Serie A (26): JUVENTUS 2-3 Fiorentina
- marcin_juventino87
- Juventino
oglada ktos moze mecz Juve na sopcascie??? jak tak to podajcie ktory program
Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
- hijjawi
- Juventino
- Monte Cristo
- Juventino
Mam tylko nadzieje ze Camorowi niz nie bedzie
(odpukac)
A tak wogole, czy mi sie zdaje, czy nasi pilkarze sa wszyscy jakos tacy troche... opaleni?

A tak wogole, czy mi sie zdaje, czy nasi pilkarze sa wszyscy jakos tacy troche... opaleni?

- wloski
- Juventino
No czy ja wiem? Po Sissoko jakoś nie poznaćKuzminski pisze:Mam tylko nadzieje ze Camorowi niz nie bedzie(odpukac)
Szkoda ze sie tak mecz nam kiepsko ulozyzl, aby druga polowa byla jeszcze lepsza no i bysmy wygrali ten mecz :doh:.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem, może mam złe informacje, ale wydawało mi się, że w meczu z Regginą Sissoko bramki nie zdobył.paruf pisze:Muszę napisać bo mnie emocje zjedzą. Sissoko strzelił suuper gola:) podobnego jak przy interwencji z Regginą ale tym razem na naszą korzyść.
Forza
Dobre 45 minut, ale drugie musi być lepsze, bo niewykorzystane sytuacje się lubią mścić... Bardziej ofensywnie i będzie dobrze.
Camoranesi kolejnej kontuzji mieć już nie może, z drugiej strony, ciekawe czy jest jakiś rekord opisujący ilość wykluczeń zawodnika w sezonie z przyczyn zdrowotnych (w sensie nie z jednego powodu...).
- paruf
- Juventino
szczypek pisze:Nie wiem, może mam złe informacje, ale wydawało mi się, że w meczu z Regginą Sissoko bramki nie zdobył.paruf pisze:Muszę napisać bo mnie emocje zjedzą. Sissoko strzelił suuper gola:) podobnego jak przy interwencji z Regginą ale tym razem na naszą korzyść.
Forza
Racja, źle się wyraziłem miałem na myśli, że w podobny sposób strzelił teraz jak interweniował z Regginą. Te emocje :oops:
- hijjawi
- Juventino
- losbond
- Juventino
Wielkie dzieki za te linki, hijjawihijjawi pisze:2-1 Camoranesi (Min 57)
Click Here for Video

Obysmy utrzymali prowadzenie do konca

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- blazejrondel
- Juventino
2;2 kolejny bład obrony.
- Lumberjack
- Juventino
Przy drugiej bramce obrona zachowała się, jakby w piłkę grywali li tylko niedzielami po sutym obiadku a przed zgrzewką browca na głowę. Koniecznie trzeba wymienić Molinaro - zaliczył wprawdzie ładną asystę przy bramcę Camora, ale to gracz kompletnie nie mający pojęcia o grze defensywnej.
I jaki napastnik zachowuje się, jak w końcówce Iaquinta - z pierwszej piłki się coś takiego na...!!!!
Trzecia bramka i jestem zniesmaczony tak, że nie tylko nie zjem kolacji, ale chyba zwrócę też obiad, śniadanie i wczorajszą imprezę.
I jaki napastnik zachowuje się, jak w końcówce Iaquinta - z pierwszej piłki się coś takiego na...!!!!
Trzecia bramka i jestem zniesmaczony tak, że nie tylko nie zjem kolacji, ale chyba zwrócę też obiad, śniadanie i wczorajszą imprezę.
Ostatnio zmieniony 02 marca 2008, 16:53 przez Lumberjack, łącznie zmieniany 2 razy.
I always wanted to be a lumberjack!
- hijjawi
- Juventino
- czaszka
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie moge juz oni mnie wykoncza nerwowo kiedy wy wkoncu zaczniecie grac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Patałachy i tyle mam dość już no pięknie Fiorentina nam już siedzi na plecach