Serie A (1): JUVENTUS 1-0 Chievo
- Monte Cristo
- Juventino
Nie rozumiem dlaczgo Ciro wystawia Hasana na lewej obronie. Przeciez mamy tam De Ceglie i Molinaro. Wiec po co wystawiac Brazzo na tej pozycji, nasza zapchaj dziure ktora moze grac na praktycznie kazdej pozycji.
Juz bym wolal zeby gral na prawej obronie, zamiast tego Zdenka.
EDIT:
EDIT:
Matijas, przeczytaj cala moja wypowiedz. Chodzilo mi o to ze mamy juz dwoch lewych obroncow, wiec po co wystawiac tam bardzo uniwersalnego pilkarza i ryzykowac jego kontuzje/kartke?Sam sobie odpowiedziałeś Laughing Nie jesteśmy Ciro, może po prostu Hasan jest w lepszej formie. Moim zdaniem w sparingach prezentował się nieźle (na pewno nie gorzej niż Molinaro i DC).
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2009, 20:43 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Sam sobie odpowiedziałeś :lol: Nie jesteśmy Ciro, może po prostu Hasan jest w lepszej formie. Moim zdaniem w sparingach prezentował się nieźle (na pewno nie gorzej niż Molinaro i DC).Andersson pisze:Nie rozumiem dlaczgo Ciro wystawia Hasana na lewej obronie. Przeciez mamy tam De Ceglie i Molinaro. Wiec po co wystawiac Brazzo na tej pozycji, nasza zapchaj dziure ktora moze grac na praktycznie kazdej pozycji.
- mateo369
- Juventino
dla tych którzy będą zmuszeni oglądać mecz przez neta (czyli pewno jakieś 90% userów) polecam bet365. świetna jakość jak na internet, nie ma żadnych durnych limitów jak na justinie, NIE trzeba mieć żadnych środków na koncie aby obejrzeć mecz, jedyny minus to taki że (chyba) nie można dać pełnego ekranu (ale czy z tego ktoś w ogóle korzysta?). naprawdę polecam poświęcić kilka chwil na rejestracje. PS.1. transmisje zaczynają się praktycznie dokładnie z rozpoczęciem meczu więc nie ma co się denerwować, jeśli link na 5 min przed meczem jest nieaktywny PS.2. proszę tego nie traktować jako jakiejś autoreklamy bo ja z tą stroną jedyne co mam wspólnego to konto z zerowym dorobkiem
co do meczu - mimo braku Del Piero, Sissoko, Melo Camora i z takimi wirtuozami jak Grygera, Molinaro czy Poulsen stawiam na gładkie 3:0
EDIT
dzisiaj akurat jakość średnia, interu była lepsza ale nie ma co narzekać
co do meczu - mimo braku Del Piero, Sissoko, Melo Camora i z takimi wirtuozami jak Grygera, Molinaro czy Poulsen stawiam na gładkie 3:0
EDIT
dzisiaj akurat jakość średnia, interu była lepsza ale nie ma co narzekać
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Marcinek_KSM
- Juventino
Podajcie jakąś pewną stronę na której można obejrzeć meczyk bo te wszystkie sopcasty i inne są do kitu 

- Marcinek_KSM
- Juventino
preclix pisze:Podajcie skład
Gianluigi Buffon
Zdenek Grygera
Fabio Cannavaro
Giorgio Chiellini
Hasan Salihamidžić
Tiago Cardoso Mendes
Claudio Marchisio
Christian Poulsen
Ribas da Cunha Diego
Vincenzo Iaquinta
Carvalho Amauri
- Vincitore
- Juventino
Prowadzimy 1:0, ale momentami jest naprawdę nerwowo w obronie. Jak dla mnie najlepszy w pierwszej połowie Amauri. Masa indywidualnych akcji, które kończą się zagrożeniem pod bramką Chievo. Tiago tez bardzo dobrze. Diego asysta i parę fajnych zagrań, ale to nie jest to czego oczekuje/my od naszego Ribasa.
- Łukasz
- Juventino
Wreszcie naszą grę można oglądać. Diego naprawdę robi różnicę., wszędzie go pełno. Tylko jeszcze o jedną Grygerę za dużo mamy w składzie.
Poza tym - wzorcowo. Prowadzi grę, podaje, strzela.
A czego Ty oczekujesz? To jego pierwsze 45 min. w Serie A, a za złe możnba mu tylko mieć jedną stratę, po której poszła kontra i jedno niedostrzeżenie dobrze ustawionego Grygery, aczkolwiek ...może to i dobrze.Vincitore pisze:Diego asysta i parę fajnych zagrań, ale to nie jest to czego oczekuje/my od naszego Ribasa.
Poza tym - wzorcowo. Prowadzi grę, podaje, strzela.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2009, 21:42 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Corcky
- Juventino
Gramy znakomicie. Zdominowaliśmy rywala na całej linii. Stanowimy kolektyw. Niezłe zawody rozgrywa Diego, widać spory potencjał, ale to jeszcze nie ta forma. Trudno się dziwić skoro ciągle dolegały mu kontuzje.
Najlepsi na boisku: Amauri, Tiago, Cannavaro i... Poulsen. Duńczyk miał bodaj jedną głupią stratę, ale fajnie czyści, dużo biega i dobrze się ustawia.
Jeśli Tiago dalej będzie grał na takim poziomie, to może być problem z miejscem w składzie dla Camoranesiego.
Najlepsi na boisku: Amauri, Tiago, Cannavaro i... Poulsen. Duńczyk miał bodaj jedną głupią stratę, ale fajnie czyści, dużo biega i dobrze się ustawia.
Jeśli Tiago dalej będzie grał na takim poziomie, to może być problem z miejscem w składzie dla Camoranesiego.

Alessandro Del Piero ole!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Fajna gra! Amauri i Diego cynia technicznymi zagrywkami
Bardzo podoba mi się, że kibice na stadionie to nie "zakompleksione dzieciaki" i potrafia nagrodzic brawami Cannavaro za swietny odbior pilki (ten przy lini bocznej)...

Bardzo podoba mi się, że kibice na stadionie to nie "zakompleksione dzieciaki" i potrafia nagrodzic brawami Cannavaro za swietny odbior pilki (ten przy lini bocznej)...
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tiago, Tiago, Tiago!!! To co ten zawodnik gral w pierwszej polowie to trudno opisac slowami. Na chwile obecna nasz najlepszy srodkowy pomocik. Ladny gol VI, niezla, przyjemna dla oka postawa Diego. Nieco niepewna srodkowa obrona.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Brutalo
- Juventino
Do połowy Juventus spełnia oczekiwania. Wszyscy (oczywiście poza Grygerą trzymają poziom) Świetnie Diego, Amauri czaruje, Iaqu jak na siebie skutecznie. Nawet Tiago i Poulsen się stara. Profesorzy Giorgio i Canna. Ale co do tego drugiego... Po każdej interwencji Fabio słychać... gromkie brawa, trąbki itd
To mnie dziwi...

- Ivory
- Juventino
Po pierwszej połowie:
Napastnicy robią swoje - Vincenzo strzela, Amauri przechodzi rywali a'la joga bonito.
Diego - asysta z wolnego, prowadzi grę.
Jestem miło zaskoczony grą Poulsena.
Co złego: dośrodkowania Zdenka są żałosne....
Napastnicy robią swoje - Vincenzo strzela, Amauri przechodzi rywali a'la joga bonito.
Diego - asysta z wolnego, prowadzi grę.
Jestem miło zaskoczony grą Poulsena.
Co złego: dośrodkowania Zdenka są żałosne....
- Gajowy Marucha
- Juventino
Nie wierzę! Nedved jednak nie odszedł! Zaraz, zaraz - przecież to Poulsen :shock: Narazie chyba jego najlepszy mecz odkąd gra w Turynie
Ładnie Tiago, Amauri, Diego w sumie tak sobie, Marchisio wogóle gra?

- juvtu7/14
- Juventino
No rzeczywiscie Tiago jak narazie gra kapitalnie i mam nadzieje ze tak bedzie gral do konca meczu 
Diego bardzo dobry wystep
duzo biega, pokazuje sie do gry, drybluje i potrafi niekonwencjonalnie podac 
Amauri tez bardzo dobrze, widac ze jest glodny gry
Az milo sie patrzy na taki Juventus
Mam nadzieje ze jeszcze strzelimy ze 2 bramki i spokojnie wygramy

Diego bardzo dobry wystep

Amauri tez bardzo dobrze, widac ze jest glodny gry

Az milo sie patrzy na taki Juventus

Mam nadzieje ze jeszcze strzelimy ze 2 bramki i spokojnie wygramy

" Juve storia di un grande amore "