Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza wspólne wypady na mecz
- blads
- Juventino
najlepiej pójść na łatwiznę i powiedzieć że jest po temacie...szkół na DG czy SC jest od groma ja sprawdzałem u siebie no i nie da rady ale przecież nie mieszkamy na jednym osiedlu i każdy zapewne kiedyś na jakiejś hali grał. Trochę inicjatywy, ja jestem pewny że do mnie kiedyś wpadniecie pograć, na tę chwilę jest to nie możliwe niestety nad czym ubolewam 

- Kingofthehill
- Juventino
gralem dzis na orliku i powiem ci ze z jednej strony lepiej niz w lato (brak gorąca) ale czasem jak wiatr zawial to trzeba bylo biegac wiecej by sie rozgrzac... ale ogolnie na plus....Qrczak pisze:Ja też bym pograł
Ale jeżeli nie uda się załatwić hali to za miesiąc , dwa można spokojnie pograć na orliku lub na jakiś innych boiskach przy szkole , kto jest za ? :lol:
- Qrczak
- Juventino
No ja gram co najmniej 2 razy w tygodniu na dworze nie ważne od pogody tylko na odśnieżonym boisku i jak dobrze się ubierzesz to dobrze się graKingofthehill pisze:gralem dzis na orliku i powiem ci ze z jednej strony lepiej niz w lato (brak gorąca) ale czasem jak wiatr zawial to trzeba bylo biegac wiecej by sie rozgrzac... ale ogolnie na plus....Qrczak pisze:Ja też bym pograł
Ale jeżeli nie uda się załatwić hali to za miesiąc , dwa można spokojnie pograć na orliku lub na jakiś innych boiskach przy szkole , kto jest za ? :lol:
- Michael900
- Juventino
Zawsze można postawić materace. Ja jeszcze popytam w okolicznych szkołach na Mydlicach np. w ZSS - tam mają dwie sale.blads pisze:daj spokój :rotfl:stecik pisze:Panowie a interesują nas również sale bez bramek tzn wiecie w wielu szkołach są takie namalowanetakie też wchodzą w grę ?
EDIT: Po za tym ja też już grałem w tym roku na zewnątrz, konkretnie na Sarmacji w Będzinie. I było bardzo fajnie i raczej bezwietrznie. Może tam się wybierzemy w najbliższy weekend?

- Michael900
- Juventino
Mi wszystko jedno.
- Kingofthehill
- Juventino
terminow masa? oooo niee... juz polowa terminow ma stale rezerwacje...aertedg pisze:panowie jest już marzec ja bym sie rozejrzał za orlikiem teraz terminow bedzie masa tylko powiedzcie który by wam najbardziej pasował:P
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Z chęcią bym się umówił ale obecnie więcej przyjemności sprawia mi oglądanie Mody na sukces niż gry Juve.