Quiz - piłkarze
- gruzin_juve
- Juventino
@deszczowy
Również pudło
podpowiedź:
4. ojciec tego piłkarza grał w finale ligi mistrzów
Również pudło
podpowiedź:
4. ojciec tego piłkarza grał w finale ligi mistrzów
- kosciu88
- Juventino
Jose Reina
Jestem na 99% pewny wiec zadaje
1. Pilkarz ten poza 2 wypozyczeniami cala kariere rozgrywa w jednym kraju.
2. Doznal porazki w finale wielkiej imprezy oraz zdobyl 1 puchar ze swoja reprezentacja.
3. Swego czasu znany byl z bardzo dobrych dosrodkowan.
Jestem na 99% pewny wiec zadaje
1. Pilkarz ten poza 2 wypozyczeniami cala kariere rozgrywa w jednym kraju.
2. Doznal porazki w finale wielkiej imprezy oraz zdobyl 1 puchar ze swoja reprezentacja.
3. Swego czasu znany byl z bardzo dobrych dosrodkowan.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pan Zambrotta
- Juventino
Mietson pisze:1. Napastnik słynący z szybkości i bardzo silnego oraz precyzyjnego wykończenia
gruzin_juve pisze: 3. specjalista od rzutów karnych
4. świetnie wprowadza piłkę do gry dalekim wyrzutem
sorry, że się wtrącam, ale jak dalej będą takie pytania zadawane, to idzie się załamać. Odróżnijcie swoje wrażenia subiektywne, od tego, co może rzeczywiście identyfikować piłkarza w zagadce.kosciu88 pisze:3. Swego czasu znany byl z bardzo dobrych dosrodkowan.
Żeby nie psuć ciągłości zabawy, mój post może być skasowany zaraz po przedyskutowaniu tego z innymi uczestnikami.
- gruzin_juve
- Juventino
@kosciu88
Pewnie
@pan Zambrotta
Wyciąłeś najważniejszą część mojej podpowiedzi, która była kluczem do zagadki. Po transferze do Liverpoolu było o tym głośno, więc liczyłem, że ktoś słyszał o tym "incydencie"
Jerome Rothen?
Zarzućcie coś za mnie
Pewnie
@pan Zambrotta
Wyciąłeś najważniejszą część mojej podpowiedzi, która była kluczem do zagadki. Po transferze do Liverpoolu było o tym głośno, więc liczyłem, że ktoś słyszał o tym "incydencie"
Jerome Rothen?
Zarzućcie coś za mnie
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2012, 12:19 przez gruzin_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pan Mietek
- Juventino
Ok, są subiektywne ale do tego jak dołożysz trochę informacji to może to być bardziej pomocne niż suchy fakt. Zresztą, jak napisał gruzin wyciąłeś część wypowiedzi bo to, że wyjął tyle karnych oznacza, że istotnie jest specjalistą od karnych. Jakbym sugerował, że "jest świetnym technicznie napastnikiem" myśląc o Amaurim to wtedy byłby to błąd ale nie da się ukryć, że Reina dobrze broni karne a Defoe ma mocny strzał z obrębu pola karnego.pan Zambrotta pisze:sorry, że się wtrącam, ale jak dalej będą takie pytania zadawane, to idzie się załamać. Odróżnijcie swoje wrażenia subiektywne, od tego, co może rzeczywiście identyfikować piłkarza w zagadce
Jako pomysłodawca gry nie chcę się rządzić ale wydaje mi się, że jest to ok. No chyba, że więcej osób ma zastrzeżenia.
Dodam za gruzina:
Jak się nazywa ten piłkarz?

Oczywiście, teraz coś zadajgruzin_juve pisze:sidney sam

Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2012, 13:19 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 2 razy.
- gruzin_juve
- Juventino
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Flavio Roma. To łatwe było.
zagadka.
1) Kiedyś wróżono mu wielką karierę ale ma już 27 lat i nic naprawdę wielkiego nie osiągnął.
2) Kupiony przez jeden z angielskich klubów w swoim pierwszym wywiadzie na wyspach stwierdził, że cieszy się z dołączenia do Chelsea... ale to nie Chelsea go kupiła.
3) Wygrał dwukrotnie Puchar Konfederacji.
zagadka.
1) Kiedyś wróżono mu wielką karierę ale ma już 27 lat i nic naprawdę wielkiego nie osiągnął.
2) Kupiony przez jeden z angielskich klubów w swoim pierwszym wywiadzie na wyspach stwierdził, że cieszy się z dołączenia do Chelsea... ale to nie Chelsea go kupiła.
3) Wygrał dwukrotnie Puchar Konfederacji.
Yep.Mietson pisze:Robinho?
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2012, 14:59 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pan Mietek
- Juventino
Robinho?
- deszczowy
- Juventino
Kurna, Mietek, dziadu!Ouh_yeah pisze:Robinho

- Pan Mietek
- Juventino
Bo jestem studentemdeszczowy pisze:Kurna, Mietek, dziadu!Ouh_yeah pisze:RobinhoCzemu obiadu nie gotujesz, tylko na JP siedzisz?

Fakty się zgadzają, także jadę z zagadką:
deszczu zgaduj bo łatwe

1. Zamiast dwóch imion używa przezwiska, które widnieje na jego koszulce
2. Szybko został kapitanem drużyny, w której grał tylko przez 4 lata, której NIE jest wychowankiem
3. Ma popularne w krajach latynoskich nazwisko
4. Ma na swoim koncie ponad 50 występów w kadrze narodowej
Niestety niecharles pisze:strzał: Cafu

1. Xabi nie ma dwóch imiondeszczowy pisze:Xabi?
2. W Liverpoolu grał przez 5 lat a nie 4
3. Nie był tam kapitanem
Też się nie zgadza więc objaśnię bo może nie zrozumieliście dokładnie:gruzin_juve pisze:Strzał: Maniche albo Deco?
1. Swojego przezwiska używa zamiast imion a więc razem z nazwiskiem, nie tak jak Deco, Maniche tylko np. Xabi Alonso.
2. W klubie w którym był kapitanem grał DOKŁADNIE 4 lata.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2012, 15:46 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 3 razy.
- deszczowy
- Juventino
- gruzin_juve
- Juventino
Strzał: Maniche albo Deco?