LM (gr. A) [01]: JUVENTUS 1-1 Bordeaux
- L u k
- Interista
Czy juz w tamtym roku sie o to nie klocilismy?szczypek pisze: Ale Ty jesteś... hardkorem! 8)
Sukces(w tym momencie) wszystkich wloskich klubow, jest w naszym wspolnym interesie.
Wierz mi, nie dlatego wam kibicuje w CL, poniewaz was nagle polubilem 8)
- goly
- Juventino
Z Francuzami nie będzie łatwo, jestem tego pewien. Naprawdę ciężko jest mi sobie wyobrazić drużynę bez Diego i Del Piero. Jest Giovinco, ale osobiście nie mam do niego takiego zaufania jak do wspomnianej wcześniej dwójki. Jak dla mnie jeszcze zbyt mało udowodnił. Dziś pokaże czy rzeczywiście można go stawiać w gronie z najlepszymi. Konstruowanie akcji będzie zależeć w głównej mierze od niego i mam nadzieje, że sprosta temu wyzwaniu.
Nie przegraliśmy żadnego meczu w lidze i mam nadzieję, że w lidze mistrzów będzie podobnie. Zwycięska passa musi trwać!
Forza Juve!
Nie przegraliśmy żadnego meczu w lidze i mam nadzieję, że w lidze mistrzów będzie podobnie. Zwycięska passa musi trwać!
Forza Juve!
"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
- Corcky
- Juventino
Seba powinien dzisiaj się rozkręcać z każdą minutą. Ja nie mam do niego przekonania gdy gra od pierwszego gwizdka. Ciężko mu się gra, kiedygoly pisze:Jest Giovinco, ale osobiście nie mam do niego takiego zaufania jak do wspomnianej wcześniej dwójki. (...) Konstruowanie akcji będzie zależeć w głównej mierze od niego i mam nadzieje, że sprosta temu wyzwaniu.
na boisku jest ciasno, dlatego tak ważne, aby od początku dał z siebie wszystko.
Tym bardziej w dzisiejszym meczu bezcenne będzie jej kontynuowanie. Pesymistyczna wersja każe zakładać, że o drugie miejsce będziemy walczyć właśnie z mistrzami Francji. Gramy dzisiaj dość poważnie osłabieni. Mam jednak nadzieję, że drużyna wzniesie się na wyżyny i wygra.Zwycięska passa musi trwać!
Stawiam 2-1.
Giovinco

Trezeguet

Alessandro Del Piero ole!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie chcę się kłócić, Twoja sprawa - komu kibicujesz. Ja chcę porażki Interu w meczu z Barceloną i nie czuje się z tym źle. Nie mów mi o wspólnym interesie, bo dla mnie coś takiego nie istnieje.Luker pisze:Czy juz w tamtym roku sie o to nie klocilismy?szczypek pisze: Ale Ty jesteś... hardkorem! 8)
Sukces(w tym momencie) wszystkich wloskich klubow, jest w naszym wspolnym interesie.
Wierz mi, nie dlatego wam kibicuje w CL, poniewaz was nagle polubilem 8)
- typkensmulti
- Juventino
Nie wiecie może czy na SPORTINGBET będzie transmisja tego meczu? Z tego co kiedyś gdzieś przeczytałem ta strona zadeklarowała się do transmisji wszystkich meczy Starej Damy. Tutaj powstaje pytanie, czy również chodzi o LM? Jakość jest tam bardzo dobra, zero opóźnień i brak problemów z bufforem.
- Dianabol
- Juventino
No mam nadzieje ze potwierdzimy swoja sile i pokazemy Europie na co nas stac. Nie chce patrzec na spokojna gre bez zeba:) Chce widziec walke chce zeby nasi gryzli murawe no i wygrali. Mam nadzieje ze Giovinco godnie zastapi Diego i wykreuje kilka prostopadlych podan 

- kameleon512
- Juventino
Niestety ale Chamions League nie transmitują. Dla potwierdzenia: https://pl.sportingbet.com/t/InPlay/StreamingFAQ.aspxtypkens pisze:Nie wiecie może czy na SPORTINGBET będzie transmisja tego meczu? Z tego co kiedyś gdzieś przeczytałem ta strona zadeklarowała się do transmisji wszystkich meczy Starej Damy. Tutaj powstaje pytanie, czy również chodzi o LM? Jakość jest tam bardzo dobra, zero opóźnień i brak problemów z bufforem.
- eslk
- Juventino
http://www.tuttosport.com/live/tsincont ... d_p=306368
To jest chyba jednak jeszcze "przewidywany" skład:
Juventus (4-3-1-2): Buffon - Caceres, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso - F. Melo, Marchisio, Tiago - Giovinco - Amauri, Iaquinta.
To jest chyba jednak jeszcze "przewidywany" skład:
Juventus (4-3-1-2): Buffon - Caceres, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso - F. Melo, Marchisio, Tiago - Giovinco - Amauri, Iaquinta.
- Vincitore
- Juventino
Jestem spokojny o dzisiejszy mecz, dlatego że na pewno nie będzie brakowało motywacji. Na Ligę Mistrzów nie trzeba nikogo zbytnio mobilizować, a mobilizacja to nasza największa bolączka, przynajmniej za czasów Ranieriego, wiem że to już jest inny Juventus, ale pozostałości po tamtym jeszcze zostały.
Uważam że dzisiaj będzie łatwiej niż nam się wszystkim wydaje.
Uważam że dzisiaj będzie łatwiej niż nam się wszystkim wydaje.
- Arbuzini
- Juventino
Nie zdziwię się jeśli skład będzie wyglądał właśnie tak. Camoranesi na ławce to dla mnie całkowicie zrozumiała decyzja. Wystawienie go w pierwszym składzie w przypadku kiepskiej gry zespołu ograniczyłoby warianty ofensywne praktycznie tylko do wpuszczenia Trezeguet, ewentualnie DC - wachlarz możliwości po prostu...
- L u k
- Interista
Ok 8)szczypek pisze: Nie chcę się kłócić, Twoja sprawa - komu kibicujesz. Ja chcę porażki Interu w meczu z Barceloną i nie czuje się z tym źle.
Nie kaze ci przeciez kibicowac Interowi.
Ja mam swoje powody, zeby kibicowac tak wam jak i Milanowi, jak i Fiorze.
Kiedy sytuacja wroci do tej, ktora miala miejsce w latach 90'tych, zwlaszcza pod koniec, wtedy moje nastawienie bedzie juz inne. Mozesz mnie zacytowac, kiedy te czasy powroca 8)
- chapi
- Juventino