Peace Cup (3): JUVENTUS 2-1 Real Madryt

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
RQ77

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 18:12

witam wszystkich juventini jako kibic interu mam nadzieję iż pojedziecie madrycką mierdę niczym Barca w zeszłym sezonie. Nie ukrywam iż liczę na błysk geniuszu Amauriego :dance: i waszego nowego nabytku Diego ribasa da cunhę dobra to tyle ode mnie powodzenia
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2009, 20:48 przez RQ77, łącznie zmieniany 1 raz.

eslk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 18:26

RQ77 pisze:witam wszystkich juventini jako kibic interu mam nadzieję iż pojedziecie madrycką mierdę niczym Barca w zeszłym sezonie. Nie ukrywam iż liczę na błysk geniuszu Amauriego :dance: i waszego nowego nabytku Diego ribasa da cunhę dobra to tylko ode mnie powodzenia
Dziekujemy za zyczenia, milo slyszec, ze kibice naszego najwiekszego rywala, tez potrafia odnosic sie z szacunkiem do Juventusu.

A co do meczu, to mnie bardzo zastanawia jakim skladem zagramy. Czy bedzie to 2 garnitur, czy wiekszosc graczy z "teoretycznie" pierwszej jedenastki. Np. Chiellini gral chyba we wszystkich sparingach, a na pewno zagrał oba mecze w Peace Cup - ma prawo byc zmeczony, zwlaszcza po tych ciezkich treningach u Ciro.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 19:13

Real Madryt ogłosił kadrę na Juventus.

Kadra na Juventus
Bramkarze: Dudek, Adán
Obrońcy: Salgado, Pepe, Marcelo, Agus, Metzelder, Torres
Pomocnicy: Gago, Lass, Sneijder, Robben, Guti, Cristiano Ronaldo, Drenthe, Granero
Napastnicy: Raúl, Higuaín, Benzema, Negredo

źródło: realmadrid.pl

Tak więc nie musimy się obawiać, że wystąpi Casillas, Kaka, Ramos czy Albiol.

Obrazek
Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 19:27

A jednak Benzema w skladzie.
Juz nie moge doczekac sie meczu, emocje prawie jak w LM
Ciekawe jakim ustawieniem zagramy.

“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 20:28

Jak wygramy będzie miło, ale to turniej towarzyski. Drużyny są w fazie przygotowań itd. Te 2mln Euro piechotą nie chodzą, ale niezależnie od wynika cieszy że będziemy mieli okazję zagrac z taką dryżuną jak Real.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 20:56

Mecz niby tylko towarzyski, ale z serii tych, w których nogi się nie odstawia. Pierwszy poważny sprawdzian zarówno dla Ferrary, jak i Pellegriniego. Dziwi mnie pewnośc kibiców Realu. Nie będe pisał o przeszłości, bo to głupota. Ale teraźniejszośc pokazuje, że nie ejsteśmy na straconej pozycji, wręcz przeciwnie- w Pucharze Pokoju mamy lepsze wyniki.

Żal mi Fabio, będzie musiał biedak grac przeciwko swojemu ukochanemu klubowi :(

PS. Podobno kibice Realu szykuja mu owacje na stojąco, tak wyczytałem na rm.pl :C

edit. fakt- na forum może to wyglądac inaczej, ale w tematach dużo osób pisze o rozjechaniu Juve. Ale zgadzam się- u nas jest podobnie.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2009, 21:14 przez stahoo, łącznie zmieniany 2 razy.

matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 21:06

Dziwi mnie pewnośc kibiców Realu.
No nie, nie mogę się zgodzić. na realmadrid.pl, na forum widać, że nastroje są stonowane, podchodzą do Juve z szacunkiem. Zdecydowanie większą pewność wykazują nasi tifosi.

Spykee

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 22:12

Stahoo tak z ciekawości zajrzałem na RM.pl i powiem Ci, że większośc ludzi pisze o porażce Realu. Pozwolę sobie przywołać kilka postów z tamtego, że forum.

1. dostaniemy w d... od juve. Tak jak mówi Raul na ten mecz jest za wcześnie, bez albiola,ikera,kaki i świeżościu u zadowników wszystko wskazuje na to że po prostu z juve przegramy
2.Tez tak mysle...a jeszcze debiutancka bramka Diego w Juventusie...stadiony świata.
3.Alex walnie nam dwójkę i do domu.
4.Tylko czekać jak ta kosa Chiellini, skróci sezon któremuś z naszych ( xDDD)
5.Ciężko widzę ten mecz. Nasza drużyna ma kompleks Juve, więc jak się ostro nie wezmą w tym meczu, to będzie kiszka.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 22:26

Dobra, już dobra :D Popatrzyłem na 3 z brzegu komenty :D

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 22:29

Dobra, dobra, powiedz lepiej komu będziesz kibicował Stasiu? Niemały dylemat przed Tobą :smile:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Spykee

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 22:32

Jak dla mnie najlepsze to 2 ( ostatnie dwa słowa xD ), 3 i 4 :D. A tak żeby nie było o OT wie ktoś może jaki będzie squad Juve ?? Skoro Real już ogłosił może i my też. :D

EDIT : To Stahoo też kibicem Realu ?? :o

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 22:51

Spykee pisze:Jak dla mnie najlepsze to 2 ( ostatnie dwa słowa xD ), 3 i 4 :D. A tak żeby nie było o OT wie ktoś może jaki będzie squad Juve ?? Skoro Real już ogłosił może i my też. :D

EDIT : To Stahoo też kibicem Realu ?? :o
Nie też, a przede wszystkim! :prochno:

A Real ma brzydkie koszulki domowe...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2009, 23:11

Lypsky pisze:Dobra, dobra, powiedz lepiej komu będziesz kibicował Stasiu? Niemały dylemat przed Tobą :smile:
Entliczek, pentliczek... ;)

Skład chyba będzie bardzo podobny do tego z poprzedniego meczu? Tak mi się wydaje.

edit.
ktos na rm.pl pisze:2009.07.31, godz. 08:00, miki real madryt
musimy wygrać muj wujek ciągle krzyczy stara dama pokona krulewskich
Kto jest tym wujkiem? :prochno:

dawid51021

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2009, 10:42

1 post:

buffon
zebina-canna-chiellini-hasan
marchisio/camor-melo-tiago
diego
amauri-iaquinta/del piero
sądzę że taki skład wybiegnie na pojedynek z realem
w drugiej poławie chętnie zobaczyłbym giovinco

2 post:
mecz się odbędzie o 22:30
no a real chyba przegra

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 31 lipca 2009, 11:05

Nareszcie jakiś porządny mecz, choć z Sevillą też można było nazwać "małym klasykiem".
Jak wiemy Real jest uczulony na nasze Juve 8) Ostatnimi latami miło było patrzeć jak odprawiamy hiszpanów z kwitkiem :lol:
Zapowiada się ciekawy mecz, choć pewnie momentami będą nas cisnąć,ale dla nas nawet lepiej :D Real nie umie grac z włoskimi drużynami, męczą się zawsze i z miernym skutkiem.
Co do meczu to gdzieś czytałem, że Zebina i Marchisio nie zagrają ( jakieś zawieszenie za kartki? czy coś takiego ) Tak więc z prawej zobaczymy zapewne Zdenka :whistle: bądź Hasana(lepsze rozwiązanie).
Liczę ogólnie na dobre widowisko i mam nadzieję, że Diego dziś pokaże na co go stać i uciszy transfer Ronaldo.

Forza Juve !

Zablokowany