Flagi Juve
- alex_KiNiO
- Juventino
Dostałem info od producenta co do rozmiaru projektu: Projekt flagi najlepiej jak jest w grafice wektorowej ( np. plik programujuverm pisze:Jam również chętny. W jakim rozmiarze minimalnym musi być projekt, bo chyba mam pewien pomysł?
CorelDraw ). Jeżeli będzie inny to nie ma to wpływu na jakość flagi, ponieważ i tak grafik zamienia go na grafikę wektorową.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Mati
- Juventino
Czytając ten temat od kilku dni nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: Czy ktoś jest w stanie się podjąć organizacji tej akcji ?
To nie jest prosta sprawa, bo trzeba wszystkiego dopilnować, złożyć zamówienie, zebrać pieniądze, rozesłać zrobione flagi.
Wiem, że kilka osób wykazywało tu jakąś inicjatywę, jednak nikt chyba jasno nie napisał że poprowadzi akcje.
Myślę że w ogóle od tego należało zacząć.
To nie jest prosta sprawa, bo trzeba wszystkiego dopilnować, złożyć zamówienie, zebrać pieniądze, rozesłać zrobione flagi.
Wiem, że kilka osób wykazywało tu jakąś inicjatywę, jednak nikt chyba jasno nie napisał że poprowadzi akcje.
Myślę że w ogóle od tego należało zacząć.
- olecki1
- Juventino
- |ViRuS|
- Juventino
Tak, ale koszty wzrosną ponieważ pasuje zwrócic komuś kasę za prowizje.olecki1 pisze:Ja bym to widział w inny sposób. Wydaję mi się, że łatwiej będzie zebrać pieniądze, złożyć zamówienie i wrzucić na allegro. Sęk w tym że trzeba będzie sie śpieszyć, żeby ktoś inny nie zgarnął flagi sprzed nosa...
- Radek_88
- Qualità Juventino
I co to niby zmienia? :shock:olecki1 pisze:Ja bym to widział w inny sposób. Wydaję mi się, że łatwiej będzie zebrać pieniądze, złożyć zamówienie i wrzucić na allegro. Sęk w tym że trzeba będzie sie śpieszyć, żeby ktoś inny nie zgarnął flagi sprzed nosa...
Tak czy siak pozniej trzeba bedzie wszystko rozeslac do zainteresowanych osob.
Co w Twoim pomysle jest latwiejszego? Poza tym, ze bedzie trzeba placic prowizje i spieszyc sie zeby ktos Ci flagi sprzed nosa nie sprzatnal?
- olecki1
- Juventino
- Majos
- Juventino
Chyba najlepszym wyjściem byłoby zrobienie takiej sondy/ankiety. Ja już nie mogę się doczekać flagi, która zawiśnie nad moim łóżkiem. Dlatego panowie do roboty ! Ja właśnie zaczynam robić jakiś projekt flagi i jeżeli tylko coś wyjdzie to wrzucę wieczorkiem.