Serie A (14): JUVENTUS 1-1 Fiorentina
- Darius19
- Juventino
Jak dla mnie będzie wygrana 1:0 w każdym bądź razie na pewno nie padnie wynik bezbramkowy. A ta kontuzja (o ile to prawda) będzie dla nas wzmocnieniem a przynajmniej chociaż trochę ułatwi nam grę.
FORZA JUVE
- Wojtek
- Juventino
Powołani Juventini na mecz z Violą:
-----------------Storari
-Sorensen-Chiellini-Bonucci-Grosso :roll:
-Krasic-Melo---Aquilani---Marchisio
----------Quaglia----VI
Alex nie nadaje się na pełne 90 minut dużo lepiej gra w roli zmiennika i niech tak zostanie...no i trzeba go oszczędzać na mecz z Lechem
Więc ja bym wystawił taki skład:Bramkarze:Storari,Kriev
Obrońcy:Motta,Sorensen,Bonucci,Chiellini,Grosso,Traore,
Pomocnicy:Melo,Krasic,Sissoko,Salihamidzic,Marchisio,Aquilani,Lanzafame,Pepe
Napastnicy:Iaquinta,Del Piero,Quagliarella,Giannetti
-----------------Storari
-Sorensen-Chiellini-Bonucci-Grosso :roll:
-Krasic-Melo---Aquilani---Marchisio
----------Quaglia----VI
Alex nie nadaje się na pełne 90 minut dużo lepiej gra w roli zmiennika i niech tak zostanie...no i trzeba go oszczędzać na mecz z Lechem
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2010, 19:20 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.R.
- Juventino
Może w meczu z Violą pokaże się na lewej obronie Traore od pierwszej minuty. Wypadałoby żeby francuz pokazał co potrafi na boisku.
I może skrzydła Pepe-Krasic dla odmiany ?
I może skrzydła Pepe-Krasic dla odmiany ?

Ostatnio zmieniony 26 listopada 2010, 19:30 przez M.R., łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
Taki prawdopodobny skład jak i prawdziwa kadra. Nie lepiej wejść sobie na oficjalną i mieć pewność:
http://juventus.it/site/eng/NEWS_newsse ... 46B079.asp
- Wojtek
- Juventino
M.R. pisze: Jak mają być w składzie Krasic i Sorensen skoro nie ma ich w kadrze ? Trochę to niepokojące
Głupio wyszło najpierw skopiowałem z tuttojuve potem przepisałem na pozycjach i o nich zapomniałem :roll: Tam jest dobrze podane mój błąd...tabo89 pisze:Taki prawdopodobny skład jak i prawdziwa kadra. Nie lepiej wejść sobie na oficjalną i mieć pewność:
Muszą być 3 pkt i 2 miesjce

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oł maj gad... ze tez jeszcze Ci sie chce komentowac takie posty. Toz to trzecie konto PanaZambrotty...kaczy19FJ pisze:Nie wiem co Ty brałeś kolego, ale lepiej przestań. A jak już musisz, to chociaż zmień na lepszego dilera. //kartka za głupotę powinna polecieć. Sorka ale jak czytam takie posty to aż nerw bierze//psychol_sympatyk pisze:Obstawiam wynik 3:0 po hat-tricku melo, i obstawiam, że melo potoczy się po faulu na nim jak w meczu z genoą. Tylko, że będzie się dłużej trochę toczył, bo jeszcze nie toczył się tak długo jak mógł się toczyć.
A thor21 to drugie konto Pluto. Albo drugie PanaZambrotty - jeszcze tego do konca nie rozkminilem.
Nie masz tv4 ani Polsatu, ale chcesz ogladac mecz Juve na Polsacie? Hmm, mozna i tak... Ciekawe<<W@jTEk>> pisze: PS. Trochę OT ale...Juventus z Lechem zagra nie typowo dla LE w środę więc być może otwarty Polsat pokaże ten mecz ma ktoś jakieś info ? (bo niemam TV4 ani telewizji polsatu)

@Reg - cos niewyspany ten Twoj Dexter.
A ja sie napije napoju Vitella - Multiwitamina ZielonaFenrir pisze:To swietnie!PS
Jeżeli Twój komentarz napisałbyś na Facebooku dla ironii oznaczył bym go:
"LUBIĘ TO "
Meczy wygramy, przegramy lub zremisujemy. W kazdym razie na pewno fartem.

Laski :* o mnie mowia dokladnie to samo...Juventino79 pisze:jemu tylko o to chodzi...
Toć on przerzuca biale z Kolumbii i nie ma czasu zajmowac sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w sobotnie wieczory.Brutalo pisze:U nich pewnie zagra Mutu i coś ustrzeli.
A mi sie na przyklad podobaja duze biusty ( . ) ( . )psychol_sympatyk pisze:Ty w ogóle jesteś kibicem Juventusu? Podoba ci się cokolwiek? Jakiekolwiek pozytywy?
Mi sie na przykład podoba:
- rogrywanie bali przez akłilaniego
- buk melo
- krasic i jego rajdy
- kielini i jego interwencje
- fabio ze swoimi przebłyskami
- il kapitano i jego "mam już 36 lat, ale bombke se je@#$e"
- podoba mi się, że Juventus gra bardzo dobrze w defensywie, traci mało bramek
Z Arturem fajnie sie pije, aleee... zycze sobie, ze wpuscil jedna bramke wiecej niz nasz golkiper.
Co do wyjsciowej jedenastki, to nie mam koncepcji.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- marek.siedlce
- Juventino
Człowieku zlituj się i pisz chociaż nazwiska poprawnie i z dużej litery bo aż za serce ściska jak się patrzy.psychol_sympatyk pisze:
Mi sie na przykład podoba:
- rogrywanie bali przez akłilaniego
- buk melo
- krasic i jego rajdy
- kielini i jego interwencje
- fabio ze swoimi przebłyskami
- il kapitano i jego "mam już 36 lat, ale bombke se je@#$e"
- podoba mi się, że Juventus gra bardzo dobrze w defensywie, traci mało bramek
Co do meczu... jako że bardzo kibicuję Arturowi, z racji miasta z którego jesteśmy chciałbym żeby rozegrał kapitalne spotkanie, puszczając jedną bramkę z rzutu karnego po strzale Del Piero. Nasza obrona niech zagra na zero i będę szczęśliwy 8)
FORZA JUVE !!!
- binio
- Juventino
Już dawno takich głupot nie czytałem. Zero obiektywizmu, zero realizmu w tym co piszesz. Zero prawdy.thor21 pisze:Nie, tylko piszę że dzisiejszy Juventus jest po prostu słaby.To zespół bez gwiazd z prawdziwego zdarzenia ,bez trenera z talentem,o stylu grania przypominającym styl Legii Warszawa ,czyli chaos na boisku i danie się zamykać takim cieniakom jak Bologna w tzw. "hokejowym zamku".To nie jest dla mnie prawdziwe Juve.Prawdziwe Juve było za czasów Trapa,Lippiego,Capello.To w tedy był prawdziwy Juventus ,który grał tak pięknie jak Barcelona i był zdolny nawet ją pokonać,miał same gwiazdy w składzie.A teraz to banda kopaczy amatorów która daje się ograć nawet ogórasom z Lecha. Plus do tego trener nieudacznik który nic w swojej karierze nie osiągnoł.Mam nadzieje że kiedyś Lippis wróć i postawi ten klub na nogi.Mam nadzieje że chociaz dożyje kiedy Juve znów będzie wielkie.Może kiedyś do nas przejdzie Murinho?Kto wie ,bo to naprawdenajlepszy trener na świecie.
Juventus Capello był cholernie skuteczny ale jak można pisać że grali pięknie? To była masakra jakaś, jeśli chodzi o widowiskowość.
Za Lippiego troche lepiej ale widowiskowo to nie było.
Lippi się wypalił, on już nie ma nic do udowodnienia, nie ma celu. Dla mnie to trenerski emeryt a Delneri wprost przeciwnie, facet widać ma jaja i obudził w średniakach (tu się z Tobą po części zgodzę, połowa grajków u nas to średniacy, nie zasługujący na Juve) wolę walki. Może facet nic wielkiego nie osiągnął, ale ma jeszcze czas i kto wie, może w tym sezonie coś ugra z nami.
Jestem dziwnie spokojny o ten sezon. To dzięki właśnie Delneriemu mam takie wrażenie, nie dzięki Krasiciowi czy Del Piero. Juventus gra obecnie ładnie i mądrze, z pomysłem. Tego właśnie zabrakło sezon temu.
Co do Violi. Liczę na 3:1 i ładny mecz. Nic nie przemawia z Violą na korzyść, nie mają super talentów, nie mają super trenera i raczej nie stanowią jeszcze zespołu w tym sezonie.
Wygramy!
- Wojtek
- Juventino
Źle zrozumiałeś nie mam TV4 i nie mam telewizji polsatu (chodziło o cyfrowy polsat :!: ) Polsat zwykły mamJacky pisze:Nie masz tv4 ani Polsatu, ale chcesz ogladac mecz Juve na Polsacie? Hmm, mozna i tak... Ciekawe<<W@jTEk>> pisze: PS. Trochę OT ale...Juventus z Lechem zagra nie typowo dla LE w środę więc być może otwarty Polsat pokaże ten mecz ma ktoś jakieś info ? (bo niemam TV4 ani telewizji polsatu)

Sorry ale bez bramkarza chyba tego nie wygramyCastiel pisze:Fajnie by było gdyby wyszedł taki skład ->
Sorensen - Chiellini - Bonucci - Traore
Krasic - Melo - Aquilani - Pepe
Del Piero - Quagliarella

A tu skałd jaki przypuszcza tuttojuve:
Juventus (4-4-2). 30 Storari, 2 Motta, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 6 Grosso, 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio, 18 Quagliarella, 9 Iaquinta.
- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
Hmmm. Ciężko orzec. Ale ja osobiście typuję wynik 3:2.
Krasić, Iaquinta i Pepe, a dla Fiorentiny Marchionni oraz Gilardino.
Grunt to wygrać, jak najmniejszym nakładem sił, bo w czwartek czeka nas trudniejszy sprawdzian.
Krasić, Iaquinta i Pepe, a dla Fiorentiny Marchionni oraz Gilardino.
Grunt to wygrać, jak najmniejszym nakładem sił, bo w czwartek czeka nas trudniejszy sprawdzian.
Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- Vimes
- Juventino
Teraz zaczynam dostrzegać pozytywne strony tego, że Aquilani i Quagliarella nie mogą grać w Lidze Europejskiej. Chociaż nasze ewentualne i bardzo prawdopodobne odpadnięcie z tych rozgrywek w fazie grupowej będzie sporym obciachem, to jednak wolę, żeby ci piłkarze dali z siebie wszystko w meczu ligowym, zamiast oszczędzać się na puchary. Trochę niespodziewanie pojawiła się przed nami realna szansa na włączenie się do walki o mistrzostwo. Uważam, że grzechem byłoby z niej nie skorzystać. Dlatego liczę na to, że dzisiaj w pierwszoplanowych rolach na boisku wystąpią Alberto i Fabio. Jeżeli uda nam się w miarę szybko objąć prowadzenie, to w drugiej połowie zmieniłbym Krasicia na Pepe, żeby odpoczął sobie przed meczem z Lechem.
- thor21
- Juventino
binio pisze:Już dawno takich głupot nie czytałem. Zero obiektywizmu, zero realizmu w tym co piszesz. Zero prawdy.thor21 pisze:Nie, tylko piszę że dzisiejszy Juventus jest po prostu słaby.To zespół bez gwiazd z prawdziwego zdarzenia ,bez trenera z talentem,o stylu grania przypominającym styl Legii Warszawa ,czyli chaos na boisku i danie się zamykać takim cieniakom jak Bologna w tzw. "hokejowym zamku".To nie jest dla mnie prawdziwe Juve.Prawdziwe Juve było za czasów Trapa,Lippiego,Capello.To w tedy był prawdziwy Juventus ,który grał tak pięknie jak Barcelona i był zdolny nawet ją pokonać,miał same gwiazdy w składzie.A teraz to banda kopaczy amatorów która daje się ograć nawet ogórasom z Lecha. Plus do tego trener nieudacznik który nic w swojej karierze nie osiągnoł.Mam nadzieje że kiedyś Lippis wróć i postawi ten klub na nogi.Mam nadzieje że chociaz dożyje kiedy Juve znów będzie wielkie.Może kiedyś do nas przejdzie Murinho?Kto wie ,bo to naprawdenajlepszy trener na świecie.
Juventus Capello był cholernie skuteczny ale jak można pisać że grali pięknie? To była masakra jakaś, jeśli chodzi o widowiskowość.
Za Lippiego troche lepiej ale widowiskowo to nie było.
Lippi się wypalił, on już nie ma nic do udowodnienia, nie ma celu. Dla mnie to trenerski emeryt a Delneri wprost przeciwnie, facet widać ma jaja i obudził w średniakach (tu się z Tobą po części zgodzę, połowa grajków u nas to średniacy, nie zasługujący na Juve) wolę walki. Może facet nic wielkiego nie osiągnął, ale ma jeszcze czas i kto wie, może w tym sezonie coś ugra z nami.
Jestem dziwnie spokojny o ten sezon. To dzięki właśnie Delneriemu mam takie wrażenie, nie dzięki Krasiciowi czy Del Piero. Juventus gra obecnie ładnie i mądrze, z pomysłem. Tego właśnie zabrakło sezon temu.
Co do Violi. Liczę na 3:1 i ładny mecz. Nic nie przemawia z Violą na korzyść, nie mają super talentów, nie mają super trenera i raczej nie stanowią jeszcze zespołu w tym sezonie.
Wygramy!
Tak jasne "wygramy" ale w przeciwnym słowa znaczeniu.Powiedz mi skoro Juventus jest taki wielki ,toczemu zamyka się w "hokejowym zamku" takim potęgom jak Brescia czy Bologna i w dodatku nie potrafii z nimi wygrać.Lippi sie wypalił,jest niewiele starszy od Del Neriego i napewno jest lepszym taktykiem i motywatorem niż on.Co Lippi udowodnił w sezonie 94/95 kiedy to z Juventusem po 9 latach przerwy sie gnoł po mistrzoswtwo.A ten Del Neri niech wynosi się z Juve i zabiera ze sobą połowe obecnego składu.Wraz z cieniakami typou krasić czy wariat Melo.I niech przyjdzie najlepiej ktos porządny kto to poukłąd np. Murinho
- Pan Mietek
- Juventino
@thor21
Japa! Skończ te głupoty, z tym "cieniakiem" Krasiciem to już dowaliłeś tak, że każdy wie, żeś prowokator.
Japa! Skończ te głupoty, z tym "cieniakiem" Krasiciem to już dowaliłeś tak, że każdy wie, żeś prowokator.