Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 16:30

@SJ.com
Juventus opuścił już lotnisko i został przetransportowany w asyście uzbrojonych ochroniarzy do hotelu. W międzyczasie na krótki spacer wybrali się Ciro Ferrara, Alessandro Del Piero i Roberto Bettega. Warunki w tej chwili nie są zbyt korzystne do gry - temperatura przekracza 30 stopni, jest słonecznie i lekko wietrznie, jednak pod wieczór będzie dużo chłodniej. Zaraz po końcowym gwizdku zespół zapakuje się z powrotem do wyczarterowanego samolotu, a w Turynie wyląduje około piątej rano. Do rozegrania jest jeszcze mecz, na który Ciro Ferrara ustawił drużynę według 4-3-1-2, z Manningerem w bramce, Grygerą, Cannavaro, Legrottaglie i Grosso w obronie, pomocnikami Poulsenem, Marchisio i De Ceglie, trequartistą Tiago oraz Del Piero i Trezeguet w ataku.

Juventus (4-3-1-2): Manninger - Grygera, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso - Poulsen, Marchisio, De Ceglie - Tiago - Del Piero, Trezeguet
Żenujący jest ten skład. Po co nam Giovinco? Tak trudno przestawić Tiago za De Ceglie, a Sebe na trequartistę? Nie potrafię znaleźć rzetelnego wytłumaczenia dlaczego ten chłopak nawet w sparingach gdzie nie ma połowy pierwszego składu wychodzi na ławce. Miałem oglądać ten sparing, ale chyba sobie odpuszczę.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 16:44

Vincitore pisze:@SJ.com
Juventus opuścił już lotnisko i został przetransportowany w asyście uzbrojonych ochroniarzy do hotelu. W międzyczasie na krótki spacer wybrali się Ciro Ferrara, Alessandro Del Piero i Roberto Bettega. Warunki w tej chwili nie są zbyt korzystne do gry - temperatura przekracza 30 stopni, jest słonecznie i lekko wietrznie, jednak pod wieczór będzie dużo chłodniej. Zaraz po końcowym gwizdku zespół zapakuje się z powrotem do wyczarterowanego samolotu, a w Turynie wyląduje około piątej rano. Do rozegrania jest jeszcze mecz, na który Ciro Ferrara ustawił drużynę według 4-3-1-2, z Manningerem w bramce, Grygerą, Cannavaro, Legrottaglie i Grosso w obronie, pomocnikami Poulsenem, Marchisio i De Ceglie, trequartistą Tiago oraz Del Piero i Trezeguet w ataku.

Juventus (4-3-1-2): Manninger - Grygera, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso - Poulsen, Marchisio, De Ceglie - Tiago - Del Piero, Trezeguet
Żenujący jest ten skład. Po co nam Giovinco? Tak trudno przestawić Tiago za De Ceglie, a Sebe na trequartistę? Nie potrafię znaleźć rzetelnego wytłumaczenia dlaczego ten chłopak nawet w sparingach gdzie nie ma połowy pierwszego składu wychodzi na ławce. Miałem oglądać ten sparing, ale chyba sobie odpuszczę.
Właśnie miałem o tym napisać. To jest śmiech na sali. Żenada. Tiago zamiast Giovinco :rotfl: Rozbraja mnie Ciro, rozbraja. Jeśli nie przyjdzie Guus czy inny trener to chyba lepiej sprzedać Sebę. Ze względu na niego, taki talent nie powinien się marnować na ławce...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 17:21

Vincitore pisze: Miałem oglądać ten sparing, ale chyba sobie odpuszczę.
Nie ogladniesz meczu bo nie gra jakis tam Giovinco?
Nie zrozum mnie źle,sam nie moge zrozumiec decyzji tego pseudotrenerzyny ale mecz jak najbardziej zamierzam ogladac.

A skład to gorzej niż zenada.Tiago w pierwszym składzie a Seba na ławie to :angry:

Ciro błagam..odejdź(chociaz na usta cisnie sie inne słowo)

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 17:31

Skład żenujący(warto dodac że paru graczy kontuzjowanych lub dopiero wrócili z Ameryki, ze Świąt), jak zwykle Seba nie pogra, no ale cóż trzeba to przebolec.

Bettega mam nadzieje że na nowy rok spłatasz nam miłe niespodzianki. :pray:

fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 17:35

Przecież to sparnig. Pół składu się wymieni w połowie, więc spokojnie.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 17:42

Oczekuję porażki, wysokiej porażki. Mam nadzieję, że ten cały Al-Ittihad skopie nam tyłki i Ciro pożegna się ze stanowiskiem już dziś, choć to mało prawdopodobne, by zwalniać trenera po przegranym sparingu. Mimo wszystko wierzę, że nasi przegrają i to wysoko.

Obrazek
Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 17:59

A ja oczekuję, że chociaż w drugiej połowie dane nam będzie zobaczyć Giovinco, Ariaudo i resztę młodzieży. Nie rozumiem Ciro, który wystawia podstawowych piłkarzy na taki mecz i dawać im grać pewnie w 30 stopniowym upale. Chyba za mało mamy jeszcze kontuzji.

Diego10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 18:01

Bedzie mozna ogl mecz w niecie

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 18:02

Jack pisze:
Vincitore pisze: Miałem oglądać ten sparing, ale chyba sobie odpuszczę.
Nie ogladniesz meczu bo nie gra jakis tam Giovinco?
Nie zrozum mnie źle,sam nie moge zrozumiec decyzji tego pseudotrenerzyny ale mecz jak najbardziej zamierzam ogladac.
Przecież nie mówię poważnie, ale liczyłem na jakąś odskocznie od tego co nasi milusińscy serwują nam od miesiąca, tymczasem już wiem czego się mogę spodziewać, to że nie gra Giovinco nie ma nic do tego czy oglądnę, czy nie :p. Bardziej chodzi mi o to już nudne ustawienie.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 18:02

Jeżeli to co oglądam, to ma być mecz Juventusu, to jestem pod wrażeniem. Napalili się jakby to miał być finał Mistrzostw Świata ^^

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 18:08

playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 18:09

Jeżeli Ciro zostanie to lepiej nie przechodzmy na 4-2-3-1, bo wtedy to bedzie wygladalo tak :

Tiago - Diego - Del Piero

slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 18:14

Według Tuttosport wygląda to na szczęście trochę inaczej... Oby :pray:

FORMAZIONE UFFICIALE:
JUVE: (4-4-2): Manninger; Grygera, Ariaudo, Legrottaglie, Molinaro;
Giovinco, Poulsen, Marchisio, De Ceglie; Trezeguet, Del Piero

Takiego sparingu z taką oprawą jeszcze nie widziałem, ktoś wie o co chodzi tym Arabom? To u nich normalka? :shock:

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 18:17

Oby ich gracze nie zepsuli tego wielkiego święta i wygrali.
I oby Bettega się dobrze temu przypatrzył.
edit: to chyba wychodzi na to, ze swojego Del Piero żegnają ;)

calma calma
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 18:22

slay_mac pisze:Według Tuttosport wygląda to na szczęście trochę inaczej... Oby :pray:

FORMAZIONE UFFICIALE:
JUVE: (4-4-2): Manninger; Grygera, Ariaudo, Legrottaglie, Molinaro;
Giovinco, Poulsen, Marchisio, De Ceglie; Trezeguet, Del Piero
Ten skład byłbym wstanie strawić...w porównaniu z tymi prezentowanymi wcześniej...
slay_mac pisze: Takiego sparingu z taką oprawą jeszcze nie widziałem, ktoś wie o co chodzi tym Arabom? To u nich normalka? :shock:
No nie...świętują jakby Benedykt przeszedł na islam...:D Araby mają jazdeee
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 18:24 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany