meczu, nawet o pietruszkę
FORZA JUVENTUS!

Z Juventusem od 2004 roku!
- Sajan
- Juventino
Zdecydowanie jak dla mnie jeszcze Storari i tak naszym sukcesem jest żelazna obrona a on i tak nie da ciałajareckijuve pisze:Poza Elią i Del Piero, żadnych rezerw!
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mam pytanie. Ktos sie orientuje kiedy i o ktorej godzinie gramy ostatecznie mecz z atalanta? Bo nie wiem czy wypisywac wniosek o urlop na poniedzialek. 8)
Edit: Dzieki za info.
Edit: Dzieki za info.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2012, 09:11 przez Nadziej, łącznie zmieniany 4 razy.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- D-Rose
- Juventino
Masz na głownej: http://www.juvepoland.com/news.php?id=21824Fenrir pisze:Mam pytanie. Ktos sie orientuje kiedy i o ktorej godzinie gramy ostatecznie mecz z atalanta? Bo nie wiem czy wypisywac wniosek o urlop na poniedzialek. 8)
Niedziela 15.00

- pumex
- Juventino
Tak jak jest w pierwszym poście - 13 maja 2012 godzina 15:00Fenrir pisze:Mam pytanie. Ktos sie orientuje kiedy i o ktorej godzinie gramy ostatecznie mecz z atalanta? Bo nie wiem czy wypisywac wniosek o urlop na poniedzialek. 8)

- booyak
- Juventino
Jeśli to ma być naprawdę ostatni mecz Del Piero w Turynie to liczę na godne pożegnanie naszej legendy. Gra od pierwszej minuty z opaską na ramieniu, zmiana ok 60-70 min i niech piłkarze, kibice, sztab oddadzą mu szacunek przy zejściu z murawy w podobny sposób jak żegnano Dudka w Realu. Wiem że dziwnie to brzmi ale prawda jest taka że jest to największy piłkarz w historii naszego Juve i na pewno nikt szybko nawet nie zbliży się do jego osiągnięć. Jeśli już ma odejść to niech to wygląda naprawdę wspaniale a nie jak od momentu ogłoszenia tego przez Agnelliego.
★ ★ ★
- jareckijuve
- Juventino
Takie coś powinni zrobić przy Del Piero, jeśli na prawdę nie zamierzają przedłużać z nim kontraktu. Pożegnanie Nedveda było piękne, ludzie płakali i nikt nie chciał, żeby odchodził jako piłkarz.
Myślę, że ADP ma dużo więcej fanów i będzie to wyglądało jeszcze lepiej...
Z Juventusem od 2004 roku!