Serie A (35): Novara 0-4 JUVENTUS
- Kubas
- Juventino

Boję się meczu jak nie wiem, tym bardziej, że nie będzie mnie dziś w domu. Dziewczyna wyciąga mnie na piknik, więc bardzo prosiłbym kogoś z Was o 2 smski nt. przebiegu i wyniku: 667-928-641. Fajnie byłoby jakby napisał ktoś kto ma telefon w playu - byłoby za free;)
Z góry dzięki;)
Z góry dzięki;)
- PietroBosman
- Juventino

Conte nie pozwoli naszym zlekceważyć przeciwnika.Dzisiaj bezwzględnie musimy zdobyć 3 punkty.Muszą nasi być odpowiednio zmotywowani.Milan gra z Sieną i wątpie by pogubili punkty.rekrut86 pisze:Novary za bardzo remis nie urządza więc może autokaru w polu karnym nie postawią
- Szilgu
- Juventino

No ale wystarczy zobaczyć nasz mecz z Ceseną... Autobusu tam nie było, a męczyliśmy się niemiłosiernie. Cieszy jedynie postawa Conte, który nic nie kalkulował, tylko wszyscy napastnicy i Giacch na boisko.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Polemizowałbym. Cesena grała bardzo agresywnie, ale przy atakach Juventusu całym zespołem broniła się przed własnym polem karnym. Autobus zatem był.Szikit pisze:No ale wystarczy zobaczyć nasz mecz z Ceseną... Autobusu tam nie było, a męczyliśmy się niemiłosiernie.
Cieszyć może to, że przed dzisiejszym spotkaniem Quagliarella ma wyższe notowania od Borriello i to on najprawdopodobniej wybiegnie na boisko od pierwszej minuty.
- Donnie
- Juventino

Co tu dużo mówić, każdy inny wynik, niż nasze zwycięstwo, będzie wielkim rozczarowaniem. Drugiego tak frustrującego meczu nie wytrzymam :-D
Dobrze że prawdopodobnie zagra Fabio, wydaje mi się, że z trójki Matri, boski Marco i Q to ten ostatni jest najlepszym typem napastnika na tego rodzaju zespoły. Liczę, że coś dzisiaj ustrzeli.
Forza Juve! Typuję 0:2, i pierwsza bramka niech padnie już przed końcem pierwszej połowy.
Dobrze że prawdopodobnie zagra Fabio, wydaje mi się, że z trójki Matri, boski Marco i Q to ten ostatni jest najlepszym typem napastnika na tego rodzaju zespoły. Liczę, że coś dzisiaj ustrzeli.
Forza Juve! Typuję 0:2, i pierwsza bramka niech padnie już przed końcem pierwszej połowy.
- Szilgu
- Juventino

@mrozzi to może inaczej. Ten mecz nie wyglądałby jakbyśmy mieli problem z autobusem. Najzwyczajniej w świecie nie mieliśmy siły, żeby zamknąć Cesene na dłużej na ich polu karnym. Pirlo grał beznadziejnie, po Vidalu widać było zmęczenie..i te strzały a'la Ramos. Wszystko jakoś tak bez pomysłu.
Na szczęście w poprzednich meczach pokazaliśmy, że możemy po 3 dniach odpoczynku, nagle grać o niebo lepiej.
Co do Quaga... Conte coś mówił o lekkiej kontuzji. Pewnie zagra Boriello, w 60. minucie wejdzie Fabio.
Na szczęście w poprzednich meczach pokazaliśmy, że możemy po 3 dniach odpoczynku, nagle grać o niebo lepiej.
Co do Quaga... Conte coś mówił o lekkiej kontuzji. Pewnie zagra Boriello, w 60. minucie wejdzie Fabio.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Fakt faktem ciężko nam się grało przy tak słabej dyspozycji pomocy. Pech chciał, że słabo zaprezentował się i Pirlo, i Vidal.Szikit pisze:@mrozzi to może inaczej. Ten mecz nie wyglądałby jakbyśmy mieli problem z autobusem. Najzwyczajniej w świecie nie mieliśmy siły, żeby zamknąć Cesene na dłużej na ich polu karnym. Pirlo grał beznadziejnie, po Vidalu widać było zmęczenie..i te strzały a'la Ramos. Wszystko jakoś tak bez pomysłu.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=92333Szikit pisze: Co do Quaga... Conte coś mówił o lekkiej kontuzji. Pewnie zagra Boriello, w 60. minucie wejdzie Fabio.
Najnowsze informacje - sprzed około 20 minut - są takie, że Quagliarella zagra w pierwszym składzie. Wczoraj Conte coś przebąkiwał o lekkiej kontuzji Fabio, ale najwyraźniej wolał dmuchać na zimne, bo z samym piłkarzem raczej wszystko w porządku.
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Spox, zrobi się.Kubas pisze:Boję się meczu jak nie wiem, tym bardziej, że nie będzie mnie dziś w domu. Dziewczyna wyciąga mnie na piknik, więc bardzo prosiłbym kogoś z Was o 2 smski nt. przebiegu i wyniku: 667-928-641. Fajnie byłoby jakby napisał ktoś kto ma telefon w playu - byłoby za free;)
Z góry dzięki;)
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- pitrek
- Juventino

- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
mecz będzie podobny do tego z Ceseną, gdyż zapewne Novara bd się bronić całą drużyną i bd wyprowadzać kontry, do tego dodajmy drugie boisko ze sztuczną nawierzchnią, i mamy powtórkę z rozrywki, liczę na zwycięstwo w derbach choćby znowu 0-1
ważne 3 pkt! Juve lubi wygrywać derby także jestem spokojny
liczę na dużą liczbę kibiców z Turynu 
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 
- Marian.
- Juventino

Juventus (4-3-3): Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Borriello, Vucinic.
Ławka rezerwowych: Storari, Caceres, De Ceglie, Padoin, Elia, Quagliarella, Del Piero.
Skład.
Ławka rezerwowych: Storari, Caceres, De Ceglie, Padoin, Elia, Quagliarella, Del Piero.
Skład.

- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wlasnie dlatego nie mam dziewczynyKubas pisze:nie będzie mnie dziś w domu. Dziewczyna wyciąga mnie na piknik,
Bladawo ten atak wyglada...Marian. pisze:Juventus (4-3-3): Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Borriello, Vucinic.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- karosznurek
- Juventino

Liczę na dobrą grę naszych i na kolejne trzy punkty. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Wojtek
- Juventino

Miałem nadzieje że zobacze Quagliarelle, no cóż. Borriello w końcu się odblokował i zobaczymy jak to dzisiaj będzie wyglądać z jego strony. Elia na ławce? Kiedyś musi zagrać te 4,5 mecze w sezonie. W II połowie chce zobaczyć Del Piero i oczywiście FQ!Marian. pisze:Juventus (4-3-3): Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Borriello, Vucinic.
FORZA JUVE!!!
- Darek-WLKP
- Juventino

Panowie jak będziecie miec dobry link do spotkania , proszę o podanie .
Dzięki
Dzięki