Serie A (20): JUVENTUS 1-0 Fiorentina
- juveninhoo
- Juventino
LoL ty a może chcesz żeby jeszcze komentował twój ulubiony komentator??kubulek9 pisze: To zna ktoś jeszcze jakieś strony z relacją po polsku?????????????
a o meczu powiem tak: szybki, mało przestojów, karnego po wywrotce Jovetica słusznie nie było, nie jestem pewien co do spalonego Gilardino przy golu dla Violi (nieuznanym)- ale trzeba przyznać, że w tej sytuacji Gigi sie nie popisał (za to bdb przy sam na sam z Gilą), co do bramki Marchisio- cudne podanie Del Piero,a Claudio pokazał Marchionniemu jak się trafia sety (inna sprawa, że nie przeszkodziło Marchionniemu to zepsuć akcję z końcówki połowy

btw czy wam Jovetic nie przypomina czasem Merrego lub Pippina (nie jestem pewien którego- wybaczcie) z WP ?? :C
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2009, 21:28 przez juveninhoo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
? wymień mi proszę te niby sytuacje na naszą korzysc.bloktorun pisze:Juventus gra dobrze, strzelił bramkę ale... sędziego przekupiliśmy :lol: Sędziuje fatalnie, na szczęście na naszą korzyść,
- stahoo
- Juventino
Mamy przebłyski, ale gdyby nie ślepota sędziów to byśmy przegrywali 2-1. Przydałoby się strzelic gola, żeby nie było nerwów.
PS. Co zrobił Buffon przy golu Gilardino?
PS 2. Co robi cały czas Nedved? Ja rozumiem, ze nie ta kondycja co 10 lat temu, nie ta dynamika ale kuźwa piłke przyjąc i prosto podac by wypadało...
2. Prawidłowa bramka Gilardino.
PS. Co zrobił Buffon przy golu Gilardino?
PS 2. Co robi cały czas Nedved? Ja rozumiem, ze nie ta kondycja co 10 lat temu, nie ta dynamika ale kuźwa piłke przyjąc i prosto podac by wypadało...
1. Karny którego nie było (wiem, wiem tam tylko Mellberg musnał gracza Violi, ale moim zdaniem 7/10 sędziów 11 by gwizdnęło).Siewier pisze: ? wymień mi proszę te niby sytuacje na naszą korzysc.
2. Prawidłowa bramka Gilardino.
Gdyby tak sie wywrócił Alex to by 100% forum mówiło, że karny słuszny.juveninhoo pisze:karnego po wywrotce Jovetica słusznie nie było,
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2009, 21:30 przez stahoo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Siewier, trzeba przyznac, ze gol dla Fiorentiny byl prawidlowy. Marchionni nie uciekl. Wydaje mi sie, ze mozna bylo gwizdnac faul Mellberga na Joveticu w polu karnym. Pozatym raz zagwizdany spalony na Gilardino, ktorego nie bylo a poszedlby sam na sam... Co by nie mowic dopisuje nam dzis duzo szczescia.Siewier pisze:? wymień mi proszę te niby sytuacje na naszą korzysc.bloktorun pisze:Juventus gra dobrze, strzelił bramkę ale... sędziego przekupiliśmy :lol: Sędziuje fatalnie, na szczęście na naszą korzyść,
- D-Rose
- Juventino
Chociazby gol dla VioliSiewier pisze:? wymień mi proszę te niby sytuacje na naszą korzysc.bloktorun pisze:Juventus gra dobrze, strzelił bramkę ale... sędziego przekupiliśmy :lol: Sędziuje fatalnie, na szczęście na naszą korzyść,

A Buffon zamiast mowic co by zrobil na miejscu Kaki, to mogl sie skoncentrowac na tym na czym sie najlepiej zna... bo gdyby nie sedzia bramka bylaby na jego konto :roll:
- JuveFilip_8_
- Juventino
Mowiac "Juventus Turyn" nie popelniamy bledu bo zyjemy w polsce, chyba ze dla was Panowie "włosi" dopuszczalna jest jedynie nazwa "Juventus z Turynu"??VirusT pisze:
Co do nazw to jestem skłonny przyznac racje tym którzy sa za nazwa poprawną. Czyli Juventus Football Club SpA, bo przeciez wiadomo ze Juventus jest tylko jeden.
A co do kolegi Virusa ;] Szczerze mowiac gdy ktos slyszy Juventus mysli oczywiscie o tym z Turynu, ale...
... ale Juventus z Turynu to nie jedyny Juventus ktory "gra w piłke"
Clube Atlético Juventus - Brazylia
Grêmio Esportivo Juventus - Brazylia
Juventus Bukarest - Rumunia
Juventus Colentina si Electromagnetica - Rumunia
Juventus FC - Honduras Angielski
SC YF Juventus Zürich - Szwajcaria
//
ogladam mecz... nie jest za ciekawie, co do karnego, sedzia go nie dyktujac nie popelnil bledu, ale gdyby go podyktowal bledu rowniez by nie bylo. "Panowie Komentatorowie" troche za bardzo sie ta sytuacja podniecaja, chociaz niestety co do rzekomego spalonego Gilardino nie ma co sie rzucac.
Viola gra niestety lepiej, chociaz to Juve po dwoch przejeciach na ok. 35-25m przed bramka przeciwnika powinno zdobyc brame...
Nie wiem sam czy ewidentny blad Gigiego mozna usprawiediwiac swiezo wyleczona kontuzja... Gra, bo jest zdolny do gry i wystarczajaca duzo trenowal...
Jeszcze sie skonczy 4-1 do przodu : )

- slay_mac
- Juventino
Trochę obiektywizmu... Wygrywamy i to bardzo cieszy, ale prawdopodobnie Fiorentinie należał się karny po faulu Mellberga, no i gol Gilardino był zdobyty prawidłowo, nie ma mowy o spalonym.Siewier pisze:? wymień mi proszę te niby sytuacje na naszą korzysc.bloktorun pisze:Juventus gra dobrze, strzelił bramkę ale... sędziego przekupiliśmy :lol: Sędziuje fatalnie, na szczęście na naszą korzyść,
Nedved nie daje rady na lewym skrzydle. Świetnie Amauri, oby udało mu się strzelić dzisiaj gola.
- SirRose
- Juventino
Faktycznie bramka prawidłowo zdobyta dla Fiory ale uważam że wszystko jest w równowadze, w końcu z Lazio sędzia nie przyznał nam 2 karnych. Co do meczu to gramy całkiem dobrze, boję się tylko że niewykorzystane okazje się zemszczą. Słabo gra DeCeglie, nie sądziłem że kiedyś to powiem ale brakuje mi Molinarobloktorun pisze:Do przerwy mecz... dziwny. Juventus gra dobrze, strzelił bramkę ale... sędziego przekupiliśmy :lol: Sędziuje fatalnie, na szczęście na naszą korzyść

- ArtHur
- Juventino
Ale przeciez juveluck nikogo nie obraza w swoim avatarze.Pontius21 pisze:Na tym forum dostaje sie kartki za obrazanie klubow , co w takim razie robi ten obrazek w miejscu avatara juvelucka ?
Poza tym dozywotni ban nie bylby zbyt duza kara za ten obrazek w jego podpisie , a on jeszcze jest "Ufficiale" ?!
Tak samo mógłbyś powiedzieć, że Miś Cocollino, swoim avatarem, wzywa do pedofilii

Co do meczu. Nie gramy źle, grunt, ze prowadzimy, choć powinien być remis. Przy golu Gilardino spalonego nie było, ale bardziej martwi fatalna interwencja Buffona.
No nic, my mamy okazje, oni również. Będzie ciekawie i byc moze dramatycznie, oby z happy'endem.
- white_wolv
- Juventino
Ten caly Jovetic chcial byc cwaniak i sie wywrocil ledwie musniety to ma za swoje.
Co do Gila to przede wszystkim koszmarny blad Buffona (Ci co graja w PES 2009 to na pewno teraz beda jeszcze bardziej przekonani o realizmie tej gry
).
Co do spalonego to powinien puscic arbiter gre. Ciekaw jestem ktory zawalil bo nie widzialem czy boczny podniosl choragiewke. Jesli tak to mial prawo nie widziec co i tak go nie usprawiedliwia.
To co Marchionni odwalil po tym cudownym podaniu Zanettiego to masakra.
Co do Gila to przede wszystkim koszmarny blad Buffona (Ci co graja w PES 2009 to na pewno teraz beda jeszcze bardziej przekonani o realizmie tej gry
Co do spalonego to powinien puscic arbiter gre. Ciekaw jestem ktory zawalil bo nie widzialem czy boczny podniosl choragiewke. Jesli tak to mial prawo nie widziec co i tak go nie usprawiedliwia.
To co Marchionni odwalil po tym cudownym podaniu Zanettiego to masakra.
- ewerthon
- Juventino
Doszukujecie się sytuacji na siłę ;P.
Podanie pod koniec pierwszej połowy do "człowieka ze szkła" po prostu genialne! Brawo Panie Del Piero
Jedna uwaga - Po co Amauri próbuje dryblować? Niewiele z tego wychodzi, a Okocha to on raczej nigdy nie będzie.
Podanie pod koniec pierwszej połowy do "człowieka ze szkła" po prostu genialne! Brawo Panie Del Piero

Jedna uwaga - Po co Amauri próbuje dryblować? Niewiele z tego wychodzi, a Okocha to on raczej nigdy nie będzie.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
10/10 sędziów, którzy dobrze by widzieli tą sytuacje nie pomyślałaby nawet o gwizdku. To Jovetic kopnął Melberga a nie na odwrót.stahoo pisze:1. Karny którego nie było (wiem, wiem tam tylko Mellberg musnał gracza Violi, ale moim zdaniem 7/10 sędziów 11 by gwizdnęło).
Czy prawdiłowa to można dyskutować, w momencie strzału Montolivo znajdował się na ewidentnym spalonym.stahoo pisze:2. Prawidłowa bramka Gilardino.
Głupszych argumentów już nie masz?stahoo pisze:Gdyby tak sie wywrócił Alex to by 100% forum mówiło, że karny słuszny.
- D-Rose
- Juventino
Nie wiem jak Ty, ale ja zyje w Polsce.JuveFilip_8_ pisze: Mowiac "Juventus Turyn" nie popelniamy bledu bo zyjemy w polsce, chyba ze dla was Panowie "włosi" dopuszczalna jest jedynie nazwa "Juventus z Turynu"??
A co do kolegi Virusa ;] Szczerze mowiac gdy ktos slyszy Juventus mysli oczywiscie o tym z Turynu, ale...
... ale Juventus z Turynu to nie jedyny Juventus ktory "gra w piłke"
Clube Atlético Juventus - Brazylia
Grêmio Esportivo Juventus - Brazylia
Juventus Bukarest - Rumunia
Juventus Colentina si Electromagnetica - Rumunia
Juventus FC - Honduras Angielski
SC YF Juventus Zürich - Szwajcaria
I wcale nie czuje sie Włochem, ale jezeli klub sie tak nazywa to uzywajmy orginalnej nazwy.
No i co ze jest wiecej Juventusów. Przeciez nie dyskutujemy na temat CA Juventus czy o Juventusie Zurych

A co do meczu, cieżko idzie.Viola troszke lepsza jest dzisiaj od nas ale mysle ze nad nami opaczność czuwa i nie pozwoli Violi wywieźć choc jednego punktu z Olimpico

- Melex
- Juventino
No nie bardzo panie SiewierSiewier pisze:[ Czy prawdiłowa to można dyskutować, w momencie strzału Montolivo znajdował się na ewidentnym spalonym.

Kto tu jest na pozycji spalonej? Bo ja nie widze?
Mysle ze Juve gra dobrze, ale Fiorentina rowniez bardzo niebezpiecznie sobie poczyna.
Widac ze Gigi jeszcze nie w formie meczowej bo nie powinno mu sie przydarzyc takie wypuszczenie pilki... kiks Zdenka tez wola o pomste do nieba...na reszte ocen przyjdzie czas po meczu

Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2009, 21:56 przez Melex, łącznie zmieniany 1 raz.