"Prison Break"

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2006, 17:09

no więc skończyłem oglądać 2x02
wrażenia:
Spojler pisze:no nie wiem co sądzić o drugim odcinku. w sumie podobała mi się próba odbicia L.J., ale znowu myślałem, że będzie to dopiero w kolejnym odcinku. zdziwił mnie trochę Mahone. jak po pierwszym odcinku "zaimponował" mi, tak teraz... jak mógł nie zauważyć, że pistolecik trzymany przez Linc'a to zabaweczka? lekko się zawiodłem. Bellick trońkę się wkurzył i po tym jak mamuśka uratowała mu tyłek, chyba będzie polowanie. choć można się było tego spodziewać. przynajmniej ja tak pomyślałem. i oczywiście wszyscy zmierzają do Utah... celu z 5 mln.$... powinno być ciekawie. T-bag oczywiście przetrzymał wycinanie martwego mięcha i pewno niedługo będzie władał odciętą ręką. Abruzzi się zdziwi... zobaczymy co będzie dalej, ale drugi odcinek nie spełnił moich oczekiwań i nie zaspokoił głodu.

Obrazek
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2006, 17:36

Spojler pisze: Szkoda że Lincolnowi nie udało sie odbic syna :evil:
( plan był dobry), Lincoln jest ranny a policja siedzi na ogonie i do tego jeszcze zauwazyli plamy krwi w samochodzie. Po wyrzuconym dysku przez Scofielda ( jeszcze w pierwszej serii), teraz Lincoln wyrzuca komorke przez okno. Pozbywanie przedmiotów to już tradycja :smile:
.
. . . oj ta niepewnosc pozostaje czekac tydzien :P

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2006, 17:54

Spojler pisze: ajajaj....ajajaj....prawie sie im udało...prawie...i co teraz z L.J. bedzie? napewno stanie sie cos nieoczekiwanego...jesli chodzi o ten aspekt...

wogole mnie ten odcinek nic nie zadowalił...,,apetyt rosnie w miare jedzenia'' w tym przypadku w miare ogladania...

Ciekawie rozwija sie motyw zemsty Bellicka-koles jest narwany jak cholera : D ....
Fajne jest to ze jak mozna sie domyslec wszyscy(prawie) spotkaja sie znowu razem w Utah...no nie powiem napewno bedzie to mile spotkanie...ale cos mi sie wydaje ze Michael bedzie przed wszystkimi... i bedzie wielkie rozczarowanie reszty...no ale zobaczymy
.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2006, 09:14 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2006, 21:24

Zdradzi mi ktoś skad a raczej przez co sciaga odcinki Prison Break?

Misiek, emule, torrenty ???? co ma najwieksza baze danych w tym temacie?

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 12:25

Trailer 2x03(scan)

Dziac sie bedzie napewno i to duzo... :D
Spojler(odcinek3) pisze:Jestem ciekawy co bedzie z tym płonącym samochodem tam był chyba Sucre...no ale chyba nikt nie sadzi ze on tak zginie napisałem chyba bo to tez moze byc samochód Pana M. i L. i to raczej na 90% ich...pewnie bedza chcieli zeby poscig myslal ze zgineli a sami zwieja...no ale znajac agencika nie da sei na to nabrac pewnie...no ale zobaczcymy...napewno bedzie ciekawie .

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 09:24

Ale wy wybredni jestescie? Chcielibyscie aby w kazdym odcinku byla taka jazda jak w ostatnim pierwszej serii? A budowanie napięcia? A to oczekiwanie (nawet przez parę epizodów) na kulminację. Jak dla mnie ten odcinek byl dobry... Pozwolił odpocząć po ucieczce a jednoczesnie zbudował pierwsze podwaliny pod kolejne wydarzenia.

Co do spojlera z odcinka 3. Nie mam zamiaru ogladac juz zadnych. Po tym jak z niemoznosci doczekania do wtorku looknąłem na spojler do odcinka 2 oglądanie straciło na atrakcyjnosci. Dlatego czekam az kolejny raz autorzy PB zaskoczą mnie jakims nieoczekiwanem zwrotem akcji.

A teraz trochę o szczegółach:
Spojler pisze:Sytuacja Scofielda trochę się skomplikowała. Wydaje sie ze są otoczeni i mam nadzieje, ze 3 odcinek nie zacznie sie tak jak pierwszy, ze są juz daleko za policją i nikt nie bedzie wiedział jak sie z tego wydostali.
Trochę się zdziwiłem, że Bellick od razu nie ruszyl zemscic sie na Scofieldzie. Ze dopiero informacja o grubej kasie powstrzymała go od samobójstwa.
LJ - dobrze, ze go nie uwolnili. PRzynajmniej bedzie sie jeszcze działo. A co do broni. Pomalowana byla sprayem i w takiej sytuacji ciezko byloby sie zorientowac. Szkoda, ze Mahone wyczaił motyw z windą bo gdyby to byl zwykły policjant LJ bylby juz na wolnosci. Cos mi sie wydaje, ze do konfrontacjli Mahone - Scofield dojdzie jeszcze nie raz.
Mahone - czuje, ze po uzyskaniu odpowiednich informacji (w polowie serii) zacznie pomagac Scofieldowi... W koncu kto jak nie on moze ich wyciagnac z opresji... A moze w sezonie 3 nadal beda uciekac??
UTAH - z tego co wiem to tylko T-Bag i Scofield wiedzą gdzie lezy kasa. Moze byc ciekawie. Bo raczej Abruzzi tak latwo tego nie pusci.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 11:05

Do Martina
Spojler pisze:Martin przeciez wiesz ze Tweener tez wybiera sie w podroz do Utah...C-Note tez wie ale dal niego wazniejsza jest teraz rodzian wiec raczej tam nie pojedzie...ale ta wspomniama przezemnie dwojka slyszala wszystko co mowil staruszek....o kasie
Mahone- Martin gdzies to juz pisałem...wlasnie podbnie jak ty mysle ze Mahone bedzie im pomagał...wkoncu sami sobie nie poradza z tym wszystkim...chociaz jest jeszcze Ojciec Linca i Micheala...wlasnie na niego czekam z niecierpliwoscia bo cos go narazie nie widac...i mysle ze nie bedzie go widac jeszcze przez kilka odcinków...

Abruzzi- jedno jest pewne nadal bedzie chcial sie dowiedziec gdzie jest Fibonacci...zastanawia mnie czy przy pomoce Micheala...ale pewnie tak bo przeciez on wie gdzie F. siedzi...

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2006, 13:45

* 24.000baci * pisze:NOm mnie też LOST bardzo wciągnął. Znakomity film :o

A jakby ktos chciał lub nie oglądał jakiegoś odcinka to tę stronkę polecam : http://www.axn.pl/lost2/ :dance:
To jest Temat o Prison Break...a nie o LOST......i Lost to nie film tylko serial...

Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 09:54

właśnie oglądam 1 odcinek Prison Break pierwsze wrażenie super zobaczymy jak bedzie dalej znacie torrenta gdzie mozna zassac pierwsze odcinki Prisona ? torrent.net.pl nie dziala ;/

Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2006, 19:15

Ruby sprawa jest prosta.
1. Ściągasz program Azureus
2. Instalujesz program Azureus
3. Wchodzisz w necie na strone www.mininova.org
4. W okienku wpisujesz Prison Break
5. Czekasz chwile...
6. I masz...ponad 260 torrentow Prison Break
7. Mało tego...nie ściągaj odcinkow ktore maja po 350-400 MB
8. W okolicach 3/4 strony znajdziesz wszystkie odcinki z pierwszego sezonu i 2 odcinki z drogiego sezonu ktore maja po 112-114 MB + polskie napisy...
9. Klikasz na wybrany odcinek.
10. Za chwiel wyskakuje nowe okno z opisem tego odcinka (jego dane)
11. Klikasz na link...klikasz zapisz...klikasz otworz...i juz zaczyna sie sciagac w Azureusie...
12. POZDRO i milego ogladania...

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2006, 11:48

Dla tych, ktorzy ogladaja spojlery oto odcinek 4.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2006, 19:04

Mam problem ze znalezieniem w necie 19 odcinka pierwszego sezonu. Ma ktos moze link, albo zapisany torrent na kompie?

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 września 2006, 19:29

Obrazek
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2006, 22:38

Ooo widzisz o to chodzilo :) Dzieki

Pozdrawiam

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2006, 18:06

4 Odcinek
Spojler pisze: Niesamowity odcinek :D , po odzyskaniu danych Mahone bez problemu namierza jednego ze zbiegów Abruzzi ... zostaje złapany i niestety zabity :płaczę: (podobała mi się jego gra w serialu), Bellic zaczoł szaleć ale naszczęście został powstrzymany, drugi ze zbiegów który ukrywa sie w Motelu też jest bliski złapania, akcja wyraźnie się rozkręciła
... ahh ... oby do wtorku :prochno:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
ODPOWIEDZ