Coppa Italia (1/2): JUVENTUS 2-2 Milan (1-2, 2-2)
- Bianconero92
- Juventino
Polskie C+ nie ma wykupionych praw do puszczania Coppa Italia. Niestety.Franusss pisze:Panowie meczu nie będzie na polskim C+ ?
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- dav3d
- Juventino
skąd takie info ?iltalismano pisze:Podobno Ibra i Silva nie zagrają.
Jeżeli to prawda to liczę że nasi napastnicy przedziurawią bardzo osłabioną obrone Rossonerich przynajmniej jednokrotnie (sic!).
ciekaw jestem niezmiernie nastawienia Milanu do tego meczu... czy wyjdą w optymalnym składzie ,czy będą się oszczędzać przed meczami z Romą i Barcą

topboxing.pl zapraszam 

Z ostatnich doniesień:
JUVENTUS: Storari - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Giaccherini - Pepe, Del Piero, Vucinic
A disp.: Manninger, Marrone, Borriello, Padoin, Marchisio, Estigarribia, Quagliarella
Bardzo mi się taka '11' podoba.
JUVENTUS: Storari - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Giaccherini - Pepe, Del Piero, Vucinic
A disp.: Manninger, Marrone, Borriello, Padoin, Marchisio, Estigarribia, Quagliarella
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... tus-reportdav3d pisze:skąd takie info ?iltalismano pisze:Podobno Ibra i Silva nie zagrają.
Jeżeli to prawda to liczę że nasi napastnicy przedziurawią bardzo osłabioną obrone Rossonerich przynajmniej jednokrotnie (sic!).
ciekaw jestem niezmiernie nastawienia Milanu do tego meczu... czy wyjdą w optymalnym składzie ,czy będą się oszczędzać przed meczami z Romą i Barcą
Dziwi mnie nieobecność Eliji.. Przecież w Coppa dobrze mu szło ;<
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jeśli nie zagra Silva i Zlatan to ich szanse maleją o 50%, niemniej jednak nie wierzę w te doniesienia. Przyjada na pewno z chęcią rewanżu, zwłaszcza smaczku spotkaniu dodają ostatnie zaostrzone stosunki między klubami. Tym bardziej bedzie smakował więc awans :twisted:
Musimy to dokończyć. Tu nie ma prawa nic złego się stać. Zadowoli mnie każdy wynik, premiujący nas do finału. milan mimo wszystko jest nieobliczalny, ma dobrych indywidualistów z Ibrą na czele.
Aby tylko M.B został na lawce
Jedziemy po finał :!: :twisted:
Musimy to dokończyć. Tu nie ma prawa nic złego się stać. Zadowoli mnie każdy wynik, premiujący nas do finału. milan mimo wszystko jest nieobliczalny, ma dobrych indywidualistów z Ibrą na czele.
Aby tylko M.B został na lawce

- pumex
- Juventino
Nie zgadzam się. Obaj są piłkarzami klasy światowej, ale Milan to nie tylko Ibra i Silva i pokazywali to już w tym sezonie nie raz. Emanuelson potrafi wziąć grę na siebie, Shaarawy to przebojowy młodzik, ukąsić potrafi Nocerino.Dragon pisze:Jeśli nie zagra Silva i Zlatan to ich szanse maleją o 50%
Zresztą... o czym my gadamy, tak jak mówisz, jeden i drugi zagra
Odważne stwierdzenie. Czy aby niezbyt optymistyczne?Dragon pisze:Tu nie ma prawa nic złego się stać

Logiczne byłoby, gdyby zagrał Lichtsteiner. Nielogiczne, gdyby biegał na prawej pomocy w 3-5-2.

- jakku1
- Juventino
Cholernie mocny sklad, az jestem zdziwiony -> :shock:alina pisze:Z ostatnich doniesień:
Z drugiej strony, jesli wygramy ten mecz i dobrze sie zaprezentujemy, to moze byc to jakis przelom. Potrzeba Nam teraz waznego zwyciestwa.
- pablo1503
- Juventino
Też jestem zszokowany. Mam nadzieję, że faktycznie zobaczymy takie ustawienie...jakku1 pisze:Cholernie mocny sklad, az jestem zdziwiony -> :shock:alina pisze:Z ostatnich doniesień:

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nope... Wiem, że ciężko to zrozumieć kibicom w Polsce (mnie również), ale w SerieA czołowym ekipom po prostu nie wypada wystawiać najsilniejszego składu na CI... My nie gramy Buffonem, Marchisio, Barzaglim i Matrim, a Milan Silvą i Ibrą...pumex pisze:Okazuje się, że Ibra faktycznie nie zagra (źródło). Nie dał rady wykurować się z przeziębienia. To już chyba nie jest jakiś przedmeczowy chwyt?
Gadanie, gadaniem, ale w moim odczuciu nikt z czołówki tego pucharu poważnie nie traktuje...
- bendzamin
- Redaktor
Patrzac na przedmeczowe wypowiedzi i prognozowany sklad, to my go traktujemy dosc powaznie, a do czolowki chyba nalezymyyanquez pisze: Gadanie, gadaniem, ale w moim odczuciu nikt z czołówki tego pucharu poważnie nie traktuje...

Dla nas puchar w tym sezonie jest, moim zdaniem, wazny. Fajnie by bylo wreszcie cos wygrac po tylu latach posuchy i moc sobie doszyc kolejna gwiazdke na koszulki.
A jesli chodzi o absencje cygana, to o 18:22 na tej stronie milannews.it pojawil sie wpis, ze to chyba (nie wiem, czy dobrze zrozumialem) jeszcze nie jest na 100% pewne, bo sam zawodnik chce grac, a trener wolalby go oszczedzac na rome i barce.
- Corcky
- Juventino
W dodatku Conte niepotrzebnie gada na konferencji o wielkim meczu Alexa, zanim jeszcze spotkanie się zaczęło :roll: Według mnie bezsensowna wypowiedź, mogąca bardziej zaszkodzić niż pomóc.deszczowy pisze:Szczerze mówiąc nie liczyłbym na wiele. On praktycznie nie gra od pół sezonu.pan Zambrotta pisze:liczę na spokojne kontrolowanie meczu i awans. Remis, czy zwycięstwo - nieważne. Liczy się liga, a coppa italia trzeba przejść najmniejszym kosztem sił. No i ciekawe, co pokaże ADP.
Cieszy, że Boriello prawdopodobnie na ławce. Ważne by nie pozwolić się zdominować przez Milan. Skuteczna i zgrana defensywa to podstawa. Ale jeśli ograniczymy się do bronienia zaliczki z pierwszego meczu to czarno to widzę. Przypomina mi się mecz z Bayernem, kiedy do awansu starczał nam remis, a jak się skończyło każdy wie... Trzeba bardzo uważać.

Alessandro Del Piero ole!
- Brutalo
- Juventino
A ja nie. Od rana myślałem nad składem na milan. To będzie praktycznie 4-4-2 w defensywie, a 4-3-3 w ofensywie. Mimo słabszej dyspozycji postawiłbym jednak na Marchisio zamiast Dżiaka. Nie mniej jednak podoba mi się takie ustawienie. Bardzo liczę na awans do finału... Kiedy My ostatnio graliśmy w jakimś finale ? Poza pucharów wakacyjnych ?pablo1503 pisze:Też jestem zszokowany. Mam nadzieję, że faktycznie zobaczymy takie ustawienie...jakku1 pisze:Cholernie mocny sklad, az jestem zdziwiony -> :shock:alina pisze:Z ostatnich doniesień: