Liga Mistrzów 2009/2010
- Monte Cristo
- Juventino
Panathinaikos przegral dzisiaj swoj mecz eliminacyjny 3-1 z Slavia Prague 
Jesli Slavia sie popisze w rewanzu to jestesmy w drugim koszyku losowaniu grup LM.
edit:
Down@ Dzieki!:D

Jesli Slavia sie popisze w rewanzu to jestesmy w drugim koszyku losowaniu grup LM.
edit:
Down@ Dzieki!:D
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2009, 00:08 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Nie ma takiej możliwości. Ochrona pojedynków z klubami z tego samego kraju chyba nie obowiązuje dopiero od 1/4.mariantsw1 pisze:Mam pytanie do obeznanych. Czy jest taka możliwość abyśmy trafili w grupie LM na AC Milan ?
Tak było przynajmniej w minionym sezonie, a nie słyszałem aby cokolowiek w tej kwestii się zmieniło.
- Marian.
- Juventino
Dzięki Pelson za info. Szkoda, że nie możemy trafić na Milan. Pokazali byśmy im gdzie jest ich miejsce (patrz. Liga Europejska)
Mam teraz nadzieję, że w grupie trafimy na Arsenal, a w 1/8 na Real. Nie wierzę, że nie wyjdziemy z grupy.

- Vincitore
- Juventino
Ja mam zaś nadzieję że Angoli będziemy jak najdłużej omijać szerokim łukiem. Są dla nas w ostatnich latach niewygodni, szczególnie na wyjazdach gdzie nawet z Newcastle przegraliśmy. Wiadomo że trzeba wygrać z każdym, no ale ...
Do losowania mimo wszystko jeszcze dużo czasu.
Do losowania mimo wszystko jeszcze dużo czasu.
- pan Zambrotta
- Juventino
co ty tu klamiesz gogusiu? Panathinaikos nas niewiele obchodzi gdyż jest za nami w rankingu.Andersson pisze:Panathinaikos przegral dzisiaj swoj mecz eliminacyjny 3-1 z Slavia Prague
Chyba, że masz jakieś potwierdzone info.
życzymy smierci sportingowi i szachtarowi które dzisiaj solidarnie zremisowały u siebie.
- Monte Cristo
- Juventino
Juz od razu klamie.pan Zambrotta pisze:co ty tu klamiesz gogusiu? Panathinaikos nas niewiele obchodzi gdyż jest za nami w rankingu.Andersson pisze:Panathinaikos przegral dzisiaj swoj mecz eliminacyjny 3-1 z Slavia Prague
Chyba, że masz jakieś potwierdzone info.
życzymy smierci sportingowi i szachtarowi które dzisiaj solidarnie zremisowały u siebie.
Pomylilem sie i tyle, wybacz moja zdrade i klamstwo wobec wszystkim kibicow Juventusu Misiu!
- Ivory
- Juventino
Stuttgart 45.339slay_mac pisze:Ktoś ma jakieś dane na temat współczynników drużyn nierozstawionych?
Fiorentina 42,582
Atletico Madrit 41,853
Celtic Glasgow 40.575
Anderlecht Bruksela 32.065
Sivasspor i Dynamo Moskwa - poniżej 10.
Żadna z powyższych drużyn nierozstawionych nie ma większego współczynnika od Juve, co za tym idzie nie przeskoczą Juve będąc w 3 koszyku. Notabene Juve ma współczynnik - 63.582
W ostatniej 4 rundzie kwalifikacji (dla nie-mistrzów) spotka się 5 spośród powyższych drużyn nierozstawionych z 5 drużynami rozstawionymi, to jest:
- Arsenal Londyn [*]
- Olympique Lyon [*]
- Szachtar Donieck [*]/Timişoara
- Sporting Lizbona [*]/Twente
- Panathinaikos Ateny/Sparta Praga
Drużyny, które zaznaczyłem gwiazdką [*] mają wyższy współczynnik od Juve, co oznacza, że jeśli którakolwiek z tych czterech drużyn nie przebrnie ostatniej rundy kwalifikacyjnej (ba, nawet Szachtar i Sporting mogą odpaść wcześniej bo zremisowały pierwsze spotkania) to Juventus znajdzie się w 2 koszyku.[/b]
Możliwych kombinacji w 4 rundzie jest wiele:
Szachtar - Atletico, Sporting - Fiorentina, Arsenal - Stuttgart. Także okazji do odpadnięcia "niewygodnych" nam drużyn jest co nie miara.
Gdyby jakimś cudem, wszystkie cztery drużyny awansowały do fazy grupowej - no to faktycznie znaleźlibyśmy się w 3 koszyku.
Ale biorąc pod uwagę nasz potencjał kadrowy w tym sezonie to wszystkie drużyny z drugiego koszyka oprócz Realu i Interu (na nich na pewno nie trafimy) nie są dla nas jakimś wielkim zagrożeniem.
Rok temu musieliśmy przebrnąć kwalifikacje i do tego niektórzy byli zrozpaczeni, gdy wylosowaliśmy Real i Zenith. Także nasza sytuacja w porównaniu z ubiegłym rokiem jest komfortowa.
- Monte Cristo
- Juventino
Dlaczego nie trafimy na pewno na Real? Prosze mnie oswiecic czy jest tak ze nie mozna trafic na ta sama druzyne w grupie dwa lata pod rzad.Ivory pisze:Stuttgart 45.339slay_mac pisze:Ktoś ma jakieś dane na temat współczynników drużyn nierozstawionych?
Fiorentina 42,582
Atletico Madrit 41,853
Celtic Glasgow 40.575
Anderlecht Bruksela 32.065
Sivasspor i Dynamo Moskwa - poniżej 10.
Żadna z powyższych drużyn nierozstawionych nie ma większego współczynnika od Juve, co za tym idzie nie przeskoczą Juve będąc w 3 koszyku. Notabene Juve ma współczynnik - 63.582
W ostatniej 4 rundzie kwalifikacji (dla nie-mistrzów) spotka się 5 spośród powyższych drużyn nierozstawionych z 5 drużynami rozstawionymi, to jest:
- Arsenal Londyn [*]
- Olympique Lyon [*]
- Szachtar Donieck [*]/Timişoara
- Sporting Lizbona [*]/Twente
- Panathinaikos Ateny/Sparta Praga
Drużyny, które zaznaczyłem gwiazdką [*] mają wyższy współczynnik od Juve, co oznacza, że jeśli którakolwiek z tych czterech drużyn nie przebrnie ostatniej rundy kwalifikacyjnej (ba, nawet Szachtar i Sporting mogą odpaść wcześniej bo zremisowały pierwsze spotkania) to Juventus znajdzie się w 2 koszyku.[/b]
Możliwych kombinacji w 4 rundzie jest wiele:
Szachtar - Atletico, Sporting - Fiorentina, Arsenal - Stuttgart. Także okazji do odpadnięcia "niewygodnych" nam drużyn jest co nie miara.
Gdyby jakimś cudem, wszystkie cztery drużyny awansowały do fazy grupowej - no to faktycznie znaleźlibyśmy się w 3 koszyku.
Ale biorąc pod uwagę nasz potencjał kadrowy w tym sezonie to wszystkie drużyny z drugiego koszyka oprócz Realu i Interu (na nich na pewno nie trafimy) nie są dla nas jakimś wielkim zagrożeniem.
Rok temu musieliśmy przebrnąć kwalifikacje i do tego niektórzy byli zrozpaczeni, gdy wylosowaliśmy Real i Zenith. Także nasza sytuacja w porównaniu z ubiegłym rokiem jest komfortowa.
- wojczech7
- Juventino
Dżizas, chłopie; o Inter Ivory'emu chodziło...Andersson pisze: Dlaczego nie trafimy na pewno na Real? Prosze mnie oswiecic czy jest tak ze nie mozna trafic na ta sama druzyne w grupie dwa lata pod rzad.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pan Zambrotta
- Juventino
Twente - Sporting do przerwy 1-0 dla Holendrów
Mecz ten obchodzi każdego Juventino, bo jeśli Sporting odpadnie (poprzedni mecz 1:1), wchodzimy do drugiego koszyka w losowaniu grup.
Link do meczu:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Mecz ten obchodzi każdego Juventino, bo jeśli Sporting odpadnie (poprzedni mecz 1:1), wchodzimy do drugiego koszyka w losowaniu grup.
Link do meczu:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
- JuveR
- Juventino
No i Panowie tragedia
Już miałem pisać, że Twente wygrało...
Miło byłoby znaleźć się w drugim koszyku. Co prawda rok temu nie trafiliśmy aż tak źle, ale jednak...
EDIT:
Bez przesady...
Nie dramatyzuję, ale po prostu w dogrywce, czy później w karnych to różne rzeczy mogą się dziać.

Miło byłoby znaleźć się w drugim koszyku. Co prawda rok temu nie trafiliśmy aż tak źle, ale jednak...
EDIT:
Bez przesady...

Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2009, 22:42 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.