Serie A (14): Cagliari 2-0 JUVENTUS
- Monte Cristo
- Juventino
Chyba jak zwykle i z Marchisio na miejscu Giovinco... Ciekawe jaki medrzec to wymyslil :lol:pan Zambrotta pisze:ktoś potrafi mi wytłumaczyć, jakim systemem my gramy ? :lol:
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Sissoko jest ewidentnie do zmiany. Każde przyjęcie piłki zajmuje mu kilka sekund... Sporo strat, widać ,że nie wrócił jeszcze do formy.
I technicznie to kaleczy straszni.
Co do meczu na razie wielka padaka
I technicznie to kaleczy straszni.
Co do meczu na razie wielka padaka

- Marian.
- Juventino
To co gramy to więcej niż największy żal. Gorzej się chyba nie dało ustawić drużyny. Ciro lubie cie, ale będę bardziej jak opuścisz ławkę trenerską Juventusu. Gigi przy bramce bez szans, ale nasi znów tak samo jak Romą, dyskutują ze sędzią, a tu strzał i bramka. Ja już nie chcę na to patrzeć. Dobrze, że drugiej połowy nie oglądnę, gdyż idę do kościoła.

- mb_1897
- Juventino
Piękna bramka Nene!!
Podoba mi się Diego w tym spotkaniu. próbuje i mu wychodzi:D
ale co na boisku robi Molinaro??
Podoba mi się Diego w tym spotkaniu. próbuje i mu wychodzi:D
ale co na boisku robi Molinaro??
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- cerb
- Juventino
Pieknie jak zawsze (zawsze ostatnio) .. 37 min gry - 0 akcji po stronie juve .. 3-4 po stronie cagliari = 0:1 ..
Buffon dla prasy sie jasno wyrazil ze Ferrara musi pokazac ze zasluguje na pansje w takim klubie jakim jest Juventus - przez co zwrocil uwage ze nie dzieje sie najlepiej. Mam tylko nadzieje ze szukaja juz pomalu nowego trenera bo, sorry Ciro, ale swiata nie zawojujesz jak z Cagliari nawet ustawiasz zespol Defensywnie :shock:
Buffon dla prasy sie jasno wyrazil ze Ferrara musi pokazac ze zasluguje na pansje w takim klubie jakim jest Juventus - przez co zwrocil uwage ze nie dzieje sie najlepiej. Mam tylko nadzieje ze szukaja juz pomalu nowego trenera bo, sorry Ciro, ale swiata nie zawojujesz jak z Cagliari nawet ustawiasz zespol Defensywnie :shock:
- gruzin_juve
- Juventino
marianstw1 pomódl se za naszych i nie to żebym się nabijał... przyda im się.
zwód Molinaro przy linii będzie przez lata przypominany
gra ?cóż jak zawsze w tym roku do bani. kurcze w ilu meczach w tym sezonie stworzyliśmy więcej zagrożenia pod bramką przeciwnika niż on u nas??może w 3-4...a biorąc pod uwagę ze skład mamy jednak lepszy od 80% rywali z którymi graliśmy, to coś jest nie tak. może z trenerem? -nie wiem bo na taktyce za bardzo się nie znam.
na razie wyróżnić mogę tylko Chielliniego mimo straty tej bramki, reszta praktycznie spacerujacych obok meczu nic nie wnosi.
NENE CZY JAK MU TAM pokazał naszym jak sie uderza z dystansu. gol kolejki jak już ktoś wcześniej pisał.
mam nadzieje ze wejdzie Gio i rozrusza towarzystwo a dodac do tego karniaka to może jakimś cudem wyjedziemy z podniesionymi głowami z cagliari
zwód Molinaro przy linii będzie przez lata przypominany
gra ?cóż jak zawsze w tym roku do bani. kurcze w ilu meczach w tym sezonie stworzyliśmy więcej zagrożenia pod bramką przeciwnika niż on u nas??może w 3-4...a biorąc pod uwagę ze skład mamy jednak lepszy od 80% rywali z którymi graliśmy, to coś jest nie tak. może z trenerem? -nie wiem bo na taktyce za bardzo się nie znam.
na razie wyróżnić mogę tylko Chielliniego mimo straty tej bramki, reszta praktycznie spacerujacych obok meczu nic nie wnosi.
NENE CZY JAK MU TAM pokazał naszym jak sie uderza z dystansu. gol kolejki jak już ktoś wcześniej pisał.
mam nadzieje ze wejdzie Gio i rozrusza towarzystwo a dodac do tego karniaka to może jakimś cudem wyjedziemy z podniesionymi głowami z cagliari
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Brak mi slow. Spadamy po tej kolejce na 3cie miejsce i zostajemy tam dlugo. Zal pisac wiecej, to co wyprawiaja Molinaro czy Marchisio wola o pomste do nieba i jak najszybszy transfer. Z taka gra, o zgrozo, Inter nas rozniesie 

Make friends for life or make hardcore enemies!
- juventusprzemek
- Juventino
No tak defensywnie grać z Cagliari no to jest już przesada przynajmniej Diego się stara a Amauri niech zejdzie po pierwszej połowie może Alex pokaże mu jak się gra.
Tak to jest jak się zatrudnia byłego piłkarza na trenera są wyjątki ale jak już trenerem jest obrońca to wiadomo co będzie grał...obrona i jeszcze raz obrona. Ferrara wybacz ale takim ustawieniem to my nic nie zwojujemy nawet na w-ce mistrza Włoch nie zasłużymy a już nie wspominam o Lidze Mistrzów.
Czekam na druga połowę i to co pokaże Alex Diego Giovinco.
Chciałbym aby zagrali jakieś super ofensywne trio!
Tak to jest jak się zatrudnia byłego piłkarza na trenera są wyjątki ale jak już trenerem jest obrońca to wiadomo co będzie grał...obrona i jeszcze raz obrona. Ferrara wybacz ale takim ustawieniem to my nic nie zwojujemy nawet na w-ce mistrza Włoch nie zasłużymy a już nie wspominam o Lidze Mistrzów.
Czekam na druga połowę i to co pokaże Alex Diego Giovinco.
Chciałbym aby zagrali jakieś super ofensywne trio!
- sharikk
- Juventino
Diego odejdź z tego klubu bo się marnujesz...
Wrócmy lepiej do Serie B
Bo taki poziom prezentujemy 
Czemu kazda ekipa gra z nami pressingiem? Czmu my nim nie mozemy zagrac? Kurde to jest nie pojęte!!! atakujemy max 2 zawodnikami....
Śmialiście się że Interek popłynął z Barcą... My bysmy z barcą z własnej połowy nie wyszli
P.s. Spaletti albo inny dobry trener by sie przydał... bo to NIE JEST TAKTYKA!!!
Wrócmy lepiej do Serie B

Czemu kazda ekipa gra z nami pressingiem? Czmu my nim nie mozemy zagrac? Kurde to jest nie pojęte!!! atakujemy max 2 zawodnikami....
Śmialiście się że Interek popłynął z Barcą... My bysmy z barcą z własnej połowy nie wyszli

P.s. Spaletti albo inny dobry trener by sie przydał... bo to NIE JEST TAKTYKA!!!
JUVE PER SEMPRE!!!
- Kubba
- Juventino
Świetna, wspaniała gra Naszych! Dawno nie widziałem tak dobrego meczu w wykonaniu Juve! Dziwi mnie to, że przegrywamy... ale to chyba dlatego, że Cagiliari to znakomity zespół, wręcz klasa światowa!
Czekam na kolejne niesamowite 45min drugiej połowy!
Czekam na kolejne niesamowite 45min drugiej połowy!