Serie A (36): Catania 1-1 JUVENTUS
- Marian.
- Juventino
Jak to jest w SerieA z tymi miejscami premiującymi do gry w pucharach ? Zawsze myślałem, że pierwsze cztery drużyny kwalifikują się do LM, a 5 i 6 miejsce do Ligi Europejskiej. Wczoraj jednak wbiłem na telegazete
i patrzę, a tam pierwsze cztery drużyny do LM, a do LE 5,6 i 7. To jak to w końcu jest?
Ja mam nadzieję, ze telegazeta się nie myli, bo jak się myli to jesteśmy obecnie za pucharami...
Ja mam nadzieję, ze telegazeta się nie myli, bo jak się myli to jesteśmy obecnie za pucharami...

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Cztery chude lata... ile jeszcze ? Ile kurde jeszcze będziemy patrzeć na tę chorą sytuację ? Ile nam Secco jeszcze kanawaruf i połsenów zafunduje ?
Kto jeszcze sobie cenne zwycięstwa do historii wpisze nad Juventusem ?
Jeszcze tylko 2 mecze i koniec tego cholernego sezonu, czas skupić się na scudetto w przyszłym sezonie, bo ciężko było by czekać 18 lat jak inter.
Kiedyś przegraną Juventusu traktowałem jako zwykła wpadka, a teraz każdej przegranej w przyszłym sezonie będę się obawiać...
Co do meczu to chyba Catania wygrywa 1-0! Jeszcze z 2 bramki i kolejna drużyna, która wpisze się w historie pokonania Juventusu w wielkim stylu
:lol:
Kto jeszcze sobie cenne zwycięstwa do historii wpisze nad Juventusem ?
Jeszcze tylko 2 mecze i koniec tego cholernego sezonu, czas skupić się na scudetto w przyszłym sezonie, bo ciężko było by czekać 18 lat jak inter.
Kiedyś przegraną Juventusu traktowałem jako zwykła wpadka, a teraz każdej przegranej w przyszłym sezonie będę się obawiać...
Co do meczu to chyba Catania wygrywa 1-0! Jeszcze z 2 bramki i kolejna drużyna, która wpisze się w historie pokonania Juventusu w wielkim stylu
- FelekJUVE
- Juventino
- tabo89
- Juventino
W tym sezonie na szczęście także 7 dzięki temu iż w finale Copa Italia jest Roma i Inter, którzy grają w LM.Marian. pisze:(..) do LE 5,6 i 7. To jak to w końcu jest?
Z tego co widzę intensywnie rozgrzewa się Amauri.. za kogo

Grosso niby też ale tak lajtowo, jeszcze bez meczowej koszulki.
EDIT:
Amauri <-> Del Piero
Ostatnio zmieniony 02 maja 2010, 16:03 przez tabo89, łącznie zmieniany 3 razy.
- Vincitore
- Juventino
Nie powiem, że wynik mnie dziwi, bo mnie nie dziwi. No bo jak niby mamy prowadzić, skoro Catania grająca już o nic (podobnie zresztą jak my, ale ostatnio słychać było jakieś krzyki naszych, że jedziemy po Ligę Mistrzów) - biega, walczy, orze po całym boisku, a u nas? Melanż trwa 8).
Owszem, mogliśmy prowadzić, bo chłopaki z Catanii się zlitowały nad naszymi i podali piłkę Del Piero prosto pod nogi, wystarczyło tylko wybrać odpowiedni róg, ale i to nas przerosło. W efekcie się zemściło i jest jak jest.
Owszem, mogliśmy prowadzić, bo chłopaki z Catanii się zlitowały nad naszymi i podali piłkę Del Piero prosto pod nogi, wystarczyło tylko wybrać odpowiedni róg, ale i to nas przerosło. W efekcie się zemściło i jest jak jest.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No akurat jak na razie to bardzo slabiutko gra, Canna dwie półki wyzej. W zasadzie to gramy o pietruszke takze emocji wiekszych nie ma. Oprocz strasznej niefrasobliwosci Alexa na uwage zasluguje jeszcze Melo, ktory znowu zaczyna swirowac.Mrozzi pisze:Można za to pochwalić Chielliniego...
No i po meczu i definitywnie po LM. Mizerne widowisko, nie ma nawet kogo pochwalic. Tak trudno Zaccheroniemu wbic im do glow ze po prostu pile sie klepie, wymienia, podaje na tym czterdziestym czy trzydziestym metrze tak dlugo az nie otworzy sie droga do bramki przeciwnika? Te mlotki raz, ze graja pilka zdecydowanie za wolno, dwa, po paru zagraniach traca cierpliwosc i jest wymuszona pilka do przodu czyli strata.
PS Buffon i Chiellini chyba mysla, ze wlasnie zdobylismy scudetto... :?
PPS Liczyl ktos kontakty z pilka Amauriego? O udane zagrania nawet nie pytam...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2010, 16:59 przez Pluto, łącznie zmieniany 2 razy.
calma calma
- Bosiontko
- Juventino
Mecz na poziomie ligi polskiej. Tempo ślimacze, zero płynności w grze. Zero szarpnięć, zero dryblingów, zero klepki, zero ruchu w ofensywie. I tak nawet w przypadku wygranej stracilibyśmy nawet matematyczne szanse na LM, więc bez znaczenia. LE zapewniona, za tydzień czułe pożegnanie z kibicami niektórych zawodników, a grać może nawet Primavera.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
I po zawodach, liga europejska zaklepana, czas aby primavera pograła, a zebin i innych takich nie chce już widzieć.
W sumie to dobrze, nie chciało im się grać to teraz niech się meczą takie gwiazdki jak Diego i Melo w lidze europejskiej
Żal, żal i jeszcze raz żal
Za rok trzeba zdobyć 30 scudetto...
W sumie to dobrze, nie chciało im się grać to teraz niech się meczą takie gwiazdki jak Diego i Melo w lidze europejskiej
Żal, żal i jeszcze raz żal

Za rok trzeba zdobyć 30 scudetto...
- juventusprzemek
- Juventino
Żenada!
Melo musi odejść, Amauri do rezerw niech się nauczy grać!
Klapa w wykonaniu Zebiny no i świetne dośrodkowania De Ceglie, którego powołałbym na olimpiadę do nowej konkurencji "Kop Byle Daleko".
Zac prowadzi klub na dno...daleko od pucharów, w walce o LE wystawia Poulsena i Melo, który totalnie nic nie robi.
Brawa dla Gigiego za świetne obrony no i dla strzelca Marchisio, który do końca walczył o tego gola.
Zawsze kochałem ten klub ale są w nim ludzie, którzy go niszczą i plamią jego honor.
Melo musi odejść, Amauri do rezerw niech się nauczy grać!
Klapa w wykonaniu Zebiny no i świetne dośrodkowania De Ceglie, którego powołałbym na olimpiadę do nowej konkurencji "Kop Byle Daleko".
Zac prowadzi klub na dno...daleko od pucharów, w walce o LE wystawia Poulsena i Melo, który totalnie nic nie robi.
Brawa dla Gigiego za świetne obrony no i dla strzelca Marchisio, który do końca walczył o tego gola.
Zawsze kochałem ten klub ale są w nim ludzie, którzy go niszczą i plamią jego honor.
- PrzemasJuve
- Juventino
po przypadkowej wygranej z bari znowu zagralismy swoje..az zatesknilem za tym pieknem ktore prezentowalismy dotychczas...ZENADA!! jeszcze tylko 180 minut okropienstw i dalszego upokorzenia i koniec sezonu..to bedzie chyba najmilsza chwila zwiazana z naszym klubem w tym sezonie....
suszenie zebow przez prozaca...bezcenne
suszenie zebow przez prozaca...bezcenne
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- ewerthon
- Juventino
Niech się teraz odezwą wszyscy fani boskiego Felipe Melo. Takich piłkarzom jak Emerson czy Tacchinardi to on może buty czyścić! Dzisiaj doszedłem do wniosku, że to nie Amauri jest problemem tylko piłkarze którzy mu wrzucają piłke. Za każdym razem robią to nieudolnie, a najgorzej wieczny talent De Ceglie. Diego się starał w tym meczu to było widać, tylko niech on już nie wykonuję rzutów wolnych, niech lepiej Marchisio jakąś bombę zasadzi, będzie z tego większy pożytek. Pod koniec meczu Maxi prawie by ich wszystkich ośmieszył, a Salihamidzić wcale się lepiej nie zachowuje niż brutal Zebina.
- Wojtek
- Juventino
Nic się nie stało i tak nie mielismy szans na LM a LE była już pewna...
Zac znowu te swoje zęby suszy
No nic mamy 7 miejsce najlepsze w tym sezonie które jeszcze możemy wywalczyć to 6
Za rok wraca wielkie JUVE
FORZA JUVE!!!!
Zac znowu te swoje zęby suszy

No nic mamy 7 miejsce najlepsze w tym sezonie które jeszcze możemy wywalczyć to 6

Za rok wraca wielkie JUVE
FORZA JUVE!!!!