wyjazd do Bratysławy
- preclix
- Juventino
A teraz przeczytaj mój wcześniejszy post i twój i zastanów się co prezentujesz swoją wypowiedzią... Zamiast wprowadzić tu odrobinę porządku to będzie się żalił. Jeżeli nie chcesz pomóc w organizacji to przynajmniej nie przeszkadzaj. Jesteś chętny ? To zgłoś mi na PW, żeby Cię wpisać. Tyle.marcinb1989 pisze:Powoli poziom rozmów zbliża się do debat z ulicy WiejskiejMam nadzieję, że będzie możliwe zorganizowanie wyjazdu dla osób nie będących w JPC
- bolec_juve
- Juventino
Ja również jestem chętny.Załątwiam se teraz cośna weekend żeby zarobic na bilety itp. i jade.Moja propozycja to pociągiem do Bratyslawy i spowrotem nie wiem jak wy sie wcześniej umawialiście ale koleje to chyba najlepsze rozwiązanie 

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- dawidpln
- Juventino
niestety z tego co wiem nikt kto nie jest w oficjalnym fanclubie nie ma szans obejrzec tego meczu(w serie a na wyjazdy moga jezdzic tylko zarejestrowani - a to przeciez liga mistrzow...) no chyba ze w tv!
na wyjazdowe meczu juve moga jezdzic tylko zarejestrowani kibice! to nie sa polskie realia i juve napewno nie zrobi czegos takiego jak wisla i legia oraz pzpn!
a jak chcecie na czarnym rynku kupic bilety to liczcie sie z duzymi kosztami!
na wyjazdowe meczu juve moga jezdzic tylko zarejestrowani kibice! to nie sa polskie realia i juve napewno nie zrobi czegos takiego jak wisla i legia oraz pzpn!
a jak chcecie na czarnym rynku kupic bilety to liczcie sie z duzymi kosztami!
Forza Juventus
- Bobeknaklo
- Juventino
Nie rozumiem dlaczego odzywają się ci którzy są w JPC i chcą sie wybrać z nimi? Ludzie! Po co te komentarze wasze? Po co prowokujecie ludzi?
Ja jestem w połowie członkiem JPC i nie wiem czy będę mógł jechać z JPC (jeżeli wyjazd przez JPC będzie organizowany bo niektórzy tu już się tak przechwalają i myślą, że jutro jest wyjazd). Nie wiem kiedy będę wiedział, wstępnie dopisuje się do listy chętnych. Proponuje, aby założyciel tematu wpisał listę chętnych w pierwszym poście bo później szukać strony na której była lista chętnych nie jest zbyt dobrym pomysłem.
Ja jestem w połowie członkiem JPC i nie wiem czy będę mógł jechać z JPC (jeżeli wyjazd przez JPC będzie organizowany bo niektórzy tu już się tak przechwalają i myślą, że jutro jest wyjazd). Nie wiem kiedy będę wiedział, wstępnie dopisuje się do listy chętnych. Proponuje, aby założyciel tematu wpisał listę chętnych w pierwszym poście bo później szukać strony na której była lista chętnych nie jest zbyt dobrym pomysłem.
- Bobeknaklo
- Juventino
A gdzie nazwałem kogoś z JPC złym?
- bolec_juve
- Juventino
Czyli chcecie powiedzieć że nawet jak se kupie bilet na necie na ten mecz pojade tam to mnie nie wpuszczą bez pokazania im legitymacji JPC?To trohe bezsensu i pierwszy raz sie z tym spotykam.dawidpln-Czy mógł byś mi pokazać źródło takiej informacji?
- Tharp
bolec_juve pisze:Czyli chcecie powiedzieć że nawet jak se kupie bilet na necie na ten mecz pojade tam to mnie nie wpuszczą bez pokazania im legitymacji JPC?To trohe bezsensu i pierwszy raz sie z tym spotykam.dawidpln-Czy mógł byś mi pokazać źródło takiej informacji?

Nie rozumiesz.
Bilety W OGOLE nie sa dostepne, dla 'nieoficjalnych' tzn niezarejestrowanych kibicow (takich jak np JPC - 'oficjalny, zarejestrowany fanklub Juve w Polsce). Przynajmniej tak wynika z tego co mowi dawidpln.
EDIT: zeby uniknac kolejnego nieporozumienia: Nie jestes w JPC to biletu "se" nie kupisz.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie gadaj bzdur. Zawsze jakiś procent biletów jest dostępny w ogólnodostępnej sprzedaży, czy to na sektor gości, gospodarzy, czy na neutralny jeśli takowy istnieje. A ile tych biletów jest i jak bardzo realne jest ich dostanie to już zależy od tego jaki mecz, na jakim stadionie, w ramach jakich rozgrywek itp itdTharp pisze:Bilety W OGOLE nie sa dostepne, dla 'nieoficjalnych' tzn niezarejestrowanych kibicow (takich jak np JPC - 'oficjalny, zarejestrowany fanklub Juve w Polsce). Przynajmniej tak wynika z tego co mowi dawidpln.
EDIT: zeby uniknac kolejnego nieporozumienia: Nie jestes w JPC to biletu "se" nie kupisz.
Oczywiście wszystko regulują tez przepisy uefa i krajowego związku, na niektóre spotkania można się dostać bez problemu, zaś na inne ciężko się nawet dopchać pod stadion.
Osobiście nie liczyłbym na załatwienie biletów jeśli nie byłbym członkiem JPC, a jeśli już nawet, to taka operacja może być dosyć czasochłonna, być może kosztowna, a już na pewno okraszona kombinatorstwem. Aczkolwiek możliwe, że osoby trzecie bilety będą mogły dostać bez problemu.
No ale póki co i tak nie ma o czym gadać, jeszcze nawet nie znamy przeciwnika.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2008, 20:36 przez Siewier, łącznie zmieniany 2 razy.
- naros
- Juventino
Ja tez moge powiedziec ze jestem w połowie członkiem JPC bo wpłaciłem juz kase i wysłałem zgłoszenie. Teraz czekam na jakies potwierdzenie i legitke ale na to to jeszcze pewnie troche poczekam.piter_b pisze:A da się tak?? Która Twoja połowa jest w jpc a która nie??Bobek1991 pisze:
Ja jestem w połowie członkiem JPCPrawa czy lewa?? Góra czy dół ?? :rotfl:

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Bobeknaklo
- Juventino
Da się. Zapisałem się teraz ale oficjalnie zostanę członkiem po zamknięciu zapisów, wtedy zostanę także dopiero zarejestrowany we Włoszech więc spełniam wymogi aby być członkiem lecz nie jest to oficjalnie potwierdzone. i nie wiem czy będę mógł jechać na mecz.
Więc co cię tak bawi? Jakiś niedorozwinięty jesteś? :doh:
Więc co cię tak bawi? Jakiś niedorozwinięty jesteś? :doh:
- bolec_juve
- Juventino
Tharp pisze:bolec_juve pisze:Czyli chcecie powiedzieć że nawet jak se kupie bilet na necie na ten mecz pojade tam to mnie nie wpuszczą bez pokazania im legitymacji JPC?To trohe bezsensu i pierwszy raz sie z tym spotykam.dawidpln-Czy mógł byś mi pokazać źródło takiej informacji?![]()
Nie rozumiesz.
Bilety W OGOLE nie sa dostepne, dla 'nieoficjalnych' tzn niezarejestrowanych kibicow (takich jak np JPC - 'oficjalny, zarejestrowany fanklub Juve w Polsce). Przynajmniej tak wynika z tego co mowi dawidpln.
Dobra ty ale podaj mi źródło bo to że ktoś se tak powiedział to mnie to wali naprawde, jak przeczytam np. na juventus.com że bilety na 3 runde eliminacji LM nie są dostępne dla nie oficjalncyh kibiców to wtedy OK ale takie gadanie że ktoś tam powiedział wogle nie ma sensu bo jest bezpodstawne.
Rówież wysłałem zgłoszenie i wpłaciłem pieniądze jednak troche sie martwić zaczynam bo mineło już około 2 tygodni i jeszcze nie doszło. Jak wy (ci którzy już są w JPC) długo czekaliście na jakieś potwierdzenie?I mam jeszcze jedno pytanie: Czy JPC dostanie juz mój formularz i pieniądze to czy itak trzaba czekać do zakończenia zapisów na zatwierdzenie mnie jako członka czy działania zostają podjęte odrazu?Domyślam się że nie bedziecie wysyłąć każdego zgłoszenia osobno do Włoch ( jeśłi trzeba) ale chciałbym wiedzieć poprostu.