Marco Borriello
- deszczowy
- Juventino
Ja mam nadzieję, że nie. Bo będzie to zmarnowanie pokaźnych pieniędzy na nudnego i świeżego jak kurczaki w KFC Rzymianina. Boriello to typowy półśrodek, i mam nadzieję, że zostanie potraktowany jak prezerwatywa - wykorzystać do maksimum, czerpać przyjemność, a potem spuścić w toalecie i szukać czegoś naprawdę ekstra.francois pisze:Boriello nie jest złym piłkarzem. A na zmiennika nawet bardzo dobrym. W sumie jeśli chodzi o zmienników to faktycznie w tej kwestii Marotta tworzy niezłe ItalJuve![]()
Uważacie, że latem go wykupimy? Jakie typy?
- pablo1503
- Juventino
Ciekaw jestem, kto straci na przeprowadzce Boriello. Del Piero czy Quagliarella. Skoro Conte prosił o ten transfer, pewnym trzeba być, iż Boriello z miejsca będzie co najmniej w osiemnastce meczowej. Rodzi się teraz pytanie, kosztem kogo. No chyba, że trener całkowicie zrezygnuje z Elii.
Ładne porównanie piłkarza, do gumki :shock: :lol:deszczowy pisze:Boriello to typowy półśrodek, i mam nadzieję, że zostanie potraktowany jak prezerwatywa - wykorzystać do maksimum, czerpać przyjemność, a potem spuścić w toalecie i szukać czegoś naprawdę ekstra.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2012, 23:09 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- @Maras@
- Juventino
Nie, nie. nie... Nie zgadzam się na taką opcję. Eljero jutro pokaże że warto na niego stawiać i posadzi Giaccha lub Estiego (ewentualnie któregoś z wymienionych przez Ciebie napastników)pablo1503 pisze:Ciekaw jestem, kto straci na przeprowadzce Boriello. Del Piero czy Quagliarella. Skoro Conte prosił o ten transfer, pewnym trzeba być, iż Boriello z miejsca będzie co najmniej w osiemnastce meczowej. Rodzi się teraz pytanie, kosztem kogo. No chyba, że trener całkowicie zrezygnuje z Elii.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Niech mi ktos powie/wyjasni, ale tak na serio na powaznie, PO CO NAM ON (Boriel) 

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- deszczowy
- Juventino
Bo chcemy pozbyć się Iaquinty, Amauriego i Toniego, czyli klasycznych "9", a Matri jest pod formą. A skoro można było wyciągnąć za nieduże pieniądze gościa, który parę bramek w życiu jednak strzelił... to czemu nie spróbować?Jacky pisze:Niech mi ktos powie/wyjasni, ale tak na serio na powaznie, PO CO NAM ON (Boriel)
- @Maras@
- Juventino
Zadzwoń do Antonio i Beppe... oni Ci wytłumaczą... a ja to widzę w ten sposób, że jeśli pozbędziemy się Vicka, Amauriego i Toniego (bo taki jest plan na zimę) to zostaniemy jedynie z 3 napastnikami, a to mimo wszystko trochę mało... Boriello wypożyczony (bez konieczności wykupu) to jest dobra opcja... Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że Osvaldo się rozwalił może nawet na 2 miesiące i teraz oni zaczęli się interesować naszymi napadzioramiJacky pisze:Niech mi ktos powie/wyjasni, ale tak na serio na powaznie, PO CO NAM ON (Boriel)

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
deszczowy pisze:Bo chcemy pozbyć się Iaquinty, Amauriego i Toniego[...]

Dobra, niech Wam juz bedzie. Po pierwszym negatywnym podnieceniu mysle, ze faktycznie na rezerwiste sie nada, ale w takim razie rozumiem, ze odeslanie Toni'ego to juz peffunia.@Maras@ pisze:Zadzwoń do Antonio i Beppe... oni Ci wytłumaczą... a ja to widzę w ten sposób, że jeśli pozbędziemy się Vicka, Amauriego i Toniego (bo taki jest plan na zimę) to zostaniemy jedynie z 3 napastnikami, a to mimo wszystko trochę mało... Boriello wypożyczony (bez konieczności wykupu) to jest dobra opcja... Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że Osvaldo się rozwalił może nawet na 2 miesiące i teraz oni zaczęli się interesować naszymi napadziorami
Latem by sie ten Damiao nadał...
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
- pumex
- Juventino
:* Lubię Cię deszczu, wiesz?deszczowy pisze:Ja mam nadzieję, że nie. Bo będzie to zmarnowanie pokaźnych pieniędzy na nudnego i świeżego jak kurczaki w KFC Rzymianina. Boriello to typowy półśrodek, i mam nadzieję, że zostanie potraktowany jak prezerwatywa - wykorzystać do maksimum, czerpać przyjemność, a potem spuścić w toalecie i szukać czegoś naprawdę ekstra.francois pisze:Boriello nie jest złym piłkarzem. A na zmiennika nawet bardzo dobrym. W sumie jeśli chodzi o zmienników to faktycznie w tej kwestii Marotta tworzy niezłe ItalJuve![]()
Uważacie, że latem go wykupimy? Jakie typy?
W kwestii jego wykupu napiszę być może coś kontrowersyjnego. Otóż, nawet, jeśli Borriello strzeliłby w pół roku 10+ goli (w co w ogóle nie wierzę), to i tak bym go odesłał tam, skąd przyszedł. To półśrodek, w wieku 30 lat się to nie zmieni, nawet, jeśli połówkę sezonu będzie miał udaną. Liga Mistrzów i walka o Scudetto to dla niego zdecydowanie za wysokie progi

- pumex
- Juventino
Przeeeeestań. Co tu porównywać Barzagliego, który ma jeszcze dobry kawałek kariery przed sobą, do średniej klasy napastnika, mającego w perspektywie oglądanie Euro przed telewizorem i siedzenie na ławce w klubie, bez jakichś większych szans na zadomowienie się w pierwszym składzie.Ouh_yeah pisze:Dziwnyś pumexie. To Barzagliego też powinniśmy gdzieś opchnąć bo on nigdy wielkim miszczem nie był, stary już jest, na LM też sie nie nadaje.
Nie ciągnijmy już tego tematu, bo zdaje się, że przy moim uprzedzeniu do Borriello będziemy krążyć w kółko

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A Barzagli to niby jest stoper jakiej klasy?
Borriello jest rok młodszy i jest w sytuacji bardzo podobnej do Barzagliego rok temu, kiedy do Nas przychodził jako odrzut z Wolfsburga walczącego o utrzymanie.
A to kto ma jakie szanse na pojechanie na Euro to mnie akurat najmniej obchodzi.
Borriello jest rok młodszy i jest w sytuacji bardzo podobnej do Barzagliego rok temu, kiedy do Nas przychodził jako odrzut z Wolfsburga walczącego o utrzymanie.
A to kto ma jakie szanse na pojechanie na Euro to mnie akurat najmniej obchodzi.