Serie A (13): Genoa 0-2 JUVENTUS
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jeżeli sprawdzi się ten scenariusz, to dam Ci 100 tysięcy i moje lewe jądro :rotfl:psychol_sympatyk pisze:Obstawiam zwycięstwo po hat-tricku melo.
Czyli, raczej mogę spać spokojnie

- Vincitore
- Juventino
Ciężki mecz, a Milan odjeżdża. Mam nadzieję, że uda się zgarnąć komplet punktów, bo po obiecujących kilku ostatnich meczach liczyłem, że uda się po cichu powalczyć o coś więcej niż tylko miejsce w LM. Mam nadzieję, że zagramy tak jak w ostatnim meczu z Romą, wyglądało to nieźle, brakowało jednak szczęścia w ataku. Fajnie by było znów zobaczyć Krasicia, ale jak po tym meczu ma się rozbić na następne 2-3 tygodnie to ja wolę by się porządnie wykurował. Typuję 1:2. 2x FQ.
- pcpcpc
- Juventino
12:30 21.10.2010 Genoa - Juventus Turyn - Liga Włoska w necie Piłka Nozna
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewt ... ?p=382#382
lub
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 5&nr_str=1
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewt ... ?p=382#382
lub
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 5&nr_str=1
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
artur_89 pisze:Jeżeli sprawdzi się ten scenariusz, to dam Ci 100 tysięcy i moje lewe jądro :rotfl:psychol_sympatyk pisze:Obstawiam zwycięstwo po hat-tricku melo.
Czyli, raczej mogę spać spokojnie
70 minuta, Melo strzela swoją drugą bramkę w tym meczu... Chciałbym wtedy widzieć Twoją minę.

Myślę, że wygramy 2:1.
- Adamosus
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo ciężki mecz przed nami. Sobotnie wyniki zupełnie nie pod nas. Musimy zacząć z Krasicem bo inaczej nasze boki po calej długości boiska prezentują się beznadziejnie.
Ten mecz poprostu musimy wygrać chociaż w Genuii wygraliśmy ostatnio w pierwszym sezonie po powrocie 0-2. To Ciężki teraz taki, jak Neapol czy palermo, gdzie naszym poprostu nie idzie. Czas to przełamać.
Chciałbym w ataku Quagliarellę i Del Piero.
Jazda panowie!!
Ten mecz poprostu musimy wygrać chociaż w Genuii wygraliśmy ostatnio w pierwszym sezonie po powrocie 0-2. To Ciężki teraz taki, jak Neapol czy palermo, gdzie naszym poprostu nie idzie. Czas to przełamać.
Jazda panowie!!

- kaczy19FJ
- Juventino
Szanowny @Dragonie. Dobrze wiesz, że Krasic wraca po kontuzji. Racja, racja że migiem się uwinął z nią, ale to jest ryzykowne wyjście. Z jednej strony popieram to by wyszedł, a z drugiej nie , wiesz czemu. Poza tym, w ataku znając życie zagra Qua i Vin -,-.Dragon pisze:Bardzo ciężki mecz przed nami. Sobotnie wyniki zupełnie nie pod nas. Musimy zacząć z Krasicem bo inaczej nasze boki po calej długości boiska prezentują się beznadziejnie.
Jazda panowie!!
Zwycięstwo musi być.

- zebol
- Juventino
Składy:
Eduardo; Rafinha, Ranocchia, Dainelli, Criscito; Rossi, Milanetto, Veloso; Mesto, Toni, Rudolf
Ławka:Scarpi, Moretti, Kaladze, Zuculini, Kharja, Modesto, Destro. All. Ballardini
Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Iaquinta
Ławka:
Manninger, Sorensen, Traoré, Sissoko, Salihamidzic, Lanzafame, Del Piero
Eduardo; Rafinha, Ranocchia, Dainelli, Criscito; Rossi, Milanetto, Veloso; Mesto, Toni, Rudolf
Ławka:Scarpi, Moretti, Kaladze, Zuculini, Kharja, Modesto, Destro. All. Ballardini
Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Iaquinta
Ławka:
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- deszczowy
- Juventino
Po takiej przerwie Krasić w podstawie? :shock: Mógłbyś podać jakieś rzetelne źródło, czy to tylko domniemania pismaków?[/u]zebol pisze:Składy:
Ławka:
- wierzba
- Juventino
- Kubba
- Juventino
Z Genoą nigdy nie grało nam się łatwo, szczególnie na wyjeździe dlatego spodziewam się ciężkiej potyczki. Wiem, że o 3pkt. będzie cholernie ciężko, ale wierzę, iż damy radę i zgarniemy jakże ważny komplet punktów!
Jest Krasić jest impreza!
Forza!
Jest Krasić jest impreza!
Forza!
- juventini22
- Juventino
Ma ktos linka do meczu z canal plus?
- Wojtek
- Juventino
a kim mamy grać ? Lanzafame ? czy czwórką środkowych pomocników ? :roll:deszczowy pisze:Po takiej przerwie Krasić w podstawie? :shock: Mógłbyś podać jakieś rzetelne źródło, czy to tylko domniemania pismaków?[/u]zebol pisze:Składy:
Ławka:
Musi być zwycięstwo i trzecie miejsce