Serie A (18): Lazio 1-1 JUVENTUS
- Bobeknaklo
- Juventino
Co najmniej dziwne ustawienie zaproponowali dziennikarze gazzetty.
Marchisio na prawej obronie, i dlaczego Manninger ma wracać niby między słupki znowu?
Aż tak się ośmieszają czy coś mi umknęło?
Marchisio na prawej obronie, i dlaczego Manninger ma wracać niby między słupki znowu?
- TomiQ
- Juventino
Święte słowa..... najpierw patrzmy na siebie i KORZYSTAJMY z potknięć innychForzaDelPiero pisze:
Fajnie, że Inter przegrał, ale pamiętajmy, że trzeba to umieć jeszcze wykorzystać.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- piotrek.prz
- Juventino
Buffon ma grypę czy tam jest przeziębiony i nie może grać w tym meczu. Z kolei Grygera pauzuje za kartki, więc albo zagra na prawej stronie Mellberg albo De Ceglie, a może właśnie Marchisio, ale skąd wzięli taki pomysł ludzie z GdS to nie mam pojęciaBobek1991 pisze:Co najmniej dziwne ustawienie zaproponowali dziennikarze gazzetty.

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
- Asta#8
- Qualità Juventino
W relacji Gazzetty pojawiły się składy, ale nie wiem czy to już są oficjalne.
Manninger - Mellberg, Legrottaglie, Ariaudo (!), Molinaro - Marchionni, Sissoko, Zanetti, Nedved - Amauri, del Piero
Jestem ciekawy czy to się potwierdzi, jeśli tak to Ariaudo czeka dzisiaj bardzo ważny sprawdzian...
Manninger - Mellberg, Legrottaglie, Ariaudo (!), Molinaro - Marchionni, Sissoko, Zanetti, Nedved - Amauri, del Piero
Jestem ciekawy czy to się potwierdzi, jeśli tak to Ariaudo czeka dzisiaj bardzo ważny sprawdzian...
- Kamex22
- Juventino
Asta#8 pisze:W relacji Gazzetty pojawiły się składy, ale nie wiem czy to już są oficjalne.
Powiem tak jesli Ranieri postawi dzis na Ariaudo to jak dla mnie ma jajka jak pilki futbolowe (w sensie do pilki noznej), trzeba miec sporo odwagi i wiary, zeby postawic na Ariaudo (czyli mlodosc ale niedoswiadczenie) w takim meczu. Ale im dluzej mysle tym bardziej jestem przekonany do tej opcji. Po pierwsze umie grac z Legro, po drugie do tej pory mlodzi nie zawodzili w tych wielkich meczach, a poza tym dla Ariaudo bedzie dodatkowa motywacja, ze wierzy w niego Ranieri

- Molek big fun juve
- Juventino
Wszystko cacy , tylko pytam się gdzie Giovinco ?
Pokazał w ostatnim meczu, że zasługuje na grę w podstawowym składzie, ale Ranieri dalej stawia na Pavla. Cóż miejmy nadzieję , że Nedved zmobilizuje się na ten mecz.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Czeka nas cholernie ciężki mecz. Mam nadzieję, że wynik Interu korzystnie wpłynie na naszych zawodników i wyjdą na to spotkanie jeszcze bardziej skoncentrowani i jeszcze bardziej zmotywowani. Tak naprawdę strata punktów przez Inter nabierze tylko wtedy jakiegoś sensu, gdy to my dzisiaj wygramy z Lazio.
Mamy nieprawdopodobny jazz w obronie. Jeśli Ranieri wystawi dzisiaj Ariaudo w pierwszym składzie to znaczy, że ma cholerne jaja. Choć kto wie, być może jest to lepszy pomysł niż wystawienie Marchisio na prawej obronie. I tak wszystko zweryfikuje boisko.
Mamy nieprawdopodobny jazz w obronie. Jeśli Ranieri wystawi dzisiaj Ariaudo w pierwszym składzie to znaczy, że ma cholerne jaja. Choć kto wie, być może jest to lepszy pomysł niż wystawienie Marchisio na prawej obronie. I tak wszystko zweryfikuje boisko.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Za pol godziny zaczynamy. Grzechem byloby niewykorzystanie kompromitacji interu, ale nie bedzie latwo. Brak Buffona i Camoranesiego bedzie wq mnie najbardziej widoczny. Mam nadzieje zobaczyc Tiago. Oby postepy, ktore poczynil przed kontuzja nie przepadly. Powodzenia panowie!
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Asta#8
- Qualità Juventino
Wątpię, żeby nieobecność Buffona była tutaj kluczowa. Biorąc pod uwagę bardzo dobrą formę Manningera nie ma co się obawiać o bramkarza. Wygraliśmy bez Buffona tyle meczów, że jeden więcej nie będzie problemem.Fenrir pisze:Brak Buffona i Camoranesiego bedzie wq mnie najbardziej widoczny.

- Ein
- Juventino
Jak tak popatrzałem na ten skład, to mi się smutno zrobiło. A pomyśleć, że kilka lat temu mieliśmy samych "pięcio-gwiazdkowych" zawodników.Asta#8 pisze:Manninger - Mellberg, Legrottaglie, Ariaudo (!), Molinaro - Marchionni, Sissoko, Zanetti, Nedved - Amauri, del Piero
A co do samego meczu. Piekielnie trudny sprawdzian. Lazuchów trzeba ograć, nieważne jakim stylem. Ciekawi mnie jak poradzi sobie nasza defensywa, liczę że sprostają przeciwnikom.
Cieszy także wtopa interu. Nie pozostaje nic innego, jak wygrać ten mecz !
Forza !

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Lypsky
- Juventino
gdyby miał jaja dałby sobie spokój z Nedvedem.Kamex22 pisze: Powiem tak jesli Ranieri postawi dzis na Ariaudo to jak dla mnie ma jajka jak pilki futbolowe
Tak nijakiej gównianej gry dawno nie widziałem. Manninger pokazuje, że czas już usiąść na ławkę. MM tradycyjnie, Amauri zmęczony, DP jak większość, czyli nijak.
edit. no budzimy się.
w drugiej połowie chcę zobaczyć De Ceglie. Giovinco nie nadaje się (chyba, że do ataku za DP, który zapomniał o czymś takim jak podawanie), za dużo traci.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2009, 21:22 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Loremaster
- Juventino
mam mega ławkę rezerwowych, czemu zarząd nic nie robi, na ławce mamy tylko jednego bocznego obrońcę i co najwyżej Seba do ataku, a z opcji ofensywnych to tylko Seba i od biedy Ekdal + Tiago.
Ja nie rozumiem czemu w takim meczu nie gra Tiago, który przed kontuzją prezentował się bardzo dobrze i dostarczał jakieś podania.
Ja nie rozumiem czemu w takim meczu nie gra Tiago, który przed kontuzją prezentował się bardzo dobrze i dostarczał jakieś podania.
- kalonji
- Juventino
a za kogo niby ma grać Tiago? za Zanettiego czy Sissoko? Nie sądziłem, że to kiedyś napiszę ale mam nadzieję, że Pavel zakończy karierę po tym sezonie, co z tego, że serducho jak zawsze ma do gry skoro umiejętności i dynamika już nie ta..
- Gotti
- Juventino
Gra jakaś taka drętwa jak to często mamy w zwyczaju ostatnio. Manninger mocno mnie zirytował przy bramce dla Lazio. :? Takich bramek się nie puszcza; Gigi powinien już grać w pierwszym składzie.
Cóż, trzeba to wygrać, bo takich prezentów jak dziś od Atalanty możemy za wiele nie dostać w tym sezonie...
Cóż, trzeba to wygrać, bo takich prezentów jak dziś od Atalanty możemy za wiele nie dostać w tym sezonie...