LE (gr. A) [04]: JUVENTUS 0-0 Salzburg
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Niesamowicie to wszystko wygląda. Tak ubogo, że problem jest nawet aby stworzyć sensowną pierwszą jedenastkę. Ciekawe jak z tym wszystkim poradzi sobie Del Neri, bo to od niego niego dużo zależy, zwłaszcza to jak zmotywuje zawodników, bo w Lidze Europejskiej to z tym chyba są największe problemy. Jeśli będą chcieli wygrać to mogą tego dokonać, podobnie jak w meczu z Milanem, gdzie też ani skład ani okoliczności nie były jakoś wybitnie sprzyjające. No i szczęścia trochę by się przydało w tym wszystkim.
- marek.siedlce
- Juventino
Jeśli ktos nie ma Polsatu Futbol a ma ochotę obejrzeć mecz, to polecam kanał Ictimai TV. To kanał FTA, pokazywali również spotkanie z Salzburgiem w poprzedniej kolejce.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
FORZA JUVE !!!
- digest
- Juventino
- KondzioJuveFans
- Juventino
według tuttojuve zagramy tak:
Juventus (4-4-2) Storari, Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe, Krasic, Sissoko, Giandonato, Marchisio, Del Piero, Amauri. Rezerwa: Costantino, De Paola, Liviero, Buchel, Boniperti, Giannetti, Libertazzi.
Juventus (4-4-2) Storari, Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe, Krasic, Sissoko, Giandonato, Marchisio, Del Piero, Amauri. Rezerwa: Costantino, De Paola, Liviero, Buchel, Boniperti, Giannetti, Libertazzi.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Feeps
- Juventino
Za drewno niech zagra Boniperti razem z Alexem w ataku 
Generalnie co do meczu, skład mi się podoba oprócz Amauriego, dajmy szansę w końcu primaverze !
Mam przeczucie, że wyjdzie nam to na dobre.
KondzioJuveFans:
Sissoko raczej nie zagra bo ma jakiś uraz więc kolejny młodziak do pomocy, świetnie !

Generalnie co do meczu, skład mi się podoba oprócz Amauriego, dajmy szansę w końcu primaverze !
Mam przeczucie, że wyjdzie nam to na dobre.
KondzioJuveFans:
Sissoko raczej nie zagra bo ma jakiś uraz więc kolejny młodziak do pomocy, świetnie !
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- KondzioJuveFans
- Juventino
nie wiem czy zagra czy nie , podałem tylko skład z TuttoJuve 

- sylvin
- Juventino
Marek! jestes wielki, kocham Cie:PP hehe, dzieki za te info, juz kiedys ogladalem tam mecz chyba Man City bo ja mam "n" i nie mam Polsat Futbol, tak wiec dzieki Twojej wypowiedzi bede mogl sie rozsiasc w fotelu i w wygodnym fotelu usiade sobie przed tv a nie gniezdzic sie przed laptopem;)marek.siedlce pisze:Jeśli ktos nie ma Polsatu Futbol a ma ochotę obejrzeć mecz, to polecam kanał Ictimai TV. To kanał FTA, pokazywali również spotkanie z Salzburgiem w poprzedniej kolejce.
Pozdrawiam!
- KondzioJuveFans
- Juventino
OFICJALNY SKŁAD: 4-4-2: Storari - Motta, Bonucci, Legrotagglie, Pepe - Krasić, Giandonato, Sissoko, Marchisio - Amauri, Del Piero(C)
- sylvin
- Juventino
a masz jakas telewizje cyfrowa? na "n" jest mecz na 222 kanaleDarius19 pisze:a mi pozostaje sopcast bo nigdzie nie mogę znaleźć meczu juve wszędzie Lecha pokazują. Nawet w barach nie da się Juventusu obejrzeć
no niestety, tak jest ze wszyscy sa za polska druzyna, ja tez jestem, ale moj ukochany klub to Juventus! Forza!
- benkas
- Juventino
Mam nadzieję, że wynik będzie do przodu. Zawodnicy są chyba dobrze zmotywowani. Będzie ciężko, ale myślę że damy rade.
P.S. Powiedzcie bo szukałem tego kanału Ictimal TV na Cyfrze i niestety nie znalazłem. Gdzieś w google natomiast znalazłem TRT TURK i info że to niby to samo, możecie to potwierdzić???
Pozdro!
P.S. Powiedzcie bo szukałem tego kanału Ictimal TV na Cyfrze i niestety nie znalazłem. Gdzieś w google natomiast znalazłem TRT TURK i info że to niby to samo, możecie to potwierdzić???
Pozdro!
- juventini22
- Juventino
Jest gdzies link do meczu na polsat futbol w necie??? bo nie mam plsat futbol
- juventini22
- Juventino
a dajcie na polski komenatzr link