Reto Ziegler
- nowik92
- Juventino
Z tego co się nie mylę widziałem podobnego z 'believe'em' w Motte, ale spoko...
Zobaczymy co chłopaczek potrafi w koszulce Juve, bo jak wiadomo niektórym średnio to wychodzi (nie będę sypał nazwiskami...)
A teraz idę naoglądam się dużo filmików na yt poświęconym temu graczowi, aby z innymi móc cieszyć się transferem.
Zobaczymy co chłopaczek potrafi w koszulce Juve, bo jak wiadomo niektórym średnio to wychodzi (nie będę sypał nazwiskami...)
A teraz idę naoglądam się dużo filmików na yt poświęconym temu graczowi, aby z innymi móc cieszyć się transferem.
- Cunha
- Juventino
Bo Motta nie jest złym piłkarzem. Po prostu ma słaba psychikę i nie potrafi się skupić.nowik92 pisze:Z tego co się nie mylę widziałem podobnego z 'believe'em' w Motte, ale spoko...
- Łukasz
- Juventino
Czyli jest słabym piłkarzem.Cunha pisze: Bo Motta nie jest złym piłkarzem. Po prostu ma słaba psychikę i nie potrafi się skupić.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Motta przychodził do nas jako rezerwowy z Romy,na dodatek na wylocie.Co można oczekiwać od takiego niechcianego piłkarza? Piłkarz o takim statucie był u nas na siłe podstawowym graczem.To przecież nie wymaga komentarza.Cunha pisze:Bo Motta nie jest złym piłkarzem. Po prostu ma słaba psychikę i nie potrafi się skupić.nowik92 pisze:Z tego co się nie mylę widziałem podobnego z 'believe'em' w Motte, ale spoko...
Co od Zieglera to zupełmnie inny piłkarz,bardziej utalentowany i perspektywiczny,młody a już z dużym doświadczeniem. W drużynach których występował odgrywał znaczące rolę,podobnie może być u nas.Ma na to na pewno większą szansę niż Marco "sprzedać za darmo" Motta.
Wreszcie wykorzystaliśmy okazję tak jak Milan z Taiwo. Liczę jeszcze na Lichtsteinera. Mielibyśmy dwóch zgranych,ofensywnie usposobionych zawodników i wszystko by wreszcie "grało" jak w szwajcarskim zegarku.
Mógł byś jaśniej bo nie wiem o jakim zgraniu mówisz ??Piotr Juvefan pisze:Mielibyśmy dwóch zgranych,ofensywnie usposobionych zawodników i wszystko by wreszcie "grało" jak w szwajcarskim zegarku.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Piotr Juvefan
- Juventino
Chodziło mi oczywiście o Lichtsteinera,obaj z Zieglerem grają w reprezentacji Szwajcarii,więc jakieś zgranie powinni prezentować.^FAZZI^ pisze:Mógł byś jaśniej bo nie wiem o jakim zgraniu mówisz ??Piotr Juvefan pisze:Mielibyśmy dwóch zgranych,ofensywnie usposobionych zawodników i wszystko by wreszcie "grało" jak w szwajcarskim zegarku.
Grają po przeciwnych flankach więc raczej za dużo nie współpracują ze sobą w tej reprezentacji, w której swoją drogą grają tylko kilka meczy rocznie więc raczej nie ma co liczyć na jakiś atut w postaci ich zgraniaPiotr Juvefan pisze:Chodziło mi oczywiście o Lichtsteinera,obaj z Zieglerem grają w reprezentacji Szwajcarii,więc jakieś zgranie powinni prezentować.^FAZZI^ pisze:Mógł byś jaśniej bo nie wiem o jakim zgraniu mówisz ??Piotr Juvefan pisze:Mielibyśmy dwóch zgranych,ofensywnie usposobionych zawodników i wszystko by wreszcie "grało" jak w szwajcarskim zegarku.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Piotr Juvefan
- Juventino
Lepiej tyle niż w ogóle^FAZZI^ pisze:Grają po przeciwnych flankach więc raczej za dużo nie współpracują ze sobą w tej reprezentacji, w której swoją drogą grają tylko kilka meczy rocznie więc raczej nie ma co liczyć na jakiś atut w postaci ich zgraniaPiotr Juvefan pisze:Chodziło mi oczywiście o Lichtsteinera,obaj z Zieglerem grają w reprezentacji Szwajcarii,więc jakieś zgranie powinni prezentować.^FAZZI^ pisze:
Mógł byś jaśniej bo nie wiem o jakim zgraniu mówisz ??

- Zawidowianin
- Juventino
Przecież przy pułapkach ofsajdowych wcale i w ogóle nie współpracuje lewy obrońca z prawym...
onliforpipul
- Pan Mietek
- Juventino
To akurat nie jest do końca zaleta. Większość drużyn ma tak ustawioną obronę, że tylko jeden z obrońców jest ofensywny (tzw. cofnięty skrzydłowy) a drugi raczej się nie wychyla.Piotr Juvefan pisze:Lepiej tyle niż w ogólenajważniejsze jest to że obaj są ofensywni i mają ciągotę na bramkę i mają również dobre uderzenie :-D
Co do Zieglera - dobra robota Marotty. Mamy odpowiedniego piłkarza a pensja to chyba 1,2 mln więc jak na wolnego gracza to bardzo dobra kwota

- Marchisio87
- Juventino
teraz mamy boki jak w szwajcarskim zygarku
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- PABLO
- Juventino
'Bycie tutaj, w Juventusie, jest marzeniem i ciężko pracowałem, aby móc grać w tak wspaniałej drużynie. Postawą na boisku chciałbym odpłacić za zaufanie' - Reto Ziegler.
Czy on sobie sam nie zaprzecza ? Ciężko pracował, a miał słabe ostatnie dwa sezony :] Mała sprzeczność :]
Czy on sobie sam nie zaprzecza ? Ciężko pracował, a miał słabe ostatnie dwa sezony :] Mała sprzeczność :]
- hinx
- Juventino
Ziegler miał słaby sezon?PABLO pisze:'Bycie tutaj, w Juventusie, jest marzeniem i ciężko pracowałem, aby móc grać w tak wspaniałej drużynie. Postawą na boisku chciałbym odpłacić za zaufanie' - Reto Ziegler.
Słaba to jest najwyżej Twoja znajomość Serie A.
- PABLO
- Juventino
chyba Twojahinx pisze:Ziegler miał słaby sezon?PABLO pisze:'Bycie tutaj, w Juventusie, jest marzeniem i ciężko pracowałem, aby móc grać w tak wspaniałej drużynie. Postawą na boisku chciałbym odpłacić za zaufanie' - Reto Ziegler.
Słaba to jest najwyżej Twoja znajomość Serie A.

http://www.juvepoland.com/news.php?id=19395 sam mówi, że miał słabe dwa sezony