LE (gr. A) [06]: JUVENTUS 1-1 Manchester City
- karosznurek
- Juventino
Nie wiem jak wyglądała cała połowa w naszym wykonaniu, ale ostatnie 5 minut widziałam. Bardzo ładna bramka, ale sama akcja też była piękna. Teraz trzeba utrzymywać wynik lub go podwyższyć i godnie odpaść z rozgrywek. Forza Juve
- Filip
Del Piero traci piłki a nasz młodzik niestety widać że nie ograny
A akcja bramkowa w wykonaniu wlaśnie wyżej wymienionych panów jest jedynym plusem.

- kameleon512
- Juventino
Po to żebyś nie spamował postami typu: "Oj Alex poprzeczka" czy "Giannetti strzelił gola, och ach, och"Bartek88 pisze:No wkoncu jakis napastnik z primavery! Moze ktos polecic jakis link gdzie nie zacina :>
MOZE MI KTOS POWIEDZIEC, CO ZA BEZCZELNY MOD BLOKUJE TEMATY PODCZAS MECZU I NA JAKIEJ PODSTAWIE?!?
Niezły mecz, zdziwił mnie Krasic w pierwszym składzie. Młody ogólnie gra słabiutko, ale ładnie to zmieścił.
- @Maras@
- Juventino
Jak dla mnie mlodziak wlasnie gra niezle. Bez jakiegos stresu, dosyc pewnie i ambitnie.KondzioJuveFans pisze:Giannetti padake grał a gola strzelił ;D
mecz nudny , bez sytuacji.
Melo i Sissoko dobrze w środku pola i Del Piero też fajnie.
Czy mi się wydaje czy Pepe jest gruby ?
Sissoko za to padaczka. pare odbiorow zrobil ale kilka pilek tez stracil i tak jakby nie ogarnial ze mecz sie juz zaczal...
Respect dla Alexa... swoje lata juz ma, ale obrone miesza nieraz jak mlodych. Przy bramce swietnie wypracowal sobie pozycje do dosrodkowanie i podal pilke dokladnie tam gdzie trzeba bylo

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
kurde, a mi bedzie przykro... bo prawdopoofobnie nie przegramy zadnego meczu i odpadniemy.. a jeszcze dzis moze wygramy... jeden remis zamienic na zwyciestwo i dzis bysmy awansowali dalej.. a taki lech dzis znowu fraci, jedna akcja i gol, a Salzburg atakuje i do tego nie uznali prawidlwoej bramki,, jak sie nie wkuuur***c i jeszcze dzieki Juve wyjdą z 1 ...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Fatalny początek. Nasi wyszli na murawę bez jakiejkolwiek motywacji, a pierwsze sytuacje i przewaga City w początkowych minutach to wynik chaosu w defensywie, która miała problem z atakami przeciwnika. Od około 10. minuty jesteśmy jednak zespołem zdecydowanie przeważającym i dominującym wręcz na boisku. Słabiutko gra Sissoko, który raz za razem mija się z piłką, ma też problem z rozegraniem. Giannetti bodaj najgorszy na boisku - zwalnia nam akcje, marnotrawi znakomite podania kolegów. Bramkę wypracował mu w genialny sposób Alex.
Mało podoba mi się, że Delneri wystawił Krasicia (mógł dać mu odpocząć) - reszta bez zaskoczenia. Grygera pod formą, to widać wyraźnie - będzie potrzebował troszkę czasu po tej kontuzji.
Ogólne wrażenie jest jednak bardzo dobre - rezerwa ogrywa rezerwę.
Kolejny wniosek - naszym się dzisiaj baaarrrdzo nie chce - można się było tego spodziewać.
EDIT:
Mało podoba mi się, że Delneri wystawił Krasicia (mógł dać mu odpocząć) - reszta bez zaskoczenia. Grygera pod formą, to widać wyraźnie - będzie potrzebował troszkę czasu po tej kontuzji.
Ogólne wrażenie jest jednak bardzo dobre - rezerwa ogrywa rezerwę.
Kolejny wniosek - naszym się dzisiaj baaarrrdzo nie chce - można się było tego spodziewać.
EDIT:
Bez żartów. Nie przyjął dobrze żadnej piłki i po jego grze widać właśnie wyraźnie, że jest spięty i nie potrafi się znaleźć.@Maras@ pisze: Jak dla mnie mlodziak wlasnie gra niezle. Bez jakiegos stresu, dosyc pewnie i ambitnie.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2010, 19:59 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
Niezły. Del Piero pokiwał na lewej dograł po ziemi, a strzelec z pierwszej umieścił piłkę w dłuższym rogu<<W@jTEk>> pisze:Jak tam nasi po I połowie, niestety zobaczye tylko 2 połowe...ładny gol?

Koniec przygody z Ligą Europejską. Mam nadzieję na długo.
- Kubba
- Juventino
Jupiiiii
Nie pokonani!
Tyle, że co z tego? Z grupy nie wychodzimy na własne życzenie...
Co do dzisiejszego meczu. Oglądałem od strzelonej bramki. Tragedii nie było, no chyba, że po za grą Momo. Gościa trzeba się pozbyć póki jeszcze da się zarobić ten worek ziemniaków na nim. Co mecz ta sama padaka.

Tyle, że co z tego? Z grupy nie wychodzimy na własne życzenie...
Co do dzisiejszego meczu. Oglądałem od strzelonej bramki. Tragedii nie było, no chyba, że po za grą Momo. Gościa trzeba się pozbyć póki jeszcze da się zarobić ten worek ziemniaków na nim. Co mecz ta sama padaka.
- Ciro85
- Juventino
Ale zaskoczenie....remis 
Wnioski z meczu: bezbarwny Pepe (on chyba najlepiej sprawdza sie jako joker), Solidny mecz Traore na lewej obronie (przez chwile nawet grał na lewej pomocy, ale to nie to). Cieszy gol Gianettiego, szkoda, ze to nie jest nasz wychowanek. Legro nie jest delikatnie mówiac w najwyzszej formie
. Zdenek solidnie. Generalnie mecz na plus, szkoda, ze niewygrany.

Wnioski z meczu: bezbarwny Pepe (on chyba najlepiej sprawdza sie jako joker), Solidny mecz Traore na lewej obronie (przez chwile nawet grał na lewej pomocy, ale to nie to). Cieszy gol Gianettiego, szkoda, ze to nie jest nasz wychowanek. Legro nie jest delikatnie mówiac w najwyzszej formie

- PrzemasJuve
- Juventino
alez jestem zdziwiony ze zremsisowalismy 
1 pytanie..zauwazyl moze ktos flage drughich? dlaczego byla zawieszona do gory nogami?

1 pytanie..zauwazyl moze ktos flage drughich? dlaczego byla zawieszona do gory nogami?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Filip
Na plus dzisiaj dla mnie Melo, Traore i Boniperti
Manninger trochę słabo (zwłaszcza w momencie gdy piłka wleciała juz do siatki ale był spalony po strzale Jo). Buchel też się nie pokazał, źle się ustawiał i widać było że jest spięty i zmieszany.

Manninger trochę słabo (zwłaszcza w momencie gdy piłka wleciała juz do siatki ale był spalony po strzale Jo). Buchel też się nie pokazał, źle się ustawiał i widać było że jest spięty i zmieszany.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Stracona bramka zdecydowanie na konto Legro, który nie pilnował Jojo, czy jak mu tam.
Cieszy mnie to, że Delneri dał pograć młodzieży i przede wszystkim ściągnął Krasicia. Tuż przed zejściem Serb oddał genialny strzał na bramkę.
To można było nawet wygrać, ale remis jest wynikiem wynikającym z gry rezerwą.
Ten Dżonson to jakiś pajacyk. Próbował sprowokować Melo i w chamski sposób go brzydal mierzył z góry na dół
Cieszy mnie to, że Delneri dał pograć młodzieży i przede wszystkim ściągnął Krasicia. Tuż przed zejściem Serb oddał genialny strzał na bramkę.

To można było nawet wygrać, ale remis jest wynikiem wynikającym z gry rezerwą.
Ten Dżonson to jakiś pajacyk. Próbował sprowokować Melo i w chamski sposób go brzydal mierzył z góry na dół