KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- lisciozerca
- Juventino
Podoba mi się tył koszulki, także jeżeli przód jej zostanie tak jak teraz, to najwyżej będę chodził w koszulce tył na przód :p
Poczekajmy na jakieś alternatywne, lekko zmodyfikowane wzory, o ile będą
Poczekajmy na jakieś alternatywne, lekko zmodyfikowane wzory, o ile będą

- Mateuszello
- Juventino
???Z przodu nic nie było??? Będzie wyglądała jak tył na przód. Czego każdy chce coś zmienić przecież jest ok. 3 napisy JUVENTUS no dobra to można zmienić/usunąć. Np. na rękawach dać JUVE.faja69 pisze:można i tak, można tył zostawić, z przodu zeby nic nie było, i herb dać na rękawie
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To Ty będziesz sobie zakładał odwrotnie, żeby dobrze wyglądało.Mateuszello pisze:???Z przodu nic nie było??? Będzie wyglądała jak tył na przód.faja69 pisze:można i tak, można tył zostawić, z przodu zeby nic nie było, i herb dać na rękawie
- white_wolv
- Juventino
dla mnie rewelacja. jesli tylko cena bedzie znosna to kupuje 

- Mateuszello
- Juventino
Jeżeli tak miałoby być to przecież bym jej nie kupił :roll:szczypek pisze:To Ty będziesz sobie zakładał odwrotnie, żeby dobrze wyglądało.Mateuszello pisze:???Z przodu nic nie było??? Będzie wyglądała jak tył na przód.faja69 pisze:można i tak, można tył zostawić, z przodu zeby nic nie było, i herb dać na rękawie
- Skrzekacz
- Juventino
Jak dla mnie jest duzo gorzej niz w pierwotnej wersji. Poprzednie logo dodawalo uroku koszulce, budowalo klimat, napiecie, budzilo respekt 8) a ten schemat taki oklepany. Napis na rekawie mimo wszystko tez bym zostawil
Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
- Mateuszello
- Juventino
Żeby się nie rozpisywać wyrażam podobną opinię...Skrzekacz pisze:Jak dla mnie jest duzo gorzej niz w pierwotnej wersji. Poprzednie logo dodawalo uroku koszulce, budowalo klimat, napiecie, budzilo respekt 8) a ten schemat taki oklepany. Napis na rekawie mimo wszystko tez bym zostawil
- Dravil
- Juventino
Uważam, że pierwszy projekt z bykiem jest dużo lepszy. Ten herb na piersi trochę już ograny, na poprzednich polówkach był herb. Za to to logo wygląda bardzo ciekawie razem z tym forever
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2010, 17:45 przez Dravil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Erazm
- Juventino
Wielki plus za akcje. Szczerze mowiac pierwszy projekt z bykiem jak dla mnie oryginalniejszy. Ewentualnie napis forever zmienic na cos po wlosku/lacinie.
Ciekawi mnie tez jakby wygladala wersja z zebra. Co do projektu z herbem, to czegos w nim brakuje moze lepiej by wygladala z troche wiekszym herbem.
Jakbys robil liste to mnie zapisz
Ciekawi mnie tez jakby wygladala wersja z zebra. Co do projektu z herbem, to czegos w nim brakuje moze lepiej by wygladala z troche wiekszym herbem.
Jakbys robil liste to mnie zapisz
Pierwszy projekt jest super i nic bym w nim nie zmieniał. Tak jak ktoś napisał, z herbem koszulka wygląda zbyt standardowo.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"