LE (gr. A) [03]: Salzburg 1-1 JUVENTUS
- Kicek7
- Juventino
Muszę przyznać, że jestem dość spokojny przed tym meczem. Nawet na kuponie Juve postawiłem, a to już rzadkość :] Liczę na występ Martineza od pierwszych minut. Niech w końcu dostanie szansę pokazać co potrafi, bo mam nadzieję, że coś tam jednak potrafi. Nie bawiłbym się w wystawianie Legro, bo to się może skończyć nieprzyjemnie, niech się Kielon z Bonuccim zgrywają. W bramce jak najbardziej można dać szansę Manningerowi, który nie raz pokazał, że jest także dobrym golkiperem, np. w meczu z City. Liczę na pewne 2-0, mógłby Amauri coś ustrzelić.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie robie z Treza zbawcy :shock: Tylko... no az brak mi slow, zeby wytlumaczyc taka oczywista oczywostosc, ze teraz w ataku (jesli chodzi o wysunietego) to nie mamy po prostu NIC. Null. Nada. Jest dwoch statystow (z ktorych jeden pobiera astronomiczne apanaze): jeden Wloch, ktory musi miec 2 metry do linii bramki i ta bramka musi byc pusta, zeby zdobyl gola, a i tak klarowna sytuacja nie jest jeszcze w jego przypadku gwarancja gola + co chwila jest skontuzjowany i ma sanatorium. Drugi B(r)azylo-Wloch jest na boisku kompletnie bezproduktywny, a jego skutecznosc jest mniejsza niz skutecznosc Grześka Rasiaka. Patrzec na niego nie umiem. I prosze mi tu nie implementowac hasel pt. "zgrywa pilke", "przytrzymuje pilke" itd. itp. bo te jego chwyty nic nie daja. A Trez, Trez po prostu ma strzelecki instynkt i uwazam, ze przy takim stanie jaki mamy teraz w ataku bylby on lepszy anizeli ktorys z aktualnych napastnikow.Negri pisze:Dajże już spokój z tym Trezegolem, gość potrzebował zmiany otoczenia żeby trochę odżyć i się ogarnąć, a wy robicie z niego podobnego i niedoszłego zbawcę przednich formacji. Zupełnie jak z Diego...Jacky pisze:Ech, jakos tak sobie wspomnialem Trezeguet i patrzac na naszych atakujacych paralitykow w skladzie, ogarnia mnie podwojna zalosc, ze odszedl:płaczę:
Co do Diego: czy Quaglia jest az tak o lata swietlne lepszy od niego?
Mmm... Yyyy... No nie jaNegri pisze:...tylko, że ja w dalszym ciągu nie rozumiem kto dał za Malakę 12 mln, a Diego sprzedał za 15.

Noo.RSelevan pisze:Ulzyliscie sobie ? To dobrze.
W ogole, synek, swoimi postami zasmiecasz ten topic. Ale to tylko taka moja luzna uwaga.RSelevan pisze:Co do meczu to licze ze po raz trzeci z rzedu bedziemy mieli czyste konto.
Ja tez :-DKicek7 pisze:Nawet na kuponie Juve postawiłem [...]
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Szymek140993
- Juventino
Wydaje mi sie ze Juve bez problemu poradzi sobie z ta druzyną.
Mam także nadzieje ze Lech pokona MC.
Jak by nie patrzeć to Polski klub i jego postawa znacznie wpłynie na liczbe miejsc w rozgrywkach europejskich jakie przydzieli Polsce UEFA.
Mam także nadzieje ze Lech pokona MC.
Jak by nie patrzeć to Polski klub i jego postawa znacznie wpłynie na liczbe miejsc w rozgrywkach europejskich jakie przydzieli Polsce UEFA.
- steru
- Qualità Juventino
Stawiam na 1-0 dla Juventusu, bez zbędnego hurraoptymizmu. Pamiętajmy, że gramy na wyjeździe a drużyny które są w dołku na krajowym podwórku, w pucharach motywują się poczwórnie.
Przy okazji, chciałbym życzyć kolorowych snów wszystkim którzy liczą/wierzą w zwycięstwo Lecha z City :lol:
Przy okazji, chciałbym życzyć kolorowych snów wszystkim którzy liczą/wierzą w zwycięstwo Lecha z City :lol:
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja bym tam jednak wolał, żeby Juve wyszło najsilniejszym możliwym składem, a nie kombinować ze zmiennikami.D0N pisze:Mam nadzieje, że pełne 90 minut dostanie Martinez i pokaże się z naprawdę dobrej strony, a ja choć trochę przestanę myśleć, że te 12 mln zostało wyrzucone w błoto.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- deszczowy
- Juventino
Ale pewnie tak się właśnie stanie. Szczególnie z uwagi na szczupłość naszych sił w ataku. Powinien też odpocząć Krasic. Niechby chociaż zagrał od połowy. Mógłby się pojawić dawno nie oglądany na boisku Pepe, powinien zagrać Martinez. Zresztą - zobaczy się.Push3k pisze:Ja bym tam jednak wolał, żeby Juve wyszło najsilniejszym możliwym składem, a nie kombinować ze zmiennikami.D0N pisze:Mam nadzieje, że pełne 90 minut dostanie Martinez i pokaże się z naprawdę dobrej strony, a ja choć trochę przestanę myśleć, że te 12 mln zostało wyrzucone w błoto.
- pan Zambrotta
- Juventino
to co napisał deszczowy, jest bardzo mądre.
W pomocy zobaczymy zapewne "zmienników", więc zdziwię się, jeśli linia:
Pepe-Marchisio-Sissoko-Martinez
będzie wyglądała inaczej.
- deszczowy
- Juventino
Odbanowali Cię... po raz kolejny z żółtą kartką? Jak Ty to robisz, Misiu?pan Zambrotta pisze:to co napisał deszczowy, jest bardzo mądre.

Może to być także coś w stylu: Pepe-Melo-Sissoko-Marchisio. Nasz Pan Choinka chyba zaczął widzieć Marchisio na nowym miejscu w drużynie :shock:
To nawet bardziej miałoby ręce i nogi... z kilku względów. Ustawiając linię pomocy w taki sposób, Del Neri dałby znak, ze ciągle wierzy w Sissoko (pańskie oko konia tuczy), a Martinez mógłby przesunąć się do ataku. Z drugiej też strony - w ataku mógłby zagrać wypoczęty i niezłej formie Alex z Amaurim, a Malaka faktycznie mógłby pobiegać po lewej... Wbrew pozorom nie mamy wcale takiego wąskiego pola manewru.
- pan Zambrotta
- Juventino
status gwiazdy forum i króla popu rządzi się swoimi prawamideszczowy pisze:Odbanowali Cię... po raz kolejny z żółtą kartką? Jak Ty to robisz, Misiu?

podobno gramy w Austrii.
- deszczowy
- Juventino
No i wyszło szydło z wora.... Wnioskuję o rebanizację w/w użytkownika, z powodu uzasadnionego podejrzenia o szerzenie moralnej ohydy.pan Zambrotta pisze:status gwiazdy forum i króla popu rządzi się swoimi prawamideszczowy pisze:Odbanowali Cię... po raz kolejny z żółtą kartką? Jak Ty to robisz, Misiu?![]()
Tja, z jakimiś od napojów.pan Zambrotta pisze:podobno gramy w Austrii.
- Skibil
- Redaktor
Odnośnie ustawienia pomocy jaką zaprezentował @deszczowy: może nasz trenejro postawi na Martineza zamiast Pepe? W takim układzie na papierze mogłoby być 4-4-2, a na boisku z łatwością można grać 4-3-3. Ale to tylko moje luźne przemyślenia... 

- karpiu
- Juventino
Mam pytanie, nie wie ktoś moze czy jest retransmisja dzisiejszego meczu Juve na tv4 ? przy okazji meczu z City oglądałem skróty i o 1 w nocy puscili mecz z Manchesterem, chodz w programie nic o tym nie bylo dzis jest podobnie, czyli niby tylko skróty. Moze ktoś ma jakies info ? bo nie wiem czy dzbanek kawy parzyć 

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!