JUVENTUS 1-1 Notts County
- artur07
- Juventino
Też już się nie mogę doczekać meczu. No i też liczę, że pierwszą bramkę strzeli ALex 

Też mam taką nadzieję, bo trzeba by było odrabiać straty w pierwszym meczu na nowym stadionie... i to z takim przeciwnikiem...szczypek pisze:Mam nadzieję, że w pierwszego gola nie strzeli Motta, bo byłby to wstyd na cały świat.
- meda11
- Juventino
Ha! Dzisiaj w pracy rozmawialiśmy o dzisiejszych nastolatkach i następnych pokoleniach. Za 5-10 lat nasze społeczeństwo będzie pełne <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wtórnych analfabetów i pajaców, którzy są zbyt leniwi by samemu poszukać, zrobić najprostszą rzecz.szczypek pisze:Czy Wy jesteście na prawdę aż tak głupi? Czekam aż ktoś zapyta czy mecz będzie na N-ce.

PS. Pierwszego gola ma wbić Marchisio!

- Mateuszello
- Juventino
Czy mecz będzie na N-ce?*
Fajnie byłoby tego nie przegapić i obejrzeć te wszystkie ceremonie i mecz. Ciekawy jestem atmosfery na stadionie, na którym zapewne będzie komplet choć tego przez szkło się nie da porównać. Będzie wiele ważnych osobistości związanych z Juve. No po prostu doczekac się nie mogę
BTW
Kiedyś chcąc w Fifie wybrać sobie najsłabszą drużynę z gry i zrobić z niej drużyżę liczącą się w Europie wybrałem Notts nie wiedząc wcześniej o powiązaniu obydwu klubów(chyba nie muszę pisać z którym)
*
Fajnie byłoby tego nie przegapić i obejrzeć te wszystkie ceremonie i mecz. Ciekawy jestem atmosfery na stadionie, na którym zapewne będzie komplet choć tego przez szkło się nie da porównać. Będzie wiele ważnych osobistości związanych z Juve. No po prostu doczekac się nie mogę

BTW
Kiedyś chcąc w Fifie wybrać sobie najsłabszą drużynę z gry i zrobić z niej drużyżę liczącą się w Europie wybrałem Notts nie wiedząc wcześniej o powiązaniu obydwu klubów(chyba nie muszę pisać z którym)
*
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Fidelito
- Juventino
http://www.streamleotv.blogspot.com/Kubba pisze:Już nie.19 pisze:czy Wam dziala ten link ktory dal Fidelito?
Pierwsza gola ma strzelić Del Piero! Koniec :puck:
Mi działa dosyć płynnie, przycięło się chyba tylko raz.Monte Cristo pisze:
A da sie ustawic zeby co 5 minut nie trzeba bylo odswiezac?
KLIK
Ostatnio zmieniony 08 września 2011, 18:50 przez Fidelito, łącznie zmieniany 3 razy.
- Monte Cristo
- Juventino
A da sie ustawic zeby co 5 minut nie trzeba bylo odswiezac?Fidelito pisze:http://www.streamleotv.blogspot.com/Kubba pisze:Już nie.19 pisze:czy Wam dziala ten link ktory dal Fidelito?
Pierwsza gola ma strzelić Del Piero! Koniec :puck:
- pablo1503
- Juventino
Lepszej transmisji nie znajdziecie na dzisiejszy mecz, niż ta http://www.streamleotv.blogspot.com/ Tylko, że do niej potrzeba programu Veetle.

- Monte Cristo
- Juventino
Mi plynie jak woda. Raz musialem odswiezyc.zebol pisze:Przycina wam też tak mocno jak mnie?
Swoja droga, widac ze nagle im Grosso pasuje, skoro go dali do jednej z reklam nowego stadionu.. (wlasnie na Sky niektorzy pilkarze gadali). :roll:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jeśli stracimy bramkę w tym meczu to rozpocznę cykl pt. "Najpiękniej stracona bramka sezonu 2011/2012". Chłopaki mam nadzieję, że mnie zawiedziecie.
Przykładów daleko nie trzeba szukać. Wystarczy wejść na forum przed i w trakcie meczu. Wpierw jęczenie o linki, do których wszyscy mają jednakowy dostęp i wszyscy mogę znaleźć transmisję, ale po co, "zapytam, to mi powiedzą, najlepiej jeszcze który kanał w tv". W trakcie, gdy tylko temat nie zostanie zamknięty, zaczyna się czat, komentowanie wyczynów na bieżąco. I można mówić raz, drugi, ale za trzecim i tak znajdą się tacy, którzy przyjdą i będą to robić.meda11 pisze:Ha! Dzisiaj w pracy rozmawialiśmy o dzisiejszych nastolatkach i następnych pokoleniach. Za 5-10 lat nasze społeczeństwo będzie pełne <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wtórnych analfabetów i pajaców, którzy są zbyt leniwi by samemu poszukać, zrobić najprostszą rzecz.
Dobre!artur07 pisze:Też mam taką nadzieję, bo trzeba by było odrabiać straty w pierwszym meczu na nowym stadionie... i to z takim przeciwnikiem...szczypek pisze:Mam nadzieję, że w pierwszego gola nie strzeli Motta, bo byłby to wstyd na cały świat.
15 punktów fejmu.. straciłeś.stahoo pisze:A na Nce będzie mecz? Nie mam Nki, ale chciałbym wiedzieć czy coś stracę przez to, że mam Cyfrę.
Zależy. Czasami jej mówię, żeby tylko nożyczkami lekko mnie podcięła, to wtedy nie jest tak mocno. Mojemu znajomemu jednakże łysą pałę zrobiła, tak twierdzi.zebol pisze:Przycina wam też tak mocno jak mnie?
- Monte Cristo
- Juventino
Ale niezla ta pani ktora prowadzi program, no wybrali naprawde jakosc na ta ceremonie