Serie A (29): JUVENTUS 2-0 Inter [DPL na meczu!]

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 19:52

Panowie wysłałby któryś z was mi sms-a z wynikiem ? bo jakiś bez mózg wymyślił nam mecz w niedzielę o 19.30 -.- i niestety nie będę w stanie obejrzeć Juve - inter ... 793 988 689 to mój numer , z góry dzięki

Fino Alla Fine Forza Juventus!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 20:18

Jaka 19:30?

JP podaje 20:45, Livescore 20:45, C+ transmisje live 20:45...

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 20:27

stahoo pisze:Jaka 19:30?

Kondzio gra w klubie ;)
Liczę na zwycięstwo. Najlepiej podobne do tego z Violą.

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 20:28

Chyba źle zrozumiałeś o czym kolega mówi :) zdarza się każdemu.

Jutro liczę na Romę, a wygranej z Interem jestem pewny, wystarczy, że nasi nie oleją meczu a w to wątpię.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 20:35

Faking szit. :prochno: Kondzio, która liga, że przy sztucznym świetle gracie? Czy liga na Orliku?;p

A co do meczu, to ponoć Inter jest w słabej dyspozycji :)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 20:37

Raczej koledze chodziło o jego osobisty mecz :wink: Znam to z doświadczenia, więc tak zinterpretowałem jego wypowiedź. Juventusik gra oczywiście o 20.45 :wink:
Z jakich to się meczów nie rezygnowało dla JUVE :whistle: Te wymyślanie kontuzji itp. ehhh... :wink:

Wygramy :!:

Zwrócę uwagę na jedną rzecz. Naszym mankamentem jest brak seryjnych zwycięstw. W lidze nie wygraliśmy ani razu 3 spotkan z rzędu... dwukrotne vittorie pod rząd osiągneliśmy zaledwie... 2 razy :shock: Niemniej jednak udalo nam się wygrać 4 kolejne spotkania: viola 2-1, inter 2-1, palermo 3-0 i lazio 1-0 :wink: Czyżby historia miala się powtórzyć?:>
To tylko taka ciekawosta, do ktorej oczywiście podchodze z wielkim dystansem.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 20:39

W niedzielnym meczu będę szczególnie liczył na Marchisio, wychowanek "Starej Damy" lubuje się w pogrążaniu interu. Kto wie, może i tym razem będzie katem zespołu z Mediolanu? Marzy mi się 4-0 dla Juve, ale pewnie skończy się na 2-1 dla gospodarzy :/

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 22:33

Na Goal'u Chiellini wypowiada się że cały tydzień mówia o tym meczu i że Inter to nasz największy rywal. Arcyważny mecz.. ogromna Motywacja..

Przecież w obecnej formie obu drużyn powinniśmy ostatecznie zakończyć ich post-calciopoli srogą karą.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 23:13

Ale to sa derby, a derby sie rzadza wlasnymi prawami. My tez nieraz w ostatnim okresie bylismy w dosc slabej formie, a w meczach z interem pokazywalismy pazur.

Obecnie podopieczni Siwego wydaja sie jednak na tyle wypaleni, ze rzeczywiscie ciezko sie ich bac. Szczerze mowiac, dawno nie bylem przed derbami Wloch tak spokojny o to, ze wszystko powinno byc w porzadku. Mam nadzieje, ze slusznie.

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 23:29

bendzamin pisze:Ale to sa derby, a derby sie rzadza wlasnymi prawami. My tez nieraz w ostatnim okresie bylismy w dosc slabej formie, a w meczach z interem pokazywalismy pazur.

Obecnie podopieczni Siwego wydaja sie jednak na tyle wypaleni, ze rzeczywiscie ciezko sie ich bac. Szczerze mowiac, dawno nie bylem przed derbami Wloch tak spokojny o to, ze wszystko powinno byc w porzadku. Mam nadzieje, ze slusznie.
W tym sezonie prawdopodobieństwo zgubienia punktów rośnie proporcjonalnie do spokoju przedmeczowego. Też mi się to niestety udziela. merdy to merdy. Dla nich też to coś więcej niż jeden z 38 meczy do rozegrania. Rozśmieszył mnie dziś Stankovic, który (słusznie) zauważył, że mamy więcej do stracenia. Dziwne jest to przypominanie o beznadziejności ich samych w tym sezonie, ale może to przyznanie do grzechów i sygnał dla zarządu... A co mnie to :prochno: , choć jedną rzecz jeszcze przy okazji napiszę. Z racji pracy mam możliwość podczas dnia do czytania newsów w internecie, toteż odwiedzam strony niemal wszystkich top europejskich drużyn, w tym i ... interu. Jedna rzecz jest warta zauważenia. Skala hejterstwa na morattiego. Nienawidzę frajera, ale dla nich zrobił dużo (uczciwie i mniej). Teraz od farsopoli mają jeden gorszy sezon, to lecą na niego takie bluzgi że nasi Moderatorzy by połowę postów usunęli (gorzej ma tylko Siwy 8) ) :C
@down Co innego dwa, co innego trzy, a co innego cztery mecze pod rząd. Wcześniejsze dwadzieścia parę meczy graliśmy z niemal zawsze dreptającym Mirko. Cieszę się jego chwilową dyspozycją. Oby trwała jak najdłużej, co najmniej do niedzieli :pray: ;)
Ostatnio zmieniony 24 marca 2012, 00:47 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 marca 2012, 23:50

Dragon pisze:

Zwrócę uwagę na jedną rzecz. Naszym mankamentem jest brak seryjnych zwycięstw. W lidze nie wygraliśmy ani razu 3 spotkan z rzędu... dwukrotne vittorie pod rząd osiągneliśmy zaledwie... 2 razy :shock: Niemniej jednak udalo nam się wygrać 4 kolejne spotkania: viola 2-1, inter 2-1, palermo 3-0 i lazio 1-0 :wink: Czyżby historia miala się powtórzyć?:>
To tylko taka ciekawosta, do ktorej oczywiście podchodze z wielkim dystansem.
To jak w końcu ??? Ai razu trzech czy były 4 z rzędu ? :roll:

Wynik uzależniam od dyspozycji Mirko. Jeśli da radę zagrać trzeci <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mecz z rzędu to wygramy lekkim ch....

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2012, 09:15

Marzy mi się mecz, w którym Juventus spuszcza solidne manto Interowi, ale wątpię w realizację takiego scenariusza. Biorąc pod uwagę składy i dyspozycję obu drużyn powinniśmy ten mecz wygrać. Jednak wydaje mi się, że będzie to zwycięstwo jedną góra dwiema bramkami. Mediolańczycy zepną poślady i raczej nie dadzą zrobić z siebie Fiorentiny. Ważne, żeby trzy punkty zostały w Turynie.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2012, 09:52

Wydaje mi się, że na forum panuje zbytni optymizm jeśli chodzi o mecz z Interem. Już pisałem ja, pisali też inni, że takie mecze rządzą się własnymi prawami. Słaby Inter w takich meczach jest mimo wszystko bardzo groźny.
Pamiętacie mecz ze zdziesiątkowaną Romą, która była w słabej formie? Mieliśmy ich roznieść a ledwo zremisowaliśmy.

Tradycyjnie już najbardziej boję się o występ Bonucciego i napastników. Ehh.. żeby Mirko miał taki dzień jak we wtorek.. :roll:

Obrazek
badecki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2012, 09:58

szczypek pisze:
Interiści żartują, że szanse ich wzrastają dlatego, że są aktualnie na poziomie Catanii, Parmy czy innego Cagliari, a my z takimi zespołami sobie radzimy gorzej. Dowcipnisie.
Chłopaki znają wartość swoich pupili.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2012, 10:29

szczypek pisze:
Interiści żartują, że szanse ich wzrastają dlatego, że są aktualnie na poziomie Catanii, Parmy czy innego Cagliari, a my z takimi zespołami sobie radzimy gorzej. Dowcipnisie.
Obrazek

Ktos wie jakie beda 100% oslabienia Interu? Oczywiscie, poza Sneijderem?

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Zablokowany