Serie A (10): Inter 1-2 JUVENTUS [DPL na meczu!]
- Bianconero92
- Juventino
Może w Warce, ale nie jestem pewien czy akurat ten mecz puszczą.Bartek88 pisze:Orientuje sie moze ktos gdzie w gliwicach bedzie mozna obejzec mecz?
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Marian.
- Juventino
Może i śliczny, ale ja wolałbym żeby tabela tak wyglądała na koniec sezonu, nie teraz.hubijuve pisze:Układ tabeli jest śliczny ;D1.JUVENTUS
...
16.Inter
Co do meczu. nie typuję wyniku, bo słabo mi to wychodzi. Liczę na dobrą grę i zaangażowanie 110%. FORZA JUVE!

- Prusor
- Juventino
Myślę że nie ma bata. Taki mecz zawsze nawet w tamtym fatalnym sezonie mobilizacja była na 200 %Marian. pisze: Liczę na dobrą grę i zaangażowanie 110%. FORZA JUVE!

"Chcieć to móc i mieć wpływ na decyzję innych" - tylko wpływu nie mam ale może Del Piero wyjdzie na 2 połowę. ( ps. 0 min. z Milanem

No Del Piero No Party Noo !..
- Kogut W.
- Juventino
Jest ktoś w stanie rozwiać wątpliwości co do Ictimai TV? Sprawdzał ktoś więcej niż jeden mecz?
42E to Turksat. Niektóre transpondery (zachodnie) mi łapią na 70%, ale tego z Ictimai za cholerę nie mogę. Słabe krycie i za mały mam talerz...virginsnatch pisze:42E (nie wiem co to za satelita). Z częstotliwości 42E podobno dało radę obejrzeć te mecze bezproblemowo.
Ostatnio zmieniony 28 października 2011, 18:04 przez Kogut W., łącznie zmieniany 2 razy.
- virginsnatch
- Juventino
Wtorkowy mecz Juve oraz Inter w środę udało mi się obejrzeć przez jakieś pierwsze 10 minut, później czarny obraz. Wyczytałem, że Ictimai nadaje z dwóch częstotliwości: 13E (Hotbird) i 42E (nie wiem co to za satelita). Z częstotliwości 42E podobno dało radę obejrzeć te mecze bezproblemowo.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Kogut W. pisze:Jest ktoś w stanie rozwiać wątpliwości co do Ictimai TV? Sprawdzał ktoś więcej niż jeden mecz?
42E to Turksat. Niektóre transpondery (zachodnie) mi łapią na 70%, ale tego z Ictimai za cholerę nie mogę. Słabe krycie i za mały mam talerz...virginsnatch pisze:42E (nie wiem co to za satelita). Z częstotliwości 42E podobno dało radę obejrzeć te mecze bezproblemowo.
Na N'ce lapie, lecz obraz jest naprawde kiepski.
Wole iść do Pubu ogladać niż męczyć sie z tym kanałem.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Bramkarze: Buffon, Storari, Manninger.
Obrońcy: Grosso, Chiellini, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Sorensen, Lichtsteiner.
Pomocnicy: Pazienza, Pepe, Marchisio, Elia, Pirlo, Vidal, Krasic, Estigarribia, Marrone.
Napastnicy: Del Piero, Vucinic, Quagliarella, Matri.
a więc pełna kadra poza Giaccherinim. Dobrze , że jest Buffon 8)
Obrońcy: Grosso, Chiellini, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Sorensen, Lichtsteiner.
Pomocnicy: Pazienza, Pepe, Marchisio, Elia, Pirlo, Vidal, Krasic, Estigarribia, Marrone.
Napastnicy: Del Piero, Vucinic, Quagliarella, Matri.
a więc pełna kadra poza Giaccherinim. Dobrze , że jest Buffon 8)
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Filip
Wydaje mi się, że Conte i tak postawi na Storariego a Buffona powołał raczej z pobudek psychologicznych ;-)
- Wojtek
- Juventino
Gigi miał planowo wrócić na 11 kolejke a tu już się pojawił
Nom nie ma co ryzykować, mimo że Gigi jest dużo pewniejszy od Marco.
Co do składu to chcialbym żebyśmy wyszli identycznie jak w meczu z Violą.
--------------------Storari
Lichtsteiner-Bonucci-Barzagli-Chiellini
----------------Vidal--Marchisio
----------------------Pirlo
--------Pepe-------------------Vucinic
----------------------Matri
I kolejne trzy pkt nasze:D
FORZA JUVE!

Co do składu to chcialbym żebyśmy wyszli identycznie jak w meczu z Violą.
--------------------Storari
Lichtsteiner-Bonucci-Barzagli-Chiellini
----------------Vidal--Marchisio
----------------------Pirlo
--------Pepe-------------------Vucinic
----------------------Matri
I kolejne trzy pkt nasze:D
FORZA JUVE!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Zauważcie że Conte wybrał wszystkich dostępnych. Chyba chce mieć dużo opcji w Pomocy..
- PrzemasJuve
- Juventino
marrone zas zwiedzi sobie giuseppe meazza....
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Gotti
- Juventino
Tego Pepe, który był jednym z najlepszych na boisku w meczu z Violą?szczypek pisze:A ja chciałbym zobaczyć Q w miejsce Pepe. Bardziej ofensywnie jeśli już mamy wygrywać 10:0.Wojtek pisze:Co do składu to chcialbym żebyśmy wyszli identycznie jak w meczu z Violą.
FQ mógłby wejść za Mirko, ale i tak ja bym postawił na Del Piero w tym meczu. Pisałem już czemu.
Po pierwsze rzuty wolne Alexa - lepsze niż Pirlo.
Po drugie Alex na mecz z Interem byłby maksymalnie zmotywowany i zagrał by na 200%, bo wiadomo co taki pojedynek dla niego znaczy.
- Corcky
- Juventino
Wytłumaczcie mi jedno - z jakiej racji Quagliarella OD RAZU ma wskoczyć do pierwszego składu? Może najpierw by o to powalczył wchodząc z ławki?
Jestem bardzo ciekaw tego starcia. Inter bez formy, ale jednak mocny personalnie. To będzie najtrudniejszy mecz jaki zagrali nasi w tym sezonie.
Jestem bardzo ciekaw tego starcia. Inter bez formy, ale jednak mocny personalnie. To będzie najtrudniejszy mecz jaki zagrali nasi w tym sezonie.

Alessandro Del Piero ole!