Serie A (38): Milan 3-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 23:16

Il Storico pisze:Koniec koszmaru! Koniec sezonu! Możemy go teraz wyprać w Pervolu!

Na początek tak Ci ja zacznę, że 2,5h temu oglądać począłem właśnie.
Włączyłem już adthe, myślę- na koniec motywacja, a to ### przecież Zaccheroniego nacja!
Zaczęli jak zwykle, to Ci setki marnowali, jednak Milan zaliczył, gola nam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!
Począłem Ci ja smutek i lęk sezonowy, choć wiedziałem, byłem na to gotowy.
I mimo stresu z tym związanego, chęci skopania monitora, nie mogłem się odwrócić i podążyć do telewizora.
Dlatego biernie się przyglądając, spodziewałem się gorszego, nadbiega jak cholera Ronaldinho, dwa do zera.
Wyłączyłem tą transmisję, pośród bólu, żalu, miałem ochotę zażyć trochę smaru.
I słowa nie oddadzą, ni żadne teksty, co czuję dzisiaj, jak widzę Żan Kloda i mam "w majtkach kisiel."
Kończymy już sezonik, czekamy na więcej, mam nadzieję na rewoltę- ja nie chcę nic więcej.
Niech w końcu powstanie feniks z popiołu, bo mi leci krew z oczodołu.
Chcemy nasz prawdziwy Juventus z tradycjami, a nie na wymiociny ni piłkarzyny wydawanymi milionami.
FORZA JUVE! Krzyczę więc dzisiaj i do lipca czekam, na każdy nowy detal!

:prochno:

:smile: miałem pdobnie,tylko wyczekałem do 3:0 ...Ludzie będący w klubie wszyscy,bez wyjątku muszą zadać sobie pytanie "co ja zrobiłem w tym sezonie dla Juve?" Ten sezon trzeba rozliczyć :!: pożegnać się z dużą ilością kopaczy i zarządu i lekarzy i Vinovo...i tak długo by wymieniać... :roll:

Co do meczu...spacerek,doczołgać wynik i tyle,teraz tylko rewolucja i walczymy o scudetto :C (marzenia ściętej głowy :lol: )

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 23:19

najgorsze że sezon zaczynamy bardzo wcześnie, a jest jeszcze mundial... już widzę te wymówki i narzekania jak to wszyscy są przemęczeni i pewnie znowu kontuzje będą...

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 23:19

Mimo, że mecz na Canal + komentowały kompletne żółtodzioby w dziedzinie Serie A, to Terlecki, który ma bagaż doświadczeń związanych z futbolem od razu wyłapał co jest główną przyczyną tego, że Milan zmiażdżył Juventus i trudne to nie było. Przy maksymalnej spince Milanu w środku pola, nasze chłopaczki sobie chodziły i czasami wymieniły piłeczkę między sobą. Byliśmy dzisiaj tylko tłem.

Na papierze przeprowadziliśmy świetne transfery, w sparingach prezentowaliśmy się wyśmienicie, zaczęliśmy sezon z impetem od czterech wygranych w tym dwóch w Rzymie, gdyby ktoś mi powiedział, że tak skończymy.... :C.

KONIEC IMPREZY.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 23:24

FRAJERSTWO tak można nazwać grę "Juventusu". Czy te pionki które reprezentują barwy, historie, kibiców poczuwają się do masakry, klęski, szmaciarstwa? Dziękuje dobranoc

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 23:26

Bardzo dobrze, że przegrali. A zachowanie Poulsena przy golu Ronaldinho co najmniej dziwne. Dwie wysokie przegrane z Milanem w sezonie, czegoś takiego nie było od lat. Mam nadzieję, że wyciągną z tego wnioski.

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 23:32

Ja wiedziałem, że tak się to skończy. Brak motywacji, chęci i trenera na poziomie bo Claudio i Ciro mnie denerwowali dosyć często głównie ze względu na ustawienie, ale Zac bije rekordy głupoty. ten gość nie ma pojęcia o piłce a do tego nie potrafi nawet tego przyznać tylko ględzi jak to wszyscy mają lepiej w klubach od niego i jakiego ma pecha i jak bardzo żałuje, iż nie trenował ich od początku z czego ja się ogromnie cieszę bo gdyby tak było to nawet ligi europejskiej nie mielibyśmy.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 23:39

patrzac na avatara <<W@jTEk>> pomyslalem sobie gdyby Nedved doczekal takiego sezonu to on by wlasnymi rekoma zarabal naszych graczy na boisku. to jest brak wszystkiego. zaluje ze Alex dozyl tych chwil na boisku zeby widziec co sie dzieje z tym zespolem.
ja zapewniam was ze ta zbieranina to nie jest Juventus...

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Damianoss60

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 00:04

Totalne dno ten sezon,dobrze że to już koniec!!!Następny może być tylko lepszy!

Obrazek
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 00:23

Nawet 180 mln na transfery nam nie pomoże. Żeby zbudować DRUŻYNE, trzeba czasu, a ten śmieszny 5-letni projekt na pewno nie wystarczy. Niestety, ale coś czuje, że Camoranesi miał racje, że powrót wielkiego prawdziwego JUVE nastąpi najszybciej za jakieś '10 lat'.

Zostało 6 ?

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 01:57

Ciszej, nad tą trumną, panowie.

Ładnych kilka razy w tym sezonie powtarzałem to zdanie... i za każdym razem z myślą, że już gorzej się nie da, że nie można.... i za każdym razem życie mi udowadniało, że pomyliłem się po raz kolejny i kolejny.

Nie jest dobrze. Nie jest źle. Jest tragicznie. Coś puka od spodu, i to całkiem głośno.

Czy może być gorzej? Sam już nie wiem. Mam nadzieję, ciągle i ciągle, że jednak nie będzie.

2 x po 3 do jajca.... :doh:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 06:37

jak dobrze ze nie ogladalem tego meczu...Juventus jest zalosny w tym sezonie a najgorsze jest to ze tam nikomu nie zalezy .Mam nadzieje ze kolejny sezon bedzie lepszy , ale obysmy sie nie rozczarowali :/ zal

gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 08:03

ja myślę, że Zac posadził na trybunach Diego, żeby zrobić Lippiemu wstępny przegląd wojsk. w moim odczuciu Candreva i Marchisio pokazali, że będą aspirować nawet do pierwszej jedenastki SqAzzura, natomiast Grosso pogrzebał chyba swoje szanse. to już Canna zagrałby chyba lepiej na lewej obronie niż Grosso :|

niestety w pierwszej połowie każdy kontakt z piłką Alexa kończył się stratą, troche żal było na to patrzeć. co do Iaquinty- wole Vicenzo, który dochodzi do sytuacji i wygrywa pojedynki główkowe od Amauriego.

Buffon w moim odczuciu skopał pierwszą bramkę r80 (nie zachował się najlepiej).. chyba męczy go już Juventus. możliwe że odejdzie i odżyje w nowym otoczeniu...i tego mu życzę
Edit
przed chwilą dotarło do mnie że w obecnym sezonie serieA
wygraliśmy 16 razy
zremisowaliśmy 7
przegraliśmy 15razy
i mamy ujemny bilans bramkowy

tragedia :cry:

CIAO IL CAPITANO
paruf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 10:16

Mecz katastrofa, moim zdaniem mecz i cały sezon są odzwierciedleniem złej atmosfery w klubie. Zaczęło się od odejścia DD po powrocie do serieA ( wczoraj jego OM zdobył tytuł mistrza Francji pokonując faworyzowany Lyon i Bordeux). Następcą był Ranieri, który okazuje się wcale tak żle sobie nie radził, później rozmienili na drobne legendę Ciro a teraz zafundowali nam Zacca, który okazał się najgorszym posunięciem z możliwych. Dodatkowo miał być wielki trener a będzie po raz kolejny średniak i dla wielu "no name". Żaden z naszych zawodników nie był dobrze przygotowany do sezonu, nikt nie miał formy, a uważam,że dobry trener zmieniłby to z trakcie trwania sezonu, nic nie drgnęło. Co zastanawiające to to,że każdy nowy transfer po przejściu do Juve gra piach, jak to się dzieje, że w poprzednich klubach grają dobrze lub rewelacyjnie a w Juve poniżej średniej ligowej? Trochę zszedłem na off topa ale sami wiecie jakie mamy wszyscy czucia..... Nasz sezon dobiegł do końca, dzisiaj jeszcze rozstrzygnie się kto będzie mistrzem. Życzę sobie i wam dobrego mercato i odbudowy drużyny z charakterem i wolą walki do ostatniej sekundy w każdym meczu. Jeszcze wrócimy na swoje miejsce!

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 10:55

Tego dramatu nie trzeba komentowac, o nim tylko trzeba zapomniec. Ciekaw jestem kiedy przyjdą te dni, że będą dni urodzaju i zbierzemy jakieś puchary ? Nawet już o tym mi się nie chce myślec, przecież ten sezon miał byc przełomowym... :whistle:

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 11:07

mam pytanie czy burdelliga wyprzedzila juz serie a czy jezeli Inter wygra z Bayernem dopiero wtedy szale sie przechyla na korzysc serie a?

o tym co dzialo sie przez ostatni rok zostalo wszystko powiedziane. nawet wiecej co dzialo sie od DD i kolejne pomylki zarzadu wyszly w praniu teraz.

jezeli faktycznie burdelliga wyprzedzi serie a to od przyszlego sezonu 3 zespoly wchodza do LM. Inter w tej trojce bedzie bez watpienia zostaja zatem 2 miejsca na:
- Roma
- Milan
- Sampdoria
- Palermo
- Napoli
- Fiorentina
- My

niezle druzyny a tylko 2 z nich osiagna sukces. a my mamy jeden sezon zeby powrocic do LM. ten jeden sezon mozna nazwac wypadkiem przy pracy i jeszcze wielu pilkarzy bedzie chcialo przyjsc do nas sadzac ze Juventus to przeciez jeden z najlepszych klubow europy. drugi sezon bez LM bedzie oznaczal poczatek konca Juventusu i mowie tu o prawdziwym koncu i spadnieciu w gleboka czelusc sredniactwa. zaden szanowany pilkarz nie bedzie chcial zawitac (raz) do skorumpowanej/z aferowanej/ pelnej brzydkiej pilki serie a (dwa) do sredniego zespolu w tej lidzie.
chcialem zaznaczyc jaki noz na gardle przyjdzie nam zniesc w przyszlym sezonie.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Zablokowany