Serie A (27): Torino 0-1 JUVENTUS
- eslk
- Juventino
Pokaz mi piec jego zlych wrzutek - czekam do 22. Nie wiem jak to zrobisz (w sensie technicznym), ale skoro ode mnie tego wymagasz, to sam powinienes wiedziec.
Ale pamietam ostatni mecz Juventusu z Lazio - gdzie Molinaro w pierwszej polowie gral naprawde bardzo dobrze i po jego WRZUTCE wpadła bramka.
Uwzieliscie sie na niego i tyle.
Ale pamietam ostatni mecz Juventusu z Lazio - gdzie Molinaro w pierwszej polowie gral naprawde bardzo dobrze i po jego WRZUTCE wpadła bramka.
- meloo
- Juventino
ogladaj dzisiejszy mecz... do 22 powinien zdarzyc spiepszysc z pięć :lol:eslk pisze:Pokaz mi piec jego zlych wrzutek - czekam do 22. Nie wiem jak to zrobisz (w sensie technicznym), ale skoro ode mnie tego wymagasz, to sam powinienes wiedziec.
- oliver
- Juventino
Sorry, że się w wcinam, ale w porównaniu do tamtego sezonu Molinaro wcale nie wrzuca, bo sam wie jakie są tego efekt. Zdecydowanie łatwiej było by podać 5 złych niż dobrych wrzutek i tu nie ma się co kłócić.eslk pisze:Pokaz mi piec jego zlych wrzutek - czekam do 22. Nie wiem jak to zrobisz (w sensie technicznym), ale skoro ode mnie tego wymagasz, to sam powinienes wiedziec.
Ogląda ktoś inter? Zaś bramka z wałka na 2 -0 przeszła całym obwodem ? Chyba nie!
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Monte Cristo
- Juventino
Koledze chyba chodzilo o to zebys wymienil.eslk pisze:Pokaz mi piec jego zlych wrzutek - czekam do 22. Nie wiem jak to zrobisz (w sensie technicznym), ale skoro ode mnie tego wymagasz, to sam powinienes wiedziec.

No i przed nami Derby Turynu!
Bede dzisiaj zwracal mniejsza uwage na nasza gre, bo w derbach jest jak jest (oczywiscie chcialbym zebysmy sie pokazali z dobrej strony). Z drugiej strony derby - czyli ekstra motywacja.
Ale ogolnie to zycze sobie po prostu zwyciestwa, moze byc nawet bramka strzelona w 95 minucie (oczywiscie fajnie by bylo wygrac po bramce Del Piero w wolniaka a potem po strzale Treze

FORZA JUVENTUS!
EDIT: No i Inter 0-2... Mam nadzieje ze Genoa sie podniesie.
- eslk
- Juventino
Otoz to. Nie pamietam wszystkich dosrodkowan w kazdym meczu. Molinaro nie wrzuca rewelacyjnie - nigdzie tego nie napisalem.Kuzminski pisze:Koledze chyba chodzilo o to zebys wymienil.Lecz to moze byc trudne bo kto pamieta dokladnie w ktorym meczu kto gdzie dosrodkowal?
Ale na pewnie wrzuca lepiej, niz w zeszlym sezonie. Czego swietnym przykladem jest pierwsza polowa meczu Pucharowego z Lazio.
- Desant.
- Juventino
"Na pewnie" nie!eslk pisze:Otoz to. Nie pamietam wszystkich dosrodkowan w kazdym meczu. Molinaro nie wrzuca rewelacyjnie - nigdzie tego nie napisalem.Kuzminski pisze:Koledze chyba chodzilo o to zebys wymienil.Lecz to moze byc trudne bo kto pamieta dokladnie w ktorym meczu kto gdzie dosrodkowal?
Ale na pewnie wrzuca lepiej, niz w zeszlym sezonie. Czego swietnym przykladem jest pierwsza polowa meczu Pucharowego z Lazio.
Przykładem jest pierwsza połowa meczu z Lazio, a zastanawiałeś się gdzie poleciała by piłka po strzale, gdyby nie było rykoszetu?
Poleciała by tam gdzie większość dośrodkowań Molinaro...Daleko, daleko w trybuny...
Edit.../Dobra, przyznaje, mój błąd...
Ostatnio zmieniony 07 marca 2009, 19:37 przez Desant., łącznie zmieniany 1 raz.
- Zawidowianin
- Juventino
A co ma rykoszet po strzale MM do dośrodkowania Molinaro? Bo chyba do tej sytuacji pijesz.
- eslk
- Juventino
Eee...
Widziales w ogole ten mecz? I ta akcje? No wlasnie. To tak jest, ze na temat Molinaro wypowiadaja sie ludzie, ktorzy w ogole nie widzieli ostatnio minuty z gry Cristiana. Molinaro wrzucał piłkę, którą strącil Amauri. Dopiero potem byl strzał Marco.
No i przestan sie czepiac literowek - rany.
Widziales w ogole ten mecz? I ta akcje? No wlasnie. To tak jest, ze na temat Molinaro wypowiadaja sie ludzie, ktorzy w ogole nie widzieli ostatnio minuty z gry Cristiana. Molinaro wrzucał piłkę, którą strącil Amauri. Dopiero potem byl strzał Marco.
No i przestan sie czepiac literowek - rany.
- eslk
- Juventino
Nie mam co robic, tylko bede Ci szukał dosrodkowan Molinaro. Niby jak mam to zrobic? Przejrzec wszystkie spotkania od poczatku sezonu? Moge odbic pileczke i powiedziec "znajdz mi 5 zlych dosrodkowac Molinaro". No i teraz szukaj.
Ta dyskusja jest w ogole bez sensu. Prawie kazdy, kto oglada regularnie mecze Juve przyzna, ze Molinaro gra niezle, a momentami dobrze - i lewa obrona akurat nie jest Naszą najwieksza bolączką. Tyle.
Ta dyskusja jest w ogole bez sensu. Prawie kazdy, kto oglada regularnie mecze Juve przyzna, ze Molinaro gra niezle, a momentami dobrze - i lewa obrona akurat nie jest Naszą najwieksza bolączką. Tyle.
- chapi
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Myślałem, że to przez relację, trochę słaba jakość była.R.A.B. pisze:skład nasz to : Buffon - Zebina Mellberg Chellini Molinaro - Hasan Marchisio Poulsen Giovinco - Iaquinta Amauri
Zaskoczeni składem?
Zaskoczenie trochę jest, ale bądźmy dobrej myśli. Skoro Ranieri zaskoczył nas, to miejmy nadzieję także i Torino. Zebina w podstawowym składzie. Zobaczymy jak sobie poradzi, oby dobrze, bo na kogo jak na kogo, ale na niego liczę, bo w nim nadzieja na lepszą prawą stronę ;]
Forza Juve!
- Internazionale
- Interista
A ja się przyczepie do Juventusu, tak jak wy do Interu. Na początku meczu sędzia nie podyktował ewidentnego rzutu wolnego 20 metrów przed bramką. Piłkarze Torino nie protestowali zbyt długo bo się spieszyli z dalszym rozgrywaniem akcji. Chwilę wcześniej któryś z piłkarzy Juventusu wykonywał rzut z autu i piłka mu wylatywała z rąk. Trzeba byłoby sprawdzić, czy przypadkiem piłka nie minęła całym obwodem linii bocznej boiska, bo inaczej żółta albo czerwona kartka dla wykonawcy (bo przecież to nie piłka ręczna, ani koszykówka, prawda?). W 5 minucie zawodnik Juve brzydko kopnął gracza Torino i co prawda sędzia podyktował rzut wolny, ale należała się za to żółta kartka. Chwilę później była ręka w polu karnym Juve i powinien być karny, co prawda nie widziałem czy odbił ją od kolana czy od ręki, czy jeszcze czegoś innego, ale skoro to kontrowersyjna sytuacja to traktujmy Juve i Inter równo, bo każda kontrowersyjna sytuacja na meczu Interu jest komentowana potem w mediach jako pomyłka na korzyść Interu. I jeszcze faul w polu karnym. To jest skandal... Te 10 minut utwierdziło mnie w przekonaniu, że mecz jest kupiony a Juve powinno zostać zdegradowane do Serie Ż.
PS: To powyżej miało pokazać jak zachowują się kibice Juventusu w stosunku do Interu... Tak naprawdę jestem za tym by wygrał lepszy i żeby sędzia nie popełnił żadnych błędów w żadną stronę. Ja osobiście chce aby wygrało Torino z powodu sytuacji w tabeli, chociaż będzie im trudno...
PS: To powyżej miało pokazać jak zachowują się kibice Juventusu w stosunku do Interu... Tak naprawdę jestem za tym by wygrał lepszy i żeby sędzia nie popełnił żadnych błędów w żadną stronę. Ja osobiście chce aby wygrało Torino z powodu sytuacji w tabeli, chociaż będzie im trudno...
Forza Inter!