Serie A (8): Bologna 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 15:54

Krasić powinien dać sobie siana z takim perfidnym nurkowaniem. Niby robi to dla dobra drużyny, ale nie chcę wygrywać w taki sposób. Dobrze, że Vicek schrzanił karnego.

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 15:55

Meczu nie oglądam z powodu beznadziejnych transmisji. Z waszych relacji wynika, że na razie nie jest najlepiej. Powiedzcie mi, gdzie oglądacie mecz. Zapodajcie link do jakiejś transmisji (powtarzam transmisji), nie pokazu slajdów.

Liczę, że w 2 połowie coś ustrzelimy i wrócimy do Turynu z kompletem punktów.

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 15:55

yanquez pisze:Można przetestować Martineza na szpicy, bo na skrzydełku średnio mu wychodzi. Widziałbym go w drugiej połowie przy dwubramkowym prowadzeniu ;)
Jemu to nigdy, nigdzie nie wychodzi.

No i co, znowu sie musze powtarzac...Nie chce mi sie uzasadniac, wiec napisze tak: mniejszy badz wiekszy negatyw dla: De Ceglie, Bonucci, Motta; Amauri (dobrze, ze zszedl, no ale pewnie 40dni i 40nocy sanatorium znowu), Iaquinta - tego co ten facet nie wykorzystuje, to drugiego takiego ze swieca szukac nawet w polskiej lidze.
Juve czasem napiera, ale efekty tego sa mizerne. WSTYD! Taka Bologne powinnismy jechac 3 do kola juz w pierwszej polowie, no ale oddajmy Dżiowinko za Cakardo :ok:
Vincitore pisze:spiąć poślady z przodu
Jak to zrobic? :smile:
Ostatnio zmieniony 24 października 2010, 16:06 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 15:56

1) Niech mi ktoś wytłumaczy, bo nie mogę pojąć, dlaczego taki ktoś jak Iaquinta podchodzi do karnego. Nie dość, że jest strasznie drewniany, to dopiero co wrócił po kontuzji! Do karnych powinni podchodzić zawodnicy techniczni... Krasic, Quagliarella, Aquilani, Marchisio... a nie "patyk"
2)Martwi mnie trochę, że akcje ofensywne w Juve, a w szczególności bramki są w najmniejszym stopniu uzależnione od napastników. Głównie to pomocnicy zagrażają bramce przeciwnika, a napastnicy są niewidoczni.
3) Bologna nie gra dobrze, mecz jest do wygrania tylko trzeba zacząć grać sowje

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 15:57

Vimes pisze:Krasić powinien dać sobie siana z takim perfidnym nurkowaniem. Niby robi to dla dobra drużyny, ale nie chcę wygrywać w taki sposób. Dobrze, że Vicek schrzanił karnego.
Ja też jestem takiego zdania ale jednak mógł strzelić tego karnego grałoby się łatwiej...

Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Bezsprzecznie dominujemy w tym meczu, ale sutuacji bramkowych jak na lekarstwo. FQ miał znakomitą okazję i strzelił w obrońcę. Karnego oczywiście nie było, nie podobał mi się ten nur Krasicia.
Strzał Masrchisio w ostatniej minucie... eeech, gdyby to weszło, to mielibyśmy bramkę miesiąca.

Liczę, że coś w końcu wbijemy, bo to my cały czas atakujemy.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Marian. pisze:Meczu nie oglądam z powodu beznadziejnych transmisji. Z waszych relacji wynika, że na razie nie jest najlepiej. Powiedzcie mi, gdzie oglądacie mecz. Zapodajcie link do jakiejś transmisji (powtarzam transmisji), nie pokazu slajdów.
Click :)

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 15:58

Atak gra tragicznie. Quagliarella powinien wbić tą piłkę z podania Krasicia, Amauri miał 2 dobre piłki, jedną od Motty, drugą przy rzucie rożnym. Iaquinta jednak przebił ich obu.
Czekam na wejście Del Piero. Było kilka wolnych z których Aleks mógł postraszyć Viviano.

Obrazek
Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 16:01

Nie dość, że mamy karnego, którego nie powinno być to jeszcze Vicek tego nie trafia :/ Gramy średnio, ale mam nadzieję, że to wystarczy na minimalne zwycięstwo 1:0 - może wejdzie Alex i coś z Krasiciem stworzą :D

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 16:02

pumex pisze:Do karnych powinni podchodzić zawodnicy techniczni... Krasic, Quagliarella, Aquilani, Marchisio... a nie "patyk"
Ja bym Marchisio ani Krasiciowi karnego strzelać nie dał, bo mają kiepsko ułożone stopy. Pierwszy dobrze uderza piłkę z powietrza, ale gdy ta jest na ziemi wygląda to dużo gorzej, a drugi szybko biega, ale technicznym wirtuozem nie jest.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 16:06

Łukasz pisze: Ja bym Marchisio ani Krasiciowi karnego strzelać nie dał, bo mają kiepsko ułożone stopy. Pierwszy dobrze uderza piłkę z powietrza, ale gdy ta jest na ziemi wygląda to dużo gorzej,
:shock: No fajnie przeanalizowałeś strzał Marchisio, tyle, że jeszcze chyba nie mieliśmy przekonać się jak kopie ze stojącej piłki?
Przecież z akcji, a ze stałego fragmentu kopie się zupełnie inaczej 8)

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
ToM.MaR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 16:42

jak na razie to Iaquinta może sobie pluć w twarz, ponieważ nie wykorzystał znakomitej okazji do wygrania tego meczu.

Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 16:48

Dobrze ,że nie strzelił bo nie zasłużyliśmy nawet na ten jeden punkt. Spójrzmy prawdzie w oczy w przyszłym roku nie będzie nas w LM. Mamy chyba najgorszy atak w Europi.
ps.Milan nas zniszczy.
Ostatnio zmieniony 24 października 2010, 16:52 przez Raaja, łącznie zmieniany 4 razy.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 16:49

I zobaczycie, że te 3 punkty, które mógł Iaquinta zapewnić zemszczą się na nas. :S

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2010, 16:54

Superr no i remis :angry: :angry:
VI jest jeszcze większym drewnem niż Amauri niedość że nie umie nic zrobić w karnym to cały czas stoi na spalonym :angry:

Zablokowany