Reto Ziegler

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2011, 23:55

Z tego co się nie mylę widziałem podobnego z 'believe'em' w Motte, ale spoko...
Zobaczymy co chłopaczek potrafi w koszulce Juve, bo jak wiadomo niektórym średnio to wychodzi (nie będę sypał nazwiskami...)
A teraz idę naoglądam się dużo filmików na yt poświęconym temu graczowi, aby z innymi móc cieszyć się transferem.

Obrazek
Cunha

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 00:12

nowik92 pisze:Z tego co się nie mylę widziałem podobnego z 'believe'em' w Motte, ale spoko...
Zobaczymy co chłopaczek potrafi w koszulce Juve, bo jak wiadomo niektórym średnio to wychodzi (nie będę sypał nazwiskami...)
A teraz idę naoglądam się dużo filmików na yt poświęconym temu graczowi, aby z innymi móc cieszyć się transferem.
Bo Motta nie jest złym piłkarzem. Po prostu ma słaba psychikę i nie potrafi się skupić.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 07:59

Cunha pisze: Bo Motta nie jest złym piłkarzem. Po prostu ma słaba psychikę i nie potrafi się skupić.
Czyli jest słabym piłkarzem.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 11:20

Cunha pisze:
nowik92 pisze:Z tego co się nie mylę widziałem podobnego z 'believe'em' w Motte, ale spoko...
Bo Motta nie jest złym piłkarzem. Po prostu ma słaba psychikę i nie potrafi się skupić.
Motta przychodził do nas jako rezerwowy z Romy,na dodatek na wylocie.Co można oczekiwać od takiego niechcianego piłkarza? Piłkarz o takim statucie był u nas na siłe podstawowym graczem.To przecież nie wymaga komentarza.

Co od Zieglera to zupełmnie inny piłkarz,bardziej utalentowany i perspektywiczny,młody a już z dużym doświadczeniem. W drużynach których występował odgrywał znaczące rolę,podobnie może być u nas.Ma na to na pewno większą szansę niż Marco "sprzedać za darmo" Motta.
Wreszcie wykorzystaliśmy okazję tak jak Milan z Taiwo. Liczę jeszcze na Lichtsteinera. Mielibyśmy dwóch zgranych,ofensywnie usposobionych zawodników i wszystko by wreszcie "grało" jak w szwajcarskim zegarku.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 12:21

Piotr Juvefan pisze:Mielibyśmy dwóch zgranych,ofensywnie usposobionych zawodników i wszystko by wreszcie "grało" jak w szwajcarskim zegarku.
Mógł byś jaśniej bo nie wiem o jakim zgraniu mówisz ??

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 15:31

^FAZZI^ pisze:
Piotr Juvefan pisze:Mielibyśmy dwóch zgranych,ofensywnie usposobionych zawodników i wszystko by wreszcie "grało" jak w szwajcarskim zegarku.
Chodziło mi oczywiście o Lichtsteinera,obaj z Zieglerem grają w reprezentacji Szwajcarii,więc jakieś zgranie powinni prezentować.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 15:41

Piotr Juvefan pisze:
^FAZZI^ pisze:
Chodziło mi oczywiście o Lichtsteinera,obaj z Zieglerem grają w reprezentacji Szwajcarii,więc jakieś zgranie powinni prezentować.
Grają po przeciwnych flankach więc raczej za dużo nie współpracują ze sobą w tej reprezentacji, w której swoją drogą grają tylko kilka meczy rocznie więc raczej nie ma co liczyć na jakiś atut w postaci ich zgrania ;)

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 15:48

^FAZZI^ pisze:
Piotr Juvefan pisze:
^FAZZI^ pisze:
Grają po przeciwnych flankach więc raczej za dużo nie współpracują ze sobą w tej reprezentacji, w której swoją drogą grają tylko kilka meczy rocznie więc raczej nie ma co liczyć na jakiś atut w postaci ich zgrania ;)
Lepiej tyle niż w ogóle :D najważniejsze jest to że obaj są ofensywni i mają ciągotę na bramkę i mają również dobre uderzenie :-D

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 15:53

Przecież przy pułapkach ofsajdowych wcale i w ogóle nie współpracuje lewy obrońca z prawym...

onliforpipul
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2011, 17:22

Piotr Juvefan pisze:Lepiej tyle niż w ogóle :D najważniejsze jest to że obaj są ofensywni i mają ciągotę na bramkę i mają również dobre uderzenie :-D
To akurat nie jest do końca zaleta. Większość drużyn ma tak ustawioną obronę, że tylko jeden z obrońców jest ofensywny (tzw. cofnięty skrzydłowy) a drugi raczej się nie wychyla.

Co do Zieglera - dobra robota Marotty. Mamy odpowiedniego piłkarza a pensja to chyba 1,2 mln więc jak na wolnego gracza to bardzo dobra kwota :ok:

Marchisio87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2011, 11:50

teraz mamy boki jak w szwajcarskim zygarku

----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--

FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2011, 21:16

'Bycie tutaj, w Juventusie, jest marzeniem i ciężko pracowałem, aby móc grać w tak wspaniałej drużynie. Postawą na boisku chciałbym odpłacić za zaufanie' - Reto Ziegler.

Czy on sobie sam nie zaprzecza ? Ciężko pracował, a miał słabe ostatnie dwa sezony :] Mała sprzeczność :]

hinx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2011, 22:09

PABLO pisze:'Bycie tutaj, w Juventusie, jest marzeniem i ciężko pracowałem, aby móc grać w tak wspaniałej drużynie. Postawą na boisku chciałbym odpłacić za zaufanie' - Reto Ziegler.

Czy on sobie sam nie zaprzecza ? Ciężko pracował, a miał słabe ostatnie dwa sezony :] Mała sprzeczność :]
Ziegler miał słaby sezon?

Słaba to jest najwyżej Twoja znajomość Serie A.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2011, 12:11

hinx pisze:
PABLO pisze:'Bycie tutaj, w Juventusie, jest marzeniem i ciężko pracowałem, aby móc grać w tak wspaniałej drużynie. Postawą na boisku chciałbym odpłacić za zaufanie' - Reto Ziegler.

Ziegler miał słaby sezon?

Słaba to jest najwyżej Twoja znajomość Serie A.
chyba Twoja :)

http://www.juvepoland.com/news.php?id=19395 sam mówi, że miał słabe dwa sezony :)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2011, 12:13

Litości.
On mówi o dwóch słabych sezonach Juventusu.

Zablokowany