Peace Cup (3): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- RQ77
- Juventino
witam wszystkich juventini jako kibic interu mam nadzieję iż pojedziecie madrycką mierdę niczym Barca w zeszłym sezonie. Nie ukrywam iż liczę na błysk geniuszu Amauriego
i waszego nowego nabytku Diego ribasa da cunhę dobra to tyle ode mnie powodzenia

Ostatnio zmieniony 30 lipca 2009, 20:48 przez RQ77, łącznie zmieniany 1 raz.
- eslk
- Juventino
Dziekujemy za zyczenia, milo slyszec, ze kibice naszego najwiekszego rywala, tez potrafia odnosic sie z szacunkiem do Juventusu.RQ77 pisze:witam wszystkich juventini jako kibic interu mam nadzieję iż pojedziecie madrycką mierdę niczym Barca w zeszłym sezonie. Nie ukrywam iż liczę na błysk geniuszu Amauriegoi waszego nowego nabytku Diego ribasa da cunhę dobra to tylko ode mnie powodzenia
A co do meczu, to mnie bardzo zastanawia jakim skladem zagramy. Czy bedzie to 2 garnitur, czy wiekszosc graczy z "teoretycznie" pierwszej jedenastki. Np. Chiellini gral chyba we wszystkich sparingach, a na pewno zagrał oba mecze w Peace Cup - ma prawo byc zmeczony, zwlaszcza po tych ciezkich treningach u Ciro.
- Marian.
- Juventino
Real Madryt ogłosił kadrę na Juventus.
Kadra na Juventus
Bramkarze: Dudek, Adán
Obrońcy: Salgado, Pepe, Marcelo, Agus, Metzelder, Torres
Pomocnicy: Gago, Lass, Sneijder, Robben, Guti, Cristiano Ronaldo, Drenthe, Granero
Napastnicy: Raúl, Higuaín, Benzema, Negredo
źródło: realmadrid.pl
Tak więc nie musimy się obawiać, że wystąpi Casillas, Kaka, Ramos czy Albiol.
Kadra na Juventus
Bramkarze: Dudek, Adán
Obrońcy: Salgado, Pepe, Marcelo, Agus, Metzelder, Torres
Pomocnicy: Gago, Lass, Sneijder, Robben, Guti, Cristiano Ronaldo, Drenthe, Granero
Napastnicy: Raúl, Higuaín, Benzema, Negredo
źródło: realmadrid.pl
Tak więc nie musimy się obawiać, że wystąpi Casillas, Kaka, Ramos czy Albiol.

- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
A jednak Benzema w skladzie.
Juz nie moge doczekac sie meczu, emocje prawie jak w LM
Ciekawe jakim ustawieniem zagramy.
Juz nie moge doczekac sie meczu, emocje prawie jak w LM
Ciekawe jakim ustawieniem zagramy.
“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- Loremaster
- Juventino
Jak wygramy będzie miło, ale to turniej towarzyski. Drużyny są w fazie przygotowań itd. Te 2mln Euro piechotą nie chodzą, ale niezależnie od wynika cieszy że będziemy mieli okazję zagrac z taką dryżuną jak Real.
- stahoo
- Juventino
Mecz niby tylko towarzyski, ale z serii tych, w których nogi się nie odstawia. Pierwszy poważny sprawdzian zarówno dla Ferrary, jak i Pellegriniego. Dziwi mnie pewnośc kibiców Realu. Nie będe pisał o przeszłości, bo to głupota. Ale teraźniejszośc pokazuje, że nie ejsteśmy na straconej pozycji, wręcz przeciwnie- w Pucharze Pokoju mamy lepsze wyniki.
Żal mi Fabio, będzie musiał biedak grac przeciwko swojemu ukochanemu klubowi
PS. Podobno kibice Realu szykuja mu owacje na stojąco, tak wyczytałem na rm.pl :C
edit. fakt- na forum może to wyglądac inaczej, ale w tematach dużo osób pisze o rozjechaniu Juve. Ale zgadzam się- u nas jest podobnie.
Żal mi Fabio, będzie musiał biedak grac przeciwko swojemu ukochanemu klubowi

PS. Podobno kibice Realu szykuja mu owacje na stojąco, tak wyczytałem na rm.pl :C
edit. fakt- na forum może to wyglądac inaczej, ale w tematach dużo osób pisze o rozjechaniu Juve. Ale zgadzam się- u nas jest podobnie.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2009, 21:14 przez stahoo, łącznie zmieniany 2 razy.
- matekkuba
- Juventino
No nie, nie mogę się zgodzić. na realmadrid.pl, na forum widać, że nastroje są stonowane, podchodzą do Juve z szacunkiem. Zdecydowanie większą pewność wykazują nasi tifosi.Dziwi mnie pewnośc kibiców Realu.
- Spykee
- Juventino
Stahoo tak z ciekawości zajrzałem na RM.pl i powiem Ci, że większośc ludzi pisze o porażce Realu. Pozwolę sobie przywołać kilka postów z tamtego, że forum.
1. dostaniemy w d... od juve. Tak jak mówi Raul na ten mecz jest za wcześnie, bez albiola,ikera,kaki i świeżościu u zadowników wszystko wskazuje na to że po prostu z juve przegramy
2.Tez tak mysle...a jeszcze debiutancka bramka Diego w Juventusie...stadiony świata.
3.Alex walnie nam dwójkę i do domu.
4.Tylko czekać jak ta kosa Chiellini, skróci sezon któremuś z naszych ( xDDD)
5.Ciężko widzę ten mecz. Nasza drużyna ma kompleks Juve, więc jak się ostro nie wezmą w tym meczu, to będzie kiszka.
1. dostaniemy w d... od juve. Tak jak mówi Raul na ten mecz jest za wcześnie, bez albiola,ikera,kaki i świeżościu u zadowników wszystko wskazuje na to że po prostu z juve przegramy
2.Tez tak mysle...a jeszcze debiutancka bramka Diego w Juventusie...stadiony świata.
3.Alex walnie nam dwójkę i do domu.
4.Tylko czekać jak ta kosa Chiellini, skróci sezon któremuś z naszych ( xDDD)
5.Ciężko widzę ten mecz. Nasza drużyna ma kompleks Juve, więc jak się ostro nie wezmą w tym meczu, to będzie kiszka.
- wojczech7
- Juventino
Nie też, a przede wszystkim!Spykee pisze:Jak dla mnie najlepsze to 2 ( ostatnie dwa słowa xD ), 3 i 4. A tak żeby nie było o OT wie ktoś może jaki będzie squad Juve ?? Skoro Real już ogłosił może i my też.
EDIT : To Stahoo też kibicem Realu ?? :o

A Real ma brzydkie koszulki domowe...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- stahoo
- Juventino
Entliczek, pentliczek...Lypsky pisze:Dobra, dobra, powiedz lepiej komu będziesz kibicował Stasiu? Niemały dylemat przed Tobą

Skład chyba będzie bardzo podobny do tego z poprzedniego meczu? Tak mi się wydaje.
edit.
Kto jest tym wujkiem?ktos na rm.pl pisze:2009.07.31, godz. 08:00, miki real madryt
musimy wygrać muj wujek ciągle krzyczy stara dama pokona krulewskich

- dawid51021
- Juventino
1 post:
buffon
zebina-canna-chiellini-hasan
marchisio/camor-melo-tiago
diego
amauri-iaquinta/del piero
sądzę że taki skład wybiegnie na pojedynek z realem
w drugiej poławie chętnie zobaczyłbym giovinco
2 post:
mecz się odbędzie o 22:30
no a real chyba przegra
buffon
zebina-canna-chiellini-hasan
marchisio/camor-melo-tiago
diego
amauri-iaquinta/del piero
sądzę że taki skład wybiegnie na pojedynek z realem
w drugiej poławie chętnie zobaczyłbym giovinco
2 post:
mecz się odbędzie o 22:30
no a real chyba przegra
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nareszcie jakiś porządny mecz, choć z Sevillą też można było nazwać "małym klasykiem".
Jak wiemy Real jest uczulony na nasze Juve 8) Ostatnimi latami miło było patrzeć jak odprawiamy hiszpanów z kwitkiem :lol:
Zapowiada się ciekawy mecz, choć pewnie momentami będą nas cisnąć,ale dla nas nawet lepiej
Real nie umie grac z włoskimi drużynami, męczą się zawsze i z miernym skutkiem.
Co do meczu to gdzieś czytałem, że Zebina i Marchisio nie zagrają ( jakieś zawieszenie za kartki? czy coś takiego ) Tak więc z prawej zobaczymy zapewne Zdenka
bądź Hasana(lepsze rozwiązanie).
Liczę ogólnie na dobre widowisko i mam nadzieję, że Diego dziś pokaże na co go stać i uciszy transfer Ronaldo.
Forza Juve !
Jak wiemy Real jest uczulony na nasze Juve 8) Ostatnimi latami miło było patrzeć jak odprawiamy hiszpanów z kwitkiem :lol:
Zapowiada się ciekawy mecz, choć pewnie momentami będą nas cisnąć,ale dla nas nawet lepiej

Co do meczu to gdzieś czytałem, że Zebina i Marchisio nie zagrają ( jakieś zawieszenie za kartki? czy coś takiego ) Tak więc z prawej zobaczymy zapewne Zdenka

Liczę ogólnie na dobre widowisko i mam nadzieję, że Diego dziś pokaże na co go stać i uciszy transfer Ronaldo.
Forza Juve !