Coppa Italia (1/2): JUVENTUS 2-2 Milan (1-2, 2-2)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 13:43

Franusss pisze:Panowie meczu nie będzie na polskim C+ ? :(
Polskie C+ nie ma wykupionych praw do puszczania Coppa Italia. Niestety.

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 13:52

iltalismano pisze:Podobno Ibra i Silva nie zagrają.

Jeżeli to prawda to liczę że nasi napastnicy przedziurawią bardzo osłabioną obrone Rossonerich przynajmniej jednokrotnie (sic!).
skąd takie info ?
ciekaw jestem niezmiernie nastawienia Milanu do tego meczu... czy wyjdą w optymalnym składzie ,czy będą się oszczędzać przed meczami z Romą i Barcą :think:

topboxing.pl zapraszam :)
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 14:13

Z ostatnich doniesień:

JUVENTUS: Storari - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Giaccherini - Pepe, Del Piero, Vucinic

A disp.: Manninger, Marrone, Borriello, Padoin, Marchisio, Estigarribia, Quagliarella

Bardzo mi się taka '11' podoba.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 14:16

Estigarribia? To już nawet w CI Krasic i Elia nie mogą posiedzieć na ławce? :prochno:

Milan odpadnie bo Juventus nie przegrywa. To potwierdzone info.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 14:21

dav3d pisze:
iltalismano pisze:Podobno Ibra i Silva nie zagrają.

Jeżeli to prawda to liczę że nasi napastnicy przedziurawią bardzo osłabioną obrone Rossonerich przynajmniej jednokrotnie (sic!).
skąd takie info ?
ciekaw jestem niezmiernie nastawienia Milanu do tego meczu... czy wyjdą w optymalnym składzie ,czy będą się oszczędzać przed meczami z Romą i Barcą :think:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... tus-report

Dziwi mnie nieobecność Eliji.. Przecież w Coppa dobrze mu szło ;<

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 15:53

Jeśli nie zagra Silva i Zlatan to ich szanse maleją o 50%, niemniej jednak nie wierzę w te doniesienia. Przyjada na pewno z chęcią rewanżu, zwłaszcza smaczku spotkaniu dodają ostatnie zaostrzone stosunki między klubami. Tym bardziej bedzie smakował więc awans :twisted:

Musimy to dokończyć. Tu nie ma prawa nic złego się stać. Zadowoli mnie każdy wynik, premiujący nas do finału. milan mimo wszystko jest nieobliczalny, ma dobrych indywidualistów z Ibrą na czele.

Aby tylko M.B został na lawce :bravo: Jedziemy po finał :!: :twisted:

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 16:06

Dragon pisze:Jeśli nie zagra Silva i Zlatan to ich szanse maleją o 50%
Nie zgadzam się. Obaj są piłkarzami klasy światowej, ale Milan to nie tylko Ibra i Silva i pokazywali to już w tym sezonie nie raz. Emanuelson potrafi wziąć grę na siebie, Shaarawy to przebojowy młodzik, ukąsić potrafi Nocerino.
Zresztą... o czym my gadamy, tak jak mówisz, jeden i drugi zagra :wink:
Dragon pisze:Tu nie ma prawa nic złego się stać
Odważne stwierdzenie. Czy aby niezbyt optymistyczne? :think:

Logiczne byłoby, gdyby zagrał Lichtsteiner. Nielogiczne, gdyby biegał na prawej pomocy w 3-5-2.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 16:15

alina pisze:Z ostatnich doniesień:

JUVENTUS: Storari - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Giaccherini - Pepe, Del Piero, Vucinic

A disp.: Manninger, Marrone, Borriello, Padoin, Marchisio, Estigarribia, Quagliarella

Cholernie mocny sklad, az jestem zdziwiony -> :shock:

Z drugiej strony, jesli wygramy ten mecz i dobrze sie zaprezentujemy, to moze byc to jakis przelom. Potrzeba Nam teraz waznego zwyciestwa.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 16:46

jakku1 pisze:

Też jestem zszokowany. Mam nadzieję, że faktycznie zobaczymy takie ustawienie... :whistle:

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 18:02

Okazuje się, że Ibra faktycznie nie zagra (źródło). Nie dał rady wykurować się z przeziębienia. To już chyba nie jest jakiś przedmeczowy chwyt? :think:

Obrazek
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 18:13

pumex pisze:Okazuje się, że Ibra faktycznie nie zagra (źródło). Nie dał rady wykurować się z przeziębienia. To już chyba nie jest jakiś przedmeczowy chwyt? :think:
Nope... Wiem, że ciężko to zrozumieć kibicom w Polsce (mnie również), ale w SerieA czołowym ekipom po prostu nie wypada wystawiać najsilniejszego składu na CI... My nie gramy Buffonem, Marchisio, Barzaglim i Matrim, a Milan Silvą i Ibrą...

Gadanie, gadaniem, ale w moim odczuciu nikt z czołówki tego pucharu poważnie nie traktuje...

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 18:40

yanquez pisze: Gadanie, gadaniem, ale w moim odczuciu nikt z czołówki tego pucharu poważnie nie traktuje...
Patrzac na przedmeczowe wypowiedzi i prognozowany sklad, to my go traktujemy dosc powaznie, a do czolowki chyba nalezymy ;) napoli tez raczej w pucharze swoich gwiazd nie oszczedza.

Dla nas puchar w tym sezonie jest, moim zdaniem, wazny. Fajnie by bylo wreszcie cos wygrac po tylu latach posuchy i moc sobie doszyc kolejna gwiazdke na koszulki.

A jesli chodzi o absencje cygana, to o 18:22 na tej stronie milannews.it pojawil sie wpis, ze to chyba (nie wiem, czy dobrze zrozumialem) jeszcze nie jest na 100% pewne, bo sam zawodnik chce grac, a trener wolalby go oszczedzac na rome i barce.

Obrazek
mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 18:50

prognozowany skład Milanu jest przesłaby. Bez Abate, Silvy, Boatenga, MvB, Robinho, Pato, Cassano, Ibry....
Podtrzymać passę!

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 18:52

deszczowy pisze:
pan Zambrotta pisze:liczę na spokojne kontrolowanie meczu i awans. Remis, czy zwycięstwo - nieważne. Liczy się liga, a coppa italia trzeba przejść najmniejszym kosztem sił. No i ciekawe, co pokaże ADP.
Szczerze mówiąc nie liczyłbym na wiele. On praktycznie nie gra od pół sezonu.
W dodatku Conte niepotrzebnie gada na konferencji o wielkim meczu Alexa, zanim jeszcze spotkanie się zaczęło :roll: Według mnie bezsensowna wypowiedź, mogąca bardziej zaszkodzić niż pomóc.

Cieszy, że Boriello prawdopodobnie na ławce. Ważne by nie pozwolić się zdominować przez Milan. Skuteczna i zgrana defensywa to podstawa. Ale jeśli ograniczymy się do bronienia zaliczki z pierwszego meczu to czarno to widzę. Przypomina mi się mecz z Bayernem, kiedy do awansu starczał nam remis, a jak się skończyło każdy wie... Trzeba bardzo uważać.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2012, 18:58

pablo1503 pisze:
jakku1 pisze:

Też jestem zszokowany. Mam nadzieję, że faktycznie zobaczymy takie ustawienie... :whistle:
A ja nie. Od rana myślałem nad składem na milan. To będzie praktycznie 4-4-2 w defensywie, a 4-3-3 w ofensywie. Mimo słabszej dyspozycji postawiłbym jednak na Marchisio zamiast Dżiaka. Nie mniej jednak podoba mi się takie ustawienie. Bardzo liczę na awans do finału... Kiedy My ostatnio graliśmy w jakimś finale ? Poza pucharów wakacyjnych ?

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Zablokowany