Sparing (06.08): Manchester 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
qazwsx

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 22:54

Dzięki Sapo :) Jesteś wielki :)

Tharp

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2008, 23:10

bolec_juve pisze:
Tharp pisze: Dobra, panie swiety paladynie, czekam az zamiesicsz jakies zdjecie Zlatana podpisane "Juve szmaty". No co, w koncu tifosi Juve (i nie tylko!) na niego zingaro/cygan wołaja! Ba, OSMOLONY cygan. Co teraz? :( :( :think:

:think: Co teraz?Teraz to ci powiem że to duża duża duża duża bzdura.Nie wiem gdzie zauważyłeś u mnie logo Interu na avatarcze albo nick bolec_inter ale naprawde..."Juve Szmaty" któy tifosi Juve by tak napisał :?: :?: :?: :?: I co ma wspólnego to ze kibice Juve mówią na niego osmolony cygan z tym ze mam pisać "juve Szmaty" :?: :?: O co ci ziomuś chodzi? Niby dlaczego miałbym tak podpisać zdjęcie Zlatana( może nie wiesz ale on gra w Interze) jeśli już to "Inter Szmaty" albo "Zdrajca"...naprawde nie wiem co ty chciałeś postem tym udowodnić, czy wytłumaczyć :think: :shock:
Ech, tak cos myslalem ze nie zrozumiesz.
Skoro tak szanujesz wszystkich pilkarzy, i zadnego bys nie obrazil, itd, a twoja reakcja na kibicow MU 'obrazajacych' Sissoko byla "MU szmaty", to moze zlatana bys bronil w podobny sposob?
bolec pisze: co ci ziomuś chodzi?
Tylko nie 'ziomus' >_<;

Tak pozatym: Podpisuje sie pod tym co napisal steru. To samo mialem na mysli, ale kolega lepiej to w slowa ubral.

Vergil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 09:52

Jak zwykle zamiast gadać o tym co jest w temacie [czyli dzisiejsze spotkanie] ktoś rzucił jakimś tekstem i milion ludzi musiało się tego doczepić...

Powiedzcie mi lepiej jak oceniacie 'nasze' szanse w dzisiejszym meczu?
Poszedłbym do profa postawić na Juve bo jest bardzo nie obliczalne ;P

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 10:57

Z tego co pamiętam, to United często początki sezonu przesypiało, dlatego myślę, że dzisiaj nie pokażą niczego nadzwyczajnego. Wynik jest sprawą drugorzędną. Chciałbym przede wszystkim zobaczyć dobrą, zazębiającą się grę Juventusu na tle najlepszej drużyny Europy.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 11:22

Mr Cezary pisze:Z tego co pamiętam, to United często początki sezonu przesypiało, dlatego myślę, że dzisiaj nie pokażą niczego nadzwyczajnego. .
Przesypiało czy nie, w tym sezonie patrząc na same wyniki nie jest najgorzej...

1 Towarzyskie Aberdeen W 0 - 2
2 Towarzyskie Kaizer Chiefs W 1 - 1
3 Towarzyskie Orlando Pirates W 0 - 1
4 Towarzyskie Kaizer Chiefs W 0 - 4
5 Towarzyskie Portsmouth W 1 - 2
6 Towarzyskie Espanyol Barcelona D 1 - 0
7 Towarzyskie Peterborough W 0 - 2

Podsumowując 6 zwycięstw i 1 remis.
Wiadomo, że oba zespoły nie są jeszcze u szczytu formy, ale wiele osób ( kibiców ) traktuje ten mecz prestiżowo więc może chłopaki też się mocno zmobilizują i postarają o zwycięstwo.

ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 11:43

Mam pytanie czy mecze na RAI uno są kodowane czy będzie można normalnie sobie popatrzyć na meczyk? :D

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 11:46

ADP pisze:Mam pytanie czy mecze na RAI uno są kodowane czy będzie można normalnie sobie popatrzyć na meczyk? :D
roznie to bywa na RAI - najlepiej wlaczyc o 21 i sprawdzic czy koduja

a jesli zakoduja to obejrzec sobie Wisle na TVP2 - jak narazie nie koduja :D

Obrazek
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 12:31

Czy mogę kogoś prosić o przysłanie mi sms'a po meczu (wynik i strzelcy) :?:
Niestety dzisiaj wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do internetu. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to proszę o kontakt na PW.

Nieaktualne/ Dzięki Siewier

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 12:57

Szczerze powiem,nawet dosyć przewrotnie,że naszym piłkarzom porażka z HSV może tylko pomóc...Zwrócą uwagę na błędy popełniane najczęściej,a i drobne pomyłki powinny zdarzać się rzadziej.Fakt faktem w spotkaniu o stawkę nie pozwolilibyśmy na zostawienie z tyłu zaledwie 1 czy 2 graczy-zwyczajnie walczyliśmy o poprawę rezultatu,a ostatnia bramka była wynikiem tylko i wyłącznie zrezygnowania naszych piłkarzy.Dlatego też uważam,że dzisiejszy mecz będzie niezwykle ważny.Sądzę,że nasi będą chcieli zatrzeć złe wrażenie z poprzedniego spotkania i udowodnić sobie,a także kibicom,że podążają właściwą drogą przygotowań.To ostatni sprawdzian przed kwalifikacjami,a zatem ostatnia szansa na konkretne zmiany chociażby w ustawieniu taktycznym.Ranieri jednak sam przyznał,że dzisiaj na murawie pojawią sie gracze,którzy mają mniej rozegranych minut,więc i Ci,którzy do zespołu dołączyli później (kadrowicze reprezentacji Włoch oraz Poulsen).Dlatego też ciężko cokolwiek powiedzieć na temat przewidywań co do końcowego rezultatu.Fakt faktem ManU nie wzmocnił na razie żaden zawodnik-osłabili się nawet sprzedając do Barcelony Pique.Choć to tylko sparing-liczę na zwycięstwo-to dodałoby naszym dodatkowego "kopa" przed nadchodzącym spotkaniem w Turynie...Nasi ciężko pracują i liczę,że ten wysiłek zaowocuje pod koniec sezonu czymś wielkim...

PabL0o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 13:00

No porażka z HSV może pomóc, ale musieli by się dużo bardziej zmobilizować by wygrać z Manchesterem...

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 13:10

Właśnie o mobilizacji mówię.Porażka i do tego tak wysoka na pewno deprymuje,ale dodatkowo nas,jako wielki zespół mobilizuje.Spodziewam się szybkiego spotkania i zaciętości z naszej strony.Liczę jednak,że mecz nie będzie rozgrywany za wszelką cenę o zwycięstwo,gdyż nie możemy sobie pozwolić na kontuzje przed eliminacjami...Pokazał to już przykład Knezevica oraz Molinaro,na całe jednak szczęście-będący tylko przestrogą bez konsekwencji...

Tharp

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 14:00

tabo89 pisze:
ADP pisze:Mam pytanie czy mecze na RAI uno są kodowane czy będzie można normalnie sobie popatrzyć na meczyk? :D
roznie to bywa na RAI - najlepiej wlaczyc o 21 i sprawdzic czy koduja

a jesli zakoduja to obejrzec sobie Wisle na TVP2 - jak narazie nie koduja :D
przeprasza, kogo obchodzi jakas wisla, i co to ma wspolnego z ManU vs Juve? >_<;

Ponawiam pytanie: Wie ktos czy mecz bedzie transmitowany(xD) na justin.tv (to cos, na czym trofeo TIM lecialo) ?

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 14:13

Justin.tv na 100& pokaże to spotkanie,jako że dziś wieczorem nie ma ciekawszego meczu,zresztą w tym samym czasie pokazywane są czasami różne wydarzenia na pod-kanałach.Wejdź na powyższą stronę i zapewne dowiesz się czegoś odnośnie spotkania Juve-ManU.

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 15:05

Na liveonsat, pisze, ze kanal bedzie FTA, wiec bez problemu powinno sie dac obejzec mecz.

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2008, 15:39

Dzisiaj liczę przede wszystkim na dobrą grę. To co pokazali nasi na Emirates Cup to p prostu żenada. Ale nie rozpamiętujmy tego. Dzisiaj musimy nareszcie zagrać swoje. To co najbardziej lubimy i to co nam najlepiej wychodzi. Mam nadzieje, że mecz w internecie będzie do zobaczenia.

Wie ktoś z was czy jest mecz na justin.tv albo bet365.com?

Obrazek
Zablokowany