Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- zahor
- Juventino
Mam pytanie - czy ktoś orientuje się jaka była najpóźniejsza minuta, w której Vucinić był pożyteczny? Tzn. strzelił gola, zaliczył asystę, coś takiego? Bo kojarzy mi się że on tego typu rzeczami błyszczy raczej bliżej niż dalej początku spotkania. Oba gole zdobył na ten przykład w czasie pierwszych dwóch kwadransów spotkania.
Nasuwa mi się zatem pytanie - po co trzymać tego gościa do samego końca, skoro mało jest prawdopodobne że w 87. minucie strzeli jakiegoś gola albo zaliczy kapitalną asystę?
Nasuwa mi się zatem pytanie - po co trzymać tego gościa do samego końca, skoro mało jest prawdopodobne że w 87. minucie strzeli jakiegoś gola albo zaliczy kapitalną asystę?
- Dobry Mudżyn
- Juventino
zahor pisze:Mam pytanie - czy ktoś orientuje się jaka była najpóźniejsza minuta, w której Vucinić był pożyteczny? Tzn. strzelił gola, zaliczył asystę, coś takiego? Bo kojarzy mi się że on tego typu rzeczami błyszczy raczej bliżej niż dalej początku spotkania. Oba gole zdobył na ten przykład w czasie pierwszych dwóch kwadransów spotkania.
87 - pomoc Markizji.
chociazby wtedy

a co do meczu z Napoli, bedzie ciezko, licze w sumie tylko na remis. grunt, zeby nie przegrac. Ale tak jak i wy, widzialbym w tym meczu Quaga, jako ze reszta naszych skrzydlowych, poza moze Pepe, jest bezuzyteczna.
Vidal, Markiz, Pirlo - Vucinic, Matri, Quag/Pepe.
BESTER MANN, BESTEEER !

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
gdyby Alex nie skasztanił strzału, to Mirko miałby kapitalną asystę w samej końcówce meczu z Interem... Uprzedzonyś i tyle...zahor pisze:Mam pytanie - czy ktoś orientuje się jaka była najpóźniejsza minuta, w której Vucinić był pożyteczny? Tzn. strzelił gola, zaliczył asystę, coś takiego? Bo kojarzy mi się że on tego typu rzeczami błyszczy raczej bliżej niż dalej początku spotkania. Oba gole zdobył na ten przykład w czasie pierwszych dwóch kwadransów spotkania.

Oglądałem wczoraj Napoli i wniosek nasuwa mi się jeden: byli wyraźnie słabsi, a przegrali jedynie 3:2 i to na AA. Będzie cholera ciężko. Będę zadowolony z remisu, choć nie ukrywam, że liczę na coś więcej (np. na błysk Vucinicia w końcówce

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ty nie masz rąk? A posta napisałeś palcami u nóg? -,-srilanka pisze:Czyli według Ciebie Marchisio w 4-3-3 gra na lewej pomocy? :lol:
4-3-3 składa się z trzech środkowych pomocników...
Nawet jeśli, to masz chyba prawy i lewy kikut prawda?
A przeczytaj ze zrozumieniem drugie, cytowane przez Ciebie, moje zdanie... :roll:srilanka pisze:I jest drugim po Pirlo najbardziej kreatywnym zawodnikiem.Kimi pisze:Osobiście na ławkę posadziłbym Vucinicia, który ostatnio więcej marnuje niż strzela. A marnuje klarowne sytuacje -,-
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2011, 10:28 przez Vanquish, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Również oglądałem wczorajszy mecz Napoli. Byli słabsi, ale zaskakuje łatwość z jaką wyprowadzają kontry i dochodzą do akcji bramkowych nawet w trudnej sytuacji. Szczególnie trzeba będzie uważać na skrzydła Napoli i oczywiście na tercet Hamsik-Lavezzi-Cavani. Będzie piekielnie trudno.
Zastanawia mnie taktyka Conte na ten mecz. Gazzetta.it przewiduje 4-2-3-1, ale ze składem identycznym jak w Derby d'Italia tak naprawdę równie dobrze może to być 4-1-4-1 lub 4-3-3. Różnie to jest na papierku, ale szczerze mówiąc, trudno mi rozszyfrować, co tak naprawdę jest grane na boisku. Może to jest ta nieprzewidywalność Conte?
FORZA JUVE! Trzymam kciuki

Zastanawia mnie taktyka Conte na ten mecz. Gazzetta.it przewiduje 4-2-3-1, ale ze składem identycznym jak w Derby d'Italia tak naprawdę równie dobrze może to być 4-1-4-1 lub 4-3-3. Różnie to jest na papierku, ale szczerze mówiąc, trudno mi rozszyfrować, co tak naprawdę jest grane na boisku. Może to jest ta nieprzewidywalność Conte?

FORZA JUVE! Trzymam kciuki
Umieściłbyś Pepe w środku pomocy, zrezygnowałbyś z dobrze dysponowanego Vidala i postawiłbyś na nieogranego póki co Quaga, a to wszystko w meczu z Napoli? Dobre..deszczowy pisze:Ustawiłbym linię pomocy tak: Marchisio - Pirlo - Pepe. A do ataku Vucinić - Matri - Quag.

Forza forumowi taktycypumex pisze:Umieściłbyś Pepe w środku pomocy, zrezygnowałbyś z dobrze dysponowanego Vidala i postawiłbyś na nieogranego póki co Quaga, a to wszystko w meczu z Napoli? Dobre..deszczowy pisze:Ustawiłbym linię pomocy tak: Marchisio - Pirlo - Pepe. A do ataku Vucinić - Matri - Quag.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- dav3d
- Juventino
Jak stracimy punkty to możemy spaść nawet na 4 miejsce
Tym bardziej ,że Milan ,Lazio i Udine mają mecze u siebie z łatwymi raczej rywalami.
Liczę na mobilizację naszych,taką jak z Milanem i Interem. No i nie bez znaczenia będzie fakt,że Neapolitańczycy będą mieli 'w nogach' wczorajszy mecz z Bayernem oraz dość nierówna ich forma

Liczę na mobilizację naszych,taką jak z Milanem i Interem. No i nie bez znaczenia będzie fakt,że Neapolitańczycy będą mieli 'w nogach' wczorajszy mecz z Bayernem oraz dość nierówna ich forma
topboxing.pl zapraszam 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wczoraj Napoli było zespołem dużo słabszym od swojego rywala. Obraz drugiej połowy to głównie zasługa zdekoncentrowanego Bayernu, który po zaaplikowaniu 3 bramek spuścił z tonu - bramka rywala pod koniec pierwszej części spotkania to głównie efekt zderzenia dwóch zawodników gospodarzy, co otworzyło drogę do bramki. Swój udział w takim, a nie innym wyniku miało także zejście Schweinsteigera, który jest kluczowym zawodnikiem Bawarczyków. Napoli odmówić nie można woli walki, ale warto podkreślić, że spotkanie zakończyło się tak, a nie inaczej głównie za sprawą niefrasobliwej gry Niemców.
Nasz mecz będzie cholernie trudny - śmieciarze będą w końcu chcieli się przełamać i wygrać, zwłaszcza przed własną publicznością, ale niczym nie zachwycają. Wczorajsze spotkanie to udowadnia. Przez drugie 45 minut sporo się nabiegali i może mieć to znaczenie w końcówce niedzielnego pojedynku z Juventusem.
Nasz mecz będzie cholernie trudny - śmieciarze będą w końcu chcieli się przełamać i wygrać, zwłaszcza przed własną publicznością, ale niczym nie zachwycają. Wczorajsze spotkanie to udowadnia. Przez drugie 45 minut sporo się nabiegali i może mieć to znaczenie w końcówce niedzielnego pojedynku z Juventusem.
- Ciro85
- Juventino
Skład Napoli na ten mecz można typować w ciemno. Mazzari rzadko stosuje rotacje w meczach przeciwko silnym drużynom. Jedyną zagadka pozostaje lewa pomoc, czy zagra na niej Dossena czy Zuniga.
Co do naszej wyjściowej jedenastki nie powinno być niespodzianek po wygranym meczu w Mediolanie. Trzeba zauważyć, ze do zagrożonych, w przypadku ujrzenia żółtej kartki w najbliższym meczu, obok Marchisio doszli Pirlo, Pepe i Chiellini.
Oczywistą sprawą jest to, że czeka nas cieżki mecz, przeciwko cięzkiej drużynie na ciężkim terenie....ogólnie wychodzi na to, że będzie cieżko
Mimo to, jak chyba każdy, po cichu licze na 3 punkty.
Co do naszej wyjściowej jedenastki nie powinno być niespodzianek po wygranym meczu w Mediolanie. Trzeba zauważyć, ze do zagrożonych, w przypadku ujrzenia żółtej kartki w najbliższym meczu, obok Marchisio doszli Pirlo, Pepe i Chiellini.
Oczywistą sprawą jest to, że czeka nas cieżki mecz, przeciwko cięzkiej drużynie na ciężkim terenie....ogólnie wychodzi na to, że będzie cieżko

Mimo to, jak chyba każdy, po cichu licze na 3 punkty.
- michal1897
- Juventino
mimo to ze ciezki mecz z ciezka druzyna na ciezkim terenie trzeba wygrac jesli sie mysli o mistrzostwie, z takim stylem gry na pewno tak jest. Ale czy stac Juve na to okaze sie w pozniejszych kolejkach
- Loremaster
- Juventino
W ciemno można obstawiać skład, gdyż z Napoli wyjdziemy takim składem jak na dwa poprzednie mecze, chyba że ktoś będzie niedysponowany.
Z remisu byłbym zadowolony, chociaż oczywiście zwycięstwo byłoby dla nas niesamowitym wynikiem i czuję że jest na to szansa, gdyż Napoli zaliczyło już drugą porażkę z rzędu i od jakiegoś czasu nie imponują formą, chociaż na mecz z Juve na pewno się niesamowicie zmobilizują, pytanie czy sił im starczy.
Liczę na 2-1 dla Juve.
Z remisu byłbym zadowolony, chociaż oczywiście zwycięstwo byłoby dla nas niesamowitym wynikiem i czuję że jest na to szansa, gdyż Napoli zaliczyło już drugą porażkę z rzędu i od jakiegoś czasu nie imponują formą, chociaż na mecz z Juve na pewno się niesamowicie zmobilizują, pytanie czy sił im starczy.
Liczę na 2-1 dla Juve.
- pakman
- Juventino
Trzeba byc optymista - dlatego obstawiam 3-2 dla Nas ! badzmy jak Bayern a naszym Gomezem nich bedzie Matri. Kolejny nerwowy niedzielny wieczor ! Dobrze ze mecz bedzie na ESPN
kolejny zreszta 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Corcky
- Juventino
Nie chciałbym widzieć Juve na miejscu Napoli w tym meczu. Napoli ma świetny zespół. Wcale nie grają gorzej od nas. Nie sądzę, że będą zmęczeni. Przygotowani są znakomicie.mrozzi pisze: Nasz mecz będzie cholernie trudny - śmieciarze będą w końcu chcieli się przełamać i wygrać, zwłaszcza przed własną publicznością, ale niczym nie zachwycają. Wczorajsze spotkanie to udowadnia. Przez drugie 45 minut sporo się nabiegali i może mieć to znaczenie w końcówce niedzielnego pojedynku z Juventusem.
Tak więc, remis będzie dobrym wynikiem.

Alessandro Del Piero ole!
- mp1897
- Juventino
Moim zdaniem na mecz z Napoli powinniśmy zagrać 4-4-2. W pomocy Pepe, Vidal, Marchisio, Estigarribia. Grając skrzydłami bedziemy mieć troche więcej swobody, niż gdybyśmy grali przez Pirlo. Jak dla mnie to skrzydła w tym meczu będą kluczem do sukcesu.
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2011, 13:41 przez mp1897, łącznie zmieniany 2 razy.
!!! Juventus Per Sempre !!!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No ja bym jednak zaryzykował stwierdzenie, że grają CIUT gorzej bo jednak my nie przegraliśmy jeszcze meczu a i te zremisowane były znacznie bliżej zwycięstwa.Corcky pisze:Wcale nie grają gorzej od nas.
Wpuściłbym w drugiej połowie Quaga bo chyba niczego bardziej nie pragnie niż bramki strzelonej Napoli.