Serie A (6): Inter 0-0 JUVENTUS
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
"Ten mecz musimy wygrać... Wygramy :!: Wygramy :!: Wygramy :!: "
Mam dobre przeczucia, tak samo jak, przed The Citizens. Co do formy interu i ich ostatniego spotkania. To, że pokonali Werder nie znaczy, że nas tak rozjadą, my z interem gramy od pokoleń i wiemy jak z nimi wygrywać w porównaniu do Niemców
Forza JUVE

Mam dobre przeczucia, tak samo jak, przed The Citizens. Co do formy interu i ich ostatniego spotkania. To, że pokonali Werder nie znaczy, że nas tak rozjadą, my z interem gramy od pokoleń i wiemy jak z nimi wygrywać w porównaniu do Niemców

Forza JUVE

- Mati
- Juventino
Jeden z niewielu meczów, w których nasi nigdy nie odpuszczają. Jeden z pojedynków, na które czeka się miesiącami. Jeden z tych, które nie sposób oglądać bez emocji.
Nie liczy się to, że sezon zaczęliśmy słabo. Nie ma znaczenia to, że prawdziwe gwiazdy w naszej ekipie można już policzyć na palcach jednej ręki. Dziś o 20:45 myśli jedenastu wytypowanych przez Del Neriego zawodników, a razem z nimi milionów kibiców będę skupione tylko i wyłącznie wokół tego pojedynku.
Nie jestem w stanie typować wyników, choć w derbach Italii Juventus zawsze walczy o zwycięstwo i nigdy nie jest bez szans. Wymagam tylko tego, by zawodnicy walczyli o każdy kawałek murawy od samego początku meczu, aż do ostatniego gwizdka arbitra, bez odstawiania nogi.
interista pezzo di merda, forza magica Juventus!
Nie liczy się to, że sezon zaczęliśmy słabo. Nie ma znaczenia to, że prawdziwe gwiazdy w naszej ekipie można już policzyć na palcach jednej ręki. Dziś o 20:45 myśli jedenastu wytypowanych przez Del Neriego zawodników, a razem z nimi milionów kibiców będę skupione tylko i wyłącznie wokół tego pojedynku.
Nie jestem w stanie typować wyników, choć w derbach Italii Juventus zawsze walczy o zwycięstwo i nigdy nie jest bez szans. Wymagam tylko tego, by zawodnicy walczyli o każdy kawałek murawy od samego początku meczu, aż do ostatniego gwizdka arbitra, bez odstawiania nogi.
interista pezzo di merda, forza magica Juventus!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Po spotkaniu z Werderem Moratti zachwycał się, jaki to Inter nie jest wielki... Chciałbym jedynie podkreślić, że Niemcy grają fatalnie i są w kryzysie. :lol:artur_89 pisze:Co do formy interu i ich ostatniego spotkania. To, że pokonali Werder nie znaczy, że nas tak rozjadą, my z interem gramy od pokoleń i wiemy jak z nimi wygrywać w porównaniu do Niemców![]()
Również mam przeczucie, że damy radę, bo chłopaki z meczu na mecz grają coraz lepiej, a spotkanie z City wyglądało już naprawdę zacnie. Dzisiaj pojawi się dodatkowy czynnik w postaci ogromnej motywacji, której przy okazji spotkań z mediolańczykami nigdy nie brakuje.
Jechać z "Włochami" :!:

Mam nadzieję, że po stronie Krasicia będzie grał człowiek w berecie, czyli Chivu

- Wojtek
- Juventino
a to dlaczego?triada pisze:Nie mogę się doczekać tego meczu. Obstawiam remis 2-2.
Mam nadzieję, że Amauriego w tym meczu nie zobaczę, a w bramce będzie Storari.
Ja chce Amauriego i to od I minuty! Atak ma być Amauri-Quagliarella...Amauri najbardziej się przyda do wrzutek Milosa.
Też nie umiem się doczekać meczu i...pojedynków Chivu-Krasic 8)
FORZA JUVE!!
- juventusprzemek
- Juventino
Inter ma zgrany zespół a nie jak MANC, który co roku kupuje i nie daje sie zgrać piłkarzom.
Ale skoro Roma z nimi wygrała to dlaczego nie my?
De Ceglie?Iaquinta i Amauri? To chyba żart
Już wolałbym Alexa i FQ lub ostatecznie Vicka i FQ.
Boki obrony: widzę ciemność atak będzie kulawy jedynie pomoc wygląda solidnie.
No zobaczymy!
Liczę na skromne zwycięstwo 1-0 lub 2-1 a najlepiej kilku bramkowe widowisko Juventinich ale nie można mieć wszystkiego.
Forza Juve złodzieje niech spadają!
Ale skoro Roma z nimi wygrała to dlaczego nie my?
De Ceglie?Iaquinta i Amauri? To chyba żart

Już wolałbym Alexa i FQ lub ostatecznie Vicka i FQ.
Boki obrony: widzę ciemność atak będzie kulawy jedynie pomoc wygląda solidnie.
No zobaczymy!
Liczę na skromne zwycięstwo 1-0 lub 2-1 a najlepiej kilku bramkowe widowisko Juventinich ale nie można mieć wszystkiego.
Forza Juve złodzieje niech spadają!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Eh, fajny meczyk bedzie wieczorem :] a ja ani pizzy, ani spaghetti:/
Coz, ostatnio o dziwo niezle jako lewy zaprezentowal sie Grygiera, wiec niechaj tam zagra i dzis. Na lewej pomocy zagra pewnie Pepe, no i niech bedzie, bo Malaka chyba ma tam w obronie mniej do zaoferowania. A Marchisio niech... nie zagra. W ataku na cofnietym Quagila, a z przodu (niestety) Iaq.
Co do tej woli walki, to szkoda, ze nie ma juz z nami Caceresa:(
PS. Wstdze sie napisac na priv do admina, wiec powiem ze ten mecz poleci tez na FoxSoccerChannel.
PS. Chlopaki, a ktory ma jutro wolne tak jak ja?
Coz, ostatnio o dziwo niezle jako lewy zaprezentowal sie Grygiera, wiec niechaj tam zagra i dzis. Na lewej pomocy zagra pewnie Pepe, no i niech bedzie, bo Malaka chyba ma tam w obronie mniej do zaoferowania. A Marchisio niech... nie zagra. W ataku na cofnietym Quagila, a z przodu (niestety) Iaq.
Co do tej woli walki, to szkoda, ze nie ma juz z nami Caceresa:(
PS. Wstdze sie napisac na priv do admina, wiec powiem ze ten mecz poleci tez na FoxSoccerChannel.
PS. Chlopaki, a ktory ma jutro wolne tak jak ja?

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- mrozzi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
JamJacky pisze: PS. Chlopaki, a ktory ma jutro wolne tak jak ja?

Niezwykły to będzie poniedziałek, niezależnie od wyniku

- Nadziej
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak ja was nienawidze.PS. Chlopaki, a ktory ma jutro wolne tak jak ja?
Damy rade. Bo musimy i jestesmy w stanie.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- sylvin
- Juventino
tez zadaje sobie te pytanie przed kazdym meczem Juve, ostatni mecz na n-ce obejrzalem Man city z Juve, ale tego szlagieru nie ma, wszystko jest na kodowanych kanalach zas 3 kanaly FTA ktore transmituja mecz nie sa na HOTBIRD i Astra, aczkolwiek jesli jest mecz na n-ce i ktos wie to niech podrzuci jaki kanal;)Eternia pisze:Orientuje się może ktoś czy da się zobaczyć ten mecz, na jakimkolwiek kanale na platformie N czy pozostaje tylko internet i c+ ?:)
- jakku1
- Juventino
Na stronei La Gazzeta Dello Sport sa juz sklady. I powiem, ze jestem lekko zaskoczony.
Juventus: Storari, Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Melo, Aquilani, Marchisio, Krasic, Quagliarella, Iaquinta.
Inter: J. Cesar, Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu, Cambiasso, Stankovic, Sneijder, Coutnho, Biabiany, Eto'o.
Gramy w pomocy trojka w postaci Melo, Aquilaniego oraz Marchisio, co moze oznaczac, ze ten ostatni bedzie gral lewego pomocnika. Chyba, ze Del Neri wykombiowal ustawienie jednym napastnikiem i dwojka skrzydlowych w postaci Krasicia i Quagliarelli.
Juventus: Storari, Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Melo, Aquilani, Marchisio, Krasic, Quagliarella, Iaquinta.
Inter: J. Cesar, Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu, Cambiasso, Stankovic, Sneijder, Coutnho, Biabiany, Eto'o.
Gramy w pomocy trojka w postaci Melo, Aquilaniego oraz Marchisio, co moze oznaczac, ze ten ostatni bedzie gral lewego pomocnika. Chyba, ze Del Neri wykombiowal ustawienie jednym napastnikiem i dwojka skrzydlowych w postaci Krasicia i Quagliarelli.
Ostatnio zmieniony 03 października 2010, 20:14 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
- pelbel
- Juventino
Meczu niekodowanego nie znajdziecie. Tylko C+.
Co do samego pojedynku, nie ma co sobie zbyt wiele obiecywać. My jesteśmy dalej bardziej zbieraniną niż zgraną drużyną i remis biorę w ciemno. Trzeba sobie jasno powiedzieć, że przy takiej sile ataku Interu i naszej obronie, wynik będzie znowu wysoki.
PS tylko ten kanał może w was rozbudzić nadzieję
Sport 1.1 (Ned) {+10m} ale to już trzeba wiedzieć co i jak. guuglujcie
Co do samego pojedynku, nie ma co sobie zbyt wiele obiecywać. My jesteśmy dalej bardziej zbieraniną niż zgraną drużyną i remis biorę w ciemno. Trzeba sobie jasno powiedzieć, że przy takiej sile ataku Interu i naszej obronie, wynik będzie znowu wysoki.
PS tylko ten kanał może w was rozbudzić nadzieję
Sport 1.1 (Ned) {+10m} ale to już trzeba wiedzieć co i jak. guuglujcie
Ostatnio zmieniony 03 października 2010, 20:16 przez pelbel, łącznie zmieniany 1 raz.
- zebol
- Juventino
skład:
Storrari
Grygera----Bonucci--Chiellini---De Ceglie
Krasic------Melo-----Aquilani----Marchisio
---------Iaquitna----Quagiarella---------
Ławka
Maninnger
Legrottaglie
Motta
Sissoko
Martinez
Pepe
Del Piero
Storrari
Grygera----Bonucci--Chiellini---De Ceglie
Krasic------Melo-----Aquilani----Marchisio
---------Iaquitna----Quagiarella---------
Ławka
Maninnger
Legrottaglie
Motta
Sissoko
Martinez
Pepe
Del Piero
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!