Serie A (35): Novara 0-4 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Kubas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 11:31

Boję się meczu jak nie wiem, tym bardziej, że nie będzie mnie dziś w domu. Dziewczyna wyciąga mnie na piknik, więc bardzo prosiłbym kogoś z Was o 2 smski nt. przebiegu i wyniku: 667-928-641. Fajnie byłoby jakby napisał ktoś kto ma telefon w playu - byłoby za free;)
Z góry dzięki;)

PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 12:09

rekrut86 pisze:Novary za bardzo remis nie urządza więc może autokaru w polu karnym nie postawią
Conte nie pozwoli naszym zlekceważyć przeciwnika.Dzisiaj bezwzględnie musimy zdobyć 3 punkty.Muszą nasi być odpowiednio zmotywowani.Milan gra z Sieną i wątpie by pogubili punkty.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 12:12

No ale wystarczy zobaczyć nasz mecz z Ceseną... Autobusu tam nie było, a męczyliśmy się niemiłosiernie. Cieszy jedynie postawa Conte, który nic nie kalkulował, tylko wszyscy napastnicy i Giacch na boisko.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 13:02

Szikit pisze:No ale wystarczy zobaczyć nasz mecz z Ceseną... Autobusu tam nie było, a męczyliśmy się niemiłosiernie.
Polemizowałbym. Cesena grała bardzo agresywnie, ale przy atakach Juventusu całym zespołem broniła się przed własnym polem karnym. Autobus zatem był.

Cieszyć może to, że przed dzisiejszym spotkaniem Quagliarella ma wyższe notowania od Borriello i to on najprawdopodobniej wybiegnie na boisko od pierwszej minuty.

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 13:18

Co tu dużo mówić, każdy inny wynik, niż nasze zwycięstwo, będzie wielkim rozczarowaniem. Drugiego tak frustrującego meczu nie wytrzymam :-D
Dobrze że prawdopodobnie zagra Fabio, wydaje mi się, że z trójki Matri, boski Marco i Q to ten ostatni jest najlepszym typem napastnika na tego rodzaju zespoły. Liczę, że coś dzisiaj ustrzeli.

Forza Juve! Typuję 0:2, i pierwsza bramka niech padnie już przed końcem pierwszej połowy.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 13:30

@mrozzi to może inaczej. Ten mecz nie wyglądałby jakbyśmy mieli problem z autobusem. Najzwyczajniej w świecie nie mieliśmy siły, żeby zamknąć Cesene na dłużej na ich polu karnym. Pirlo grał beznadziejnie, po Vidalu widać było zmęczenie..i te strzały a'la Ramos. Wszystko jakoś tak bez pomysłu.
Na szczęście w poprzednich meczach pokazaliśmy, że możemy po 3 dniach odpoczynku, nagle grać o niebo lepiej.

Co do Quaga... Conte coś mówił o lekkiej kontuzji. Pewnie zagra Boriello, w 60. minucie wejdzie Fabio.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 13:43

Szikit pisze:@mrozzi to może inaczej. Ten mecz nie wyglądałby jakbyśmy mieli problem z autobusem. Najzwyczajniej w świecie nie mieliśmy siły, żeby zamknąć Cesene na dłużej na ich polu karnym. Pirlo grał beznadziejnie, po Vidalu widać było zmęczenie..i te strzały a'la Ramos. Wszystko jakoś tak bez pomysłu.
Na szczęście w poprzednich meczach pokazaliśmy, że możemy po 3 dniach odpoczynku, nagle grać o niebo lepiej.
Fakt faktem ciężko nam się grało przy tak słabej dyspozycji pomocy. Pech chciał, że słabo zaprezentował się i Pirlo, i Vidal.
Szikit pisze: Co do Quaga... Conte coś mówił o lekkiej kontuzji. Pewnie zagra Boriello, w 60. minucie wejdzie Fabio.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=92333

Najnowsze informacje - sprzed około 20 minut - są takie, że Quagliarella zagra w pierwszym składzie. Wczoraj Conte coś przebąkiwał o lekkiej kontuzji Fabio, ale najwyraźniej wolał dmuchać na zimne, bo z samym piłkarzem raczej wszystko w porządku.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 13:55

Kubas pisze:Boję się meczu jak nie wiem, tym bardziej, że nie będzie mnie dziś w domu. Dziewczyna wyciąga mnie na piknik, więc bardzo prosiłbym kogoś z Was o 2 smski nt. przebiegu i wyniku: 667-928-641. Fajnie byłoby jakby napisał ktoś kto ma telefon w playu - byłoby za free;)
Z góry dzięki;)
Spox, zrobi się. :) Co do meczu, to myślę, że dzisiaj nie powinno być problemu, chociaż to fenonen, że męczymy się ze słabszymi drużynami, a tych wszystkich z czołówki lejemy na maksa. Typuję dwubramkowe zwycięstwo. :)

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
pitrek

Juventino
Juventino
Podziekował: 22 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 14:10

mecz będzie podobny do tego z Ceseną, gdyż zapewne Novara bd się bronić całą drużyną i bd wyprowadzać kontry, do tego dodajmy drugie boisko ze sztuczną nawierzchnią, i mamy powtórkę z rozrywki, liczę na zwycięstwo w derbach choćby znowu 0-1 ;) ważne 3 pkt! Juve lubi wygrywać derby także jestem spokojny :) liczę na dużą liczbę kibiców z Turynu :)

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " :juveflag:
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 14:16

Juventus (4-3-3): Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Borriello, Vucinic.
Ławka rezerwowych: Storari, Caceres, De Ceglie, Padoin, Elia, Quagliarella, Del Piero.

Skład.

Obrazek
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 14:19

No i jednak sprawdziło się o lekkiej kontuzji Quaga. Nie cieszę się z tego powodu.
Nie spodziewałem się Giaccheriniego na boku w 4-3-3. Widać, że Conte woli tę formację gdy gramy ze słabszymi.

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 14:19

Kubas pisze:nie będzie mnie dziś w domu. Dziewczyna wyciąga mnie na piknik,
Wlasnie dlatego nie mam dziewczyny :prochno:
Marian. pisze:Juventus (4-3-3): Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Borriello, Vucinic.
Bladawo ten atak wyglada...

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 14:24

Liczę na dobrą grę naszych i na kolejne trzy punkty. Forza Juve

"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 14:27

Marian. pisze:Juventus (4-3-3): Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Borriello, Vucinic.
Ławka rezerwowych: Storari, Caceres, De Ceglie, Padoin, Elia, Quagliarella, Del Piero.
Miałem nadzieje że zobacze Quagliarelle, no cóż. Borriello w końcu się odblokował i zobaczymy jak to dzisiaj będzie wyglądać z jego strony. Elia na ławce? Kiedyś musi zagrać te 4,5 mecze w sezonie. W II połowie chce zobaczyć Del Piero i oczywiście FQ!

FORZA JUVE!!!

Darek-WLKP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2012, 14:32

Panowie jak będziecie miec dobry link do spotkania , proszę o podanie .
Dzięki :)

Zablokowany