LE (1/8) [2]: Fulham 4-1 JUVENTUS
- Adamosus
- Juventino
Mam nadzieję,że obrona + bramkarz zagrają chociaż przywoicie(na zero z tyłu raczej nie ma co liczyc...)ale za to ofensywa powinna nadrobic to i owo
zresztą jak nie bd za bardzo szło,a starcimy bramkę(odpukac :!: )to pierwszymi obroncami muszą byc nasi napastnicy o pomocnikach nie wspominajac bo jesli nie bd wracac,to moze byc krucho...
Ogólnie licze na "flaki z olejem"
np. jak drugi mecz z Ajaxem
,choc tym razem bramkowe(1:1)
Forza :!:
zresztą jak nie bd za bardzo szło,a starcimy bramkę(odpukac :!: )to pierwszymi obroncami muszą byc nasi napastnicy o pomocnikach nie wspominajac bo jesli nie bd wracac,to moze byc krucho...
Ogólnie licze na "flaki z olejem"

Forza :!:
- Corcky
- Juventino
Na innym forum piszą, że Marchisio tez ma kontuzję. Jeśli tak to fatalna sprawa.
Niezwykle istotna rola Cannavaro, by to wszystko ogarnął w defensywie. Musi mieć oczywiście duże wsparcie w postaci defensywnych pomocników.
Ciężko to widzę.
Chętnie zobaczyłbym takie coś:
Grygera - Zebina - Cannavaro - De Ceglie
---------Candreva - Melo - Sissoko---------
----------------------Diego-------------------
------------- Treze- Del Piero---------------
Musimy coś strzelić.
Niezwykle istotna rola Cannavaro, by to wszystko ogarnął w defensywie. Musi mieć oczywiście duże wsparcie w postaci defensywnych pomocników.
Ciężko to widzę.
Chętnie zobaczyłbym takie coś:
Grygera - Zebina - Cannavaro - De Ceglie
---------Candreva - Melo - Sissoko---------
----------------------Diego-------------------
------------- Treze- Del Piero---------------
Musimy coś strzelić.

Alessandro Del Piero ole!
- wagner
- Juventino
gole w tym meczu są nieuniknione, cały czas nie wiem jak juve zagra w obronie jeśli chodzi o skład personalny, jak ci zawodnicy bedą się prezentować... tak jak napisałem gole zobaczymy, oby jednak w ostatecznym rozrachunku pasiak przeszły dalej.... stawiam na bramkowy remis, duze prawdopodobieństwo że bedzie 2:2
- Ya-Qb 25
- Juventino
Według mnie Juve nie bedzie stać na strzelenie 2 bramek pewnie przez 15 minut gra bedzie zacięta ale reszte czasu Juve poświęci na obrone korzystnego wyniku - choć to jest tylko moje zdaniewagner pisze:gole w tym meczu są nieuniknione, cały czas nie wiem jak juve zagra w obronie jeśli chodzi o skład personalny, jak ci zawodnicy bedą się prezentować... tak jak napisałem gole zobaczymy, oby jednak w ostatecznym rozrachunku pasiak przeszły dalej.... stawiam na bramkowy remis, duze prawdopodobieństwo że bedzie 2:2

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
- sharikk
- Juventino
Dzięki za info, ja znalazłem to na cyfrze+Diego10 pisze:Znalazłem na Nce NA KANALE 222 Ictimai TV azerski ciekawe czy beda pokazywac Oby !!
![]()
http://liveonsat.com/footy_today.php#

Co do meczu to wydaje się że awans powinien byc, z problemami czy tez nie ale powinien byc. Ciekawi mnie bardzo jak zagramy na tym jak to mówią zwężonym boisku, coś ala Highbury

Forza Juve!!!
JUVE PER SEMPRE!!!
- Bobeknaklo
- Juventino
No tak, to wszystko racja, ale trzeba brać jeszcze pod uwagę kwestie motoryki np. Refleksu jakiegoś wspaniałego nie ma co nam pokazał przy bramce nr 1 dla Sieny, Manninger bez trudu by to obronił a może i złapał. Poza tym fizycznie też pewnie nie jest już najlepiej, 41 lat w końcu, a Pinsoglio jest w wieku w którym wydolność fizyczna jest najlepsza. Zdaje sobie sprawę, że wszystko ostatecznie rozgrywa się w głowie i od psychiki bardzo dużo zależy, ale kolejną sprawą jest motywacja.stahoo pisze:Myślę, że na pozycji bramkarza jest jednak ważniejsze doświadczenie, zwłaszcza jeśli mamy do wyboru 2 kiepskich bramkarzy. Na przykład na skrzydle mozna by postawic na jakiegoś młodzika gdyby była taka sytuacja- starałby się, biegał itd. Ale bramkarz ma być spokojny,opanowany i w odpowiednim momencie działający. Chimenti jest kiepski, ale na złość kibicom, zarządowi czy grygerze tych goli nie wpuścił. I dzisiaj też nikomu na złość nie zrobi.Bobek1991 pisze:Nie wiem czy nie wolałbym Pinsoglio na bramce, żółtodziób ale na pewno da z siebie wszystko, a Chimenti broni jakby mu się nie chciało, znowu stanie jak zaczarowany kiedy piłka będzie leciała mu koło ręki.
Nie mówię, że się nie boje o obsade bramki, bo zważywszy na tuzy jakie wystąpią na środku obrony może nie być ciekawie i Fulham może oddac sporo strzałów. Ale mimo wszystko z 2 przeciętniaków, żeby nie powiedizeć słabeuszy wolę Chimentiego
- Alex_10
- Juventino
Jest napisane że Free To Air więc chyba nie powinni zakodowaćDiego10 pisze:Znalazłem na Nce NA KANALE 222 Ictimai TV azerski ciekawe czy beda pokazywac Oby !!
![]()
http://liveonsat.com/footy_today.php#

- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
PANOWIE NA cyfrze na ktorym kanale to jest???
- sharikk
- Juventino
jest na cyfrze plus, nie wiem na jakim kanale bo mam inny dekoder, ale możecie po prostu wpisać częstotliwość tego kanału w wyszukiwaniu ręcznym kanałów na swoim dekoderze:qUIET pisze:Chyba nie ma. Jest na Cyfrowym Polsacie,
Częstotliwość (KHz) : 10971
Prędkość Transmisji: 27500
kliknąć "przeszukaj" i Wam znajdzie, mi znalazło

JUVE PER SEMPRE!!!
- Portfel
- Juventino
Wydaje mi się, że jak tego wieczoru odpadniemy z LE to będzie można wywiesić spokojnie transparent "Witaj z powrotem Kryzysie". Patrząc na obecną sytuację obrony oraz bramkarza mogę z czystym sumieniem przyznać, że nie obchodzi mnie piękna gra, a nawet wynik: czy remisem, czy jakąś tam przegraną 1:0 - trzeba przejść dalej i dobrnąć jakoś do momentu kiedy choćby Chiellini się wykuruje.
- Ya-Qb 25
- Juventino
Bardzo mądre posunięcie ze strony Zaca taki skład jest najmniejszym złem jakie mógł wybrać :-D gorzej że na końcówce zapewne Zebina padnie i za niego wejdzie Zdenas i końcówka może być strasznie nerwowa :evil:Bosiontko pisze:Hurra!! Nie ma Zdenka w składzie
Chimenti Grosso Canna Zebina Hasan Melo Sissoko Camor Candreva Diego Trezeguet
Ciekawe rozwiązanie. Jestem zadowolony z takiej konfiguracji. Damy radę.
Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!