LE (1/8) [2]: Fulham 4-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Adamosus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 16:15

Mam nadzieję,że obrona + bramkarz zagrają chociaż przywoicie(na zero z tyłu raczej nie ma co liczyc...)ale za to ofensywa powinna nadrobic to i owo :wink:
zresztą jak nie bd za bardzo szło,a starcimy bramkę(odpukac :!: )to pierwszymi obroncami muszą byc nasi napastnicy o pomocnikach nie wspominajac bo jesli nie bd wracac,to moze byc krucho...

Ogólnie licze na "flaki z olejem" :smile: np. jak drugi mecz z Ajaxem :think: ,choc tym razem bramkowe(1:1)

Forza :!:

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 16:15

Na innym forum piszą, że Marchisio tez ma kontuzję. Jeśli tak to fatalna sprawa.
Niezwykle istotna rola Cannavaro, by to wszystko ogarnął w defensywie. Musi mieć oczywiście duże wsparcie w postaci defensywnych pomocników.
Ciężko to widzę.

Chętnie zobaczyłbym takie coś:
Grygera - Zebina - Cannavaro - De Ceglie
---------Candreva - Melo - Sissoko---------
----------------------Diego-------------------
------------- Treze- Del Piero---------------

Musimy coś strzelić.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 16:37

gole w tym meczu są nieuniknione, cały czas nie wiem jak juve zagra w obronie jeśli chodzi o skład personalny, jak ci zawodnicy bedą się prezentować... tak jak napisałem gole zobaczymy, oby jednak w ostatecznym rozrachunku pasiak przeszły dalej.... stawiam na bramkowy remis, duze prawdopodobieństwo że bedzie 2:2

Ya-Qb 25

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 16:43

wagner pisze:gole w tym meczu są nieuniknione, cały czas nie wiem jak juve zagra w obronie jeśli chodzi o skład personalny, jak ci zawodnicy bedą się prezentować... tak jak napisałem gole zobaczymy, oby jednak w ostatecznym rozrachunku pasiak przeszły dalej.... stawiam na bramkowy remis, duze prawdopodobieństwo że bedzie 2:2
Według mnie Juve nie bedzie stać na strzelenie 2 bramek pewnie przez 15 minut gra bedzie zacięta ale reszte czasu Juve poświęci na obrone korzystnego wyniku - choć to jest tylko moje zdanie :)

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 16:54

Diego10 pisze:Znalazłem na Nce NA KANALE 222 Ictimai TV azerski ciekawe czy beda pokazywac Oby !!
:smile:
http://liveonsat.com/footy_today.php#
Dzięki za info, ja znalazłem to na cyfrze+ :) (nie mam dekoderu z cyfry, ale na swoim wpisałem częstotliwosc i znalazło mi ten kanał, zobaczymy tylko czy aby będzie transmisja i czy aby nie zakodują na czas meczu tego kanału?)

Co do meczu to wydaje się że awans powinien byc, z problemami czy tez nie ale powinien byc. Ciekawi mnie bardzo jak zagramy na tym jak to mówią zwężonym boisku, coś ala Highbury :P
Forza Juve!!!

JUVE PER SEMPRE!!!
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 17:01

stahoo pisze:
Bobek1991 pisze:Nie wiem czy nie wolałbym Pinsoglio na bramce, żółtodziób ale na pewno da z siebie wszystko, a Chimenti broni jakby mu się nie chciało, znowu stanie jak zaczarowany kiedy piłka będzie leciała mu koło ręki.
Myślę, że na pozycji bramkarza jest jednak ważniejsze doświadczenie, zwłaszcza jeśli mamy do wyboru 2 kiepskich bramkarzy. Na przykład na skrzydle mozna by postawic na jakiegoś młodzika gdyby była taka sytuacja- starałby się, biegał itd. Ale bramkarz ma być spokojny,opanowany i w odpowiednim momencie działający. Chimenti jest kiepski, ale na złość kibicom, zarządowi czy grygerze tych goli nie wpuścił. I dzisiaj też nikomu na złość nie zrobi.

Nie mówię, że się nie boje o obsade bramki, bo zważywszy na tuzy jakie wystąpią na środku obrony może nie być ciekawie i Fulham może oddac sporo strzałów. Ale mimo wszystko z 2 przeciętniaków, żeby nie powiedizeć słabeuszy wolę Chimentiego ;)
No tak, to wszystko racja, ale trzeba brać jeszcze pod uwagę kwestie motoryki np. Refleksu jakiegoś wspaniałego nie ma co nam pokazał przy bramce nr 1 dla Sieny, Manninger bez trudu by to obronił a może i złapał. Poza tym fizycznie też pewnie nie jest już najlepiej, 41 lat w końcu, a Pinsoglio jest w wieku w którym wydolność fizyczna jest najlepsza. Zdaje sobie sprawę, że wszystko ostatecznie rozgrywa się w głowie i od psychiki bardzo dużo zależy, ale kolejną sprawą jest motywacja.

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 17:10

Diego10 pisze:Znalazłem na Nce NA KANALE 222 Ictimai TV azerski ciekawe czy beda pokazywac Oby !!
:smile:
http://liveonsat.com/footy_today.php#
Jest napisane że Free To Air więc chyba nie powinni zakodować :?: :?:

J*kr*U*a*V*ki*E

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 17:21

PANOWIE NA cyfrze na ktorym kanale to jest???

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 17:28

Chyba nie ma. Jest na Cyfrowym Polsacie, zawsze możesz iść do kumpla czy też jakiejś rodziny.

Liczę, że dzisiaj Juve szybko strzeli bramkę i dalej będziemy kontrolować grę. Nie możemy roztrwonić przewagi...

Diego10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 17:53

Jest na N raczej na C+ nie ma tego kanału.Mam nadzieje ze nie zak...

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 18:01

qUIET pisze:Chyba nie ma. Jest na Cyfrowym Polsacie,
jest na cyfrze plus, nie wiem na jakim kanale bo mam inny dekoder, ale możecie po prostu wpisać częstotliwość tego kanału w wyszukiwaniu ręcznym kanałów na swoim dekoderze:

Częstotliwość (KHz) : 10971
Prędkość Transmisji: 27500

kliknąć "przeszukaj" i Wam znajdzie, mi znalazło :)

JUVE PER SEMPRE!!!
Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 18:13

Hurra!! Nie ma Zdenka w składzie :D

Chimenti Grosso Canna Zebina Hasan Melo Sissoko Camor Candreva Diego Trezeguet

Ciekawe rozwiązanie. Jestem zadowolony z takiej konfiguracji. Damy radę.

Portfel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 18:16

Wydaje mi się, że jak tego wieczoru odpadniemy z LE to będzie można wywiesić spokojnie transparent "Witaj z powrotem Kryzysie". Patrząc na obecną sytuację obrony oraz bramkarza mogę z czystym sumieniem przyznać, że nie obchodzi mnie piękna gra, a nawet wynik: czy remisem, czy jakąś tam przegraną 1:0 - trzeba przejść dalej i dobrnąć jakoś do momentu kiedy choćby Chiellini się wykuruje.

Ya-Qb 25

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 18:18

Bosiontko pisze:Hurra!! Nie ma Zdenka w składzie :D

Chimenti Grosso Canna Zebina Hasan Melo Sissoko Camor Candreva Diego Trezeguet

Ciekawe rozwiązanie. Jestem zadowolony z takiej konfiguracji. Damy radę.
Bardzo mądre posunięcie ze strony Zaca taki skład jest najmniejszym złem jakie mógł wybrać :-D gorzej że na końcówce zapewne Zebina padnie i za niego wejdzie Zdenas i końcówka może być strasznie nerwowa :evil:

Jedna matka
Jedno serce
Jedno życie
Jedno JUVE !!!
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2010, 18:25

aa wiec linie obrony przewidziałem w 100% :smile:

Zablokowany