LM (Gr. H) [01]: JUVENTUS 1-0 Zenit

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Tharp

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 15:21

Z tego co sprawdzalem, buki stawiaja nasze zwyciestwo. (na bet365.com za kazdego euro postawionego na Juve mozna wygrac... 1,30. 2,6 za remis i 3.75 za wygrana Zenitu. Na bwin.com 1.75 na nas, 3.5 remis i 4.1 wygrana Zenitu)
Licze na szybkie prowadzenie 2:0. Byle nie kolejne 1:0, bo Ruscy sa cwani, i bedzie nerwówka pod koniec :<

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 15:34

Byłem ciekaw,co na temat spotkania z Juve powiedzą ludzie związani z Zenitem.Doczekałem się tego,czego się spodziewałem...

http://www.pilka.pl/tymoszczuk-w-zenici ... juventusie

http://www.pilka.pl/dick-advocaat-nie-b ... -juventusu

Stwierdzenia,że to Juve powinno bać się Rosjan są zdecydowanie przesadzone i bezpodstawne...Chcę zobaczyć miny autorów tych wypowiedzi po przegranej na Olimpico...Nie podoba mi się fakt,że Zenit przyjmuje taką a nie inną postawę,która w moim przekonaniu przejawia brak szacunku do Turyńczyków...Zobaczymy...Forza Vecchia Signora!

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 16:23

Po pierwsze wogóle jak czytam wypowiedzi niektóych to żal...komentarze typu "bedzie 3:0" itp. są wogóle nie na miejscu, ludzie popatrzcie sobie na to jak Zenit zagrał z Manchasterem albo co zrobiłz Bayernem ta drużyna ma większe szanse na wyjście z grupy niz np. Real.Oczywiście cchiałbym zeby takie 3:0 było bo jesteśmy moim zdaniem dobrze przygotowani i bardzo silni ale patrząc realnie to 1:0 bedzie bardzo dobrym rezultatem.
Po drugie mam nadzieje chociaż na połówke Sebastiana Giovinco.LM to najlepsze miejsce do wypromowania się.To wielki talent ale jak bedzie grywał tylko raz na 10 kolejek w lidze to niedość że może odejść to jeszcze sie nie wybije.Wystarczy popatrzeć na Messiego, gdyby grywałtyle w barcelonie co Sebo u Nas to mało kto o nim by słyszał.
Po trzecie to oprócz ekscytacji i podniecenia i wogóle tego czegoś co teraz czuje przed tym meczem fakt że oglądne se go w HD od kiedy tylko piłkarze pojawią się w tunelu...poprostu nie da sie opisać i nie wiem co ze sobą zrobie do tej 20:00 (bo studio tez se ogladne 8) )

FORZA JUVE!!!LENINGRAD (jak mawia Andrzej S.) jak i cała Europa zobaczy co to znaczy powrócić w wielkim stylu :-D

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
shnatyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 17:16

mrozzi pisze:Byłem ciekaw,co na temat spotkania z Juve powiedzą ludzie związani z Zenitem.Doczekałem się tego,czego się spodziewałem...

http://www.pilka.pl/tymoszczuk-w-zenici ... juventusie

http://www.pilka.pl/dick-advocaat-nie-b ... -juventusu

Stwierdzenia,że to Juve powinno bać się Rosjan są zdecydowanie przesadzone i bezpodstawne...Chcę zobaczyć miny autorów tych wypowiedzi po przegranej na Olimpico...Nie podoba mi się fakt,że Zenit przyjmuje taką a nie inną postawę,która w moim przekonaniu przejawia brak szacunku do Turyńczyków...Zobaczymy...Forza Vecchia Signora!
Zważ na to, że w obu wypowiedziach pojawia się "szanujemy rywala".To, że nas się nie boją mnie nie dziwi.Wręcz nie mogą się bać bo gdyby tak było nie mieli by po co wychodzić na murawę.Przesadą było stwierdzenie Tymoszczuka, że my się boimy Zenitu ale w zasadzie to niech się nastawiają, że wyjdziemy z podkulonym ogonem, lepiej dla nas bo się nie źle zdziwią jak przyjdzie im stanąć oko w oko z głodnym na grę w LM Juventusem, aż strach się bać :prochno:

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 17:37

bolec_juve pisze:Po pierwsze wogóle jak czytam wypowiedzi niektóych to żal...komentarze typu "bedzie 3:0" itp. są wogóle nie na miejscu, ludzie popatrzcie sobie na to jak Zenit zagrał z Manchasterem albo co zrobiłz Bayernem ta drużyna ma większe szanse na wyjście z grupy niz np. Real.Oczywiście cchiałbym zeby takie 3:0 było bo jesteśmy moim zdaniem dobrze przygotowani i bardzo silni ale patrząc realnie to 1
No mnie także coś tkaiego denerwuje ale także większość kibiców patrzy na to jak gra Zenit w lidze rosyjskiej. Ostatnio z ciekawości obejrzałem kilka meczów i ich gra naprawdę nie rzuca na kolana. Po prostu wygrywają mając jedną dwie sytuacje w meczu. Ale już z firmami z najwyższej półki eusopejkiej potrafią sie zmobilizować. Jest to po prostu drużyn a grająca świetnie taktycznie. Nie bez powodu Dick ( :lol: ) Advoocat jest według wielu uważany za jednego z najlepszych trenerów w Europie. Mają także pojedynczych piłkarzy którzy są świetni techniczni (czyt. Danny, Tymoszczenko, Arszawin, Pogrebniak) którzy mogą zapewnić zwycięstwo zespołowi jedną akcją. No miejmy nadzieje że wygra lepszy ( tfuu) znaczy Juventus :D 8)

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 17:48

Kuzminski pisze:
Karol_Juve pisze:W lidze mistrzów nie pokazała nic szczególnego (o ile dobrze pamiętam to nawed z grupy nie wyszła)Z zenitem będzie tak samo zobaczycie :)
Wyszla z grupy, a w 1/8 odpadla przeciwko Fenerbahce po karnych. ;)
no to sie sporo pomyliłem... :? Ale ich gra nie była piękna.. :) moim zdaniem

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
Loremaster

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 17:53

Ja stawiam na wynik 2-0 ja Juve. Nie wiem kto strzeli, ale tak czuję 3:0 to przesada, ale jak pomyślę w jaki sposób grał Juventus z Interem, kiedy się naprawdę zmobilizowali to nie widzę dla Zenitu szans, jeżeli wyjdzie ten Juventus, a mobilizacja przy grze w LM u siebie będzie jeszcze większa, Del Piero-Trezeguet-Buffon-Camoranesi-Nedved oni wyjdą głodni i zdeterminowani jak nigdy, a jak Del Piero jest w formie to nie wielu jest obrońców, którzy potrafią go zatrzymac, a takich napewno nie posiada Zenit.

Po drugie z tego co widziałem jak Zenit grał z ManU i przeciwko Bayernowi i w finale to oni raczej grają środkiem nie szkrzydłami, a akurat środek pomocy i obrony mamy bardzo dobry, jestem ciekaw pojedynków Poulsena i Sissoko z pomocnikami Zenitu.

Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 18:35

Prawda jest taka, że jeśli nie z Zenitem to z kim ? Ja wielokrotnie podkreślałem, że uważam ekipę z Rosji za bardzo trudnego rywala ale gramy u siebie, chłopaki są bardzo zmotywowani. Nie powinno być wpadki. Zwłaszcza, że z silnymi drużynami które nie tylko się bronią potrafimy grać jak mało kto. Obstawiam jednobramkowe zwycięstwo.

dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 19:01

A moim zdaniem Zenit w tym sezonie ligi mistrzów może sporo namieszać. w zeszłym roku grali całkiem ładną i skuteczną piłkę, patrząc na mecz z Man Utd. to tam też nieźle zagrali. Jeśli chodzi o nas to tak naprawdę jesteśmy wielką nie wiadomą z drużynami z Europy nie spotykaliśmy się od dwóch lat w walce o punkty- meczy towarzyskich nie liczę bo jak wiadomo to inna bajka. dlatego też chociaż jestem optymistą co do końcowego wyniku to myślę, że nie będzie to łatwa przeprawa.

ps. moim zdaniem z grupy wyjdziemy my i właśnie Zenit, a kwestia pierwszego miejsca będzie otwarta do ostatniej kolejki

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 19:20

No juz tylko godzina i zaczynamy :D Po prostu sie nie moge doczekac, ciarki mnie przechodza na mysl ze za chwile znowu uslyszymy na naszym stadionie hymn Ligi Mistrzow :D Szkoda tylko ze to nie bedzie na Delle Alpi :/

Mam tez nadzieje ze Giovinco usiadzie przynajmiej na lawce rezerwowych, a nie tak jak z Udinese.

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 19:47

Dwa lata,tyle wlasnie czekalem,a raczej czekali wszyscy sympatycy Juve.
Po bardzo przykrych chwilach czas na troche "relaksu" jakim jest bez watpienia powrot do elitarnych rozgrywek.Sama nazwa Champions League juz mowi,ze tam graja najlepsze zespoly z europy.
Dla Juventusu napewno jest to wyjatkowy mecz,a takim zawodnikom jak Del Piero,Trezeguet,Buffon,Camoranesi i Nedved nalezy sie nagroda w postaci wystepow w lm,poniewaz to wlasciwie dzieki nim udalo nam sie w glownej mierze cieszyc sie znowu hymnem lm.
Na poczatek Zenit,mecz bedzie wyjatkowo trudno,ale i bedzie doswiadczeniem na ile nas stac.Mistrz kraju i zdobywca pucharu uefa zapowiada walke o wyjscie z grupy i to wlasnie ich sie najbardziej obawiam,bo ruskie sa nieobliczalne :think:
Im blizej meczu tym napiecie rosnie,pilkarze Zenitu sa nastawieni pozytywnie na Juve mowiac,ze nie boja sie,dlatego mam nadzieje,iz Bianconeri podejda odpowiednio zmotywowani do meczu i nielekcewazac rywali,tak jak potrafia,co pokazali juz nie raz z innymi klasowymi rywalami.
Trzeba ruskim utrzec nosa i pokazac,ze Juventus jest na najwyzszym poziomie :dance:

Forza Juve :!:

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 20:06

Przekonamy się w tym meczu jak bardzo Juventus chce zaistnieć w LM. Tyle miesięcy czekali na ten pierwszy występ, który dzisiaj będzie miał miejsce.
To że Juve będzie chciał zniszczyć rywala to oczywiste, ale największym rywalem na boisku nie będzie Zenit a stres i rola faworyta oraz oczy całego świata oglądajęce Juventus po wielkiej przerwie w LM.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
chapi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 20:10

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 20:40

bolec_juve pisze:Po drugie mam nadzieje chociaż na połówke Sebastiana Giovinco.
Nie ma go na ławce rezerwowych.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2008, 21:30

De Rossi pisze:
bolec_juve pisze:Po drugie mam nadzieje chociaż na połówke Sebastiana Giovinco.
Nie ma go na ławce rezerwowych.
No już gorzej to chyba być nie może. Nie dość, że nie działa mi żaden link do transmisji, to jeszcze Seby nie ma nawet na ławce :x .

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Zablokowany