Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS
- Vincitore
- Juventino
@SJ.com
Żenujący jest ten skład. Po co nam Giovinco? Tak trudno przestawić Tiago za De Ceglie, a Sebe na trequartistę? Nie potrafię znaleźć rzetelnego wytłumaczenia dlaczego ten chłopak nawet w sparingach gdzie nie ma połowy pierwszego składu wychodzi na ławce. Miałem oglądać ten sparing, ale chyba sobie odpuszczę.Juventus opuścił już lotnisko i został przetransportowany w asyście uzbrojonych ochroniarzy do hotelu. W międzyczasie na krótki spacer wybrali się Ciro Ferrara, Alessandro Del Piero i Roberto Bettega. Warunki w tej chwili nie są zbyt korzystne do gry - temperatura przekracza 30 stopni, jest słonecznie i lekko wietrznie, jednak pod wieczór będzie dużo chłodniej. Zaraz po końcowym gwizdku zespół zapakuje się z powrotem do wyczarterowanego samolotu, a w Turynie wyląduje około piątej rano. Do rozegrania jest jeszcze mecz, na który Ciro Ferrara ustawił drużynę według 4-3-1-2, z Manningerem w bramce, Grygerą, Cannavaro, Legrottaglie i Grosso w obronie, pomocnikami Poulsenem, Marchisio i De Ceglie, trequartistą Tiago oraz Del Piero i Trezeguet w ataku.
Juventus (4-3-1-2): Manninger - Grygera, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso - Poulsen, Marchisio, De Ceglie - Tiago - Del Piero, Trezeguet
- Brutalo
- Juventino
Właśnie miałem o tym napisać. To jest śmiech na sali. Żenada. Tiago zamiast Giovinco :rotfl: Rozbraja mnie Ciro, rozbraja. Jeśli nie przyjdzie Guus czy inny trener to chyba lepiej sprzedać Sebę. Ze względu na niego, taki talent nie powinien się marnować na ławce...Vincitore pisze:@SJ.comŻenujący jest ten skład. Po co nam Giovinco? Tak trudno przestawić Tiago za De Ceglie, a Sebe na trequartistę? Nie potrafię znaleźć rzetelnego wytłumaczenia dlaczego ten chłopak nawet w sparingach gdzie nie ma połowy pierwszego składu wychodzi na ławce. Miałem oglądać ten sparing, ale chyba sobie odpuszczę.Juventus opuścił już lotnisko i został przetransportowany w asyście uzbrojonych ochroniarzy do hotelu. W międzyczasie na krótki spacer wybrali się Ciro Ferrara, Alessandro Del Piero i Roberto Bettega. Warunki w tej chwili nie są zbyt korzystne do gry - temperatura przekracza 30 stopni, jest słonecznie i lekko wietrznie, jednak pod wieczór będzie dużo chłodniej. Zaraz po końcowym gwizdku zespół zapakuje się z powrotem do wyczarterowanego samolotu, a w Turynie wyląduje około piątej rano. Do rozegrania jest jeszcze mecz, na który Ciro Ferrara ustawił drużynę według 4-3-1-2, z Manningerem w bramce, Grygerą, Cannavaro, Legrottaglie i Grosso w obronie, pomocnikami Poulsenem, Marchisio i De Ceglie, trequartistą Tiago oraz Del Piero i Trezeguet w ataku.
Juventus (4-3-1-2): Manninger - Grygera, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso - Poulsen, Marchisio, De Ceglie - Tiago - Del Piero, Trezeguet
- Jack
- Juventino
Nie ogladniesz meczu bo nie gra jakis tam Giovinco?Vincitore pisze: Miałem oglądać ten sparing, ale chyba sobie odpuszczę.
Nie zrozum mnie źle,sam nie moge zrozumiec decyzji tego pseudotrenerzyny ale mecz jak najbardziej zamierzam ogladac.
A skład to gorzej niż zenada.Tiago w pierwszym składzie a Seba na ławie to

Ciro błagam..odejdź(chociaz na usta cisnie sie inne słowo)
- Simi
- Qualità Juventino
Skład żenujący(warto dodac że paru graczy kontuzjowanych lub dopiero wrócili z Ameryki, ze Świąt), jak zwykle Seba nie pogra, no ale cóż trzeba to przebolec.
Bettega mam nadzieje że na nowy rok spłatasz nam miłe niespodzianki.
Bettega mam nadzieje że na nowy rok spłatasz nam miłe niespodzianki.

- Marian.
- Juventino
Oczekuję porażki, wysokiej porażki. Mam nadzieję, że ten cały Al-Ittihad skopie nam tyłki i Ciro pożegna się ze stanowiskiem już dziś, choć to mało prawdopodobne, by zwalniać trenera po przegranym sparingu. Mimo wszystko wierzę, że nasi przegrają i to wysoko.

- Reaper
- Juventino
A ja oczekuję, że chociaż w drugiej połowie dane nam będzie zobaczyć Giovinco, Ariaudo i resztę młodzieży. Nie rozumiem Ciro, który wystawia podstawowych piłkarzy na taki mecz i dawać im grać pewnie w 30 stopniowym upale. Chyba za mało mamy jeszcze kontuzji.
- Vincitore
- Juventino
Przecież nie mówię poważnie, ale liczyłem na jakąś odskocznie od tego co nasi milusińscy serwują nam od miesiąca, tymczasem już wiem czego się mogę spodziewać, to że nie gra Giovinco nie ma nic do tego czy oglądnę, czy nie :p. Bardziej chodzi mi o to już nudne ustawienie.Jack pisze:Nie ogladniesz meczu bo nie gra jakis tam Giovinco?Vincitore pisze: Miałem oglądać ten sparing, ale chyba sobie odpuszczę.
Nie zrozum mnie źle,sam nie moge zrozumiec decyzji tego pseudotrenerzyny ale mecz jak najbardziej zamierzam ogladac.
- Kamil de Lellias
- Juventino
- slay_mac
- Juventino
Według Tuttosport wygląda to na szczęście trochę inaczej... Oby
FORMAZIONE UFFICIALE:
JUVE: (4-4-2): Manninger; Grygera, Ariaudo, Legrottaglie, Molinaro;
Giovinco, Poulsen, Marchisio, De Ceglie; Trezeguet, Del Piero
Takiego sparingu z taką oprawą jeszcze nie widziałem, ktoś wie o co chodzi tym Arabom? To u nich normalka? :shock:

FORMAZIONE UFFICIALE:
Takiego sparingu z taką oprawą jeszcze nie widziałem, ktoś wie o co chodzi tym Arabom? To u nich normalka? :shock:
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Oby ich gracze nie zepsuli tego wielkiego święta i wygrali.
I oby Bettega się dobrze temu przypatrzył.
edit: to chyba wychodzi na to, ze swojego Del Piero żegnają
I oby Bettega się dobrze temu przypatrzył.
edit: to chyba wychodzi na to, ze swojego Del Piero żegnają

calma calma
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ten skład byłbym wstanie strawić...w porównaniu z tymi prezentowanymi wcześniej...slay_mac pisze:Według Tuttosport wygląda to na szczęście trochę inaczej... Oby![]()
FORMAZIONE UFFICIALE:
No nie...świętują jakby Benedykt przeszedł na islam...slay_mac pisze: Takiego sparingu z taką oprawą jeszcze nie widziałem, ktoś wie o co chodzi tym Arabom? To u nich normalka? :shock:

Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 18:24 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.