Serie A (33): Reggina - Juventus

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Buffon_fan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 15:58

Dianabol pisze:
PietroBosman pisze:Spokojnie Panowie.
W tym roku już tak bywało,że Juve schodziło do szatni z niekorzystnym wynikiem by w drugiej połowie zgnębić przeciwnika....i tego się trzymajmy bo co nam pozostało?
dlaczego piszesz cos czego nie sprawdziles nie zdarzylo sie jeszcze w tym sezonie ze jak Juve stracilo pierwsze gola to wygralo mecz:(
A mecz z Bolognią???
Do przerwy 1-0 dla Boloni
A końcowy wynik to 4-1 dla Juve

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 15:59

Tak sobie oglądam i oglądam - dzisiaj może bez większych emocji - i się zastanawiam, czy i dlaczego wszystko musi być nie tak, jak być powinno?

Dlaczego Juventus na siłę gra Grygerą, Molinaro (dzisiaj słabo)? To powinny być dwie podstawowe zmiany w drugiej części... Amauri? Tak, ale za kogo? Zanettiego? Mellberga?

Słowo o dzisiejszym sędziowaniu. Ten pan chyba pomylił profesje.

endrjuJT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:00

A Buffon przez całą pierwszą połowę nucił sobie pod nosem "..co ja robię tu.."

JUVENTUS #LE6END
Pinturicchio1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:00

Buffon_fan pisze:
Dianabol pisze:
W tym roku już tak bywało,że Juve schodziło do szatni z niekorzystnym wynikiem by w drugiej połowie zgnębić przeciwnika....i tego się trzymajmy bo co nam pozostało?
dlaczego piszesz cos czego nie sprawdziles nie zdarzylo sie jeszcze w tym sezonie ze jak Juve stracilo pierwsze gola to wygralo mecz:(
A mecz z Bolognią???
Wcześniej już to napisałem ;p

Noi Siamo Come La Nostra Fede... Immortale!!!

Obrazek
Buffon_fan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:01

Pinturicchio1987 pisze:
Buffon_fan pisze:
Dianabol pisze: dlaczego piszesz cos czego nie sprawdziles nie zdarzylo sie jeszcze w tym sezonie ze jak Juve stracilo pierwsze gola to wygralo mecz:(
A mecz z Bolognią???
Wcześniej już to napisałem ;p

Wiem ;p
Ale napisaleś to jak ja pisałem ;p

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:02

Gra jak gra, ale sędziowanie stoi chyba na jeszcze niższym poziomie.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:02

Oglądam mecz na bet365 i nie wiem skąd oni mają tę transmisję, ale pokazali powtórkę tej sytuacji z Del Piero i wygląda na to, ze powinien być karny.

PietroBosman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:03

Dianabol pisze:
Na tej stronie kilku użytkowników mam nadzieję przypomniało Ci,że jednak coś takiego w tym sezonie się wydarzyło.
Dlaczego piszesz coś takiego czego nie sprawdziłeś a krytykujesz?

Edit:A słowo ciałem się stało i Alex doprowadza do remisu.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2009, 16:06 przez PietroBosman, łącznie zmieniany 1 raz.

Pontius21

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:03

Pinturicchio1987 pisze:Marzę o Juve sprzed zdegradowania do serii B. Wtedy właściwie nikt nie mógł się z nami równać...
:prochno:

wiem że ciężkie czasy zawsze sprzyjają idealizowaniu przeszłości ale jednak nie opowiadaj takich rzeczy bo fałszujesz historię jak ci od " polskich obozów zagłady "

JuveLethal

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:05

Ale Iaquinta zrobil "dive" :D dawno nie widzialem tak ewidentnej symulacji, Saccani chyba chcial sie zrehabilitowac za te poprzednie decyzje i podyktowal karnego, wazne ze 1-1

byle do przodu!

Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:50

Czego jak czego, ale remisu z Regginą się nie spodziewałem. Wczesniej bronilem naszego treneirinho, ale teraz Ranieri out - i z 6 pilkarzy razem z nim !

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
Dianabol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:53

PietroBosman pisze:
Dianabol pisze:
Na tej stronie kilku użytkowników mam nadzieję przypomniało Ci,że jednak coś takiego w tym sezonie się wydarzyło.
Dlaczego piszesz coś takiego czego nie sprawdziłeś a krytykujesz?

Edit:A słowo ciałem się stało i Alex doprowadza do remisu.
Strasznie przepraszam .Stalo sie to Przez nieuwage. Sprawdzalem all mecze i tego jednego akurat mi sie nie wcisnelo. Patrzac na dzisiejszy mecz moge poweidziec ze wyjatek potwierdza regułę :angry: Znowu nie wygralismy jak 1 stracilismy bramke. Mecz dno i tyle.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:56

Nie mogę uwierzyć w to co się stało.

1. Nedved wyłuskał piłkę i biegnie do narożnika, a sędzia aut...
2. Del Piero podcięty w polu karnym (ostatni dotknął piłkę), a sędzia nic.
3. Del Piero biegnie za piłką, odbiera ją bramkarzowi, a bramkarz go kładzie na ziemi. Już czerwone kartki się daje jak piłkarz wychodzi sam na sam z bramkarzem, a tu była praktycznie pusta bramka.
4. Iaquinta robi nura, a sędzia nagle karny... Dzięki za rewanż głombie.
5. Amauri przechodzi piłkarza i biegnie z piłką przy lini bocznej w kierunku pola karnego, a sędzia faul...

I tak ich to nie usprawiedliwia, jeśli chodzi o głupie straty, zmarnowane sytuacje i dopuszczenie do strzelenia dwóch goli.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2009, 16:59 przez Push3k, łącznie zmieniany 2 razy.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:56

Remis. Z ostatnią drużyną w tabeli. Chyba najgorszy rezultat z możliwych. Tak, najgorszy, bo porażka oznaczałaby przynajmniej - w moim mniemaniu - natychmiastową dymisję Ranieriego, a chyba wszyscy jesteśmy zgodni że to jest potrzebne tej drużynie, jak powietrze. Ranieri to sympatyczny gość, ale musi odejść. Czy z własnej woli, czy z woli zarządu - ale musi. Dziś ACM pewnie zdobył trzy punkty, nasza strata do mediolańskich ekip się powiększa.
A propos meczu: świetna bramka Halfredssona, Gigi nie miał szans; karny wysymulowany; beznadziejny Molinaro.
Wstyd.

P.S. Technika prowadzenia piłki przez Iaquintę powala.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2009, 16:57

Coz tu duzo pisac... Wstyd. Dawno nie przechodzilsmy taiego kryzysu. Chociaz zawsze bylem (jestem nadal) przeciwnikiem jakichkolwiek rewolucji, w tym przypadku nic innego nam nie pomoze. Czas wstrzasnac calym tym b..alaganem. Mozna to powtarzac w nieskonczonosc, ale z taka pomoca, oslabiona dodatkowo odejsciem Nedveda bedziemy sie w przyszlym sezonie bili o 4 miejsce w lidze. I pisze to, niestety, zupelnie powaznie.

PS. I na koniec, po raz pierwszy w zyciu, ze stanowczym naciskiem zazadam: RANIERI WON!

Make friends for life or make hardcore enemies!
Zablokowany