Serie A (8): JUVENTUS 2-2 Genoa
- annihilator1988
- Juventino
Będzie się działo, absencja Vidala przekreśla wariant z trójką środkowych pomocników, także na pewno zobaczymy 4-4-2. Alex i Matri w przodzie, na skrzydłach Pepe i Eljero/Esti, leniwy Mirko niech obejrzy spotkanie siedząc na ławce rezerwowych. Tak czy siak, spodziewam się ciekawego meczu
2-1 dla Starej Damy, a strzelcem zwycięskiej bramki Alessndro Del Piero 

Ostatnio zmieniony 22 października 2011, 18:08 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- AVE JUVE!!!
- Juventino
Czas na 3pkt licze na wygrana i ladna pilke z naszej strony .
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Kubba
- Juventino
Mam nadzieje, że Conte się ogarnie i dziś postawi na dwóch napastników a nie samego Mirko "jeźdźca bez głowy" Vucinicia... Taktyka z jednym napadziorem mogła być dobra na Milan, ale na drużyny pokroju Genoa czy Chievo musimy wychodzić z dwójką z przodu. Inaczej znów atak nam będzie szwankował.
Gramy u siebie, liczę na dobrą grę i bardzo dobry wynik.
Chce Del Piero od pierwszej minuty
Gramy u siebie, liczę na dobrą grę i bardzo dobry wynik.
Chce Del Piero od pierwszej minuty
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ja bym powiedział: Mirko "odegranie piętką" Vucinic ale to tylko tak... kurde kolejny już dzisiaj post kiedy tylko bezsensownie dogaduje, help.Kubba pisze:samego Mirko "jeźdźca bez głowy" Vucinicia
Jak dla mnie dwóch napastników to oczywistość, zwłaszcza jeśli nie będzie Vidala. Pytanie tylko którzy napastnicy. Chyba wielu chciałoby zobaczyć parę Matri - Quag ale dotychczasowe mecze wyraźnie pokazują, że Del Piero jest znacznie bliżej wyjściowej jedenastki niż Fabio

Dzisiaj chciałbym żeby Pirlo znów zagrał fantastyczny mecz, bo z jego podaniami każdy będzie mógł błysnąć.
- Szilgu
- Juventino
Moim zdaniem to najbardziej optymalny skład w tym momencie. Mirko jeśli ma partnera w ataku, może postraszyć rywali. Nie wiemy w jakiej formie jest Quag.
Przed tym meczem jestem dziwnie spokojny. Miejmy nadzieje, że faktycznie nie stracimy punktów. Liczę na 2-0.
Przed tym meczem jestem dziwnie spokojny. Miejmy nadzieje, że faktycznie nie stracimy punktów. Liczę na 2-0.
- karosznurek
- Juventino
W końcu zagramy dwoma napastnikami od początku. Liczę, że z dobrej strony pokaże się Marcelo. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- forzajuveooo
- Juventino
Zawczasu uprzejmie proszę o linka do meczu!
PS
Dobry skład, wreszcie zobaczymy tego Esticostam

PS
- Wojtek
- Juventino
Nie coś tam bo jak już jest zawodnikiem Juve to wypadałoby się nauczyć jego nazwiska poprawnie, to nie jest trudneforzajuveooo pisze:Zawczasu uprzejmie proszę o linka do meczu!![]()
PS

Ps. LINK
- Gandalf8
- Juventino
jakku1 pisze:Jest sklad ; )
Storari - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Marchisio, Pirlo, Pepe, Estigarribia - Matri, Vucinic.
Wolalbym Quaga zamiast Mirka ; /
Też chciałbym wreszcie zobaczyć FQ w wyjściowym składzie Juve, ale jeśli wejdzie np. na ostatnie pół godziny to też nie będzie źle

Kielon jest na lewej, więc o obronę raczej się nie martwie.
No i Esti wreszcie zagra od pierwszej minuty (a według mnie to będzie nasz najlepszy skrzydłowy w tym sezonie).
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- juventini22
- Juventino
Dzis wreszcie moze estigaribie zagra w 1 licze na niego fajna ma kiwke moze byc dobry