Serie A (8): Bologna 0-0 JUVENTUS
- Marian.
- Juventino
Meczu nie oglądam z powodu beznadziejnych transmisji. Z waszych relacji wynika, że na razie nie jest najlepiej. Powiedzcie mi, gdzie oglądacie mecz. Zapodajcie link do jakiejś transmisji (powtarzam transmisji), nie pokazu slajdów.
Liczę, że w 2 połowie coś ustrzelimy i wrócimy do Turynu z kompletem punktów.
Liczę, że w 2 połowie coś ustrzelimy i wrócimy do Turynu z kompletem punktów.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jemu to nigdy, nigdzie nie wychodzi.yanquez pisze:Można przetestować Martineza na szpicy, bo na skrzydełku średnio mu wychodzi. Widziałbym go w drugiej połowie przy dwubramkowym prowadzeniu![]()
No i co, znowu sie musze powtarzac...Nie chce mi sie uzasadniac, wiec napisze tak: mniejszy badz wiekszy negatyw dla: De Ceglie, Bonucci, Motta; Amauri (dobrze, ze zszedl, no ale pewnie 40dni i 40nocy sanatorium znowu), Iaquinta - tego co ten facet nie wykorzystuje, to drugiego takiego ze swieca szukac nawet w polskiej lidze.
Juve czasem napiera, ale efekty tego sa mizerne. WSTYD! Taka Bologne powinnismy jechac 3 do kola juz w pierwszej polowie, no ale oddajmy Dżiowinko za Cakardo

Jak to zrobic?Vincitore pisze:spiąć poślady z przodu
Ostatnio zmieniony 24 października 2010, 16:06 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- pumex
- Juventino
1) Niech mi ktoś wytłumaczy, bo nie mogę pojąć, dlaczego taki ktoś jak Iaquinta podchodzi do karnego. Nie dość, że jest strasznie drewniany, to dopiero co wrócił po kontuzji! Do karnych powinni podchodzić zawodnicy techniczni... Krasic, Quagliarella, Aquilani, Marchisio... a nie "patyk"
2)Martwi mnie trochę, że akcje ofensywne w Juve, a w szczególności bramki są w najmniejszym stopniu uzależnione od napastników. Głównie to pomocnicy zagrażają bramce przeciwnika, a napastnicy są niewidoczni.
3) Bologna nie gra dobrze, mecz jest do wygrania tylko trzeba zacząć grać sowje
2)Martwi mnie trochę, że akcje ofensywne w Juve, a w szczególności bramki są w najmniejszym stopniu uzależnione od napastników. Głównie to pomocnicy zagrażają bramce przeciwnika, a napastnicy są niewidoczni.
3) Bologna nie gra dobrze, mecz jest do wygrania tylko trzeba zacząć grać sowje
- bajbek17
- Juventino
Ja też jestem takiego zdania ale jednak mógł strzelić tego karnego grałoby się łatwiej...Vimes pisze:Krasić powinien dać sobie siana z takim perfidnym nurkowaniem. Niby robi to dla dobra drużyny, ale nie chcę wygrywać w taki sposób. Dobrze, że Vicek schrzanił karnego.
- Donnie
- Juventino
Bezsprzecznie dominujemy w tym meczu, ale sutuacji bramkowych jak na lekarstwo. FQ miał znakomitą okazję i strzelił w obrońcę. Karnego oczywiście nie było, nie podobał mi się ten nur Krasicia.
Strzał Masrchisio w ostatniej minucie... eeech, gdyby to weszło, to mielibyśmy bramkę miesiąca.
Liczę, że coś w końcu wbijemy, bo to my cały czas atakujemy.
Strzał Masrchisio w ostatniej minucie... eeech, gdyby to weszło, to mielibyśmy bramkę miesiąca.
Liczę, że coś w końcu wbijemy, bo to my cały czas atakujemy.
- Antichrist
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ClickMarian. pisze:Meczu nie oglądam z powodu beznadziejnych transmisji. Z waszych relacji wynika, że na razie nie jest najlepiej. Powiedzcie mi, gdzie oglądacie mecz. Zapodajcie link do jakiejś transmisji (powtarzam transmisji), nie pokazu slajdów.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- blackadder
- Juventino
Atak gra tragicznie. Quagliarella powinien wbić tą piłkę z podania Krasicia, Amauri miał 2 dobre piłki, jedną od Motty, drugą przy rzucie rożnym. Iaquinta jednak przebił ich obu.
Czekam na wejście Del Piero. Było kilka wolnych z których Aleks mógł postraszyć Viviano.
Czekam na wejście Del Piero. Było kilka wolnych z których Aleks mógł postraszyć Viviano.

- Gandalf8
- Juventino
Nie dość, że mamy karnego, którego nie powinno być to jeszcze Vicek tego nie trafia
Gramy średnio, ale mam nadzieję, że to wystarczy na minimalne zwycięstwo 1:0 - może wejdzie Alex i coś z Krasiciem stworzą 

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Łukasz
- Juventino
Ja bym Marchisio ani Krasiciowi karnego strzelać nie dał, bo mają kiepsko ułożone stopy. Pierwszy dobrze uderza piłkę z powietrza, ale gdy ta jest na ziemi wygląda to dużo gorzej, a drugi szybko biega, ale technicznym wirtuozem nie jest.pumex pisze:Do karnych powinni podchodzić zawodnicy techniczni... Krasic, Quagliarella, Aquilani, Marchisio... a nie "patyk"
- Corcky
- Juventino
:shock: No fajnie przeanalizowałeś strzał Marchisio, tyle, że jeszcze chyba nie mieliśmy przekonać się jak kopie ze stojącej piłki?Łukasz pisze: Ja bym Marchisio ani Krasiciowi karnego strzelać nie dał, bo mają kiepsko ułożone stopy. Pierwszy dobrze uderza piłkę z powietrza, ale gdy ta jest na ziemi wygląda to dużo gorzej,
Przecież z akcji, a ze stałego fragmentu kopie się zupełnie inaczej 8)

Alessandro Del Piero ole!
- Raaja
- Juventino
Dobrze ,że nie strzelił bo nie zasłużyliśmy nawet na ten jeden punkt. Spójrzmy prawdzie w oczy w przyszłym roku nie będzie nas w LM. Mamy chyba najgorszy atak w Europi.
ps.Milan nas zniszczy.
ps.Milan nas zniszczy.
Ostatnio zmieniony 24 października 2010, 16:52 przez Raaja, łącznie zmieniany 4 razy.
- Antichrist
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I zobaczycie, że te 3 punkty, które mógł Iaquinta zapewnić zemszczą się na nas. :S
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.