Forumowicz od A do Z - vol.2
- pan Zambrotta
- Juventino
ja tak. ciekawe jak reszta oszołomów. A jeden z tego co mi wiadomo to chodzi tylko do pracy więc jemu zawsze na ręke
- Andryk
- Juventino
Byłoby strasznie miło znów przeczytać alfabet co poniektórych użytkowników Sam chętnie bym napisał taki, ale nie mam szans na wygranie ankiety:)
Tak czy inaczej, skoro inicjatywa reaktywacji spotkała się z pozytywną reakcją redakcji JP, to zostaje tylko czekać.
Tak czy inaczej, skoro inicjatywa reaktywacji spotkała się z pozytywną reakcją redakcji JP, to zostaje tylko czekać.
- KeRmit19
- Juventino
Jako, ze Siewier pewnie predko nie wyjdzie na wolnosc, wiec moze ktos inny by sie tym zajal skoro on nie ma w wiezieniu dostepu do internetu ? Wiosna rozpoczeta, niektorym szare komorki sie rozbudzily to i moze by cos sensownego i ciekawego napisali. Bedzie jakis odzew
- pan Zambrotta
- Juventino
KeRmit19, ale zobacz jaki jest odzew w tym temacie... żaden moderator sie nie zgłosił do podjęcia zabawy, bo zainteresowania nie ma. Zabawa umarła śmiercią naturalną.
- KeRmit19
- Juventino
Z tej tez okazji proponuje sie zglaszac, kto chetny. Beda ludzie moze i glosowanie jakos pojdzie. Zglaszam sie i rozumiem, ze Ty Misiu tez Ktos jeszcze? Ostatni raz podejmuje probe wskrzeszenia tego tematu :evil:
- KeRmit19
- Juventino
Nie mam takich uprawnien raczej 8) Najlepiej by bylo, zeby byl to ktos z moderatorow, kto moglby bez problemu zmieniac ankiety, badz usuwac niepotrzebne posty zeby nie bylo zamieszania.KeRmit, a zajmiesz sie prowadzeniem tego?
Jakis mod wzialby ten ciezar na swoje barki
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No to dawajcie, wczesniej ja się tym zajmowałem
KeRmit19
stahoo
Szymek
jak miś potwierdzi chęć bycia w ankiecie, to ruszamy z glosowaniem, przypomne wtedy też z ogólu podstawowe zasady.
KeRmit19
stahoo
Szymek
jak miś potwierdzi chęć bycia w ankiecie, to ruszamy z glosowaniem, przypomne wtedy też z ogólu podstawowe zasady.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2009, 21:32 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Il Storico
- Juventino
Heheh ja też mógłbym się zgłosić. A jak :twisted:
Zabawa bardzo fajna, liczę na przeczytanie nowych alfabetów(a może zaprezentowanie swego ) Pozdro
Zabawa bardzo fajna, liczę na przeczytanie nowych alfabetów(a może zaprezentowanie swego ) Pozdro