Serie A (3): Lazio 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
iero10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 21:20

może i mają duszę napastnika, ale jeden jeszcze nie grał, drugiemu akcje ofensywne nie wychodziły. o to mi chodziło.

a żadnych pretensji ja nie mam, dla mnie bramki dla JUVE mógłby zdobywać równie dobrze Buffon, byleby tylko JUVE wygrywało.

piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 21:28

Ivory pisze:
iero10 pisze:nie mówię, że zmieniony atak będzie lepszy, ale jak się tego nie sprawdzi to nie będziemy wiedzieć jakie mamy zaplecze.
No Cirro ma pewne ciśnienie związane z presją mediów, które dopytują się dlaczego nie gra Del Piero. W meczu z Lazio zapewne zobaczymy DP, bo podobnie jak Raul z Realu, ikony grać będą, pomimo że naciskają ich młodsi koledzy.
Nie umniejszając nic Raulowi Alex nawet w słabej formie może przesądzić o wyniku spotkania,a Jego instynkt snajperski też nie jest powodem do wstydu nie wspominając już o rzutach wolnych i asystach.Osobiście w czubie chciałbym widzieć duet Alex-Amauri.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 21:37

Chciałbym aby Ciro w pierwszym wystawił na prawej obronie Martina, ale wątpię, by zdecydował się na taki ruch i chyba wybierze Zdenka :/ Myślę, że Ferrara czeka do meczu z Livorno i wtedy da szanse Martinowi od pierwszej minuty.

Mój typ składu:

--------Amauri----Del Piero-------
-------------------------------------
--------------DIEGO :) ------------
-------Tiago---Melo---Camor-----
Grosso-Chiellini-Canna-Grygera :/
----------Buffon

Myślę, że w pierwszym wystąpi także Alex, ponieważ nie wystąpił z Romą, a było widać, że był wyraźnie niezadowolony i Ciro już nie odważy się posadzić go ponownie na ławce.

Obrazek
ferii

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 22:29

Pachnie mi w tym meczu remisem ;P Jedna duet Cruz-Zarate da siwe znaki obrońcom Juve tym bardziej że mecz odbywa się w Rzymie gdzie Lazio na pewno liczy na punkty ;)

myślę że 1-1 byłbym sprawiedliwym wynikiem ale boisko pokaże.. :-D

BlackShadow7412

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 22:36

Zgadzam sie z Wami ze Ciro wypusci Alexa... POtrafi on przesadzic o wyniku ale potrafi tez zepsuc duzo pilek.... niestety z calym szacunkiem juz nie te lata.... Co do prawejj obrony widzialby Cecaresa ale rowniez watpie chociaz Ferrara to odwazny trener ( nie jak Ranieri) i jest jakas nadzieja. Stawiam 2-1 dla Juve w tym spotkaniu. Oby seria zwyciestw Juve pod wodza Ciro Ferrary trwala jak najdluzej. FORZA JUVE!!

Yoda666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 22:41

ferii pisze:Pachnie mi w tym meczu remisem ;P Jedna duet Cruz-Zarate da siwe znaki obrońcom Juve tym bardziej że mecz odbywa się w Rzymie gdzie Lazio na pewno liczy na punkty ;)

Jak możesz pisać o tym, że byłby to sprawiedliwy wynik skoro mecz się jeszcze nie odbył O_o (no offence)

Co do meczu, liczę na 3 pkt i dobrą postawę naszych zawodników. Miejmy nadzieję, że przerwa na reprezentację nie przyniesie żadnych kontuzji... Mój typ, 2:0 dla Juve (bramki Amauri i Alex). Ciekawy jestem jak wypadnie debiut Grosso (chyba po to go sprowadzono aby grał w podstawowej 11 ;)).

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 22:57

ferii pisze:Pachnie mi w tym meczu remisem ;P Jedna duet Cruz-Zarate da siwe znaki obrońcom Juve tym bardziej że mecz odbywa się w Rzymie gdzie Lazio na pewno liczy na punkty ;)
Co prawda ostatnio Lazio wygrało, ale w jakim stylu.

PS Sędzia. Wynik mógł być inny.
Ostatnio zmieniony 04 września 2009, 23:07 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.

Prokson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 23:07

Na bokach obrony zagrają zapewne Grosso i Zebina (cos tam już trenuje) wiec troche mniej juz sie boję tego meczu. skromne 1-0 mnie zadowoli. Lazio to bardzo niewygodna drużyna

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 września 2009, 23:28

Yoda666 pisze:

Jak możesz pisać o tym, że byłby to sprawiedliwy wynik skoro mecz się jeszcze nie odbył O_o (no offence)
Mnie też to rozśmieszyło i to ewidentne offence :smile: Koledze pewnie tak będzie pachniało remisami Juve przez następne 35 kolejek :lol:
A żeby nie było OT- WYGRAMY 8) Też liczę na występ na flankach Grosso i Zebiny a nie Garbaczowa i Wielbłąda :roll:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
ferii

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2009, 10:02

ale się czepiacie Panowie ;) źle to może ująłem(ale taki wynik wg mnie jest najbardziej prawdopodobny) ale nie powiecie mi ze Juve w tym meczu jest zdecydowanym i pewnym typem :-D

zresztą napisałem boisko pokaże ale Wy oczywiście szukacie tylko czegoś aby się doczepić chociaż ja przeciw Wam ani Juve nic nie mam, nie rozumiem waszego podejścia...

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 września 2009, 10:24

ferii pisze: ale nie powiecie mi ze Juve w tym meczu jest zdecydowanym i pewnym typem :-D
Tak ja tak myślę ,że Juventus jest jedynym i pewnym typem do zwycięstwa!!
Jest mnóstwo powodów by tak myśleć :)

Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2009, 10:32

mariantsw1 pisze:
Myślę, że w pierwszym wystąpi także Alex, ponieważ nie wystąpił z Romą, a było widać, że był wyraźnie niezadowolony i Ciro już nie odważy się posadzić go ponownie na ławce.
ojej.Del Piero był niezadowolony ,strach sie bac :angry:
Grać ma ten kto jest w najwyższej formie i Ciro powinien miec głeboko w powazaniu czy "nietykalny"(ROTFL) jest zadowolony czy nie.Osobiście chciałbym zeby DP zagrał,ciekawy jestem jak bedzie wygladała jego współpraca z Diego.

Licze w tym sezonie na Aleks i mam nadzieje ze nie bedzie grał za nazwisko tylko dlatego ze faktycznie bedzie zasługiwał na gre.

ferii

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2009, 10:51

Vesper pisze:
ferii pisze: ale nie powiecie mi ze Juve w tym meczu jest zdecydowanym i pewnym typem :-D
Tak ja tak myślę ,że Juventus jest jedynym i pewnym typem do zwycięstwa!!
Jest mnóstwo powodów by tak myśleć :)

I masz prawo tak myśleć jako kibic i gratuluje ale obiektywnie rzecz biorąc to wcale Juve takim strasznie pewniakiem nie jest ;)

BlackShadow7412

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 września 2009, 12:14

Niby skad masz takie wiadomosci i spotrzezenia? Juve wygralo przekonujaco oba spotkania narazie, widac ze jest coraz lepiej a Lazio tak ledwo ledwo wiec troche Cie nie rozumiem...

ferii

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2009, 13:04

Żeby było jasne to oczywiście że Juve jest faworytem, ale tutaj wcale remis nie będzie niespodzianką i są ku nie ma duże przesłanki ;) Lazio jakby nie patrzeć to dobry zespół,w dodatku wygrali na razie wszystkie mecze dlatego sadze że łatwo skóry na swoim podwórku nie oddadzą i zdobędą najmniej 1 pkt ;) czy Wy uważacie że Lazio nie ma najmniejszych szans w tym meczu....??

ja obstawiam 1-1 zobaczymy jak będzie,oczywiście mogę się mylić - boisko pokaże ;)

Zablokowany