Marco Borriello

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2012, 18:59

Niezły łach. Ledwo Boriello do nas przeszedł a w Romie połamał się Osvaldo. Możliwe że nawet na 2 miesiące :rotfl: Może sprzedamy im Amauriego ?? Co Wy na to ? :P

ObrazekObrazekObrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2012, 19:35

francois pisze:Boriello nie jest złym piłkarzem. A na zmiennika nawet bardzo dobrym. W sumie jeśli chodzi o zmienników to faktycznie w tej kwestii Marotta tworzy niezłe ItalJuve :prochno:

Uważacie, że latem go wykupimy? Jakie typy?
Ja mam nadzieję, że nie. Bo będzie to zmarnowanie pokaźnych pieniędzy na nudnego i świeżego jak kurczaki w KFC Rzymianina. Boriello to typowy półśrodek, i mam nadzieję, że zostanie potraktowany jak prezerwatywa - wykorzystać do maksimum, czerpać przyjemność, a potem spuścić w toalecie i szukać czegoś naprawdę ekstra.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2012, 23:05

Ciekaw jestem, kto straci na przeprowadzce Boriello. Del Piero czy Quagliarella. Skoro Conte prosił o ten transfer, pewnym trzeba być, iż Boriello z miejsca będzie co najmniej w osiemnastce meczowej. Rodzi się teraz pytanie, kosztem kogo. No chyba, że trener całkowicie zrezygnuje z Elii.

deszczowy pisze:Boriello to typowy półśrodek, i mam nadzieję, że zostanie potraktowany jak prezerwatywa - wykorzystać do maksimum, czerpać przyjemność, a potem spuścić w toalecie i szukać czegoś naprawdę ekstra.
Ładne porównanie piłkarza, do gumki :shock: :lol:
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2012, 23:09 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2012, 23:08

pablo1503 pisze:Ciekaw jestem, kto straci na przeprowadzce Boriello. Del Piero czy Quagliarella. Skoro Conte prosił o ten transfer, pewnym trzeba być, iż Boriello z miejsca będzie co najmniej w osiemnastce meczowej. Rodzi się teraz pytanie, kosztem kogo. No chyba, że trener całkowicie zrezygnuje z Elii.
Nie, nie. nie... Nie zgadzam się na taką opcję. Eljero jutro pokaże że warto na niego stawiać i posadzi Giaccha lub Estiego (ewentualnie któregoś z wymienionych przez Ciebie napastników) :P

ObrazekObrazekObrazek
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2012, 17:30

Niech mi ktos powie/wyjasni, ale tak na serio na powaznie, PO CO NAM ON (Boriel) :?:

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2012, 17:37

Jacky pisze:Niech mi ktos powie/wyjasni, ale tak na serio na powaznie, PO CO NAM ON (Boriel) :?:
Bo chcemy pozbyć się Iaquinty, Amauriego i Toniego, czyli klasycznych "9", a Matri jest pod formą. A skoro można było wyciągnąć za nieduże pieniądze gościa, który parę bramek w życiu jednak strzelił... to czemu nie spróbować?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2012, 17:38

Jacky pisze:Niech mi ktos powie/wyjasni, ale tak na serio na powaznie, PO CO NAM ON (Boriel) :?:
Zadzwoń do Antonio i Beppe... oni Ci wytłumaczą... a ja to widzę w ten sposób, że jeśli pozbędziemy się Vicka, Amauriego i Toniego (bo taki jest plan na zimę) to zostaniemy jedynie z 3 napastnikami, a to mimo wszystko trochę mało... Boriello wypożyczony (bez konieczności wykupu) to jest dobra opcja... Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że Osvaldo się rozwalił może nawet na 2 miesiące i teraz oni zaczęli się interesować naszymi napadziorami :P

ObrazekObrazekObrazek
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2012, 19:44

Po dzisiejszym meczu Matriego Borrriello pierwszy skład.

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2012, 19:52

alina pisze:Po dzisiejszym meczu Matriego Borrriello pierwszy skład.
Raczej Quag . Moim zdaniem Fabio jest lepszy do Borielo, ale wszystkiego sie dowiemy jak zobaczymy go na boisku .

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2012, 19:57

deszczowy pisze:Bo chcemy pozbyć się Iaquinty, Amauriego i Toniego[...]
:ok:
@Maras@ pisze:Zadzwoń do Antonio i Beppe... oni Ci wytłumaczą... a ja to widzę w ten sposób, że jeśli pozbędziemy się Vicka, Amauriego i Toniego (bo taki jest plan na zimę) to zostaniemy jedynie z 3 napastnikami, a to mimo wszystko trochę mało... Boriello wypożyczony (bez konieczności wykupu) to jest dobra opcja... Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że Osvaldo się rozwalił może nawet na 2 miesiące i teraz oni zaczęli się interesować naszymi napadziorami :P
Dobra, niech Wam juz bedzie. Po pierwszym negatywnym podnieceniu mysle, ze faktycznie na rezerwiste sie nada, ale w takim razie rozumiem, ze odeslanie Toni'ego to juz peffunia.

Latem by sie ten Damiao nadał...

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2012, 16:16

deszczowy pisze:
francois pisze:Boriello nie jest złym piłkarzem. A na zmiennika nawet bardzo dobrym. W sumie jeśli chodzi o zmienników to faktycznie w tej kwestii Marotta tworzy niezłe ItalJuve :prochno:

Uważacie, że latem go wykupimy? Jakie typy?
Ja mam nadzieję, że nie. Bo będzie to zmarnowanie pokaźnych pieniędzy na nudnego i świeżego jak kurczaki w KFC Rzymianina. Boriello to typowy półśrodek, i mam nadzieję, że zostanie potraktowany jak prezerwatywa - wykorzystać do maksimum, czerpać przyjemność, a potem spuścić w toalecie i szukać czegoś naprawdę ekstra.
:* Lubię Cię deszczu, wiesz?
W kwestii jego wykupu napiszę być może coś kontrowersyjnego. Otóż, nawet, jeśli Borriello strzeliłby w pół roku 10+ goli (w co w ogóle nie wierzę), to i tak bym go odesłał tam, skąd przyszedł. To półśrodek, w wieku 30 lat się to nie zmieni, nawet, jeśli połówkę sezonu będzie miał udaną. Liga Mistrzów i walka o Scudetto to dla niego zdecydowanie za wysokie progi

Obrazek
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2012, 16:33

to wypozyczenie jest dobre, teraz miedzy quagliarella i boriello bedzie rywalizacja o pozostanie w juve

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2012, 17:05

Dziwnyś pumexie. To Barzagliego też powinniśmy gdzieś opchnąć bo on nigdy wielkim miszczem nie był, stary już jest, na LM też sie nie nadaje.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2012, 17:10

Ouh_yeah pisze:Dziwnyś pumexie. To Barzagliego też powinniśmy gdzieś opchnąć bo on nigdy wielkim miszczem nie był, stary już jest, na LM też sie nie nadaje.
Przeeeeestań. Co tu porównywać Barzagliego, który ma jeszcze dobry kawałek kariery przed sobą, do średniej klasy napastnika, mającego w perspektywie oglądanie Euro przed telewizorem i siedzenie na ławce w klubie, bez jakichś większych szans na zadomowienie się w pierwszym składzie.

Nie ciągnijmy już tego tematu, bo zdaje się, że przy moim uprzedzeniu do Borriello będziemy krążyć w kółko

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2012, 17:14

A Barzagli to niby jest stoper jakiej klasy?

Borriello jest rok młodszy i jest w sytuacji bardzo podobnej do Barzagliego rok temu, kiedy do Nas przychodził jako odrzut z Wolfsburga walczącego o utrzymanie.
A to kto ma jakie szanse na pojechanie na Euro to mnie akurat najmniej obchodzi.

Zablokowany