Serie A (28): Fiorentina 0-5 JUVENTUS
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie mam nic przeciwko, zebysmy zaczeli jak Bayern - 20minut, 0:3.
Snilo mi sie, z JoJo (ktorego nie ma) strzelil nam dwie bramki.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Gość
macie jakies info o składzie na dzisiejszy mecz?? bo juz jestem bardzo ciekawy co Antoś wymyślił
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
TuttoJuve: Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Caceres, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.DarekJuve pisze:macie jakies info o składzie na dzisiejszy mecz?? bo juz jestem bardzo ciekawy co Antoś wymyślił
A disp.:Storari, Chiellini, Padoin, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella, Borriello.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=86676
LaGazzettaDelloSport: Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Caceres, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.:Storari, Chiellini, Padoin, Giaccherini, Del Piero, Quagliarella, Borriello.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/
Wszystko więc wskazuje, że nic nie wymyślił nowego. Oczywiście nie rozumiem czemu Bonucci a nie Chiellini, ale widocznie Conte chce dać Bonucciemu jeszcze jeden mecz, którym zapewne udowodni, że nie nadaje się nawet na ławkę. Mam nadzieję, że nie będę musiał oglądać Boriello na boisku, a Del Piero nie będę oglądał tylko wtedy gdy realizator pokaże ławkę rezerwowych. Forza Juve!
Aha, sędziowie jednak gwiżdżą karne kiedy ktoś dotknie piłki ręką w polu karnym. Przykładem mecz Parmy z Milanem, uff jakie szczęście.
- juvemaroko
- Juventino
Dzis gramy zebyprzerwac ta nieciekawa seria remisow.
Nie mamy w tym sezonie klasowych napastnikow oby udalo sie wzmonic sie latem dwoma dobrymi skutecznymi napstnikami. Bo to co pokazuja napstnicy Juve to tylko
Juve musi wygrac zeby sie wzmnic na druga pozycja bo rywale nie traca punktow z kelnerami.
O Milan nie ma co wspominac dzis dorzuca kolejne 3 punktow oni wiedza jak wygrywac z PArma, Siena i inny zespole z kim zaledwie zremisowalismy.
Go go go Juve
Nie mamy w tym sezonie klasowych napastnikow oby udalo sie wzmonic sie latem dwoma dobrymi skutecznymi napstnikami. Bo to co pokazuja napstnicy Juve to tylko

Juve musi wygrac zeby sie wzmnic na druga pozycja bo rywale nie traca punktow z kelnerami.
O Milan nie ma co wspominac dzis dorzuca kolejne 3 punktow oni wiedza jak wygrywac z PArma, Siena i inny zespole z kim zaledwie zremisowalismy.
Go go go Juve

- juvemaroko
- Juventino
Jacky pisze:Nie mam nic przeciwko, zebysmy zaczeli jak Bayern - 20minut, 0:3.
Niestety dawno taka sytuacja nie pamietam ze Juve wygrywa po 20 minut 3 brmakami

- Gość
jakis link do transmisji? który nie tnie.
znalazlem b.dobry link
http://www.premier--streams.eu/channel3.html
znalazlem b.dobry link
http://www.premier--streams.eu/channel3.html
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012, 19:59 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Jeszcze ponad 45 minut do meczu , a ty już chcesz linki :roll:DarekJuve pisze:jakis link do transmisji? który nie tnie.
Juventus-Siena 3-0 (po 10 minutach) wynik końcowy 3-3juvemaroko pisze:Niestety dawno taka sytuacja nie pamietam ze Juve wygrywa po 20 minut 3 brmakamiJacky pisze:Nie mam nic przeciwko, zebysmy zaczeli jak Bayern - 20minut, 0:3.

Myśle że dobry skład wystawił Conte, ostatnio zagrali dobrze tylko szczęścia zabrakło, gra Bonucci bo Kielon nie jest gotowy w 100%.
Milan wygrał YAFUD. Oby Juve poprawiło mie dzisiaj humor.
FORZA JUVE!!
- Mate.G
- Juventino
Ten Milan to ciśnie pięknie.
Ale nam brakuje takiego Ibry,
Ale nam brakuje takiego Ibry,

- Donnie
- Juventino
Daaaawno z Violą na ich stadionie nie przegraliśmy, myślę, że dzisiaj przełamiemy tę passę remisów. Fiołki sa niezwykle słabe w tym sezonie, do tego brak Joveticia.
Tylko Borubar mnie martwi.... Lubi w pojedynkę zatrzymywać drugi zespół.
Zobaczymy. Mimo wszystko stawiam, że wygramy
Tylko Borubar mnie martwi.... Lubi w pojedynkę zatrzymywać drugi zespół.
Zobaczymy. Mimo wszystko stawiam, że wygramy
- Pontius21
- Milanista
Wydaje się że powinien gwizdnąć drugi ale chyba się przestraszył że zbojkotujesz forumszczypek pisze: Aha, sędziowie jednak gwiżdżą karne kiedy ktoś dotknie piłki ręką w polu karnym. Przykładem mecz Parmy z Milanem, uff jakie szczęście.

- kosciu88
- Juventino
Sklad moze byc choc wolalbym zobaczyc na boisku Chielliniego zamiast Bonucciego i Del Piero za Pepe. Wynik nie wazny byle 3 punkty wpadly.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- PrzemasJuve
- Juventino
no to nie zobaczysz...
JUVE - siena 3-3 co 3-0 bylo juz?juvemaroko pisze:Niestety dawno taka sytuacja nie pamietam ze Juve wygrywa po 20 minut 3 brmakami
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
szczypek pisze:Aha, sędziowie jednak gwiżdżą karne kiedy ktoś dotknie piłki ręką w polu karnym. Przykładem mecz Parmy z Milanem, uff jakie szczęście.
A no czyli Conte miał rację domagając się karnych dla nas. Wszyscy po nim jechali, a jednak okazało się, że za rękę w polu karnym jest karny... Ciekawe jak to wpłynie na sędziowanie w naszych następnych meczach

Wygramy 2:1 Vucinić, Vidal - Amauri
E: Komentator powiedział, że Fiora zajmuje 27 miejsce w lidze, czy mi się wydawało?
Ostatnio zmieniony 17 marca 2012, 20:42 przez ReinerJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- annihilator1988
- Juventino
Zły znak, łeb mnie już nawala
Mimo wszystko liczę na 2-0 dla "Starej Damy"

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino