wyjazd do Bratysławy

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 14:39

marcinb1989 pisze:Powoli poziom rozmów zbliża się do debat z ulicy Wiejskiej :/ Mam nadzieję, że będzie możliwe zorganizowanie wyjazdu dla osób nie będących w JPC :ok:
A teraz przeczytaj mój wcześniejszy post i twój i zastanów się co prezentujesz swoją wypowiedzią... Zamiast wprowadzić tu odrobinę porządku to będzie się żalił. Jeżeli nie chcesz pomóc w organizacji to przynajmniej nie przeszkadzaj. Jesteś chętny ? To zgłoś mi na PW, żeby Cię wpisać. Tyle.

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 14:57

Ja również jestem chętny.Załątwiam se teraz cośna weekend żeby zarobic na bilety itp. i jade.Moja propozycja to pociągiem do Bratyslawy i spowrotem nie wiem jak wy sie wcześniej umawialiście ale koleje to chyba najlepsze rozwiązanie :think:

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
buclu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 15:07

Ja sie pisze !!!!! FORZA JUVE

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 17:13

niestety z tego co wiem nikt kto nie jest w oficjalnym fanclubie nie ma szans obejrzec tego meczu(w serie a na wyjazdy moga jezdzic tylko zarejestrowani - a to przeciez liga mistrzow...) no chyba ze w tv!
na wyjazdowe meczu juve moga jezdzic tylko zarejestrowani kibice! to nie sa polskie realia i juve napewno nie zrobi czegos takiego jak wisla i legia oraz pzpn!
a jak chcecie na czarnym rynku kupic bilety to liczcie sie z duzymi kosztami!

Forza Juventus
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 17:31

Nie rozumiem dlaczego odzywają się ci którzy są w JPC i chcą sie wybrać z nimi? Ludzie! Po co te komentarze wasze? Po co prowokujecie ludzi?

Ja jestem w połowie członkiem JPC i nie wiem czy będę mógł jechać z JPC (jeżeli wyjazd przez JPC będzie organizowany bo niektórzy tu już się tak przechwalają i myślą, że jutro jest wyjazd). Nie wiem kiedy będę wiedział, wstępnie dopisuje się do listy chętnych. Proponuje, aby założyciel tematu wpisał listę chętnych w pierwszym poście bo później szukać strony na której była lista chętnych nie jest zbyt dobrym pomysłem.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 17:55

Akurat ostatni post "kogos z JPC" może Wam dac troche więcej "swiatła" na sprawe wyjazdu. Światła negatywnego. Nie ma co sie denerwować, bo jak widać "ci źli z JPC" też chcą Wam pomóc ;)

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 18:17

A gdzie nazwałem kogoś z JPC złym?

dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 18:51

szczerze to nie wiedzialem nawet ze przez jpc jest organizowany wyjazd i wolalbym jechac 'nieoficjalnie' tylko musi byc jakas organizacja bo bez niej nic nie da sie zrobic!

Forza Juventus
bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 19:04

Czyli chcecie powiedzieć że nawet jak se kupie bilet na necie na ten mecz pojade tam to mnie nie wpuszczą bez pokazania im legitymacji JPC?To trohe bezsensu i pierwszy raz sie z tym spotykam.dawidpln-Czy mógł byś mi pokazać źródło takiej informacji?

Tharp

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 20:18

bolec_juve pisze:Czyli chcecie powiedzieć że nawet jak se kupie bilet na necie na ten mecz pojade tam to mnie nie wpuszczą bez pokazania im legitymacji JPC?To trohe bezsensu i pierwszy raz sie z tym spotykam.dawidpln-Czy mógł byś mi pokazać źródło takiej informacji?
:angry:
Nie rozumiesz.
Bilety W OGOLE nie sa dostepne, dla 'nieoficjalnych' tzn niezarejestrowanych kibicow (takich jak np JPC - 'oficjalny, zarejestrowany fanklub Juve w Polsce). Przynajmniej tak wynika z tego co mowi dawidpln.
EDIT: zeby uniknac kolejnego nieporozumienia: Nie jestes w JPC to biletu "se" nie kupisz.

piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 20:27

Bobek1991 pisze:
Ja jestem w połowie członkiem JPC
A da się tak?? Która Twoja połowa jest w jpc a która nie?? :D Prawa czy lewa?? Góra czy dół ?? :rotfl:

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 20:29

Tharp pisze:Bilety W OGOLE nie sa dostepne, dla 'nieoficjalnych' tzn niezarejestrowanych kibicow (takich jak np JPC - 'oficjalny, zarejestrowany fanklub Juve w Polsce). Przynajmniej tak wynika z tego co mowi dawidpln.
EDIT: zeby uniknac kolejnego nieporozumienia: Nie jestes w JPC to biletu "se" nie kupisz.
Nie gadaj bzdur. Zawsze jakiś procent biletów jest dostępny w ogólnodostępnej sprzedaży, czy to na sektor gości, gospodarzy, czy na neutralny jeśli takowy istnieje. A ile tych biletów jest i jak bardzo realne jest ich dostanie to już zależy od tego jaki mecz, na jakim stadionie, w ramach jakich rozgrywek itp itd
Oczywiście wszystko regulują tez przepisy uefa i krajowego związku, na niektóre spotkania można się dostać bez problemu, zaś na inne ciężko się nawet dopchać pod stadion.

Osobiście nie liczyłbym na załatwienie biletów jeśli nie byłbym członkiem JPC, a jeśli już nawet, to taka operacja może być dosyć czasochłonna, być może kosztowna, a już na pewno okraszona kombinatorstwem. Aczkolwiek możliwe, że osoby trzecie bilety będą mogły dostać bez problemu.

No ale póki co i tak nie ma o czym gadać, jeszcze nawet nie znamy przeciwnika.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2008, 20:36 przez Siewier, łącznie zmieniany 2 razy.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 20:31

piter_b pisze:
Bobek1991 pisze:
Ja jestem w połowie członkiem JPC
A da się tak?? Która Twoja połowa jest w jpc a która nie?? :D Prawa czy lewa?? Góra czy dół ?? :rotfl:
Ja tez moge powiedziec ze jestem w połowie członkiem JPC bo wpłaciłem juz kase i wysłałem zgłoszenie. Teraz czekam na jakies potwierdzenie i legitke ale na to to jeszcze pewnie troche poczekam.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 20:32

Da się. Zapisałem się teraz ale oficjalnie zostanę członkiem po zamknięciu zapisów, wtedy zostanę także dopiero zarejestrowany we Włoszech więc spełniam wymogi aby być członkiem lecz nie jest to oficjalnie potwierdzone. i nie wiem czy będę mógł jechać na mecz.

Więc co cię tak bawi? Jakiś niedorozwinięty jesteś? :doh:

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2008, 20:50

Tharp pisze:
bolec_juve pisze:Czyli chcecie powiedzieć że nawet jak se kupie bilet na necie na ten mecz pojade tam to mnie nie wpuszczą bez pokazania im legitymacji JPC?To trohe bezsensu i pierwszy raz sie z tym spotykam.dawidpln-Czy mógł byś mi pokazać źródło takiej informacji?
:angry:
Nie rozumiesz.
Bilety W OGOLE nie sa dostepne, dla 'nieoficjalnych' tzn niezarejestrowanych kibicow (takich jak np JPC - 'oficjalny, zarejestrowany fanklub Juve w Polsce). Przynajmniej tak wynika z tego co mowi dawidpln.

Dobra ty ale podaj mi źródło bo to że ktoś se tak powiedział to mnie to wali naprawde, jak przeczytam np. na juventus.com że bilety na 3 runde eliminacji LM nie są dostępne dla nie oficjalncyh kibiców to wtedy OK ale takie gadanie że ktoś tam powiedział wogle nie ma sensu bo jest bezpodstawne.

Rówież wysłałem zgłoszenie i wpłaciłem pieniądze jednak troche sie martwić zaczynam bo mineło już około 2 tygodni i jeszcze nie doszło. Jak wy (ci którzy już są w JPC) długo czekaliście na jakieś potwierdzenie?I mam jeszcze jedno pytanie: Czy JPC dostanie juz mój formularz i pieniądze to czy itak trzaba czekać do zakończenia zapisów na zatwierdzenie mnie jako członka czy działania zostają podjęte odrazu?Domyślam się że nie bedziecie wysyłąć każdego zgłoszenia osobno do Włoch ( jeśłi trzeba) ale chciałbym wiedzieć poprostu.

ODPOWIEDZ