LE (gr. A) [06]: JUVENTUS 1-1 Manchester City

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
karosznurek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:49

Nie wiem jak wyglądała cała połowa w naszym wykonaniu, ale ostatnie 5 minut widziałam. Bardzo ładna bramka, ale sama akcja też była piękna. Teraz trzeba utrzymywać wynik lub go podwyższyć i godnie odpaść z rozgrywek. Forza Juve

Filip

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:49

Niestety mało składnie gra nasz zespół :) Del Piero traci piłki a nasz młodzik niestety widać że nie ograny :) A akcja bramkowa w wykonaniu wlaśnie wyżej wymienionych panów jest jedynym plusem.

kameleon512

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:50

Bartek88 pisze:No wkoncu jakis napastnik z primavery! Moze ktos polecic jakis link gdzie nie zacina :>

MOZE MI KTOS POWIEDZIEC, CO ZA BEZCZELNY MOD BLOKUJE TEMATY PODCZAS MECZU I NA JAKIEJ PODSTAWIE?!? :|
Po to żebyś nie spamował postami typu: "Oj Alex poprzeczka" czy "Giannetti strzelił gola, och ach, och"
Niezły mecz, zdziwił mnie Krasic w pierwszym składzie. Młody ogólnie gra słabiutko, ale ładnie to zmieścił.

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:51

Moglby ktos dokladniej opisac bramke bo akurat mnie musiala ominac :)

@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:53

KondzioJuveFans pisze:Giannetti padake grał a gola strzelił ;D
mecz nudny , bez sytuacji.
Melo i Sissoko dobrze w środku pola i Del Piero też fajnie.
Czy mi się wydaje czy Pepe jest gruby ? :think:
Jak dla mnie mlodziak wlasnie gra niezle. Bez jakiegos stresu, dosyc pewnie i ambitnie.
Sissoko za to padaczka. pare odbiorow zrobil ale kilka pilek tez stracil i tak jakby nie ogarnial ze mecz sie juz zaczal...

Respect dla Alexa... swoje lata juz ma, ale obrone miesza nieraz jak mlodych. Przy bramce swietnie wypracowal sobie pozycje do dosrodkowanie i podal pilke dokladnie tam gdzie trzeba bylo :)

ObrazekObrazekObrazek
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:54

kurde, a mi bedzie przykro... bo prawdopoofobnie nie przegramy zadnego meczu i odpadniemy.. a jeszcze dzis moze wygramy... jeden remis zamienic na zwyciestwo i dzis bysmy awansowali dalej.. a taki lech dzis znowu fraci, jedna akcja i gol, a Salzburg atakuje i do tego nie uznali prawidlwoej bramki,, jak sie nie wkuuur***c i jeszcze dzieki Juve wyjdą z 1 ...

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:55

Fatalny początek. Nasi wyszli na murawę bez jakiejkolwiek motywacji, a pierwsze sytuacje i przewaga City w początkowych minutach to wynik chaosu w defensywie, która miała problem z atakami przeciwnika. Od około 10. minuty jesteśmy jednak zespołem zdecydowanie przeważającym i dominującym wręcz na boisku. Słabiutko gra Sissoko, który raz za razem mija się z piłką, ma też problem z rozegraniem. Giannetti bodaj najgorszy na boisku - zwalnia nam akcje, marnotrawi znakomite podania kolegów. Bramkę wypracował mu w genialny sposób Alex.

Mało podoba mi się, że Delneri wystawił Krasicia (mógł dać mu odpocząć) - reszta bez zaskoczenia. Grygera pod formą, to widać wyraźnie - będzie potrzebował troszkę czasu po tej kontuzji.

Ogólne wrażenie jest jednak bardzo dobre - rezerwa ogrywa rezerwę. :smile:

Kolejny wniosek - naszym się dzisiaj baaarrrdzo nie chce - można się było tego spodziewać.

EDIT:
@Maras@ pisze: Jak dla mnie mlodziak wlasnie gra niezle. Bez jakiegos stresu, dosyc pewnie i ambitnie.
Bez żartów. Nie przyjął dobrze żadnej piłki i po jego grze widać właśnie wyraźnie, że jest spięty i nie potrafi się znaleźć.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2010, 19:59 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

pezet1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:58

Sopcast kanał 92997

Polecam! Świetna jakość!

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 19:59

Jak tam nasi po I połowie, niestety zobaczye tylko 2 połowe...ładny gol?

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 20:52

<<W@jTEk>> pisze:Jak tam nasi po I połowie, niestety zobaczye tylko 2 połowe...ładny gol?
Niezły. Del Piero pokiwał na lewej dograł po ziemi, a strzelec z pierwszej umieścił piłkę w dłuższym rogu :ok:
Koniec przygody z Ligą Europejską. Mam nadzieję na długo.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 20:54

Jupiiiii :dance: Nie pokonani!
Tyle, że co z tego? Z grupy nie wychodzimy na własne życzenie...

Co do dzisiejszego meczu. Oglądałem od strzelonej bramki. Tragedii nie było, no chyba, że po za grą Momo. Gościa trzeba się pozbyć póki jeszcze da się zarobić ten worek ziemniaków na nim. Co mecz ta sama padaka.

Ciro85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ale zaskoczenie....remis ;)

Wnioski z meczu: bezbarwny Pepe (on chyba najlepiej sprawdza sie jako joker), Solidny mecz Traore na lewej obronie (przez chwile nawet grał na lewej pomocy, ale to nie to). Cieszy gol Gianettiego, szkoda, ze to nie jest nasz wychowanek. Legro nie jest delikatnie mówiac w najwyzszej formie ;). Zdenek solidnie. Generalnie mecz na plus, szkoda, ze niewygrany.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

alez jestem zdziwiony ze zremsisowalismy :)

1 pytanie..zauwazyl moze ktos flage drughich? dlaczego byla zawieszona do gory nogami?

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Filip

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 20:57

Na plus dzisiaj dla mnie Melo, Traore i Boniperti :)
Manninger trochę słabo (zwłaszcza w momencie gdy piłka wleciała juz do siatki ale był spalony po strzale Jo). Buchel też się nie pokazał, źle się ustawiał i widać było że jest spięty i zmieszany.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2010, 20:57

Stracona bramka zdecydowanie na konto Legro, który nie pilnował Jojo, czy jak mu tam.

Cieszy mnie to, że Delneri dał pograć młodzieży i przede wszystkim ściągnął Krasicia. Tuż przed zejściem Serb oddał genialny strzał na bramkę. :whistle:

To można było nawet wygrać, ale remis jest wynikiem wynikającym z gry rezerwą.

Ten Dżonson to jakiś pajacyk. Próbował sprowokować Melo i w chamski sposób go brzydal mierzył z góry na dół :angry:

Zablokowany