Peace Cup (2): JUVENTUS 3-0 Seongnam
- cerb
- Juventino
Powiedzcie mi prosze po co nam Trezeqet? Byli tacy co go chcieli to trzeba bylo go sprzedac i kupic wartosciowego zmiennika a nie trzymac go.. to nie paliacja .. Nawet raz nie strzelil w pierwszej polowie, nawet smię wątpić ze mial raz pilke przy nodze pod polem karnym żółtków..
"tragedia" jednym slowem

"tragedia" jednym slowem
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Niech mi ktoś powie co to było:
- rykoszet?
- samobój?
- gol VI?
No gra Trezegola też mi się nie podoba.
- rykoszet?
- samobój?
- gol VI?
No gra Trezegola też mi się nie podoba.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2009, 21:11 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcinzakopane
- Juventino
David to chyba tylko raz miał piłkę przez całą połowę, chętnie w drugiej zobaczę za niego Amauriego

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Dobra polowa w naszym wykonaniu. Podoba mi sie nowy styl gry zespolu. Na wyroznienie zasluguja Tiago, Diego i Zebina. Aktywni poza tym byli Camor i Iaquinta. Zupelnie nie widoczni Treze i Zanetti. 1/2 finalu juz niemal nasza 8)
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Monte Cristo
- Juventino
A ja powiem ze mi sie podoba gra naszych przeciwnikow - graja z pierwszej pilki, szybko, troche precyzji brakuje.
Co do naszej gry to Diego nawet ladnie, pare akcji moze odrobine spowolnil ale to kwestia zgrania. Niektore akcje (nie koniecznie te z Diego) wygladaly naprawde ladnie. Mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.
PS. Amauri za Davida, dziekuje.
Co do naszej gry to Diego nawet ladnie, pare akcji moze odrobine spowolnil ale to kwestia zgrania. Niektore akcje (nie koniecznie te z Diego) wygladaly naprawde ladnie. Mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.
PS. Amauri za Davida, dziekuje.
- jimmy192
- Juventino
Diego naprawde dobrze jak na debiut:) Tiago coraz lepiej gra co tez bardzo cieszy, nie wiem co sie dzis stalo Zebinie bo strasznie niepewnie gra i do tego problemy z przyjeciem pilki ma, Zanetti niech zejdzie a za niego Marchisio.
- eslk
- Juventino
Lepiej sobie radzimy z Diego w srodku pola - to znaczy, on potrafi wprowadzic spokoj w Nasze szeregi, dzieki czemu jestesmy w stanie gładko rozegrac pilke na polowie rywala. Troche jeszcze brakuje zgrania, ale wszystko idzie w dobrym kierunku.
Na plus znow Zebina, za dwa, trzy ofensywne wejscia. Tiago mnie dzisiaj specjalnie nie zachwyca, ale gra poprawnie. Fajnie prezentuje sie Diego, bardzo dobrze Camor. Iaquinta bardzo sępi i nic specjalnego nie pokazał, oprocz dwoch zmarnowanych sytuacji; Trezeguet niewidoczny.
Na plus znow Zebina, za dwa, trzy ofensywne wejscia. Tiago mnie dzisiaj specjalnie nie zachwyca, ale gra poprawnie. Fajnie prezentuje sie Diego, bardzo dobrze Camor. Iaquinta bardzo sępi i nic specjalnego nie pokazał, oprocz dwoch zmarnowanych sytuacji; Trezeguet niewidoczny.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2009, 21:18 przez eslk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
1:0 do przerwy prowadzimy po komicznym golu Iaquinty
.
Podobała mi się gra całej drużyny w pierwszej połowie, potrafimy utrzymać się przy piłce i potrafimy też ją wymienić na połowie przeciwnika kilkakrotnie co za kadencji Ranieriego było naprawdę rzadkością.
Świetna partia Diego, miło jest patrzeć z jaką lekkością radzi sobie z rywalami, na precyzję w podaniach i przyjęciach tego zawodnika, z jaką porusza się gracją. Imponuje mi to że cały czas szuka gry i jest przy niej. Oby tak dalej bo po pierwszej połowie jestem zadowolony.

Podobała mi się gra całej drużyny w pierwszej połowie, potrafimy utrzymać się przy piłce i potrafimy też ją wymienić na połowie przeciwnika kilkakrotnie co za kadencji Ranieriego było naprawdę rzadkością.
Świetna partia Diego, miło jest patrzeć z jaką lekkością radzi sobie z rywalami, na precyzję w podaniach i przyjęciach tego zawodnika, z jaką porusza się gracją. Imponuje mi to że cały czas szuka gry i jest przy niej. Oby tak dalej bo po pierwszej połowie jestem zadowolony.
- Kubba
- Juventino
Wygrywamy, ale gra bardzo mi się nie podoba. Wszystko chcą rozgrywac przez Diego, a to nie zawsze jest najlepszy pomysł. Owszem, miał kilka świetnych zagrań, ale to nie znaczy, że jak ktoś kopnie piłke to drugą osobą ma byc odrazu Brazylijczyk.
Zauważyłem, że bardzo pchamy się do przodu, co jest trochę niebezpieczne. Koreańczycy grają z kontr, które są bardzo groźne. Wydaje mi się, że jakby piłkarze Seongnam mieli większe umijętności piłkarskie to my byśmy przegrywali do przerwy...
Mam nadzieje, że się ta gra zmieni w drugiej połowie.
Treze? Ehh... :doh:
Zauważyłem, że bardzo pchamy się do przodu, co jest trochę niebezpieczne. Koreańczycy grają z kontr, które są bardzo groźne. Wydaje mi się, że jakby piłkarze Seongnam mieli większe umijętności piłkarskie to my byśmy przegrywali do przerwy...
Mam nadzieje, że się ta gra zmieni w drugiej połowie.
Treze? Ehh... :doh:
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2009, 21:19 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- olom23
- Juventino
Nie wiem czemu wszyscy sie tak podniecacie gra Diego. To pierwszy mecz w jego wykonaniu nie gra dobrze ani slabo a juz wiekszosc z was zachwyca sie jego gra BEZ SENSU
Co do meczu to przeciwnik nie jest wymagajacy nie sprawia nam problemow po za paroma kiksami w obronie oni nie istnieja, oby tak dalej panowie. Jednak nasze wypady na bramke nie przynosza skutku stad tylko 1 gol. W 2 polowie chcailbym zmiany Treze za Del piero no i zobaczyc w koncu nasz gwiazdeczke w ktorej saa pokladane nasze nadzieje MELO

Co do meczu to przeciwnik nie jest wymagajacy nie sprawia nam problemow po za paroma kiksami w obronie oni nie istnieja, oby tak dalej panowie. Jednak nasze wypady na bramke nie przynosza skutku stad tylko 1 gol. W 2 polowie chcailbym zmiany Treze za Del piero no i zobaczyc w koncu nasz gwiazdeczke w ktorej saa pokladane nasze nadzieje MELO

- Donnie
- Juventino
Treze na razie najsłabszy z naszych, kompletnie niewidzoczny. Tiago
Nie poznaję tego zawodnika, myślę że zmiana ustawienia mu tak służy. Diego dobrze, kilka wyśmienitych zagrań, ale nie ustrzegł się błędów. No ale to dopiero jego pierwszy mecz, myślałem że będzie gorzej.
VI mógłby trochę skuteczność poprawić. No ale gola strzelił, jakby on nie wyglądał.

VI mógłby trochę skuteczność poprawić. No ale gola strzelił, jakby on nie wyglądał.
- Bob
- Juventino
bardzo dobra jakośc relacjimariantsw1 pisze:http://iraqgoals.net/ch4.html Pod tym linkiem, będzie mecz Juventusu.

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Ivory
- Juventino
Diego to to co Juve potrzebowało w drugiej linii - czyli coś extra.
Tiago jest w bardzo dobrej formie, czego nie można powiedzieć o Treze.
Gol dziwny, zawinił bramkarz w Półwyspu Koreańskiego.
Iaquinta - zasługuje na grę w 11 jedenastce od początku każdego spotkania.
Forma Treze wydaje się być równią pochyłą. Ale spokojnie w ofensywie jest jeszcze Giovinco.
Tiago jest w bardzo dobrej formie, czego nie można powiedzieć o Treze.
Gol dziwny, zawinił bramkarz w Półwyspu Koreańskiego.
Iaquinta - zasługuje na grę w 11 jedenastce od początku każdego spotkania.
Forma Treze wydaje się być równią pochyłą. Ale spokojnie w ofensywie jest jeszcze Giovinco.