Mirko Vučinić
- nazawszejuve
- Juventino
Oby to były ploty, o niebo lepszy jest Bastos, nie wiem co Conte widzi w Vucinić'u... 

- Castiel
- Juventino
Dlatego na boki obrony Marotta ściągnął Zieglera i Lichtsteinera. Szczególnie tego 2 było trzeba. Gość ma chyba niewyczerpujące się baterie, a ktoś taki był potrzebny przy niemal zerowym wsparciu defensywy przez Krasicia.19 pisze:4-2-4, system conte rozni sie od 4-4-2 skrzydlowi graja zdecydowanie wyzej i nie angazuja sie tak w gre obronna
Z tego punktu widzenia to pewnie tak. Raczej sprawiedliwa ocena. Kwota jednak nie martwi tak bardzo jak potrzeba tego transferu. Vucinic nie był potrzebny. Te pozycje mamy obsadzone razem z ławką rezerwowych, a lewe skrzydło potrzebuje i gracza do podstawy i ławki, natomiast środek obrony tylko do podstawy.Ouh_yeah pisze:13+3 bonusu to dobry deal.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2011, 12:09 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- liqu!d
- Juventino
Jeżeli on ma grać na skrzydle to już lepiej trzymajmy tam jakiegoś młodziana, De silvestro i Pasqato dobrze pokazali się w przygotowaniach. Oczywiście, że Bastos byłby lepszy bo jest lewym pomocnikiem, świetna lewa noga. Jeżeli zaś ma przyjść do ataku to będziemy mieli kolejnego sępa, a nie cofniętego napastnika. Jeżeli lecimy już po kosztach, to lepszy byłby Zarate (9 bramek, 9 asyst) niż Vucinić (10 bramek, 2 asysty).
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
transfer vucinicia nie wyklucza transferu nawet rossiego ale villareal nie chce go sprzedac za rozsądną cene wiec w niego nie wierze, ale kto wie czy jakis napastnik jeszcze nie przyjdzie
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Bastos nigdy nie był lepszy od Vucinicia. Mnie osobiście taki deal cieszy. 13baniek to dobra cena za tego grajka. Zobaczymy tylko, jak poradzi sobie na skrzydle w 4-4-2, bo wg mnie to gracz idealny raczej do 4-3-3.nazawszejuve pisze:Oby to były ploty, o niebo lepszy jest Bastos, nie wiem co Conte widzi w Vucinić'u...
Wolałem Vargasa, ale Vucinić będzie pewnym punktem naszej drużyny... zobaczycie

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Info o transferze Vucinica potwierdza dyrektor Romy. A zatem stało się.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
:lol:19 pisze:transfer vucinicia nie wyklucza transferu nawet rossiego
To, że transfer Vucinicia przekreśla anagaż Rossiego w Juve jest rzeczą oczywistą. Bardziej martwi mnie, że być może wyklucza transfer sensownego lewoskrzydłowego.
ed.
Bujda.19 pisze:ale w ustawieniu conte 4-4-2 lub 4-2-4 to skrzydlowi graja blisko napastnikow i wlasciwie nie pomagaja w obronie
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2011, 12:23 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
vucinic przychodzi jako skrzydlowy
wszyscy pisali ze chca bastosa i rossiego i tu transfer lewoskrzydlowego transferu rossiego nei wykluczal, jesli za rossiego bedzie rozsadna cena to rossi przyjdzie
wszyscy pisali ze chca bastosa i rossiego i tu transfer lewoskrzydlowego transferu rossiego nei wykluczal, jesli za rossiego bedzie rozsadna cena to rossi przyjdzie
- Peter
- Juventino
Wierzysz w to?19 pisze:vucinic przychodzi jako skrzydlowy
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori