Liga Mistrzów 2010/11
- francois
- Juventino

Też na to liczyłem.Vimes pisze:"Jesualdo Ferreira blisko Panathinaikosu, Gmoch na Barcelonę" - Jacek Gmoch poprowadzi Panathinaikos w meczu z Barceloną. pROSTE słowa nie wyrażą tego jak bardzo zazdroszczę piłkarzom "Konieczynek" odprawy przedmeczowej i analizy naszego wybitnego trenera :rotfl:. Liczę, że Polsat pokaże ten mecz.
Zobaczyć Polaka na ławce trenerskiej Camp Nou - bezcenne.
Ale niestety Gmoch zakończył swoją misję, a Polsat pokaże mecz Rangers - Man Utd :płaczę:
- mateelv
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://www.corrieredellosport.it/calcio ... ando%C2%BB
Może mi ktoś powiedzieć o co w tym wszystkim chodziło? ; )
- K.
- Juventino

http://www.tvn24.pl/0,1683609,0,1,dudek ... omosc.htmlmateelv pisze:http://www.corrieredellosport.it/calcio ... ando%C2%BB

- karpiu
- Juventino

mateelv napisał:
widze K. ze mnie wyprzedziłeś o kilka sekund
a ja wyprzedziłem pana Wojtka 
prosze http://sport.interia.pl/liga-mistrzow/n ... ie,1562147http://www.corrieredellosport.it/calcio ... gando»
widze K. ze mnie wyprzedziłeś o kilka sekund
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2010, 15:29 przez karpiu, łącznie zmieniany 4 razy.

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- Wojtek
- Juventino

Tu masz linkamateelv pisze:Może mi ktoś powiedzieć o co w tym wszystkim chodziło? ; )
Cały Mou...ogólnie śmieszna sytuacja. Xabi i Ramos mogą zostać ukarani za toJose Mourinho zdecydował, że najlepszym rozwiązaniem będzie wymuszenie drugich żółtych kartek i pauzowanie w ostatnim grupowym meczu z Auxerre, żeby do decydującej fazy Ramos i Alonso nie wchodzili z dwiema żółtymi kartkami, a tylko jedną.
Czerwona kartka dla Xabiego Alonso
Czerwona kartka dla Sergio Ramosa
- Łukasz
- Juventino

Mimo że nie lubię Realu i Mourinho - to byłoby oburzające.<<W@jTEk>> pisze:Xabi i Ramos mogą zostać ukarani za to
- Giovani
- Juventino

Niby za co ? Poza tym czerwona kartka była dla nich karą, nawet, jeżeli zrobili to specjalnie<<W@jTEk>> pisze:Tu masz linkamateelv pisze:Może mi ktoś powiedzieć o co w tym wszystkim chodziło? ; )
Cały Mou...ogólnie śmieszna sytuacja. Xabi i Ramos mogą zostać ukarani za toJose Mourinho zdecydował, że najlepszym rozwiązaniem będzie wymuszenie drugich żółtych kartek i pauzowanie w ostatnim grupowym meczu z Auxerre, żeby do decydującej fazy Ramos i Alonso nie wchodzili z dwiema żółtymi kartkami, a tylko jedną.Xabi chyba ze 7 razy się zatrzymywał przy piłce...Ramos bardziej wiarygodnie ale...
- tabo89
- Juventino

Rangers - Manchester United.Pluto pisze:Ktoś orientuje się jakim spotkaniem uraczy nas dzisiaj polsat?
Tak ciężko sprawdzić w programie tv?
Jest na głównym kanale nSport<<W@jTEk>> pisze:Wolałbym zobaczyć tonący Inter ale cóż
Ostatnio zmieniony 24 listopada 2010, 17:09 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino

Kiedy Gmoch został trenerem Panathinaikos reklamowali że puszczą mecz Barca-Panathinaikos ale później zmienili na Glasgow Rangers-Manchester Utd :roll:Pluto pisze:Ktoś orientuje się jakim spotkaniem uraczy nas dzisiaj polsat?
Wolałbym zobaczyć tonący Inter ale cóż
- Pluto
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Wyobraź sobie, że zanim pofatygowałem sie do odpowiedniego tematu sprawdzalem na stronie polsatu, polsatu sport i wp.tv ;p.tabo89 pisze:Pluto pisze:Ktoś orientuje się jakim spotkaniem uraczy nas dzisiaj polsat?
Tak ciężko sprawdzić w programie tv?
Rowniez mialem nadzieje na relacje z klęski złodziejaszków :twisted:.
- Pan Mietek
- Juventino

Jeśli UEFA ukaże Alonso i Ramosa to to będzie przesada. To co oni zrobili było cwane ale nie nieuczciwe.
- białas
- Juventino

porażką byłoby jak dla mnie, gdyby zostali ukarani przez europejską centralę. pomimo tego, że ich zachowanie może trochę bulwersować, to tak naprawdę sędzia zrobił co do niego należało i nie mógł się zachować inaczej. tak samo Mou. co mogą mu zrobić? nic. zachowanie cwane ale przemyślane.