Serie A (3): Lazio 0-2 JUVENTUS
- iero10
- Juventino
może i mają duszę napastnika, ale jeden jeszcze nie grał, drugiemu akcje ofensywne nie wychodziły. o to mi chodziło.
a żadnych pretensji ja nie mam, dla mnie bramki dla JUVE mógłby zdobywać równie dobrze Buffon, byleby tylko JUVE wygrywało.
a żadnych pretensji ja nie mam, dla mnie bramki dla JUVE mógłby zdobywać równie dobrze Buffon, byleby tylko JUVE wygrywało.
- piotrinho1234...
- Juventino
Nie umniejszając nic Raulowi Alex nawet w słabej formie może przesądzić o wyniku spotkania,a Jego instynkt snajperski też nie jest powodem do wstydu nie wspominając już o rzutach wolnych i asystach.Osobiście w czubie chciałbym widzieć duet Alex-Amauri.Ivory pisze:No Cirro ma pewne ciśnienie związane z presją mediów, które dopytują się dlaczego nie gra Del Piero. W meczu z Lazio zapewne zobaczymy DP, bo podobnie jak Raul z Realu, ikony grać będą, pomimo że naciskają ich młodsi koledzy.iero10 pisze:nie mówię, że zmieniony atak będzie lepszy, ale jak się tego nie sprawdzi to nie będziemy wiedzieć jakie mamy zaplecze.
- Marian.
- Juventino
Chciałbym aby Ciro w pierwszym wystawił na prawej obronie Martina, ale wątpię, by zdecydował się na taki ruch i chyba wybierze Zdenka
Myślę, że Ferrara czeka do meczu z Livorno i wtedy da szanse Martinowi od pierwszej minuty.
Mój typ składu:
--------Amauri----Del Piero-------
-------------------------------------
--------------DIEGO
------------
-------Tiago---Melo---Camor-----
Grosso-Chiellini-Canna-Grygera
----------Buffon
Myślę, że w pierwszym wystąpi także Alex, ponieważ nie wystąpił z Romą, a było widać, że był wyraźnie niezadowolony i Ciro już nie odważy się posadzić go ponownie na ławce.

Mój typ składu:
--------Amauri----Del Piero-------
--------------DIEGO

-------Tiago---Melo---Camor-----
Grosso-Chiellini-Canna-Grygera

----------Buffon
Myślę, że w pierwszym wystąpi także Alex, ponieważ nie wystąpił z Romą, a było widać, że był wyraźnie niezadowolony i Ciro już nie odważy się posadzić go ponownie na ławce.

- ferii
- Interista
Pachnie mi w tym meczu remisem ;P Jedna duet Cruz-Zarate da siwe znaki obrońcom Juve tym bardziej że mecz odbywa się w Rzymie gdzie Lazio na pewno liczy na punkty 
myślę że 1-1 byłbym sprawiedliwym wynikiem ale boisko pokaże.. :-D

- BlackShadow7412
- Juventino
Zgadzam sie z Wami ze Ciro wypusci Alexa... POtrafi on przesadzic o wyniku ale potrafi tez zepsuc duzo pilek.... niestety z calym szacunkiem juz nie te lata.... Co do prawejj obrony widzialby Cecaresa ale rowniez watpie chociaz Ferrara to odwazny trener ( nie jak Ranieri) i jest jakas nadzieja. Stawiam 2-1 dla Juve w tym spotkaniu. Oby seria zwyciestw Juve pod wodza Ciro Ferrary trwala jak najdluzej. FORZA JUVE!!
- Yoda666
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak możesz pisać o tym, że byłby to sprawiedliwy wynik skoro mecz się jeszcze nie odbył O_o (no offence)ferii pisze:Pachnie mi w tym meczu remisem ;P Jedna duet Cruz-Zarate da siwe znaki obrońcom Juve tym bardziej że mecz odbywa się w Rzymie gdzie Lazio na pewno liczy na punkty
Co do meczu, liczę na 3 pkt i dobrą postawę naszych zawodników. Miejmy nadzieję, że przerwa na reprezentację nie przyniesie żadnych kontuzji... Mój typ, 2:0 dla Juve (bramki Amauri i Alex). Ciekawy jestem jak wypadnie debiut Grosso (chyba po to go sprowadzono aby grał w podstawowej 11

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Co prawda ostatnio Lazio wygrało, ale w jakim stylu.ferii pisze:Pachnie mi w tym meczu remisem ;P Jedna duet Cruz-Zarate da siwe znaki obrońcom Juve tym bardziej że mecz odbywa się w Rzymie gdzie Lazio na pewno liczy na punkty
PS Sędzia. Wynik mógł być inny.
Ostatnio zmieniony 04 września 2009, 23:07 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
Mnie też to rozśmieszyło i to ewidentne offenceYoda666 pisze:Jak możesz pisać o tym, że byłby to sprawiedliwy wynik skoro mecz się jeszcze nie odbył O_o (no offence)ferii pisze:Pachnie mi w tym meczu remisem ;P Jedna duet Cruz-Zarate da siwe znaki obrońcom Juve tym bardziej że mecz odbywa się w Rzymie gdzie Lazio na pewno liczy na punkty
A żeby nie było OT- WYGRAMY 8) Też liczę na występ na flankach Grosso i Zebiny a nie Garbaczowa i Wielbłąda :roll:
- ferii
- Interista
ale się czepiacie Panowie
źle to może ująłem(ale taki wynik wg mnie jest najbardziej prawdopodobny) ale nie powiecie mi ze Juve w tym meczu jest zdecydowanym i pewnym typem :-D
zresztą napisałem boisko pokaże ale Wy oczywiście szukacie tylko czegoś aby się doczepić chociaż ja przeciw Wam ani Juve nic nie mam, nie rozumiem waszego podejścia...

zresztą napisałem boisko pokaże ale Wy oczywiście szukacie tylko czegoś aby się doczepić chociaż ja przeciw Wam ani Juve nic nie mam, nie rozumiem waszego podejścia...
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak ja tak myślę ,że Juventus jest jedynym i pewnym typem do zwycięstwa!!ferii pisze: ale nie powiecie mi ze Juve w tym meczu jest zdecydowanym i pewnym typem :-D
Jest mnóstwo powodów by tak myśleć

- Jack
- Juventino
ojej.Del Piero był niezadowolony ,strach sie bacmariantsw1 pisze:

Grać ma ten kto jest w najwyższej formie i Ciro powinien miec głeboko w powazaniu czy "nietykalny"(ROTFL) jest zadowolony czy nie.Osobiście chciałbym zeby DP zagrał,ciekawy jestem jak bedzie wygladała jego współpraca z Diego.
Licze w tym sezonie na Aleks i mam nadzieje ze nie bedzie grał za nazwisko tylko dlatego ze faktycznie bedzie zasługiwał na gre.
- ferii
- Interista
Vesper pisze:Tak ja tak myślę ,że Juventus jest jedynym i pewnym typem do zwycięstwa!!ferii pisze: ale nie powiecie mi ze Juve w tym meczu jest zdecydowanym i pewnym typem :-D
Jest mnóstwo powodów by tak myśleć
I masz prawo tak myśleć jako kibic i gratuluje ale obiektywnie rzecz biorąc to wcale Juve takim strasznie pewniakiem nie jest

- BlackShadow7412
- Juventino
Niby skad masz takie wiadomosci i spotrzezenia? Juve wygralo przekonujaco oba spotkania narazie, widac ze jest coraz lepiej a Lazio tak ledwo ledwo wiec troche Cie nie rozumiem...
- ferii
- Interista
Żeby było jasne to oczywiście że Juve jest faworytem, ale tutaj wcale remis nie będzie niespodzianką i są ku nie ma duże przesłanki
Lazio jakby nie patrzeć to dobry zespół,w dodatku wygrali na razie wszystkie mecze dlatego sadze że łatwo skóry na swoim podwórku nie oddadzą i zdobędą najmniej 1 pkt
czy Wy uważacie że Lazio nie ma najmniejszych szans w tym meczu....??
ja obstawiam 1-1 zobaczymy jak będzie,oczywiście mogę się mylić - boisko pokaże

ja obstawiam 1-1 zobaczymy jak będzie,oczywiście mogę się mylić - boisko pokaże