LM (gr. A) [02]: Bayern 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 11:44

dp10 pisze:Poulsen :doh: Diego - ława...jak już coś to powinien wystawić Gio...szkoda młodego Włocha napewno się w nim gotuje..ze nawet mimo niepełnej dyspozycji Diego siedzi na ławie :? oby ten skład się nie sprawdził i zobaczymy kogoś z dwójki Diego, Giovinco :pray:
Diego- nawet jestem za. Ale nie od pierwszej minuty. Gio w środku- NIE! Ten skład z Poulsenem i Melo jest wg mnie optymalny. No, chyba, że zamiast Duńczyka wstawić Tiago, ale u Ciro on ma kreować grę raczej.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 12:21

Akurat Diego to ostatnio zagrał bardzo bardzo słabo. I dużo więcej zamieszania w przodzie spowodowało wejście Giovinco - jeśli chodzi o mecz z Bologną. On naprawdę jest trochę niedoceniany.

Ja bym spróbował jednak mimo wszystko, 451. Wiem, ze tak nie zagramy, ale z punktu widzenia dzisiejszego meczu, formy Naszych zawodników, składu, oraz atutów Bayernu, taka taktyka wydaje mi sie optymalna.

Zagęszczony środek, mocno obsadzone boki boiska, oraz Diego, który potrafi świetnie wykończyć akcje, wspomagający Trezeguet.

---------------------Buffon--------------------
-------------Legro---------Chiellini-----------
-Zebina-------------------------------Grosso-
--------------Melo-----Tiago/Poulsen--------
----Camor-----------------------De Ceglie*-
---------------------Diego---------------------
-------------------Trezeguet------------------

* albo Marchisio, albo Giovinco.

nad gopłem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 12:58

Mecz jak najbardziej do wygrania i czytając niektóre komentarze typu "remis to max" uważam że niektórzy patrzą na nasze możliwości przez pryzmat remisu z Bologną.

Jeśli zagramy tak jak z Genoą i będziemy czujniejsi podczas wykonywania stałych fragmentów gry przez rywala... :roll: to damy sobie radę.

Diego powinien zagrać gdyż w tym meczu jest bardzo potrzebny. Liczę również że nie zobaczę Giovinco w dzisiejszym meczu bo jest u mnie skreślony za te wypowiedzi że gdyby nie był włochem to by grał - g. prawda jest za cienki i tyle.

Do zobaczenia po meczu.

Forza Juve ! :)

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 13:36

eslk pisze:Akurat Diego to ostatnio zagrał bardzo bardzo słabo. I dużo więcej zamieszania w przodzie spowodowało wejście Giovinco - jeśli chodzi o mecz z Bologną. On naprawdę jest trochę niedoceniany.

Ja bym spróbował jednak mimo wszystko, 451. Wiem, ze tak nie zagramy, ale z punktu widzenia dzisiejszego meczu, formy Naszych zawodników, składu, oraz atutów Bayernu, taka taktyka wydaje mi sie optymalna.

Zagęszczony środek, mocno obsadzone boki boiska, oraz Diego, który potrafi świetnie wykończyć akcje, wspomagający Trezeguet.

---------------------Buffon--------------------
-------------Legro---------Chiellini-----------
-Zebina-------------------------------Grosso-
--------------Melo-----Tiago/Poulsen--------
----Camor-----------------------De Ceglie*-
---------------------Diego---------------------
-------------------Trezeguet------------------

* albo Marchisio, albo Giovinco.
To prawda że Diego słabo zagrał z Bologną ale nie ma się co dziwić skoro raz za gra a potem przerwa 2 tyg nie moze ustabilizować formy i tak samo fizycznie napewno nie czuje się gotowy. Ale że Twoim zdaniem Giovinco dużo wniósł po wejściu z ławki to chyba inny mecz oglądałem. Nie wniósł kompletnie nic na podmęczonych rywali powinien ich zostawiać daleko w tyle ze swojąsyzbkością a tu nic kupa wielka i schodzenie na skrzydło i próba dośrodkowania nawet nie wejscia w pole karne bo sienawet chłopak dryblingu bał. Diego nawet w słabej formie może jednym zagraniem przesądzić o meczu jakimś prostopadłym podaniem czy strzałem tak jak i Alex. Jeden z nich będzie naszą tajną bronią wchodząc z ławki w dzisiejszym meczu, tak myśle.
nad gopłem pisze:Liczę również że nie zobaczę Giovinco w dzisiejszym meczu bo jest u mnie skreślony za te wypowiedzi że gdyby nie był włochem to by grał - g. prawda jest za cienki i tyle.
Z jednym sie z Tobą zgodze to prawda że jest cienki w tym sezonie, a z wywiadem to trzeba było go przeczytać na juvepoland gdzie był on przetłumaczony dokładnie i Giovinco żartobliwie powiedział o tym, na innych portalach zrobiono z tego żale, a nie zartobliwą wypowiedź.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 14:06

Rano się obudziłem i doszło do mnie... że boję się tego meczu. Musimy wznieść się na prawdziwe wyżyny aby wywieźć z Monachium trzy punkty. Biorąc pod uwagę nie najlepszą formę defensywy Bawarczyków trzeba strzelić szybko bramkę i pressing, długie rozgrywanie piłki. Przez brak tych dwóch czynników w Serie A mamy 14 zamiast 18 punktów... A tak w ogóle to powinienem być tam na trybunach o :|

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 14:08

http://www.sport.pl/video/12,97841,7094 ... trzow.html

nie mamy szans :(

nie dość, że komuchy to jeszcze w nas nie wierzą :prochno:

Co do samego meczu. Wygrać trzeba i powinniśmy, trzeba pokazać się światu z jak najlepszej strony. Kto wybiegnie i jaką taktyką będziemy grali, to już sprawa Ciro. Mam do niego duże zaufanie i liczę, że się nie zawiodę !

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 14:38

"Ein" napisał

hehe "Bayern w meczu z Hamburgerem" .... :D , szkoda ze nie z Hot Dogiem....

Co do meczu wynik 0 - 1 po bramce Alexa z rzutu wolnego :whistle: :prochno:

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 14:51

karpiu pisze:

hehe "Bayern w meczu z Hamburgerem" .... :D , szkoda ze nie z Hot Dogiem....
Hamburger Sport-Verein, taka jest prawidłowa nazwa klubu z Hamburga..więc z czego ha ? :|

Obrazek
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 15:45

Ciekawe, czy zagra Zebina - chłop jest naprawdę mocno zmotywowany w tym sezonie i spisuje się najlepiej ze wszystkich bocznych obrońców. Jeśli tak to pomoc widziałbym w zestawieniu Tiago-Melo-Marchisio. Może Was to zdziwi, ale uważam, że w tym sezonie Tiago radził sobie bardzo dobrze (ok, w meczu z Bordo było gorzej). Podobnie jak Marchisio czuje się lepiej, kiedy ma trochę więcej swobody. Taka pomoc jest odpowiednio zbilansowana, gdyż wszyscy zawodnicy potrafią bronić i atakować, a także zagrać niekonwencjonalną piłkę. Zdominowanie środka pola może być kluczowe, na szczęście Bayern wcale nie ma tej pozycji lepszych piłkarzy do naszych.

Jeśli zaś od pierwszych minut ma wybiec Grygera to postawienie na Camora wydaje się całkiem logiczne - ktoś musi tworzyć akcje na skrzydłach...

Oczywiście mocno liczę na występ Diego, mimo że mnie jeszcze nie zdążył w tym sezonie tak zachwycić żebym stracił przytomność ;). Za to imponuje mi jego siła, ciężko go przewrócić i odebrać piłkę.

Mój skład:
4-3-1-2
Buffon - Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Tiago, Melo, Marchisio - Diego - VI, Treze/DP

Wynalazki rodem z Gazetty jakoś do mnie nie przemawiają. OK, Poulsena w składzie jeszcze zrozumiem, ale generalnie zestawienie składu jakieś takie - nie teges.

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 16:52

kamilu_87 napisał

karpiu napisał:

Cytat:

hehe "Bayern w meczu z Hamburgerem" .... , szkoda ze nie z Hot Dogiem....

Hamburger Sport-Verein, taka jest prawidłowa nazwa klubu z Hamburga..więc z czego ha ?
a Twoim zdaniem kolego powinno sie powiedziec w meczu z Hamburgerem czy w meczu z Hamburgiem ? panie Ha ?? a mowisz ze klub sie nazywa Hamburger SV hmmm kto by pomyślał dzieki za info :pray: :happy:

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 17:12

karpiu pisze:kamilu_87 napisał

karpiu napisał:

Cytat:

hehe "Bayern w meczu z Hamburgerem" .... , szkoda ze nie z Hot Dogiem....

Hamburger Sport-Verein, taka jest prawidłowa nazwa klubu z Hamburga..więc z czego ha ?
a Twoim zdaniem kolego powinno sie powiedziec w meczu z Hamburgerem czy w meczu z Hamburgiem ? panie Ha ?? a mowisz ze klub sie nazywa Hamburger SV hmmm kto by pomyślał dzieki za info :pray: :happy:
Bo klub nazywa się Hamburger SV czy HSV o ile mi wiadomo to nazwa Hamburg SV też jest poprawna jeśli nie to prosze o poprawę.
A tak w ogóle to klub jest starszy od słynnego kotleta więc nazwa Hamburger przynajmniej dla niemców nie jest śmieszna.
A co do składu podanego przez Gazzette to wątpie taki ujżeć w meczu.

Jvri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 17:54

Pamięta ktoś numerek kanału z sopcastu na którym była relacja z n-ki Juve-Bordo? nie mogę znaleźć :(

Dianabol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 18:33

Wtedy to byla chyba nka co?? Jak tak to soccer-live.pl i Public Sport 3:)

Sossar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 18:40

na czeskiej 2 pokazują mecz LM. wie ktoś czy to przypadkiem nie mecz juventusu ? ; d

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 września 2009, 18:51

Sossar pisze:na czeskiej 2 pokazują mecz LM. wie ktoś czy to przypadkiem nie mecz juventusu ? ; d
Nie, są tak jak "polsatowcy" fanami realu :/

http://www.ceskatelevize.cz/program/

P.S
Po co polsat stworzył polsat futbol? Zeby puszczać powtórki? Myślałem, że będzie tam puszczany mecz lm na żywo inny niż na polsacie. Internet za wolny, jak tu się nie zdenerwować...
Ostatnio zmieniony 30 września 2009, 18:59 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.

FORZA JUVE!!!
Zablokowany