Serie A (25): JUVENTUS 1-0 Inter
- BlackJacky
 - Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nie, bo Hasan :evil:Ouh_yeah pisze:Na prawą Zdenek
Przy przeslabych umiejetnosciach naszych niektorych kopaczy i przy przeslabym obecnym sezonie ustawienie 4-3-3 moze okazac sie zbawcze na nasze bolaczki. I nawet Markizjo sie przydaje w takim ustawieniu :shock:
Ponoc oprocz Kiwu w Interze nie bedzie Milito, a Grecy chca od nas kupic Grygiere.
Bedzie remis.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
						"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- dawid1897
 - Juventino

- Podziekował: 1 raz

A może Markizjo ustawimy na prawej obronie? Grał na skrzydle pomocy, czas na skrzydło obrony 8)Ouh_yeah pisze:To on jeszcze żyje? Jak mówie, że Zdenek to Zdenek.Jacky pisze:Nie, bo Hasan :evil:
A prawda jest taka, że ani Hasan ani Zdeno mnie nie przekonują, w Primaverze nie ma jakiś skrzydłowych obrońców? Na mecz z interem jednak nie ma co z młodzianami eksperymentować ale na dalsze czasy, może gra tam jakiś talent.
FORZA JUVE!!!
						- kosciu88
 - Juventino

Jest ten co z Lechem gral, Carmineli czy jakos tak. Mozna by bylo go sprobowac ale w innym meczu i w momecie gdy bysmy prowadzili z 2 bramkamidawid91 pisze:A może Markizjo ustawimy na prawej obronie? Grał na skrzydle pomocy, czas na skrzydło obrony 8)Ouh_yeah pisze:To on jeszcze żyje? Jak mówie, że Zdenek to Zdenek.Jacky pisze:Nie, bo Hasan :evil:
A prawda jest taka, że ani Hasan ani Zdeno mnie nie przekonują, w Primaverze nie ma jakiś skrzydłowych obrońców? Na mecz z interem jednak nie ma co z młodzianami eksperymentować ale na dalsze czasy, może gra tam jakiś talent.
- lenor
 - Juventino

- Podziekował: 8 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 20 razy

hahaha Carminelikosciu88 pisze: Jest ten co z Lechem gral, Carmineli czy jakos tak. Mozna by bylo go sprobowac ale w innym meczu i w momecie gdy bysmy prowadzili z 2 bramkami
Kolo nazywa się Camilleri
- kosciu88
 - Juventino

Przeciez mowie jakos taklenor pisze:hahaha Carminelikosciu88 pisze: Jest ten co z Lechem gral, Carmineli czy jakos tak. Mozna by bylo go sprobowac ale w innym meczu i w momecie gdy bysmy prowadzili z 2 bramkami
Kolo nazywa się Camilleri
- mati888
 - Juventino

ja to myślę nawet o 3-5-2 z Hasanem i Krasiciem na skrzydłach. Stoperów mamy dobrych, problem w tym, że o ile Brazzo na pewno pomagałby w defensywie, bo ma to w zwyczaju, o tyle ciężej by było z asekuracją ze strony Krasicia. Dodatkowo, ten moduł nie był ćwiczony i nie wiadomo jak by wypalił...także wkładam to między bajki
kurcze, rozum podpowiada, że będzie manto i to całkiem srogie, a serce, że nasi zawsze się mobilizują na cięższe mecze. Nie mogę się doczekać niedzielnego wieczoru

kurcze, rozum podpowiada, że będzie manto i to całkiem srogie, a serce, że nasi zawsze się mobilizują na cięższe mecze. Nie mogę się doczekać niedzielnego wieczoru
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
						- szczypek
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy

Chyba nie mówicie poważnie o tych zmianach taktyki? Nawet Del Neri nie jest tak nierozsądnym człowiekiem, aby zmieniać ją przed tak ważnym meczem jak ten z Interem. Jak byśmy nie zagrali to będzie to na pewno zbliżone do 4-4-2, bo to nie jest dobry czas na takie eksperymenty.

- Ouh_yeah
 - Qualità Juventino

Nie powiedziałbym że zmiana ustawienia pozwoliła Nam zwyciężyć w poprzednim meczu. Gra nie wyglądała tak cudnie a bramki padły z dośrodkowań Chielliniego i Barzagliego.
Do 4-3-3 albo 4-3-1-2 potrzeba jeszcze lepszych bocznych obrońców, niż do 4-4-2. A my ich nie mamy w ogóle.

Do 4-3-3 albo 4-3-1-2 potrzeba jeszcze lepszych bocznych obrońców, niż do 4-4-2. A my ich nie mamy w ogóle.
- Klasyczna 10
 - Juventino

Im bardziej ofensywne ustawienie, tym lepsi boczni obrońcy potrzebni. Proste.

- Fonczek1947
 - Juventino

A z kobitą nie możesz obejrzeć?rammstein pisze:a ja chyba nie obejrze, bo akurat 13 lutego wypada rocznica zwiazku z moją dziewczyna;p no nic szkoda, ale wynik bede sledzil w telefonie i wierzę, ze dadzą radę
- stahoo
 - Juventino

Jak widać trudne.Klasyczna 10 pisze:Im bardziej ofensywne ustawienie, tym lepsi boczni obrońcy potrzebni. Proste.
Niemniej jednak w dzisiejszym footballu rola bocznych obrońców jest bardzo znacząca. Tacy: Sergio Ramos, Dani Alves, Marcelo, Ashley Cole, Maicon czy Johnson odgrywaja w swoich zespołach znaczące role i widac na meczach, że operuja na całej długosci boiska, często tez schodząc do środka...
- mateo369
 - Juventino

Jest KielonOuh_yeah pisze:Do 4-3-3 albo 4-3-1-2 potrzeba jeszcze lepszych bocznych obrońców, niż do 4-4-2. A my ich nie mamy w ogóle.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood